משחקי ליל שבת

rapgamer4ever

New member

fatnoam

Active member
נראה שהולך להם משהו טוב. נקווה שרונדו לא יהרוס את זה.

ומוסיף בעריכה -
אני מאוד מחזיק מאיטואן מור. הוא עבר בקבוצות די הרבה כפילר בטריידים, וקל לא להעריך שוטינג גארד נמוך, לא אתלטי. אבל הוא עושה את העבודה שלו. הוא קולע, הוא מוסר, הוא קבוצתי, הוא יודע לייצר ויודע לסיים. סבבה שאין פלאש במשחק שלו, אבל בסקורבורד רואים את התוצאות, וזה מה שחשוב.
ועוד משהו על רונדו - הרבה מהמתפרצות והתקפות המעבר של הפליקנס מובלות ע״י קאזינס ודייויס שמקבלים די יד חופשית לרוץ את המגרש עם הכדור. הולידיי קיבל שיחה בתחילת שנה שהוא הולך להיות שוטינג גארד, ומשחרר את זה. ג׳אמיר שמן וזקן, אז אין לו מילה בנושא. כשרונדו יחזור, הדבר הזה חייב להישמר. מאוד קשה לעמוד גם עם דייויס וגם עם בוגי שהם באים עם הכדור במהירות.

FrecCo

Active member
לברון בטח מתוסכל ברמות

הקבוצה שלו רחוקה מאוד מאוד מלהיראות כמו הקבוצה השניה בטיבה בליגה, מה שפחות או יותר אמורה להיות השאיפה שלו לעונה הסדירה...
ראיתי רק תקציר אבל בניגוד להתקפה המתוקתקת של ניו-אורלינס, ההגנות היו זוועה, כמעט כמו באולסטאר. אם ניו אורלינס יתחילו להעלות הילוך בהגנה ולתקשר ביניהם הם יכולים לעשות סופסוף ריצה טובה העונה. קאז ודייויס יחד פשוט מפלצות ואין להם תשובה בצבע. אולי בסוף השידוך הזה עוד יוכיח את עצמו.
&nbsp

fatnoam

Active member
אל תשכח שאייזיה פצוע

קליבלנד הנוכחית קיבלה את ווייד ורוז תמורת קיירי. זה לא מספיק. אף אחד מהם לא קולע כמוהו, ולא סקורר כמוהו.
&nbsp
שזיק החדש יחזור, וייכנס לכושר, אז נראה את הפוטנציאל האמיתי של הקבוצה הזו. נקווה שעד אז רוז ו-ווייד ייכנסו לכושר ויהיו טובים.
&nbsp
ונקווה שכשהוא יחזור הוא ישתלב והם יהיו תחרותיים. אני לא חושב שזה מה שיקרה אגב.

Anfield

New member
אני מדמיין את קאזינס ודיוויס נגד הצבע שלנו

לא רוצה להגיד מה זה גרם לי לעשות.
אי אפשר טרייד איבקה תמורת כלום כזה?

טורונטו הרגע החתימו את איבאקה על 60 מיל' ל-3 עונות

הם לא נפטרים ממנו תמורת כלום ולא נראה שלת'אנדר נשאר יותר מידי מה לתת. בתאכלס אני גם לא בטוח אם איבאקה זה מה שחסר כרגע. קו קדמי של מלו-איבאקה-אדאמס יהיה כבד מידי מול גולדן/יוסטון. השיפור בהגנה ייצטרך להגיע מרוטציות טובות יותר בפרימטר שיצמצמו את המקרים ששחקן תוקף משוטט לו בצבע בזמן שאדאמס לא שם להגן.

billc

New member
הליגה העונה מאוד מעניינת, זה נכון שיש רק 3-4 מועמדות לאליפות

אבל אני מאוד נהנה לצפות ביוטה, ניו אורלינס , לייקרס פילי ואחרים
רוביו השתלב יפה ביוטה והיא קבוצה מעניינת, גם הרוקי שלהם לא רע
הלייקרס מאוד כיפיים לצפיה, החמישייה השניה לפעמים משחקת יותר טוב מהראשונה אינגרם ממשיך להראות ניצוצות של כוכב ולפעמים רגעים של רוקי עם חלב על השפתיים
ניו אורלינס מסתבר שוב שיש להם כמה שחקנים לא רעים בקבוצה חוץ משני הגבוהים שלהם, אולי סוף סוף בוגי יראה פלייאוף

OrEl74

Well-known member
מנהל
ממפיס

הזכרתי את מה שקרה הלילה בפליקנס, אז בממפיס קרה בדיוק את ההיפך
החמישיה של ממפיס קלעה הלילה 36 נק' כשאף שחקן לא עובר את קו ה-10
לעומתם, הספסל סיפק 67 נק' (פרסונס 24)
ממפיס מביסים את יוסטון ומתגלים כמשוכה גבוה מאוד במערב.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אריק גורדון חטף קלקול קיבה ולא שיחק

ליוסטון אין מספיק כישרון התקפי בלעדיו ובלי כריס פול. הארדן הופך לשחקן היחיד שמסוגל ליצור משהו, מול קבוצה כמו ממפיס זה לא מספיק.

צ'נדלר פרסונס במשחק חייו לאחר שספג בוז מהאוהדים מוקדם יותר העונה...

rapgamer4ever

New member
דאלאס- פילדלפיה הסתיים בצורה דרמטית

הריסון בארנס קלע בפוקס כמה שלשות קשות וקירב את דאלאס למרחק פוזשן בודד. דאלאס התקשתה להשיג עצירות אבל החטאת עונשין של ביילס השאירה את דאלאס בפיגור 2 נקודות. יוגי פרל חדר לסל וסחט עבירה 0.2 שניות לסיום. עד אותו רגע הוא קלע 25-26 מהעונשין העונה, אלא שבזריקות העונשין המכריעות הוא החטיא את הראשונה ואז החטיא את השנייה בכוונה.
אגב בן סימונס ממש מרשים, הוא היה השחקן הכי טוב בפילדלפיה ובינתיים מעמיד ממוצעים נהדרים ביעילות מאוד גבוהה יחסית לרוקי.

דלג 2018

New member
חח הרגשתי רע בשביל ברדלי

ראיתי בלייב את ההחטאה שלו מסכןן לפחות ניצחו

למעלה