משחקי יום שני : הימורים

משחקי יום שני : הימורים

ואחרי הפוגת פוטבול קלה, חוזרים הערב ללילה מלא כדורסל עם 9 משחקים. נקווה שמי שהימר, הימר על הג'ייאנטס, כי לדעתי יש כמה אנשים שהתעשרו קלות הלילה. פילדלפיה מגיעה לביקור באטלנטה, ולדעתי האישית היא לא תאהב את קבלת האורחים שם. אטלנטה. דאלאס ממשיכה את המסע שלה בחוף המזרחי, והפעם מגיע לדיסנילנד. משחק קשה מאוד. דאלאס אחרי שני הפסדים מביכים, ומהצד השני אורלנדו שלא כל כך מצליחה בביתה. לדעתי הידו והווארד ימשיכו להכות בנוביצקי אורלנדו. טורנטו לעומת זאת מגיעה למיאמי כדי לנוח קצת מקשיי הNBA, וגם תבוא לאיזה משחק ראווה מול מיאמי הפצועה והחבולה. טורנטו. הקליפרס מגיעים לתפוח הגדול לבקר את הניקרבוקרס. השאלה היא איזה קבוצה גרועה יותר. סאם קאסל יככב, אבל ללא מגטי וקיימן אין להם מה למכור ניקס. ההנהלה תהיה מרוצה. יאו מינג ויוסטון מתארחים במיניסוטה הקפואה. הסיני וחבורתו לא בכושר, לעומת הג'פרסונים שהתחילו להנות ממשחק הכדורסל. הפתעה? אני לא חושב. מיניסוטה. שארלוט החבוטה מגיעה לפיניקס, עדיין בלי ג'רלד וואלס הפצוע. ג'יי ריצ' ואוקאפור ימשיכו להעמיד שורות נאות, אבל המשחק יגמר אחרי רבע או שתיים פיניקס. עיר הג'אז מגיעה לביקור אצל הג'אז. ניו אורלינס, העיר בה התחילה יוטה לשחק, מגיעה לביקור ביוטה, למשחק שצריך להיות גדול. פול מול דרון, בוזר מול ווסט, וקירי מעל כולם. יוטה בכושר מעולה, ניו אורלינס הפסידו את שני האחרונים שלהם, ולדעתי יפסידו פעם שלישית. יוטה. דנבר מרחיקה עד אורגון למפגש מול פורטלנד המפתיעה. אז פורטלנד קצת נרגעה, וכרמלו חזר לדנבר, אבל להוציא נצחון באורגון זה לא קל. תשאלו את הניקס. אני אלך על הביתיים. פורטלנד. ושיחזור של הגמר מ96. שיקגו מגיעה לעיר הגשם. רק חבל ששתי הקבוצות הן אפילו לא צל של מה שהן היו אז...סיאטל נצחו קצת יותר מדי לאחרונה, אז נלך עם האורחים היום. שיקגו. יום טוב.

doriso

New member
--->

אטלנטה דאלאס טורונטו קליפרס יוסטון פיניקס ניו אורלינס דנבר שיקגו

../images/Emo47.gif

בקצב הזה מלכות השבוע שלך בהליכה...ואכן תודה לאייברסון

SSPB

New member
אורלנדו ואטלנטה מנצחים

הרבה בגלל שזה בביתם. טורונטו מול מיאמי זה הימור כמעט בטוח שהראפטורס מנצחים. הניקס גם בזכות הביתיות. למינסוטה לא תעזור הביתיות ויוסטון ינצחו. פיניקס זה באנקר שהם מנצחים. יוטה לא כ``כ באנקר אבל גם מהמר עליהם. פורטלנד בבית גם הולך איתם ושיקגו צריכה לנצח פעם בכמה זמן וסיאטל צריכה להפסיד מתי שהוא אז אלך עם שיקגו.

אין לי כוח לפרט (נחשו למה...)

אטלנטה אורלנדו (דאלאס נראו אבודים נגד דטרויט) טורונטו קליפרס (אני חושב שהניקס ינצחו, אבל בגלל הפעם האחרונה שהימרתי עליהם...) יוסטון פיניקס הורנטס פורטלנד סיאטל (יש מצב שאני אשנה קצת אחרי כמה שעות שינה...)

Oxycodone

New member
וואו משחקים טובים וקשים , הימוריי

פילי - *אטלנטה - לדעתי ההוקס אחרי הנצחון האחרון , מתחחילים להתחבר וינצחו. דאלאס - *אורלנדו - אחרי ההשפלה מול הבוכנות , דאלאס מגיעים למשחק חוץ באורלנדו , לדעתי אין לדאלאס מה למכור חוץ מנוביצקי ,השאלה היא האם טרי והאוורד יחזרו ליכולת טובה ? קשה מאוד לדעת , אבל דאלאס לוזרים לכן אעדיף לקחת סיכון על אורלנדו. *טורנטו - מיאמי - לא מאמין שמיאמי יכולים להשתקם מול טורונטו. קליפרס - *ניקס - אני לא מאמין שאני עושה את זה , אבל יש לי תחושה שהניקס ינצחו ..כי קליפרס פשוט גרועים לאחרונה , אני נותן צאנס לניקס , מקווה שלא אפול בפח. *יוסטון - מיניסוטה - הוולפס בזמן האחרון מתחזקים , אבל לדעתי מדובר במבחן של יוסטון , מה יש ליוסטון למכור העונה , מה יש למגריידי להציע ? אני מאמין שיוסטון יעברו את מיניסוטה. שארלוט - *פיניקס - פיניקס בבית , תנצח אבל לא בקלות. ניו אורלינס - *יוטה - אוקיי זה משחק מעניין , יוטה בתקופה נהדרת , מול ניו אורלינס שלאחרונה מפסידה , ניו אורלינס טובים , אבל לפי דעתי יוטה בלתי ניתנים לעצירה וינצחו. *דנוור - פורטלנד - כרמלו חזר לעניינים , פורטלנד קבוצה שקשה לנצח בבית , אבל הם כמעט הפסידו לניקס.. לפי דעתי כרמלו את אייברסון טובים מידי בשביל פורטלנד , קדימה נאגטס. *סיאטל - שיקגו - דורנאט מול הלוזרים של שיקגו..אני פשוט אוהב את הסוניקס עוד מהימים של קמפ ופייטון.. ולכן אלך עם הלב ואהמר על הסוניקס , נצחון לעיר הגראנג'.

