משחקי ליל חמישי

rapgamer4ever

New member
משחקי ליל חמישי

הרבה קבוצות מדשדשות בתחתית המערב.

אוקלהומה- דאלאס: דאלאס לא כזאת רעה, וטכנית במרחק של 3.5 משחקים בלבד מהפלייאוף, אבל מרגיש שזה לא זה.

מינסוטה- אינדיאנה: הפייסרס קבוצת חוץ חלשה וזה אומר שיש לנו הזדמנות לחבר ניצחון רביעי ברציפות. אני לא מסתכל על הפלייאוף, מה שחשוב הוא להמשיך את המומנטום החיובי. זה לא יהיה משחק קל.

דנבר- פיניקס: קצב מהיר וניצחון של הנאגטס.

יוטה- לייקרס: הלייקרס גרועים מאוד בזמן האחרון ונפלו למקום האחרון במערב. החדשות הטובות שאולי ישמרו על בחירת הדראפט שלהם.

rkoron

New member
לילה משעמם יחסית

המשחק המעניין של הלילה יהיה בטארגט סנטר לדעתי.

rapgamer4ever

New member
הפסד מתסכל של מינסוטה

מינסוטה פתחה את המשחק עם פוזשנים הגנתיים טובים מאוד אבל לא הצליחה לעלות ליתרון משמעותי כי זריקות טובות בצד שלנו לא נכנסו.
פול ג'ורג' נכנס לעניינים ופתח את הפקק בצד של הפייסרס, שצופפו בהגנה את הצבע והקשו עלינו מסירות לפוסט.
במינסוטה אף אחד לא רצה לזרוק מבחוץ. לאבין עוד היה חסר ביטחון מהתקופה הלא טובה, בייליצה מנגר משלוש כל החודש, וויגינס גם ויתר על כמה זריקות לטובת מהלכים פחות מוצלחים.
התוצאה הייתה ששיטת המשחק של הפייסרס הוכיחה את עצמה. הם שיחקו באגרסיביות והוציאו את החבר'ה שלנו מה-rhythm. תוצאת הרבע 25-20 לפייסרס.

ברבע השני הצלחנו להשוות רק כדי לראות את ג'ף טיג משיג מהלך של 4 נקודות בבולשיט הזה ששופטים שורקים עליו, כשה-ball handler מקבל חסימה ונתקע בשומר שלו ב"תנועה של זריקה".
המשחק היה מפוזר מצד שתי הקבוצות שלא היו בשיאן.

ברבע השלישי אינדיאנה עלתה ליתרון שיא של 10 נקודות ואז ענינו בריצת 10-0 משלנו. פול ג'ורג' סירב להחטיא ומצד שני וויגינס ניסה לעשות עלייו נקודות בכוח, במה שהסתיים בהחטאה ברוב המקרים. אני לא יודע מתי הג'אמפרים האלה של וויגינס יפסיקו לשגע אותי, עם 17 שניות על שעון הזריקות, יד בפנים ואין אף אחד בריבאונד.
בכלל אפשר לתת מילה טובה לפייסרס על עבודת בוקסאאוט מוצלחת.

ברבע האחרון סיפור דומה- צמצמנו את הפער לנקודה והמומנטום היה בצד שלנו, רק כדי לראות את פול ג'ורג' מקבל את השריקה המפגרת הזאת ל-3 זריקות אחרי שעבר בחסימה. הפעם ת'יבודו הוסיף עבירה טכנית ואינדיאנה עלתה ליתרון 5 נקודות ממנו לא הצלחנו לחזור.

זה הפסד מעצבן כי אינדיאנה לא הייתה טובה יותר. היא הצליחה לדייק בעונשין, קלעה באחוזים יוצאי דופן משלוש ואנחנו לא ניצלנו מספיק טוב הזדמנויות.

היה סטרץ' הזוי בדקות הסיום שקלענו 4 שלשות קשות ברצף אבל זה לא הספיק כי גם טיג ומיילס קלעו שלשות קשות בצד השני.

