משחקי יום שני : הימורים

Puskas

New member
7/9 מכובד..

נפלתי בהפתעה שהימרתי על מינסוטה..אבל הייתי קרוב.. ונפלתי עם פורטלנד המעפנה הזאת שהפסידה בסוף לדנבר. bulls rulles!!!

o f r o n

New member
יש לי הרגשה שהיום לא יהיה לי 100%...

1. אטלנטה - פילדלפיה: אטלנטה במשחק ביתי אחרי הניצחון על "אויר", מנגד פילי מגיעה אחרי הפסד בשניות האחרונות לאורלנדו, ההיגיון אומר אטלנטה אבל יש לי הרגשה שפילי יקחו, ניצחון ל76ers. 2. אורלנדו - דאלאס: דאלאס מגיעה עייפה ומושפלת אחרי שחטפה אתמול בראש מדטרויט, אורלנדו שכבר ניצחה העונה את דאלאס מגיעה בכושר מעולה, ניצחון למג'יק. 3. מיאמי - טורונטו: מוקש רציני, מיאמי עם ניצחון אחד בודד מ-19(!) המשחקים האחרונים, טורונטו מגיעה אחרי הפסד ללייקרס אבל עם סיבה לאופטימיות, אנדראה ברניאני קלע מול המלאכים 28 נקודות ונראה כאילו הוא מתחיל להיכנס לעניינים, זה משחק קשה, חיה פצועה תמיד מסוכנת אבל כמו שמיאמי נראית אני פשוט לא יוכל להמר עליהם, ניצחון לקנדים. 4. ניו יורק - קליפרס: קורי מגטי כנראה סוף סוף חוזר מהפציעה שלו, כריס קיימן בספק, עבור הניקס אדי קארי בספק, ניו יורק חוזרת לגרדן אחרי רואד טריפ זוועתי של 0 מ-6 ואחרי הפסד כואב לסיאטל בשניות האחרונות, אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל היום אני עם הניקס. 5. מינסוטה - יוסטון: יוסטון קבוצה יותר טובה והיא מגיעה בכושר טוב, לא רואה סיבה שהיא תפסיד היום, ניצחון לרוקטס. 6. פיניקס - שארלוט: שארלוט החבולה מגיעה לאריזונה בלי וואלאס ותצא מאריזונה מושפלת ועם הזנב בין הרגליים, ניצחון לסאנס 7. סיאטל - שיקאגו: סיאטל מגיעה אחרי 3 ניצחונות רצופים אבל אפשר לייחס אותם יותר למזל מאשר ליכולת, שני נצחונות היו על קבוצות ששיחקו בלי הכוכבים שלהם (ס"א בלי פארקר, קליבלנד בלי ג'יימס) וניצחון אחד בבית על הניקס בשניות האחרונות, שיקאגו עדיין בלי דנג אבל עם גורדון שהפציץ 33 במשחק החזרה שלו שלשום, ניצחון לבולס 8. פורטלנד - דנבר: קמבי אולי ישחק הערב עבור הנאגטס שמגיעה בכושר לא רע אבל היום אני עם הבלייזרס שבדר"כ מספקת את הסחורה בבית. 9. יוטה - ניו אורלינס: משחק קשה, יוטה מגיעה אחרי 8 ניצחונות רצופים , אני אלך עם הקבוצה הביתית, ניצחון לג'אז

OrEl74

Well-known member
מנהל
שלי...

1. אטלנטה - פילדלפיה: הולך עם פילי ועם איגי אהובי
2. אורלנדו - דאלאס: עזבו שטויות, אורלנדו פשוט קבוצה יותר טובה מדאלאס. 3. מיאמי - טורונטו: מסכים עם מי שאמר שהמשחק הזה הוא מוקש אבל בכל זאת מיאמי פצועה מידי ולכן אני אלך עם הקנדים. 4. ניו יורק - קליפרס: שיעמום המחץ!!! יאללה קליפרס. 5. מינסוטה - יוסטון: ניצחון קליל לרקטות. 6. פיניקס - שארלוט: לדעתי גם המשחק הזה הוא מוקש קטן אבל שוב אני הולך עם הקבוצה הטובה יותר...ניצחון לפיניקס. 7. סיאטל - שיקאגו: GO BULLS!!! 8. פורטלנד - דנבר: לצערי ניצחון לבלייזרס. 9. יוטה - ניו אורלינס: ואוו!!! איזה משחק...אני הולך עם טייסון "תעשה לי ילד" צ'אנדלר וניו אורלינס. אם אני פוגע ביותר מ-5 אני מזמין את עבוד לבירה על חשבוני (מה כ'פת לי להגיד, הוא גם ככה בהונג קונג)