ההימורים שלי

אטלנטה אורלנדו טורונטו ניו יורק יוסטון פיניקס יוטה דנבר סיאטל

לאוס

New member
כמה באנקרים, כמה מוקשים

ביתיות מימין. 1. אטלנטה - פילדלפיה: סבבה לי עם ההוקס. אוהב את הקפיצים שלהם ונראה לי שהסיקסרס קצת פחות. 2. אורלנדו - דאלאס: אתם כבר מכירים אותי. מג'יק. 3. מיאמי - טורונטו: מי יושיע את דוויין האומלל וכתפיו החבולות? לא הראפטורס. 4. ניו יורק - קליפרס: וואו. השאלה כאן היא לא מי תנצח, אלא מי לא תפסיד ולעניין זה אני הולך עם הניקס. תנו לדייויד לי מקום, רבנן!! הוא ו-וולטר הרמן ללא ספק עמוק מדי במורד הרוטציה (איש איש בקבוצתו, כמובן). 5. מינסוטה - יוסטון: הטימברוולבס מפתיעים גם את עצמם אבל יוסטון אמורה להוות משוכה גבוהה מדי בשבילם. רוקטס. 6. פיניקס - שארלוט: בלי וואלאס יהיה מאוד קשה לבובעל'ך מול אסופת הכשרונות של הסאנס. 7. סיאטל - שיקאגו: משהו אומר לי סיאטל (יותר נכון, משהו אומר לי לא הבולס). מגיעים לטופ: 8. דנבר - פורטלנד: מפגש הטוענות לפלייאוף. דנבר כשרונית יותר ועם כרמלו, פורטלנד קבוצתית יותר ובבית. הולך עם הבלייזרס. 9. יוטה - ניו אורלינס: ניו אורלינס נזכרה איך מפסידים, הג'אז כבר שכחו וכאמור משחקים בבית. אממה, ההורנטס לא פראיירים בחוץ. מבחן רציני לכריס פול ולהקתו (אגב, לקראת הפלייאוף אני מציע להם להתחיל להפסיד. לא בטוח שביתיות היא יתרון במקרה שלהם). איזה שבוע מחכה לנו, איי איי איי!

עומר ו

New member
עוד מעט יש את משחקי הגביע אז

פילדלפיה אורלנדו מיאמי (נשאר נאמן) קליפרס יוסטון פיניקס ניו אורלינס דנבר שיקאגו

7liel7

New member
אני

אטלנטה אורלנדו טורנטו ניקס יוסטון פיניקס יוטה דנבר שיקאגו

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

פילדלפיה-אטלנטה-חשבתי שפילי יהיו יותר גרועים , סה"כ יש קבוצה חמוד שם עם איגואדלה דאלמבר ווילי גרין ואנדרה מילר , לאטלנטה יש קבוצה יותר מנחמדה שיכולה בהחלט להכנס ממקום 8 לפליאוף , ההוקס יקחו את זה. אורלנדו-דאלאס-דאלאס ב BACK TO BACK , מצד שני אורלנדו זה לא דטרויט , בכל זאת נלך על המג'יק (משחק מסובך) טורונטו-מיאמי-יש לי הרגשה לא טובה בקשר למשחק הזה, שההיט יעקצו , אבל נלך על הרפטורס. קליפרס-ניקס-הניקס יקחו את זה , הניקס צריכים ללמוד מהג'יאנטס איך להיות פייטרים ולא חבורת נמושות עם חוזים גדולים , בכל מקרה את המשחק הזה הניקס יקחו. יוסטון-מינסוטה-משחק קשה,אני אהיה פחדן ואלך על יוסטון , רוקטס. שארלוט-פיניקס-שארלוט לא עמדו בקצב של הווריורס, אז שיעמדו בקצב של פיניקס? HELL NO , סאנס (צפו למשחק עם סקור מאוד מאוד גבוה) הורנטס-יוטה-ה-משחק של הערב , יוטה בכושר מטורף עם 7 ברציפות , ההורנטס קצת נעצרו , אבל אני הולך על ההורנטס , דרון מול פול ווסט מול בוזר , יהיה מעניין ההורנטס יקחו את זה. דנבר-פורטלנד-ההגיון אומר פורטלנד , משחק ביתי ודנבר לא יציבים , אבל אני חושב שדנבר ינצחו את זה. סיאטל-שיקאגו-נלך דווקא על סיאטל .

Puskas

New member
אוקיי משהו מהיר כי יש גביע

אטלנטה דאלאס טורונטו קליפרס מינסוטה פיניקס יוטה פורטלנד שיקגו

למעלה