משחקי ליל שבת

rapgamer4ever

New member
משחקי ליל שבת

ניו אורלינס- קליבלנד: אנת'וני דיוויס יחזור לשחק.

מיאמי- בוסטון: וויטסייד עדיין בחוץ.

שיקאגו- אוקלהומה: הבולס מנצחים הלילה

ממפיס- יוסטון: המשחק המרכזי. הגריזליס היחידים שניצחו את הרוקטס העונה, נראה האם שוב יצליחו להגביל אותם לאחוזים נמוכים כמו במשחק שעבר.

דאלאס- פילדלפיה: נרלנס נואל יגיע במוטיבציה גדולה מול האקסית, שניצחה בינתיים רק משחק אחד העונה.

יוטה- לייקרס: הזדמנות לג'אז לקטוע מומנטום שלילי.

פורטלנד- פיניקס: הזדמנות לבלייזרס לחגוג בהתקפה.

קליפרס- דטרויט: הקליפרס נותרה הקבוצה היחידה הבלתי מנוצחת העונה. דאנדרה נגד דראמונד יכול להיות מצ'אפ מעניין.

rapgamer4ever

New member
טריסטן תומפסון חוזר לפתוח בחמישייה

כמה ימים לאחר שג'ייאר חזר לחמישייה על חשבון וויד, טיירון לו מחזיר את הגלגל אחורה גם בעמדה הסנטר ומוריד את ג'יי קראודר לספסל. הסיבה היא שקשה לקווין לאב לשמור על סנטרים כל המשחק. לא מפתיע, אפשר אפילו לומר שזה היה צפוי.
אני מניח שטריסטן יהיה הראשון לרדת לספסל ובכל מקרה קראודר יסגור משחקים. לא באמת ביג דיל.

הפציעה של רוז וההכנסה של ג'ייאר סמית' לחמישייה

מוסיפה לקליבלנד המון קליעה וריווח. במצב הזה אין בעיה להחזיר את טריסטאן תומפסון לחמישייה על חשבון קראודר. בטוח שגם העובדה שלאב רך מידי בשביל לשחק סנטר באופן קבוע רלוונטית ויהיה מעניין לראות אם כשרוז יחזור המצב יישתנה. מה שבטוח זה שקליבלנד צריכים את תומאס כדי להוריד עומס התקפי מלברון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בולס-תאנדר

מראות קשים
מילא הבולס, מהם אני לא מצפה לכלום
אבל התאנדר נראים זוועה.
ווסטברוק מכדרר 50 שניות ואז מוסר החוצה לכרמלו או גורג שמיד זורקים, אין הנעת כדור ונאאה שכל ההתקפה שלהם זה אילתור אחד גדול.
דווקא כשווסטברוק וגורג בחוץ וכרמחו על המגרש, זה נראה יותר טוב באופן קצת מפתיע.
וסטיבן אדמס מלך, כל כך אנדרייטד בליגה הזאת.
&nbsp
על הבולס אין הרבה מה להגיד וכמו שכתבתי, גם אין ציפיות אבל אני רק אציין שכריס דאן משחק לראשונה העונה וחבל שכך, פשוט משחק זוועה.
אני מקווה בשבילו שזה עניין זמני כי כרגע לא הייתי לוקח אותו אפילו לקבוצה בליגת העל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בחיים לא ראיתי דבר כזה

5 התקפות רצופות שהבולס מאבדים כדור ולא בגלל איזה הגנה אימתנית של התאנדר, הם פשוט מוסרים להם לידיים ואם יש משהו שבאמת אסור לעשות מול התאנדר זה לאבד כדור כי המתפרצת שלהם תרצח אותך בכל פעם מחדש.
18:4 לתאנדר ברבע השני ויש עוד 5 דקות עד המחצית.

somone14111

New member
התאנדר מעולים עד עכשיו

היו הם פה ושם פאנצ'רים אבל סך הכל רואים כמה פוטנציאל יש שם וככל שיעבור הזמן הם יתחברו יותר ויותר. הם בקלות שווים גמר מערב.
&nbsp
לעומת זאת, לא ברור לי לאיזה כיוון שיקגו הולכת. עצם זה שהשאירו את הויברג מוכיח שאין להם שום כוונה לנצח. גם הסגל שנבנה שם פשוט חלש, עצוב מה נהיה מהפרנצ'ייז הזה. הם אפילו יותר גרועים מהבולס של אחרי עידן ג'ורדן.

