משחקי ליל שישי

יש גם את מבאה מוטה.

בכל מקרה, כרגע לאוקלהומה אין מספיק שחקני NBA לגיטימיים כדי לא לשחק את רוברסון 20 דקות לפחות. הם גם צריכים את ההגנה שלו אם ווסטברוק רוצה להמשיך לחפף ומלו נשאר מלו. מקווים שהוא יצליח לפחות להפוך לקלעי שלשות סביר מהפינה ואז יהיה לו איזשהו ערך התקפי מינימלי. ברור שזה לא אידיאלי.

rapgamer4ever

New member
משחקי ליל שישי

שארלוט- יוסטון: דוויט ינסה לנקום ברוקטס.

אורלנדו- ספרס: קוואי עדיין בחוץ.

אטלנטה- דנבר: משחק החזרה של מילסאפ. דנבר פתחה חלש והיא חייבת לנצח את זה.

ניקס- ברוקלין: בזינגה והחברים עדיין מחפשים ניצחון ראשון.

מינסוטה- אוקלהומה: באטלר חוזר אבל אני חושש שיהיה לנו קשה לנצח את הת'אנדרס פעמיים באותו שבוע, בטח ביכולת הנוכחית.

גולדן- וושינגטון: הוויזארדס ממשיכים את מסעם בקליפורניה. אחרי ששמטו משחק מול הלייקרס יהיה להם קשה לתקן כאן.

לייקרס- טורונטו: נראה עד כמה הלייקרס באמת תחרותיים.

Anfield

New member
הוא חשוב מאוד לאוקלהומה בריבאונד

הוא ריבאונדר טוב והוא מכפה על זה שכרמלו 4 בתחום הזה.
&nbsp
הוא לא יהפוך בחיים לקלעי סביר, יש לו לפעמים רצפים כאלה של 6 מ10...אחריהם הוא חוזר מיד ל4 מ50. הוא בלתי נסבל בהתקפה. הדרך היחידה שלו להיות אפקטיבי היא כשהוא עושה את הסקרינים ולפעמים מקבל את זה ללייאפ. הוא גם צריך לעמוד יותר קרוב לסל בשביל להיות בפוזיציה לריבאונד התקפה. כשהוא על הקו של השלוש זה פשוט מיותר התקפית.

rapgamer4ever

New member
לפעמים ב-P&R של ווסטברוק ואדאמס

רוברסון מתגנב מהוויק סייד ומקבל מסירות לאלי הופ. גם כן מהדרכים הבודדות לנצל אותו בהתקפה עומדת.

Anfield

New member
לא יכול לסבול את זה שהפכנו מקבוצת ריבאונד אדירה לקבוצה

שרומסים אותה בריבאונד.
התכנון פה דפוק. שום אפסייד התקפי לא שווה את הבלאגן הזה שהולך בהגנה.

rapgamer4ever

New member
כרגע אחוזי השלשות שלכם די ברצפה

כשזה יתיישר אני מעריך שתראו יותר טוב. פול ג'ורג', כרמלו ואברינס הם 3 הקלעים הטובים בקבוצה וכל אחד מהם פוגע בינתיים הרבה פחות מהרגיל.
אגב מעניין לציין שבריב' התקפה מצבכם טוב מאוד, אבל בריב' הגנה אתם הכי גרועים בליגה כרגע. זה אחד המחירים של סמול בול אבל גם של קצב משחק מהיר מבלי שכולם עוזרים בריבאונד.
רק שחקן אחד ברוטציה שלכם גבוה מ-9'6, זו באמת בעיה. אם כי די ברור שזו מגמה מתוכננת של פרסטי לשחק עם 5 אתלטים שמסוגלים לעשות חילופים בהגנה ולהעניש במגרש הפתוח יותר מאשר חוטפים בריבאונד.
רוברסון כל-כך זוועה בהתקפה שהוא לא יכול לשחק 25 דקות במשחק, אני חושב שגם הוא אמור לעזור בריבאונד יותר מג'וש יוסטס וכאלה שמכרסמים לו בדקות.

Anfield

New member
מסכים לגבי רוברסון, לעזאזל הבנאדם מעיף איירבולים מהעונשין

במשחק האחרון הוא קיבל בוז מהקהל, איזה מן דבר זה ששחקן יהיה כל כך עלוב בהתקפה? זה ממש מוגזם. נשבר לי ממנו כבר.

