משחקי ליל חמישי

rapgamer4ever

New member
משחקי ליל חמישי

קליבלנד- פיניקס: לאב בספק למשחק אבל זה בלואאוט בלאו הכי.

מיאמי- דאלאס: זוכרים שזו הייתה פעם יריבות?

ניקס- וושינגטון: משחק חשוב לניקס ב-national TV. במידה ויפסידו הפרנצ'ייז ימשיך לאבד יציבות. בזינגה לא ישחק.

סאן אנטוניו- דנבר: נא להכיר- דנבר נאגטס, מחזיקה במקום השמיני במערב. ניקולה יוקיץ' מככב מאז שמייק מלון הבין שהוא השחקן הכי טוב בקבוצה.

קליפרס- מינסוטה: לא נעים לומר אבל הפציעות של פול ובלייק פותחים פתח לניצחון בלתי צפוי של הוולבס. הקליפרס לא פראיירים ותלוי האם ג'מאל או ריברס יתפסו את אחד הימים הטובים שלהם.

האמת שאף אחד מהמשחקים לא מרגש באופן מיוחד אבל זה מה יש. תהנו!
 

billc

New member
ווסטברוק לא נבחר לחמישייה הראשונה במערב באולסטאר

 

רחל 78

New member
טוב שלא ניבחר...ראסל שחקן מאוס

ראסל תיתבגר כבר ילד כאפות

אני מבינה זאת ...בהחלט מדובר בשחקן אגואיסט ששם את טובתו האישית מעל טובת הקבוצה. כך היה בזמן שדורנט שיחק שם וכך היום. לאיש יש מנטליות של ילד בן 7 והוא לא יקח אליפות עד שזה ישתנה. עדיף שיתחילו לנזוף בו אחרת יגמור את הקריירה כמו כרמלו אנתוני
 

picki23

New member
הוא לגמרי צודק

הוא נותן עונה יותר מרשימה מקרי (לא באחוזים).
אני לא חושב שקרי צריך לפתוח
 

rapgamer4ever

New member
כמובן שווסטברוק צריך לפתוח

הוא כרגע 1-2 במירוץ ל-MVP ואבסורד שהוא לא פותח באולסטאר.
&nbsp
מצד שני כשאתה לוקח בחשבון שקרי תופס את מקומו, עדיין מדובר בעוול אבל לא מאוד גדול.
&nbsp
תסתכל למשל מה קורה במזרח- קיירי פותח בחמישייה למרות שיש לפחות שלושה גארדים ראויים ממנו שנשארו בחוץ- אייזיאה, לאורי וג'ון וול. כל אחד מהם עושה עונה טובה ממנו.
 

Cade Foster

New member
סלחו לי אבל הוא צבוע

והוא לא היחיד. כל מי ששתק לפני שנה כשקובי בראיינט תפס מקום בחמישייה של המערב שלא ישחק אותה מופתע עכשיו כשקרי החליף את קובי בתור השחקן שהקהל חפץ ביקרו.

הקטע הזה שהקהל מצביע לשחקנים שהוא אוהב ולא בהכרח לאלה שמגיע להם לא התחיל אתמול.
 

billc

New member
אין שום ספק שלווסטברוק יש עונה היסטורית ואולי על סמך

זה הוא צריך לפתוח,

אבל אם מדברים תכלס, אם הייתם צריכים להרכיב חמישיה מהמערב שתתמודד באולימפיאדה, לדעתי החמישיה שנבחרה היא האידאלית

