משחקי יום שבת בלילה - ההימורים

שלי

אורלנדו - ממשיך במסורת להמר נגד הניקס. יוטה משחקים רע בחוץ, אבל ממפיס פשוט לא טובים. אז יוטה לוקחת. מילווקי בבית זה תמיד מוקש, כי אפשר לדעת איתם. אבל הספרס מתחברים עם ניצחונות ב10 מ11. הספרס לוקחים. בטח בסוף זה לא יהיה קרוב בכלל. פילי היא דווקא ההתלבטות הגדולה שלי. אני חושב שהם המוקש העיקרי פה, אבל פיניקס בבית ונגד המזרח אז נלך איתם - סאנס. דטרויט מטיילת מול הקליפרס. עם כל ההתלבטויות זה ההימור הכי מתבקש...
קבלו נתון מעניין (מטריד?) על הסאנס: המאזן נגד המזרח: 3-22 המאזן נגד המערב: 16-17

שלי

1. אורלנדו - ניו יורק. -אני מאמין שאפשר לנצח את אורלנדו, היו להם כמה נפילות בזמן האחרון, אבל מאזן החוץ של ניו יורק הוא גורם מכריע בהימור.- אורלנדו 2. ממפיס - יוטה. -ממפיס טובים יותר בבית, אבל בכללי הם 'שום כלום ושום דבר רקובים מן היסוד'. יוטה לא בדיוק קבוצת החוץ האולטימטיבית. משהו מכוון אותי לכיוון של הפתעה - 7 הפסדים ברציפות לממפיס ? זה אמור להיגמר מתישהו. יוטה לא בכושר שיא, לא יציבים, אבל אתמול, אחרי שחטפו בלו-אאוט במחצית הראשונה ואז הציגו כדורסל טוב במחצית השניה וכמעט חזרו למשחק, הם קיבלו קצת ביטחון שהיה חסר להם לאחרונה. הם באים בק-טו בק און דה רוד, אבל גם ממפיס משחקים משחק שני ברציפות.- יוטה (כי אין מקום לטעויות) 3. מילווקי - סן אנטוניו. -הפתעה- מילווקי 4. פיניקס - פילדלפיה. -שאקילריוס- פיניקס 5. לוס אנג'לס קליפרס - דטרויט. -רציתי גם כאן ללכת על הפתעה, יש לי הרגשה שדטרויט עייפים והקליפרס יכולים להפתיע במשחק נתון, אבל נלך עם ההימור הנכון ונראה אם הוא היה נכון בדיעבד- דטרויט

3/5

קריירה: 52/93. השבוע: 27/44. כמעט תפסתי את ההפתעה של מילווקי. חבל, חבל, הגיע לי לקבל את ההפתעה הזאת כנגד כל הסיכויים. בסוף קיבלתי הפתעה מהצד השני עם הפסד של פיניקס. לא נורא, לכל נפילה יש גם עלייה. אני מוכן להמשיך את הנפילה אם זה יתן לי כמה ניחושים נכונים בטוטולוטו.

Oxycodone

New member
שלי , בלי לעשות נחס

כמובן מהמר כמו כולם על , 1)אורלנדו 2)יוטה 3)סן אנטוניו 4)פיניקס 5)דטרויט אבל צריך לשים לב שבילאפס לא הולך לשחק היום עבור דטרויט , הוא היה צריך לחזור לדטרויט בשביל סידורים אישיים , לא שזה כזה משנה , הם עדיין משחקים נגד אוויר , אבל אני חושב שיהיה מעניין לראות את סטאקי , משחק במקומו , ואיך דטרויט מסתדרים בלי בילאפס , גוו פיסטונס !

SSPB

New member
מסכים איתך. אמור ליהיות באנקרים!

אורלנדו. יוטה. ספרס. פיניקס. דטרויט.

נראה כמו באנקרים

אבל הכל יכול לקרות... בכל מקרה, אני לא אהמר על הפתעות, אז זה אורלנדו, יוטה, ספרס, פיניקס, דטרויט.

WorldCenter

New member
שלי

1) אורלנדו - ניקס. אורלנדו 2)ממפיס - יוטה. יוטה 3)מילווקי - סן אנטוניו. ספרס. 4)פיניקס - פילי. סאנס 5)קליפרס - דטרויט. דדרויט

cache

New member
הימורי ההנהלה

שבת שלום, לילה של באנקרים לשיפור האחוזים: מג'יק יוטה ספרס סאנס פיסטונס לילה טוב ושבוע טוב

OrEl74

Well-known member
מנהל
באנקרים אהה?? פילי מנצחים את פיניקס

כנראה שפיניקס הפסיקו לתפקד ברבע האחרון כי כשאני הסתכלתי על התוצאה בערך שלוש דקות לסוף, פילי הובילו ב-15.

Molchansky

New member
צדקתי

במה שכתבתי על פיניקס לפני שבוע הטרייד גמר להם את העונה

Molchansky

New member
אגב

אני חייב להגיד שהרבה זמן לא נהניתי כמו שאני נהנה מהעונה הזאת, התפתחויות לא נורמאליות, פשוט עונה מעניינת.

את הכסף סופרים במדרגות

להתאים את שאקיל לסגנון המשחק של נאש ופיניקס מצריך עבודה רבה ושינויים לא פשוטים שיכולים לבוא גם על חשבון הפסדים איזוטריים בעונה הרגילה. ההבדל הפשוט הוא שעם מריון הסאנס היו מגיעים לאותו סיבוב כמו בשנים עברו(זה עוד לפני גאסול) ומריון היה עוזב בזוף השנה בכל מקרה תמורת כלום עם שאקיל,אם וכאשר השדרוג יצליח הם עוד מסוגלים לקחת את הכל ועוד לא דיברנו על הפוטמציאל השווקי האדיור שטמון בעסקה -ולפיניקס כמועדון עם שוק קטן (יחסית) עם בעלים קמצן זה לא דבר של מה בכך

למעלה