מצטיין המשחק היה פול ג'ורג' שסחב את הקבוצה על הגב דקות ארוכות וסיים עם 32 נקודות באחוזים מעולים, 5 אסיסטים והגנה טובה.
בצד שלנו טאונס עם 33-10-4 עדיין לא מקבל שריקות. נקודת האור מהמשחק היא זאק לאבין שהופיע סופסוף בתקווה שיסיים את ה-slump.

Cade Foster

New member
סך הכל סיכום טוב

היה לי דה ז'ה וו כל המשחק. אני מסתכל על מינסוטה ורואה את אינדיאנה רק בהרבה יותר צעיר ועם תקרה הרבה יותר גבוהה.

בכל אופן, למרות הניצחון אני חושב שאינדיאנה היא אולי הקבוצה הכי לא מאומנת בליגה. זה יושב לי בראש מתחילת העונה ואני מתאפק כי בכל זאת עונה ראשונה של מקמילן כמאמן ראשי שלנו וכל זה אבל הפייסרס משחקים הרבה יותר מידי דקות כדורסל הרבה יותר מידי מטומטם בשביל קבוצה שבסך הכל השחקנים המובילים שלה הם בעלי IQ כדורסל די גבוה. אין קבוצה בליגה שמשאירה כל כך הרבה נקודות בטרנזישן ומצליחה להפוך התקפות של 3 על 1 לאיבוד כדור, מתפרצת וסל קל בצד השני. אין קבוצה שאפשר להיכנס מולה למומנטום כל כך בקלות. אין מאמן בליגה שמסוגל להסתכל על הקבוצה שלו תקועה כל כך הרבה זמן בלי לקחת טיים אאוט, וכשזה סוף סוף קורה לחזור ממנו כאילו כלום לא קרה. אין אף קבוצה בליגה שב30+ שניות על השעון בסוף רבע לא מנסה(!) ללכת 2for1. לא להצליח זה משהו אחד, לא לנסות זה בלתי נסלח.

ובעיקר - וזה לא קשור למקמילן - אני לא מכיר קבוצה בליגה עם כל כך מעט האסל (טרנר וקצת רובינסון יוצאים מהכלל בעניין הזה).

לא כל הדברים האלה היו תקפים במשחק אתמול (בדרך כלל אנחנו איומים בריבאונד אבל הפעם עשינו עבודה מצוינת בקרשים) אבל זה הווייב שאני מקבל מהקבוצה הזו.

ואני לגמרי איתך בקטע הזה עם הסחיטת עבירות ל3. אין ספק שזה המהלך ה"וטרני" וה"חכם" אבל זה אנטי כדורסל ברמה אחרת וג'ורג' וטיג עושים את זה כל משחק כמו שעון ומקבלים את השריקות האלה באופן קבוע.

billc

New member
מסכים בקשר למאמן, אני ראיתי את המשחק מול הניקס

וזה נראה שהם שיחקו יותר מידי איטי לקבוצה שסה"כ אתלטית

לארי בירד טעה, זה לא האופי שלו להחליף מאמן באמצע העונה, אבל יש לי הרגשה שבעונה הבאה יהיה להם מאמן חדש

OrEl74

Well-known member
מנהל
קנטאר עם אחת הפציעות היותר מטומטמות שאני זוכר

התעצבן קצת, נתן אגרוף לכיסא והתוצאה...שבר ביד והיעדרות של חודשיים.
איזה חלם!
&nbsp

rapgamer4ever

New member
מכה לאוקלהומה

קנטר הוא הסקורר השני הכי טוב בקבוצה. וזה לא שלאוקלהומה יש יותר מדי אופציות.
המשמעות היא שווסטברוק ישחק קצת יותר ואוקלהומה שהיא כרגע קבוצת התקפה בינונית כנראה תרד אל מתחת לממוצע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
קשה להיות אוהד בולס בימים אלה