Anfield

New member
היה משחק טוב

למרות שאולי זה גם תלוי בזה שהיריבה מאוד חלשה. זה אולי טריוויאלי לאחרים פה אבל מבחינתי זה יפה שלא הסתבכנו במשחק חוץ וגמרנו אותו מהר. היה אפשר אפילו לראות את ניק קוליסון בסיום.
הפוטנציאל אדיר זה ברור, לראות את ווסטברוק ג'ורג' ואנטוני זאת חוויה. הם גם כן משתפים המון אחד את השני, יש את האקסטרה פס בקבוצה וכן יש הגנה מצד אנטוני. ז"א הביקורות השטחיות האובייס שכולם יהיו מוכנים לזרוק הן לא הביקורות הנכונות. הקבוצה הזאת ממש צריכה עוד שחקן פיזי שיוריד תלות מאדאמס. זה לא רק לדקות שאדאמס לא על הפרקט אלא לפעמים יצטרכו את אדאמס ועוד שחקן.
יש התקפות שמוציאים את אדאמס מהצבע וזה מרגיש מופקר לחלוטין.
מצד שני אולי באמת התרגלתי לטוב עם השנים האחרונות עם איבקה ודוראנט וזה משהו שצריך להתרגל אליו.
פטרסון פשוט לא משכנע אותי בכלל כרגע וכנראה שהוא היה פיס חשוב בפאזל הזה.
עכשיו יש מנוחה עד שלישי בלילה אצל מילווקי. מקווה לטוב :)

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא רוצה לבאס

אבל התשובה היא לא
הבולס זה ערימה של פחים שלא מסוגלים אפילו לכדרר מעבר לקו החצי
אני לא אומר שההגנה של אוקלהומה בהכרח גרועה, אבל המשחק הזה בטח לא נותן מדד לשום דבר מבחינת אוקלהומה.
&nbsp
ולמרות מה שכתבתי, אני כן חושב שהתאנדר צריכים לתת את הדעת על איך שההתקפה שלהם נראית.
אולי זה באמת חוסר תיאום כי בכל זאת הם לא משחקים ביחד מספיק זמן אבל לפחות בעיניי זה רחוק מלהרשים בשלב הזה.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
פליקנס

בדרך לניצחון מאוד משכנע על הקאבס ושימו לב למספרים נכון לעכשיו (5 דקות לסיום)
דיוויס 30 נק
קאזינס 29 ועם טריפל דאבל
הולידי 29
מור 24
4 שחקנים קולעים 112 מתוך 117 של הקבוצה שלהם

somone14111

New member
קאזנס בכלל בעונה מצוינת

קליבלנד מפסידים המון ועוד לא התחלנו את העונה, היה ברור לי שהם נחלשו, יהיה מעניין לראות עד כמה בשלב יותר מאוחר.
&nbsp
אגב, בספורט 5 רשום שיש קליפרס דטרויט אבל יש בייסבול. WTH?

rapgamer4ever

New member
אלה 4 השחקנים הלגיטימיים היחידים בסגל

קאזינס בהחלט מפלצתי העונה, פתח ביכולת שיא. למרות שהפליקנס נאבקים במינסוטה על מקום בפלייאוף אני שמח לראות קצת הצלחה מצדם. נראה כמה זה יחזיק מעמד.

billc

New member
אני חושב שחוץ מ4 האלה , התוספת של ג׳מיר נלסון שיפרה אותם

אני חושב שגם האקס של גולדן איאן קלארק בתור שחקן ספספל הוא לא רע,ְוגם ישתפר

אני כן מסכים שטוני אלן נראה כרגע שחקן גמור

בקיצר יש להם קבוצה לגיטימית כרגע אם סיכוי טוב לעשות רעש העונה
אלא אם כן הפציעות הקבועות שלהם יגיעו שוב

למעלה