אם ווסטברוק והארדן היו ביחד על המגרש "במשחק אמיתי" זה היה קטסרופה
 

picki23

New member
אני בטוח שסטף קרי

זורק יותר טוב מראסל ווסטברוק. אני לא בטוח לגבי מסירה הגנה ריב וחדירה (למרות שבאופן מפתיע לקרי יש את האחוזים הכי גבוהים בצבע השנה או שטות כזו ששמעתי ב TNT)
 

rapgamer4ever

New member
מינסוטה מצליחה לגרד ניצחון

הניצחון הראשון שלנו העונה במשחק שמוכרע בהפרש 4 נקודות ומטה. הסטט' מתעלמת מניצחון שהיה לנו בהארכה ונדמה לי בעוד משחק צמוד (שכנראה הסתיים 5 או 6) אבל בכל מקרה טוב להיפטר מהקוף הזה.
&nbsp
הקליפרס עבדו יותר קשה מאיתנו לאורך המשחק. הם צופפו את הצבע, סגרו את הקלעים וירדנו למחצית עם 44 נקודות בלבד, מהתוצאות הנמוכות שלנו העונה.
וויגינס היה טוב במחצית הראשונה אבל הוא לא קיבל עזרה. רוביו היה חלש מאוד ולא עלה למחצית השנייה בעקבות פציעה. לאבין היה חלש לכל אורך המשחק... הזריקות לא נכנסו.
&nbsp
הקליפרס קצרים בכישרון אבל יאמר לזכותם שריברס ופלטון תקפו את הצבע והצליחו להניע את ההתקפה. קבלת ההחלטות שלנו בהגנה הייתה רעה מאוד בסגירה ל-roll של דאנדרה. הוא קלע 29 נקודות (שיא קריירה). בחלק מהם הוא קיבל כדור עמוק בצבע וקלע מעל השומר שזה בסדר. אבל רוב הנקודות שלו היו דאנקים קלים איפה שהיה צריך לסגור אותו או לכל הפחות לעשות עבירה. הוא זרק 12 פעמים מהעונשין אבל בעיקר בגלל האקינג.
צריך לציין לרעה את טאונס שהיה ממש לא טוב בהגנה. הוא חטף עבירה (גבולית) מוקדם ברבע הראשון ומאז לא היה אגרסיבי בכלל ועשה המון טעויות.
&nbsp
במחצית השנייה נכנסו לפיגור שיא של 11. בשלב הזה הצלחנו סופסוף להשיג כמה עצירות ברציפות ולצמצם את הפער לחד ספרתי נמוך. קריס דאן לא היה ממש טוב באופן אישי אבל הוא משחק חזק ונותן וייב חיובי. טאונס שארחיב עליו בהמשך ציין לטובה את המנהיגות של דאן.
&nbsp
הרבע הרביעי נפתח ב-5 נקודות מהירות של הקליפרס ואולי שוב המשחק בורח. 5 דקות לסיום ת'יבודו עשה מהלך מעניין: שיחק בחמישייה סופר-נמוכה של טיוס ג'ונס- דאן- לאבין- וויגינס- טאונס. אין לנו מה למכור בהגנה בהרכב כזה ולכן עשינו האקינג על דאנדרה 4 או 5 פעמים. הוא קלע בערך חצי מהן אבל התקפית היינו מאוד מסוכנים וההתקפה זרמה טוב. אני מרוצה מההרכב הזה מבחינה התקפית וגם מעצם הרעיון היצירתי של ת'יבודו.
&nbsp
טיוס ג'ונס הוא by far הפליימייקר הכי טוב שלנו כשרוביו בחוץ. בתכלס ת'יבס לא משתמש בו מספיק. אני לא בא בטענות כי אסור לפגוע בדקות של דאן אבל כשג'ונס מקבל הזדמנות הוא די טוב.
&nbsp
טאונס היה מבריק מבחינה התקפית, בעיקר ברבע האחרון. למי מכם שעוקב, אני מודאג מחוסר השימוש שלו ביד שמאל. משחק או שניים אחרי שאמרתי את זה טאונס קלע בייבי הוק בשמאל מול הספרס והלילה שם שניים כאלה על דאנדרה. טוב לראות שהוא שם על זה דגש ומתחיל ליישם.
ברבע האחרון טאונס היה ממש בלתי עציר. פיק אנד רול, פיק אנד פופ, בידוד בפוסט בצד ימין ובצד שמאל- הוא הראה את כל הארסנל. ב-3 הדקות האחרונות של המשחק הוא קלע 4 סלי שדה אחד אחרי השני והיה הסיבה העיקרית לניצחון. הדבר מרשים על אחת כמה וכמה במשחק חוץ צמוד כשדאנדרה שומר עליו.
&nbsp
הפזשן האחרון שלנו לא היה טוב אבל וויגינס הצליח לקחת ריבאונד התקפה ולקלוע 2 מהקו כדי לעלות ליתרון 3. רדיק עלה לשלשה לא-קלה-אך אפשרית, החטיא והמשחק נגמר.
 