הסכסוך המתוקשר בין השחקנים בא לידי ביטוי על המגרש ובגדול
מי שרואה את המשחק מול מיאמי, מבין על מה אני מדבר

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חייב לציין את רונדו לטובה

במשחק מול ההיט ראו עליו שהוא מאוד רוצה לשנות את הדברים והיה מאוד פעיל בכל מה שקשור לנסיון להכניס מוטיבציה בשחקנים.
ת'כלס במשחק הלילה, רונדו היה קרן האור היחידה בבולס.
&nbsp
אגב, אני לא יודע אם פלסיו הזה הושפע ממה שקורה בחדר ההלבשה אבל הוא היה פשוט גרוע!
&nbsp

אני לא חושב שאמרתי את זה אי פעם על שחקן

אבל מאז בוסטון רונדו הוא פשוט סרטן לכל קבוצה שהוא ישחק בה.
&nbsp
הוא בסרט של אסיד

OrEl74

Well-known member
מנהל
עונת שבירת השיאים נמשכת

הארדן עם משחק מטורף של 51 נק' 13 ריב' ו-13 אס'
השחקן הראשון בהיסטוריה שעושה פעמיים באותה עונה טריפל דאבל עם 50+בנקודות.
מרשים ללא ספק אבל אני לא יכול שלא לתהות איך זה שיש העונה כל כך הרבה טריפל דאבלס ותצוגות כאלה של שחקנים.
למישהו יש הסבר לזה?
&nbsp
&nbsp

Ring Bearer

New member
חזרנו לימים הטובים

פיניקס של צ'ארלס, ניו יורק של פטריק, אינדיאנה של רג'י, אוקלהומה של ראסל ויוסטון של הארדן. כדורסל זה משחק של Alpha Male או Group Effort. אז No more duos.
הדבר היחיד שחסר עכשיו בליגה זה איזון בין מזרח ומערב. לא יכול להיות שהשמות הכי גדולים מחוץ לקליבלנד במזרח הם ג'ימי באטלר, דמר דרוזן ויאניס אנטטוקומפו.

rapgamer4ever

New member
קצת על משחקי ליל שישי

פול ג'ורג' היה גדול בהארכה ואינדיאנה משיגה ניצחון קשה מול הקינגס.
&nbsp
בוסטון מפרקת את אורלנדו כשההפרש הגיע ל-40 לאחר שלושה רבעים.
&nbsp
טורונטו קוטעת רצף של 5 הפסדים ומנצחת בבית את מילווקי. לאורי עם 32 נקודות.
&nbsp
ניקס- שארלוט היה משחק מהנה. קורטני לי הוביל קאמבק של הניקס בדקות הסיום. כרמלו היה חלש וספג שריקות בוז לאחר זריקה מטופשת משלוש שלא פגעה בטבעת. הוא כיפר על כך בפוזשן האחרון במשחק כשקלע ג'אמפר שהבטיח את הניצחון לניקס.
תקראו לי משוגע אבל קודי זלר אנדרייטד ומרגישים בחסרונו.
&nbsp
הארדן בעוד משחק מפחיד דופק טריפל דאבל עם 50 נקודות. הקייס שלו ל-MVP הולך ומתחזק.
&nbsp
על שיקאגו כבר דיברנו. באטלר במשחקו הגרוע בקריירה קולע 3 נקודות ב1-13 מהשדה.
&nbsp
סאן אנטוניו חוטפת בצורה לא אופיינית 119 נקודות מהפליקנס ומפסידה. טרנס ג'ונס ממשיך ביכולת הטובה שלו.
&nbsp
וושינגטון מביסה בחוץ את אטלנטה והייתי מגדיר אותה כקבוצה הרביעית בטיבה במזרח. היא ניצחה 10 מ-12 המשחקים האחרונים.
&nbsp
פורטלנד- ממפיס הייתה אחלה דרמה. הגריזליס כהרגלם צמצמו את הפיגור שלהם לקראת הסיום, פורטלנד פשוט לא הצליחה להשיג עצירות. לילארד קלע כמה זריקות גדולות שהשאירו את הבלייזרס ביתרון. הייתה טעות שיפוט קריטית 50 שניות לסיום- פלאמלי ביצע עבירה ברורה על קונלי שלא נשרקה. הכדור יצא החוצה ולאחר review אבסורדי הכדור עבר לפורטלנד, כי אסור להתייחס לעבירות אלא רק למי נגע אחרון בכדור.
&nbsp
&nbsp

