משחקי יום שבת - 16/6

LADodger

New member
משחקי יום שבת - 16/6

המשחקים לפי שעון ישראל: (אורחת @ מארחת) מטס @ יאנקיז - 20:05 סן-דייגו @ קאבס - 20:05 וושינגטון @ טורונטו - 20:07 סן פרנסיסקו @ בוסטון - 22:55 (FOX) אטלנטה @ קליבלנד - 22:55 (FOX) אנהיים @ לוס-אנג'לס - 22:55 (FOX) דטרויט @ פילדלפיה - 02:05 (FOX) אריזונה @ בולטימור - 02:05 סיאטל @ יוסטון - 02:05 וויט-סוקס @ פיטסבורג - 02:05 פלורידה @ קנזס סיטי - 02:10 מילווקי @ מינסוטה - 02:10 טקסס @ סינסינטי - 02:10 טמפה-ביי @ קלורדו - 03:05 סט. לואיס @ אוקלנד - 04:05 מה זה שידור משולש של FOX? או שזה אזורי?

yanks rulez

New member
איזה קריאה ביתית לדייסקי

בפיץ' השני האמפייר קרא לזה בול ועכשיו באותו מיקום בדיוק פתאום זה סטרייק.

Homer Simpson

New member
אני הייתי פוסק הפוך

סטרייק בראשון, בול בשני. חוץ מזה, למה רנדי ווין לא הגיע ל-3B בסינגל? לכדור הרי לקח שעה להגיע לדרו, וווין רץ יפה.

ושניהם היו צריכים להיות סטרייק.

השופט נוראי. אני יכול לחשוב על לפחות 3 זריקות סטרייק שהוא לא שרק לדייסקיי ועוד 2 לפחות לקיין. ואז יש את הסטרייקס שהוא כן מביא משום מקום.

yanks rulez

New member
שניהם צריכים להיות פסיקה אחידה

לא אכפת לי מה, אבל זה מתסכל לגמרי את השחקן, שיהיה אחיד.

passanger57

New member
מכות בריגלי -דרק לי הולך אגרופים עם יאנג

לאחר זריקה של יאנג על דרק לי כנראה ששנייהם מורחקים

לי מורחק ראשון !

HBP פוגע בדילי . לא יודע אם זה מכוון או לא אבל זה פוגע בו מרחיק קודם כל את דילי ששלח את האגרוף הראשון . הוא כנראה יקבל גם הרחקה לכמה משחקים נוספים על התגובה שלו לפגיעה , אבל בלאגן גדול יש במגרש. המשחק הופסק ליותר מ-5 דקות ועדיין לא משחקים .. עכשיו גם יאנג מורחק .. שתי הקבוצות מפסידות שחקנים חשובים . יאנג היה טוב ודילי חזר לכושר במשחקים האחרונים . אני מתפלל שדילי לא יורחק למשחקים הבאים . אסור שזה יקרה!

למעלה