billc

New member
ראיתי רק את המחצית הראשונה, במחצית הפאנל של TNT

דיברו על מיני וחוסר ההצלחה שלהם, ,הם אמרו שמיני משחקת לאט מידי שהקבוצה הזאת סופר אתלטית והיא צריכה לנצל את זה, צריך לציין שתיבדו אמר משהו דומה אחרי הרבע הראשון בראיון עם השדרנית

אני אישית במחצית הראשונה ראיתי את הקליפרס משחקים מהר יותר ממיני

לדעתי כבודדים הם משחקים יפה, אבל הנעת הכדור בין השחקנים קצת יותר מידי איטי יותר מידי מחושב
אני מניח שככל שהזמן יעבור יהיו פחות מעצורים
 

billc

New member
יום ראשון חגיגת פוטבול , יש לנו גמר אזוריים

אטלנטה - גרין ביי

מצד אחד לגרין ביי יש את ארון רוג׳רס יש הטוענים הקווטרבק הטוב בהיסטוריה
מצד שני אטלנטה יש לה מאט ראיין שיש סיכוי גדול שיזכה בmvp של העונה הרגילה, יש לה שני RB מעולים שיכולים
לשחק גם כרסיברים. יש להם את חוליו ג׳ונס אולי הרסיבר הכי טוב בליגה ( הוא ישחק פצוע) , יש להם את סנו
ויש להם את מאמן ההתקפה הכי טוב בליגה קייל שנאן , שיהפוך בעונה הבאה למאמן ראשי של קבוצה אחרת
וכמובן אולם ביתי. נקווה שזה יספיק
 
סיכום ממפיס - סקרמנטו: אייכה, רודי גיי ?

מפגש שלישי העונה בין הקבוצות. בראשון זה נגמר בניצחון מפתיע בקלילותו של האורחת מסקרמנטו [ובהתפרצות של קאזינס בסיום המשחק על התקשורת המסקרת אותו], ובשני זה נגמר בבלו אאוט בזכות מחצית שנייה גדולה של ממפיס שבה כל הכדורים נכנסו. והלילה?

רבע א' - 'בריק סיטי':
המשחק נפתח עם ריצת 0-9 של סקרמנטו ו-3 דקות ראשונות ללא נקודות של ממפיס. ב-4 הדקות הבאות, סקרמנטו ללא נקודות, וממפיס מחזירה עם ריצת 0-11.

15-23 לסקרמנטו אחרי רבע אחד. שתי הקבוצות מתחת ל-40% מהשדה. ממפיס ב-30 הנמוך. הרבע הסתיים בשלשה של בארנס ואז סל במתפרצת אחרי איבוד כדור של ממפיס, לכן, התוצאה קצת משקרת, ההפרש לא מוצדק.

רבע ב' - הסקנד יוניט של סקרמנטו עם תרומה אפסית:
חמישייה מוזרה של ייגר עם לוסון-קוליסון-בארנס-טוליבר-קופוס. לוסון הולך עם הראש בקיר ומייצר כמה נקודות, אבל זה לא כדורסל. בארנס וטוליבר לא קולעים את הזריקות שלהם. תרומה אפסית גם מקוליסון, שמרבה לאכזב כל העונה כשנותנים לו להוביל. 3 דקות מפתיחת הרבע, ממפיס הופכת את התוצאה והיא ביתרון.