billc

New member
דווקא ציינו לפני כמה ימים שלקודי זלר

יש את הפלוס מינוס הכי גדול בקבוצה ובפער ענק
אני אישית לא אוהב את הסטט הזה

אבל רק מביא את זה פה להראות שהשדרנים כן מאוד
מעריכים אותו מאוד

נצל"ש - 28/01 - סיכום אינדיאנה - סקרמנטו: קינג' ג'ורג'

במפגש הקודם בין הקבוצות לפני 9 ימים, קאזינס סיים עם טריפל-דאבל, סקרמנטו שמטה יתרון לקראת הסיום [קאזינס ללא סל שדה בחצי השני!], ורודי גיי גמר את העונה בפציעה; אינדיאנה, ששיחקה יום קודם במינסוטה, מגיעה עם ניצחון אחד בלבד בערב השני של משחקי בק-טו-בק [בשבעה משחקים כאלה העונה].

רבע א' - הצוות המסייע הגיע:
שלשה כמעט על הבאזר של טיי לוסון בפיק אנד רול, נותנת יתרון 3 לסקרמנטו. 27-30 לסקרמנטו בסיום הרבע הראשון. סקרמנטו עם 7 מ-11 מהשלוש ברבע, כיאה למעמד - מול קבוצת אחוז השלשות [מעל 40%] הטובה בליגה בחודש ינואר. קאזינס בולט עם רבע ראשון של 9 נק [4 מ-5 מהשדה, כולל מהלך של שלשה ועבירה] ב-10 דקות. 2 שלשות של אפללו ברבע, 2 של קוליסון, ואפילו מאלאכיי ריצ'רדסון, שנכנס לקראת הסיום, צלף שלשה בסוף שעון מהפינה. סקרמנטו נראית נהדר, גם הגנתית בעבודה על אל ג'פרסון ופול ג'ורג'. למעט פאמפ פייק אחד של ג'פרסון על קולי-סטיין במיסמצ' ברור, הוא לא מורגש. להוציא אותו מהמשחק זה חשוב.

רבע ב' - מבול השלשות נמשך:
אינדיאנה פותחת חזק ועולה ליתרון 4, אבל אז ריצת 0-10 של סקרמנטו בשתי הדקות הבאות מחזירה את היתרון, ואת המומנטום. אמצע הרבע, קאזינס חוזר אחרי 8 דקות מנוחה.

סוף הרבע, שלוש שניות על השעון, אחרי קליעה של קאזינס מהקו. כדור גור-שלף של טדייס יאנג שמוצא את פול ג'ורג', שכמעט מאבד אבל משתלט על זה מול כל ההגנה, וקולע שלשה חשובה שמורידה את ההפרש לחד-ספרתי, ובניגוד גמור לאיך שהמשחק התפתח במחצית הראשונה. 55-64 לסקרמנטו במחצית. כמו במפגש הקודם בין הקבוצות, סקרמנטו עוברת 60 נקודות במחצית, וזה בזכות תצוגת תכלית של 11 שלשות.

רבע ג' - הפרש שיא של 16, אבל איבודי כדור מחזירים את אינדיאנה למשחק:
הרבע מתחיל בשליטה מתגברת של סקרמנטו, וההפרש מגיע עד ל-16.
אמצע הרבע, אינדיאנה מתחילה ריצה של 0-9 שמורידה את ההפרש ל-7 בלבד. תוצאה של איבודי כדור של סקרמנטו שמובילים לנקודות מהירות בצד השני, וזריקות סוף שעון לא לעניין שמובילות לריבאונדים ארוכים, שמובילים לנקודות מהירות בצד השני. לא כדורסל הכי טוב של אינדיאנה, אבל הם שומרים את עצמם במשחק.