לא חושב שיש מקום כבר לגארדים שמוגבלים כל כך בהתקפה

היחיד שקופץ לי לראש חוץ ממנו זה טוני אלן, אבל לפחות הוא היה מסוגל לקלוע עונשין, יחסית אליו לפחות. זה בכלל תופעה שהולכת ונעלמת בכדורסל המודרני, המוגבלות הזאת בהתקפה.. כן עדיין נראה סנטרים שמנגרים בהתקפה כמו דראמונד ודיאנדרה ולא חסר עוד כמה כאלו אבל אצל הגארדים התופעה הזאת צריכה להיעלם

Anfield

New member
לא, יש בעיה מבחינת הגובה בסגל

זה היה די אובייס בכניסה לעונה אבל זה מקבל משנה תוקף עכשיו.
כמו שרשמת, אדאמס נהיה יותר מדי חשוב לקבוצה, כשהוא בפנים צריך לדאוג שהוא נשאר בצבע, כשהוא לא בפנים יש בעיה. אי אפשר להיות כל כך תלויים בשחקן.
אני לא יודע מה קורה בקבוצות אחרות ומה עושים שם אבל שווה לבדוק אם יש אפשרות להביא איזה גוש בשר אפילו עם קורדינציה גרועה כמו של פרקינס ולשחק איתו כשאדאמס בחוץ גם במחיר של נזק התקפי.
אני בינתיים לא רואה שום דבר מפטריק פטרסון כמו שהובטח לי, אני יודע שהוא היה פצוע כל הפרי סיזן אבל אם הוא לא נותן כלום, גראנט הוא סביר ולא יותר, אז עם מה נשארנו בצבע בעצם?
רוברסון זה שחקן שקשה לי לעכל, הוא מקבל המון דקות בד"כ, לכאורה לפי כל מיני מדדים הוא שווה את זה, אני לא מצליח להבין איך שחקן רציני נשאר ברמה כל כך נמוכה בהתקפה כל השנים האלה בNBA, לדעתי זה מוגזם. שייקח 50000 זריקות באימונים שלא יעזוב את הפרקט עד שהוא לא נוגע בטבעת בכל זריקת עונשין לפחות. זה מביך.
אני חושב שהקונספט טוב, ווסטברוק ג'ורג' ואנטוני 3 שחקנים טובים מאוד ומעלה, זה יכול להחזיק אבל צריך לעטוף את זה בפועלים שחורים ובגופות בצבע. יש פה פספוס די ברור, אני לא רואה את זה מצליח נגד קבוצות ברמה טובה אם בכל הדקות שאין אדאמס טוחנים אותנו עם סלים קלים ואנחנו צריכים לקלוע ג'אמפשוטים רק כדי להישאר בשיוויון לפני שהוא חוזר.

rapgamer4ever

New member
לדעתי החזון הוא להעמיד מצ'אפ מול גולדן סטייט

לכן לא משקיעים בפרקינסים למיניהם שגם ככה לא יראו מגרש בסדרה מול הווריורס.
אם ג'רמי גרנט ילמד לשחק כביג מן בצורה אפקטיבית, ופטרסון יתחיל להיראות כמו הגלו גאי מטורונטו, אתם תיהנו מיתרונות הסמול בול ותחזיקו מעמד בצבע. זה תהליך מבאס כשקבוצה כמו הת'אנדרס מנסה לנצח כל משחק אבל לדעתי זו הייתה המחשבה בבניית הסגל וגם בהחלטה כרגע לדבוק בהרכבים ההיברידיים האלה של שחקני 7'6 עד 9'6 עם ידיים ארוכות.
&nbsp
שווה להוסיף שמינסוטה אחת מקבוצות הריבאונד היותר חזקות בליגה ופגשתם אותנו פעמיים, מה שמשפיע על הסטטיסטיקה. בשאר 4 המשחקים שלכם העונה החזקתם בריבאונד בסדר גמור.

Anfield

New member
זה היה סיוט גם מול יוטה

אני לא יודע מה היו המספרים אבל הרגשתי שגובר חוגג בצבע, לא כמו טאונס אבל עדיין ושפייבורס המון פנוי למיד רנג' סטייל טאג' גיבסון נגדכם.
אני מבין מה שאתה רושם, השאלה האם זה ריאלי לצפות מגרנט או פטרסון להיות סנטרים. אני כבר מכיר די טוב את גרנט, הוא לא כזה למרות שהוא צעיר אז לך תדע.
פטרסון עד עכשיו (לא ראיתי אותו בטורונטו חוץ מנגדנו) נראה לי כמו סטרץ' 4, הוא לא מראה שום קשיחות בולטת. אולי הוא עדיין לא 100% אבל כרגע זה נראה לי כמו רכש מיותר. הייתי מעדיף כבר לשמור על גיבסון נגיד, מעדיף אותו פי כמה. נכון לכרגע. אולי הכל יתהפך בהמשך.

