משחקי יום שבת - 16/6

גם פיבי מורחק!

וכנראה שסוריאנו יקבל HBP בקרוב... אתמול בהומראן שלו הוא עשה את ה- "מון ווק" המפורסם של מייקל ג'קסון ו-וולס לא אהב את זה .. כנראה תהיה נקמה בקרוב . יכול להיות שגם זמבראנו ינסה להפציץ מישהו , אבל ספק אם זה יקרה. קשה לי להאמין שהוא מספיק מטומטם כדי להרוס לנו משחק כל כך חשוב. הקהל משתגע ומכניס ללחץ גם את השופטים וגם את שחקני הפאדרס . המומנטום לצידנו ואני רוצה לראות עכשיו שהשופטים נותנים לנו קריאות שנויות במחלוקות ! ! ! Go Cubbbbbbs ! וכמו שהארי קאריי נוהג לומר... let's get some rrrrrrrrrrrrrruns !!!!!!!!!!!

LADodger

New member
הלוואי שפיבי יורחק מכמה משחקים... ../images/Emo6.gif

יאללה זאמבראנו!

passanger57

New member
רייס גנב בן גנב 3-2 למטס דבר כזה עוד לא ראיתי

רץ חופשי מ ה בסיס ה3 הביתה בזמן שהיאנקיז ביקשו TIME לא מובן לי המהלך הזה

Homer Simpson

New member
טיילר קליפארד נראה בדרך הבטוחה ל-AAA

מי שחשב שאי אפשר לתת הופעה יותר גרועה מזאת שהוא נתן ביום ראשון נגד פיטסבורג החלשה התבדה. שוב הוא יוצא באינינג הרביעי, לאחר שנתן 5 ראנס + 2 אנשים בבסיסים, בלי אף Scoreless Inning (למרות שבאינינג השלישי הראן היה רק בגלל Balk מפוקפק). 5 היטס, כולל 2 HR-ים + 3 ווקס, שכולם הגיעו הביתה. קשה לבוא בטענות לקליפארד, שרק עלה השנה ל-AAA, וקיבל הזדמנות במייג'ורס רק אחרי הפציעות לפבאנו, קרסטנס, רזנר, יוז, וסאנצ'ז, והחולשה של איגוואה. בכל מקרה, לאיגאווה היו 3 פתיחות טובות ב-AAA, וכנראה שעוד אחת סבירה תחזיר אותו לרוטמיה על חשבון קליפארד, עד שפיליפ יוז יחזור (נדמה לי שעכשיו מדובר על אמצע-סוף אוגוסט).

Homer Simpson

New member
וגלאבין עוד יותר גרוע

נותן 7 ראנס ב-4 אינינגים (+ חובט אחד בחמישי), ונכשל בנסיון החמישי להשיג את הנצחון ה-296. גם הנצחון ה-295, נגד היאנקיז בשיי, לא היה משכנע. מענין אם אליסה מילאנו קשורה איכשהו לירידה ביכולתו.

LADodger

New member
אליסה מילאנו קשורה להכל... ../images/Emo6.gif

היא מריצה את ה-MLB מאחורי הקלעים. או לפחות את השחקנים.

Homer Simpson

New member
והנה מה שיש לה להגיד בנושא

כאן היא מתיחסת לכל הפירסומים לגבי יחסיה עם שחקני בייסבול. שימו לב לעקיצה כלפי ג'יטר (משהו אישי?).

LADodger

New member
לא ברור מה הולך שם, חוץ מזה ששניהם הורחקו

מישהו כאן יודע מה קורה? למה העיכוב נמשך?

למעלה