81-87 לסקרמנטו אחרי שלושה רבעים. סקרמנטו לוקחת רק 8 זריקות מהשדה ברבע מול לא פחות מ-19 [!] זריקות עונשין.

רבע ד' - קאמבק של אינדיאנה, מותחן עד עשירית השניה האחרונה:
הרבע נפתח בג'אמפ שאט של טוליבר שמעלה אותו ל-10 נק' במשחק, ובמסירת נו-לוק נהדרת של בארנס לקופוס, שמחזירה את היתרון לדו-ספרתי.

אמצע הרבע, אינדיאנה מתחילה ריצת 0-8 בשתי דקות, וההפרש רק 3. קאזינס מחזיר ל-5, אלא שאז מט בארנס מקבל עבירת פלגרנט לא מחויבת ופשוט מאוד דופק לנו את המומנטום, במהלך שמסתיים ב-1 מ-2 מהקו, ובריבאונד התקפה שמייצר סל לאחר מכן, ופתאום זה מהלך של שלוש, וההפרש - 2 בלבד, הכי קרוב שאינדיאנה היתה מאז הרבע השני.

3 דקות לסיום, קאזינס מקבל עליו את השמירה הכפולה עם הגב לסל, מוציא לשלשה פנויה של ארון אפללו. מהלך שראינו יותר מפעם אחת נגד קליבלנד. סל חשוב, וההפרש חוזר ל-5.

1:37 לסיום, קאזינס קולע 1 מ-2 מהקו. מיילס טרנר עם העבירה החמישית שלו. יתרון 2 לסקרמנטו. כמה פוזשנים ריקים של שתי הקבוצות, עם החטאה של אפללו מהפינה במסירה נוספת של קאזינס, והחטאה של פול ג'ורג', קולעים בעיקר מהקו בדקות האלה. בצד השני, גארט טמפל עם עבירה רביעית, ופול ג'ורג' קולע את שתי הזריקות וכופה שיוויון. 1:17 לסיום. סקרמנטו כבר הובילה ב-16 הפרש, אז הפלאשבק המתבקש - במפגש הקודם לפני 9 ימים, אינדיאנה ניצחה ב-6 לאחר שפיגרה ב-22 הפרש במחצית הראשונה.

קאזינס לשלוש. בחוץ! איר בול של קאזינס! דקה לסיום, שיוויון, כדור אינדיאנה. בצד השני, פול ג'ורג' עם זריקת סטפ בק מהפינה. מחטיא! לאינדיאנה ישאר כדור אחרון. 35 שניות לסיום. במקום לצאת קדימה, טיי לוסון חושב שהמאמן שלו יקח פסק-זמן ומתמהמה, רואים את ייגר משתולל על הקווים מתוך רצון לדחוף את השחקנים שלו לטו-פור-וואן. לא מובן בכלל למה. אולי רצה שאינדיאנה לא תסתדר בהגנה. לחץ שמופעל מהספסל על השחקנים מביא להתקפה לא מסודרת שנגמרת באיבוד כדור של קאזינס בחדירה. החלטה כושלת שבואו נקווה שלא תעלה לנו בצד השני. 15 שניות לסיום, אינדיאנה לכדור אחרון, אבל לא לפני פסק-זמן.

חוזרים. ג'ורג' מקבל, אפללו עליו בהיי פוסט, אייסוליישן. 5...4...3...2....1....שיגור! מחטיא! הכדור טייל על החישוק! ריבאונד קאזינס. קווין באקנר, הפרשן, חשב שזה נכנס. גם אני. זה היה נראה כמו ווינר שאט.