שבוע חדש

*אטלנטה* ביתית וחולמת על פלייאוף, זה יספיק מול פילי החלשה *אורלנדו* אמנם מעדיפה משחקי חוץ, אבל איבדתי אמון בדאלאס, במיוחד בלי סטק והאריס. לא בטוח, אבל שיהיה *טורונטו* תחזור מההפסד ללייקרס בנצחון קליל במיאמי *ניקס* בגלל ההנהלה *יוסטון* תמשיך במסע החוץ המוצלח מול מיני שתחזור לגודלה הטבעי *פיניקס* הבנקר הגדול של הערב, לא יודע אם יהיה הפרש גדול *יוטה* אין סיבה ללכת נגד רצף נצחונות הבית של הסלואנים, למרות שהצרעות מסוגלות לעצור את ההפסדים שלהם *דנוור* במשחק "משולש" תיקח את פורטלנד ברוז גרדן, סתם, כי ככה *שיקגו* גורדון ייקח את המשחק על עצמו, הגיע הזמן שהם ינצחו, סיאטל חלשים וניצחו יותר מדי

cache

New member
הימורי ההנהלה

אני עדיין בדיכאון מהסופרבול, בקושי מצליח להביא את עצמי להמר: הוקס מג'יק טורונטו ניקס יוסטון פינקס סיאטל פורטלנד יוטה לילה טוב ההנהלה

אני אני אני אני

עם כל הצער שבדבר: אטלנטה - פילי: אטלנטה אורלנדו - דאלאס: אורלנדו מיאמי - טורונטו: טורונטו ניו יורק - קליפרס: ניו יורק מינסוטה - יוסטון: יוסטון פיניקס - שארלוט: פיניקס ניו אורלינס - יוטה: יוטה דנבר - פורטלנד: דנבר סיאטל - שיקגו: שיקגו

לאוס

New member
בעניין הזה, תן לי

חברים, הא, חברים, זוהי אינה השעה! תן לי.

4 מ9 ../images/Emo10.gif ...

נראה לי שכמו קרסטיץ אני אנוח זמן מסוים עקב יכולת חלשה עד להימור הבא

תום איי

New member
ננסה לנצח אולי הפעם?

פילדלפיה מנצחים בפער יפה אורלנדו טורנטו בבאנקר הכי עצוב העונה... אייזייה תומאס מאריך חוזה הלילה לעוד 4 עונות הניקס , מביסים את אריות המערב.... יוסטון פיניקס אי אפשר להמר נגד הבית בכל מקרה. יוטה קמבי משחק? אם כן אז דנבר מנצחים אם לא אז פורטלנד. שיקגו ואפילו בקלות

o f r o n

New member
ניחשת רק 5/9

צדקת ב- טורונטו, יוסטון, יוטה, פיניקס ושיקאגו. טעית ב- פילידלפיה, אורלנדו, ניו-ניורק ודנבר (קמבי לא שיחק) להבא אתה מתבקש להמר מבלי להציב תנאים, השאלה אם שחקן כזה או אחר ישחקו זה חלק מההימור.

אנסה את מזלי

אטלנטה דאלאס טורונטו(ריילי הביתה) ניקס יוסטון פיניקס יוטה פורטלנד שיקאגו

STEVE NASH

New member
בעע

אטלנטה-פילגלפיה. הוקס. אורלנדו-דאלאס. מג'יק. מיאמי-טורונטו. רפטורס. ניו יורק-קליפרס. ניקס. יוסטון-מינסוטה. יוסטון. פיניקס-שארלוט. פיניקס. ניו אורלינס-יוטה. הורנטס. פורטלנד-דנבר. בלייזרס. סיאטל-שיקאגו. סוניקס.

למעלה