יש לי הרגשה שהיום לא יהיה לי 100%...
1. אטלנטה - פילדלפיה: אטלנטה במשחק ביתי אחרי הניצחון על "אויר", מנגד פילי מגיעה אחרי הפסד בשניות האחרונות לאורלנדו, ההיגיון אומר אטלנטה אבל יש לי הרגשה שפילי יקחו, ניצחון ל76ers. 2. אורלנדו - דאלאס: דאלאס מגיעה עייפה ומושפלת אחרי שחטפה אתמול בראש מדטרויט, אורלנדו שכבר ניצחה העונה את דאלאס מגיעה בכושר מעולה, ניצחון למג'יק. 3. מיאמי - טורונטו: מוקש רציני, מיאמי עם ניצחון אחד בודד מ-19(!) המשחקים האחרונים, טורונטו מגיעה אחרי הפסד ללייקרס אבל עם סיבה לאופטימיות, אנדראה ברניאני קלע מול המלאכים 28 נקודות ונראה כאילו הוא מתחיל להיכנס לעניינים, זה משחק קשה, חיה פצועה תמיד מסוכנת אבל כמו שמיאמי נראית אני פשוט לא יוכל להמר עליהם, ניצחון לקנדים. 4. ניו יורק - קליפרס: קורי מגטי כנראה סוף סוף חוזר מהפציעה שלו, כריס קיימן בספק, עבור הניקס אדי קארי בספק, ניו יורק חוזרת לגרדן אחרי רואד טריפ זוועתי של 0 מ-6 ואחרי הפסד כואב לסיאטל בשניות האחרונות, אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל היום אני עם הניקס. 5. מינסוטה - יוסטון: יוסטון קבוצה יותר טובה והיא מגיעה בכושר טוב, לא רואה סיבה שהיא תפסיד היום, ניצחון לרוקטס. 6. פיניקס - שארלוט: שארלוט החבולה מגיעה לאריזונה בלי וואלאס ותצא מאריזונה מושפלת ועם הזנב בין הרגליים, ניצחון לסאנס 7. סיאטל - שיקאגו: סיאטל מגיעה אחרי 3 ניצחונות רצופים אבל אפשר לייחס אותם יותר למזל מאשר ליכולת, שני נצחונות היו על קבוצות ששיחקו בלי הכוכבים שלהם (ס"א בלי פארקר, קליבלנד בלי ג'יימס) וניצחון אחד בבית על הניקס בשניות האחרונות, שיקאגו עדיין בלי דנג אבל עם גורדון שהפציץ 33 במשחק החזרה שלו שלשום, ניצחון לבולס 8. פורטלנד - דנבר: קמבי אולי ישחק הערב עבור הנאגטס שמגיעה בכושר לא רע אבל היום אני עם הבלייזרס שבדר"כ מספקת את הסחורה בבית. 9. יוטה - ניו אורלינס: משחק קשה, יוטה מגיעה אחרי 8 ניצחונות רצופים , אני אלך עם הקבוצה הביתית, ניצחון לג'אז