כדור אחרון של סקרמנטו. 0.6 שניות על השעון, אז אני לא מצפה לכלום. חוזרים מפסק-זמן. בארנס מוציא את האינבאונד פס, לוב לקאזינס מתחת לסל, קאזינס רק יכול לגעת! נוגע! אבל מחטיא! ואו! זה היה קרוב! לא יאמן! הולכים להארכה! אינדיאנה ניצלת.

הארכה - פול ג'ורג' מקבל הזדמנות שניה לנצח את זה:
שתי הקבוצות מגיעות להארכה בפעם החמישית העונה. סקרמנטו השיגה ניצחון ראשון העונה בהארכה במשחק הקודם, נגד קליבלנד, שקטע רצף של 8 הפסדים בהארכה. אינדיאנה הפסידה רק פעם אחת בהארכה העונה.

סקרמנטו מתקשה בפוזשנים הראשונים לייצר מבטים טובים לסל. הגנה טובה של אינדיאנה. 2:12 לסיום, דארן קוליסון עם שלשת סטפ בק כבירה בסוף שעון! 'רק רשת'! שיוויון 109. זריקה של משחק. פול ג'ורג' עונה בצד השני, ונותן יתרון. ארון אפללו מחזיר עליו סל מחצי-מרחק. 1:34 לסיום, שוב שיוויון.

פול ג'ורג' מקבל בחילוף את גארט טמפל. לוקח אותו עד הסל, מוציא לזריקה מהפינה של טדייס יאנג, אבל יאנג מחטיא! כדור סקרמנטו והזדמנות לעלות ליתרון. תן לנו את הזמן קמי. על פי שעוני - דקה לסיום, אבל לא לפני שנחזור מפסק-זמן.

חוזרים גרוע מפסק הזמן. קאזינס רוצה לקבל עם הגב לסל, אבל עזרה של ג'ף טיג מונעת ממנו, והכדור יוצא החוצה. הולכים למצלמות לראות מי נגע אחרון. זה נראה כמו קאזינס, וזה אכן קאזינס. 56 שניות לסיום, שיוויון, כדור אינדיאנה.

פול ג'ורג' רוצה. מקבל. אפללו עליו. סטפ בק. עולה לזריקה. קולע! 2 הפרש. 35 שניות לסיום. בצד השני, קאזינס מקבל עם הגב לסל, מיילס טרנר עליו. קאזינס עולה לזריקה, אבל פול ג'ורג' חוסם אותו בהלפ דיפנס! עדיין כדור של קאזינס לאחר שנהדף מחוץ לקווים. קוליסון מקבל, נתקע בפיק אנד רול, מוציא לטמפל, שלוקח זריקת התאבדות ומחטיא, אבל כדור חוזר קאזינס, נשכב על הפרקט ולוקח פסק-זמן, וזה יהיה של סקרמנטו עם 7 שניות על השעון!

חוזרים מפסק-זמן. ייגר צריך לעשות את העבודה פה, על זה אני משלם לו.
קוליסון חודר, מהיר יותר מטיג, אבל לאבוי אלן וסיג'יי מיילס נמצאים שם לסגור אותו, והוא ונחסם! השופטים קוראים כדור של אינדיאנה, אבל קאזינס בא בטענות - משוכנע שזה שלנו. הולכים למצלמות. זה נראה כאילו אף אחד לא נגע בכדור. זה נראה שפשוט הכדור פגע בחלק התחתון של הלוח ונהדף החוצה. השופטים נותנים את זה לאינדיאנה. 2 הפרש אינדיאנה, 2.3 שניות לסיום. לסקרמנטו יש עבירה לתת, אז צריך לעשות שתיים, וגם אין פסק-זמן לקחת, אז צריך לעבור מגרש שלם. בול גיים.