rapgamer4ever

New member
אז זהו שמבחינת המספרים בריבאונד

הפסדתם 41-38, מול קבוצה כמו יוטה זה ממש בסדר במיוחד בהתחשב בכך שהחטאתם מהשדה ורוב הריבאונדים היו מתחת לסל שלהם.
זה מבחינת ריבאונד, אני מבין מה אתה אומר על נוכחות בצבע (לגובר באמת יש וואחד נוכחות).
&nbsp
אני חושב שגיבסון קצת יותר טוב מפטרסון. הוא יותר פיזי ופחות מרווח את המשחק, אולי זה מה שאתם צריכים כרגע. אל תחשוב שעם גיבסון הכל תותים, הוא אמנם קלע 16 מולכם אבל עמד על ממוצע 6.5 נקודות למשחק קודם לכן.
בכל אופן בהתחשב בתג המחיר אין ספק שביצעתם החתמה מוצלחת יותר. פטרסון מרוויח 16 מליון ב-3 שנים, גיבסון 28 מליון בשנתיים.

Anfield

New member
לא ידעתי שגיבסון מרוויח כל כך הרבה

14 לעונה זה קצת מוגזם...מאוד אהבתי אותו אצלנו וחבל לי שהלך אבל אם זה המחיר...מציב את התמונה קצת אחרת.
&nbsp
הלוואי ופטרסון ייתן קצת פיזיות, כל כך חסר בקבוצה.

rapgamer4ever

New member
משהו באוקלהומה מוציא מאיתנו את המיטב

שני המשחקים שלנו מולם היו ללא ספק הטובים ביותר העונה.
שני התחומים הכי חשובים ששיפרנו הם ירידה להגנה והתחלה מוקדמת יותר של האקשן בהתקפה. כבר לא מכדררים בעצלות עד שנשארות 12-13 שניות על השעון אלא מתחילים בחסימות, מסירות וקצת תנועה כך שאם המהלך ההתקפי הראשון לא מצליח יש הזדמנות שנייה.
&nbsp
אוקלהומה למזלנו לא קלעה משלוש וזו אחת הסיבות שניצחנו למרות שהטריו שלה כן הגיע למשחק- פול ג'ורג' נתן דקות מצוינות בפתיחת המשחק כשאוקלהומה רצה ליתרון. כרמלו תפר את המיד ריינג' שלו אחד אחרי השני. ווסטברוק לא במשחק שיא אבל זה עדיין ווסטברוק... 27-8-9. הפיק אנד רול שלו עם סטיבן אדאמס היה מאוד יעיל.
&nbsp
מנגד היינו צריכים לקבל משחק שיא מהכוכבים שלנו. טאונס היה מעולה, שיחקו עליו כגו טו גאי וזה הוכיח את עצמו. בדקות שאדאמס נח ואוקלהומה שיחקה ללא סנטר אמיתי הוא ממש הרג אותם בלוחות. הגנתית הוא גם שיחק טוב, נתן יותר מהרגיל כרים פרוטקטור (אחרי שהתראיין וציין שהוא צריך למצוא דרכים נוספות להשפיע על המשחק).
נוסף על המספרים המעולים של טאונס (33-19 ו-4 חסימות) הוא היה השחקן הכי טוב על המגרש וזה התבטא בפלוס/מינוס +17.
&nbsp
באטלר במשחקו הטוב ביותר במינסוטה היה היוצר העיקרי מהפרימטר, שמר טוב על ווסטברוק ודאג למהלכים בקלאץ' שהעלו אותנו ל3/3 במשחקים צמודים העונה.
&nbsp
וויגינס היה שקט והוא ממשיך להחטיא עונשין באופן מטריד אבל הוא ריווח את המשחק בהתקפה והיה פעיל כהלפ דפנדר.
אפילו ג'ף טיג היה ממש בסדר. בקיצור קיבלנו תרומה יפה מאוד משחקני הגרעין. אני מעודד מכך שאנחנו מצליחים לקלוע 120 נקודות מבלי להפציץ משלוש (8-22).
&nbsp
שבאז מוחמד כזה פח, אני מתבאס שאין לנו אף אופציה אמיתית מהספסל שיכולה להרוויח את הדקות שלו ברוטציה.

Anfield

New member
קח בחשבון ש2 הפסדים שלכם היו ללא באטלר

סה"כ אפשר להסתכל על זה שאתם 2-0 על אוקלהומה ו1-3 נגד היתר אבל גם שאתם 3-1 עם באטלר ו0-2 בלעדיו...כשההפסד הגיע לספרס בחוץ לדעתי.
היום הוא היה קריטי עבורכם ברבע האחרון, אם כבר יש תועלת ברוברסון זה שיהיה על הפרקט כדי לנסות לסגור אותו. הסלים שלו ניצחו לכם את המשחק במאני טיים

למעלה