7:30 לסיום הרבע, קאזינס חוזר בפיגור נקודה. ייגר מבין שאין לו קבוצה ואם קאזינס לא יחזור עכשיו תהיה בריחה. קאזינס עונה עם 8 נק' ב-4 הדקות הבאות.

0.1 שניות לסיום המחצית, לוסון עולה לזריקת סוף שעון וטוני אלן עושה עליו עבירה. עבירה ברורה, אבל כזאת שראיתי כבר שלא שורקים בסיטואציה הזו, ובכל זאת צריכה היתה לבוא שריקה, ובאה. הלכו לבדוק אם זה היה לפני הבאזר, וזה היה. לא מתאים לטוני אלן. לוסון משלים 2 מ-3 מהקו. 42-49 לממפיס במחצית.

רבע טוב של ממפיס עם 55% מהשדה ו-7 איבודים של סקרמנטו שהובילו ל-14 נק' קלות, מאזן את הרבע הראשון הדל. קאזינס עם 16 נק' [5 מ-9 מהשדה] ו-6 ריב' במחצית. גאסול מוביל את שחקני ממפיס עם 11 נק' ו-6 ריב', כולל גם הקליעה הלא נורמלית הזו על טוליבר.

ממפיס העונה עם 16 ניצחונות ב-21 משחקים שבהם היא מסיימת את המחצית הראשונה ביתרון. בול גיים?

רבע ג' - רבע הבול גיים:
סקרמנטו נשמרת במשחק רוב הרבע, סביב ה-6 הפרש. ואז הריצה מתחילה. מארק גאסול עם שלוש שלשות [!!!], אחת מטווח סטף. זק "זיבו" רנדולף עם מהלך של שלוש-נקודות באנד וואן, וגם שלשת באזר מכמעט חצי מגרש [ולא באזר ביטר ראשון שלו נגד סקרמנטו]. ממפיס סוגרת את הרבע בריצת 8-23. אוירה טובה בממפיס, אבל לצערנו לא בצד שלנו.

64-83 לממפיס לאחר שלושה רבעים. גאסול עם 15 נק' ברבע. במקום לציין מי לא בא לעבוד בסקרמנטו, יותר נכון להגיד מי כן - קאזינס. זה הכל. תרומה מינימלית [טמפל] עד אפסית [כל השאר].

רבע ד' - גארבג' טיים, חמישייה שלישית:
ייגר מבין שזה בלו אאאוט אז הוא מנסה להרוויח כמה דקות טובות של בן מקלמור. פותח גם עם קולי-סטיין. מקלמור - חושך, לא תורם כלום, חסר ביטחון. קולי-סטיין עם רבע טוב בחלק ההתקפי - קלע שתי זריקות מחצי מרחק והשיג על עוד אחת עבירת שוטינג. אבל כל זה לא משנה, כי אתה מקבל את הדקות האלה במשחק של מבוא ל-20. משחק נוראי של אנתוני טוליבר ומט בארנס, שקלעו ביחד 9 נקודות ברבע הזה, וזה יופיע בבוקס סקור ויכנס לממוצע העונתי, אבל זה לא נותן כלום. בארנס החטיא לייאפים קלים כל המשחק ונראה כמו לא-שייך לענף.

91-107 לממפיס בסיום. סקרמנטו עם 6 שלשות [20%] ו-40% מהשדה. רק 35 ריבאונד לעומת ה-58 של ממפיס [כולל 15 של הגריזליז בהתקפה].