111-115 לאינדיאנה בסיום. הפייסרס חוזרים מפיגור גדול פעמיים בתוך 9 ימים נגד סקרמנטו. הפסד מאכזב במיוחד לאור ניצחונות של היריבות במאבק על הכרטיס האחרון לפלייאוף, שמנצחות קבוצות מעליהן בדירוג, מה שהופך את הניצחון נגד קליבלנד לחסר משמעות כרגע. הינו צריכים לקחת את המשחק הזה. זה היה משחק סופר-חשוב.

- המשך -

סקרמנטו עם 19 איבודים במשחק, 6 מהם ברבע השלישי - במקום מבוא ל-20, ההפרש ירד להבדל של שני פוזשנים. סקרמנטו עם 49% מהשדה, ו-13 שלשות ב-50%. זה כמעט תמיד מספיק לנו לנצח משחקים נגד יריבות ברמה הזאת, אבל רק 2 שלשות הגיעו אחרי הרבע השני [כולל אחת בהארכה], לכן במידה רבה זה מסביר את אובדן היתרון הגדול במחצית השניה. התפרקות התקפית, כי זה לא שהחטאנו זריקות, אלא פשוט לא הגענו למבטים טובים. חלק מזה, ללא ספק, בהגנה טובה יותר של אינדיאנה בחצי השני כאשר הדגש שלהם, כך גם לפי הריאיון של עוזר המאמן לפני פתיחת המחצית השניה, זה בעזרה המוקדמת על קאזינס - לא לחכות שיקבל, ימשוך אליו את ההגנה ואז יוציא לזריקה פנויה, אלא לתקוף אותו עוד לפני. עוד על המשחק אפשר לספר שנשרקו 54 עבירות [69 זריקות עונשין].

מצטיין המשחק: פול ג'ורג'.
33 נק' [18-8 מהשדה, 5-1 משלוש, 17-16 מהקו] 4 ריב' ו-3 אס' [4 איבודים] ב-45 דקות משחק. מה יש לומר עליו. היה אוטומטי מהקו. עושה הכל בשקט, הגנה והתקפה, תמיד חלק מהמהלכים הגדולים. קיבל הזדמנות לנצח את המשחק, אבל החטיא זריקה טובה, וכל עוד הזריקה היא טובה אי אפשר לבוא בטענות. בהארכה לא השאיר מקום לספק שהוא שחקן של מאני טיים עם תצוגת תכלית שמשכה את הקבוצה לניצחון. שחקנים יחטיאו זריקות חשובות, אבל כשהם מקבלים הזדמנות נוספת ומנצלים אותה - זה ההבדל, לפחות במשחק הזה, בין פול ג'ורג' המנצח לדמרקוס קאזינס המפסיד, שלא הגיע להארכה. משחק שלישי ברציפות של 30 נק' או יותר. קלע את 6 הנק' האחרונות של אינדיאנה ברבע האחרון, ונתן את היתרון לקבוצתו בהארכה 3 פעמים;

סיג'יי מיילס מסיים עם 18 נק' ב-6 מ-9 מהשלוש. זה משחק שלישי שלו העונה עם 6 שלשות לפחות; עוד שחקן שבלט לטובה באינדיאנה הוא ג'ף טיג, המצטיין במפגש הקודם בין הקבוצות, שסיים ערב שקט אך יעיל של 17 נק' [11-5 מהשדה, 3-1 משלוש, 6-6 מהקו] , 8 ריב' ו-8 אס' [איבוד אחד] ב-43 דקות משחק; מיילס טרנר [14 נק' באחוזים טובים, פתח את כל הצבע עם יכולת שהראה לקלוע מבחוץ, וגם הגנתית עבודה טובה על קאזינס הגם ששיחק דקות ארוכות עם 5 עבירות] השלים את החסר בערב פושר של אל ג'פרסון [9 נק' ב-12 דקות משחק];

בסקרמנטו, קאזינס עם 26 נק' [17-8 מהשדה, 5-1 משלוש, 14-9 מהקו], 16 ריב' ו-5 אס' [6 איבודים] ב-39 דקות משחק. הגיע למספרים שלו, אבל בהארכה לא קלע [0 מ-2 מהשדה], ובדקה וחצי האחרונה של הרבע הרביעי החטיא 3 זריקות ברציפות;

דארן קוליסון ברצף משחקים טוב, מוביל כמו שלא הוביל בשתי העונות האחרונות, מסיים עם 26 נק' [17-10 מהשדה, 6-4 משלוש, 2-2 מהקו], 4 ריב', 5 אס' [3 איבודים] ו-3 חט' ב-46 דקות. קלע גם שלשה גדולה לקראת סיום שהשוותה משחק שהיה נראה כמו גמור, ובהארכה נתן לנו 5 נקודות מהירות בפתיחה, אבל במבחן התוצאה - החטיא את הזריקה המכרעת בהארכה, אז הפסדנו;

עוד יש לציין את אפללו, בעוד משחק שהוא קולע את הזריקות שלו, חלקן היו חשובות ביצירת היתרון הגדול במחצית הראשונה, והוא מסיים עם 15 נק' [9-6 מהשדה, 5-3 משלוש]. משחק שני ברציפות שהוא מתמודד עם שומר קשה בדמות פול ג'ורג' [במשחק הקודם, נגד קליבלנד - לברון], וגם אם התקשה הגנתית להתמודד פיזית עם האתלטיות של השחקנים האלה, הוא החזיר חלק מהנקודות בהתקפה;

מבחינת כספי, אנתוני טוליבר עם משחק באונס-בק של 10 נק' [אחוזים טובים] ב-26 דקות. לעומתו, מט בארנס [2 נק', החטיא את כל הזריקות מהשדה] עם עבירת פלגרנט ריטרדטית שפגעה לנו במשחק. לא יכול לומר שהוא הפסיד את המשחק, בכל מקרה המשחק הלך להארכה, אבל היכולת שלו היתה כל כך לא טובה לכל אורך המשחק שאי אפשר להצדיק את 21 הדקות שקיבל. אם כספי לא יקבל את הדקות של בארנס כשיחזור, זו בעיה.

מילה טובה על צוות השידור של אינדיאנה. אני לא איש של חוף מזרחי ולא בטוח שבא לי לראות את כספי משחק באינדיאנה, אבל הצוות חביב, אני יכול לקחת את זה מהמשחק. כתב הקווים שלהם סיים את הריאיון עם עוזר המאמן ב"בה ביי". סירייזלי? בכל מקרה, לגבי הפרשן, קווין באקנר, הלכתי לבדוק מי האיש ומעניין לראות שבגובה שלו, גארד בגובה 191 ס"מ, קלע רק 7 שלשות בקריירה. איך שהמשחק השתנה. היום אפשר לראות גארד בגובה הזה שנשאר בליגה בלי יד מבחוץ?

ליין כספי: עמרי הפצוע לא התלבש. לא ראיתי אותו גם על הספסל.

** Chris Smoove מתקצר את המשחק.

המשחק הבא - הלילה ממשיכים את מסע החוץ בשארלוט [ש']. מקווה שהשחקנים יבואו באנרגיות הנכונות אחרי משחק קשה מבחינה פיזית.

להתראות בשמחות סקרמנטו קינגס ואחרות!
שבוע טוב!
בה ביי!

Cade Foster

New member
צוות השידור של פוקס ספורטס אינדיאנה הוא באמת מהטובים בליגה

אובייקטיבים, לא מתבכיינים, לא מתנהגים כמו צ'ירלידרס, בלי סלוגנים מפגרים, פרשנות טובה. חבל שאי אפשר לומר את זה על הרבה צוותי שידור בליגה.

fatnoam

Active member
Lebron DOTS the i

And Throws the Hammer
&nbsp
של קליבלנד הכי שנואים שיש

Cade Foster

New member
עליהם חשבתי כשכתבתי "מתנהגים כמו צ'ירלידרס"

כל השידור רק צרחות ומציצות ללברון.

למעלה