מצטיין המשחק: מארק גאסול.
28 נק' [19-9 מהשדה, 6-3 משלוש, 7-7 מהקו], 9 ריב' ו-4 אס' [2 איבודים] ב-33 דקות. סיים את הרבע השלישי עם 3 שלשות מטורפות ואחראי לבריחה של קבוצתו; מייק קונלי היה קרוב לטריפל-דאבל והוא מסיים עם 16 נק', 8 ריב' ו-8 אס' [3 איבודים] ב-34 דקות משחק; זאק רנדולף עם 20 נק' [7 מ-14 מהשדה, כולל 2 שלשות] ו-10 ריב' מהספסל, והיה חלק משמעותי מהריצה של ממפיס בסוף הרבע השלישי. הפלוס 23 שלו במדד הפלוס / מינוס משקף. הוא וגאסול הרגו את טוליבר בצבע. לרנדולף היו שתי שלשות במשחק. שתי השלשות נתנו לו משחק ראשון מאז פברואר 2009 שבו הוא קולע יותר משלשה אחת במשחק.

קאזינס[*] מסיים עם 19 נק' [11-5 מהשדה, 3-2 משלוש, 10-7 מהקו], 10 ריב' ו-2 אס' [4 איבודים] ב-28 דקות משחק. לא שיחק את הרבע הרביעי ולא היה פקטור במחצית השנייה משחק שני ברציפות - רק 3 נק' ברבע השלישי המכריע, ורק 2 זריקות מהשדה במחצית השניה [החטיא את שתיהן]. לא יודע אם לקרוא לזה משחק חלש שלו, כי לא היתה קבוצה מסביבו, ולא משנה כמה הוא מזין שחקנים אחרים במסירות הם לא יודעים לסיים התקפות. חלק מהמסירות שלו נגמרו באיבודים, אבל אני רק יכול להאשים את הצוות המסייע שמאז הדקה השלישית של המשחק לא עשו ריצה אחת.

[*] קאזינס עלה למקום השני בקלעי כל הזמנים של הסקרמנטו קינגס [מאז המעבר לסקרמנטו] עם 9,504 נק' קריירה, וזה נותן לו 6 נק' יותר מפז'ה סטויאקוביץ'. במקום הראשון ניצב מיטש ריצ'מונד עם 12,070 נק', מה שאומר שכדי לעבור אותו קאזינס יצטרך לחתום על הארכת החוזה שלו ולעשות את זה בעוד שתי עונות.

טוליבר עם 6 נק' [9-2 מהשדה, 6-1 מהשלוש], בארנס עם 8 נק' [9-3 מהשדה, 4-1 מהשלוש] וקוליסון עם 4 נק' ב-27 דק'. טמפל היציב עם 14 נק' [9-5 מהשדה, 5-2 משלוש] וזה פחות או יותר מה שמקבלים ממנו כל משחק.

ליין כספי: עמרי כספי פצוע ולא שותף. אם הפסדנו לפחות נתנחם בכך שכל השחקנים שמקבלים את הדקות שלו [בארנס, טוליבר, ואפשר שגם אפללו וקופוס] הובסו.

המשחק הבא - כבר הלילה, אנחנו בשיקאגו [ש']. מאסט ווין מבחינת סקרמנטו, במצב ששיקאגו נמצאת ואחרי שני הפסדים בשבוע שעבר נגד קבוצות שהיינו צריכים לנצח [מיאמי, אינדיאנה].

** שו"ת עם עמרי כספי ב'ג'ייויקלי' [אתר החדשות היהודי של צפון קליפורניה].
** מיום חמישי: שחקן הפוטבול לשעבר רנדי מוס התארח באולפן 'Inside The NBA' של TNT. שאקיל ניצל את ההזדמנות לתקל את צ'אק וקני.

שבוע טוב ולהתראות בשמחות סקרמנטו קינגס ואחרות!
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
מכונה ושמה קליי תומפסון

21 נק ב 7 מ 9 מחוץ לקשת מול אורלנדו במשחק שהסתיים לא מזמן
 
למעלה