משחקי יום שבת בלילה - ההימורים

STEVE NASH

New member
משחקי יום שבת בלילה - ההימורים

כי גם לי מותר לפתוח את השירשור הזה
1) אורלנדו-ניקס. המג'יק יותר טובים וינצחו. 2)ממפיס שומכלום- יוטה. להרחיב? ג'אז. 3)מילווקי-סן אנטוניו. יכול להיות מוקש, אבל הספרס ינצחו. 4)פיניקס-פילי. הסאנס בקלילות. 5)קליפרס-דטרויט. פיסטונס בקלילות. ערב של באנקרים.

עומר ו

New member
שלי

1) אורלנדו - ניקס. אורלנדו 2)ממפיס - יוטה. להרחיב? יוטה 3)מילווקי - סן אנטוניו. ספרס. 4)פיניקס - פילי. סאנס 5)קליפרס - דטרויט. פיסטונס

Molchansky

New member
הלילה לא מעניין

יחסית למחר
אני כבר לא יכול לחכות לשידור של לייקרס נגד דאלאס מחר. בכל אופן הנה ההימורים להלילה: אורלנדו יוטה סן אנטוניו פיניקס דטרויט זה נראה שאי אפשר ליפול בהימורים הלילה, נראה מה יהיה.

jack90

New member
אין שאלה בכלל

-המג'יק מביסים -יוטה לא מרחמת -ג'ינובלי מתעלל -אמארה דורס -המילטון מנצנץ

Puskas

New member
מהמר

1. מג'יק 2. יוטה 3. באקס 4. סאנס 5. פיסטונס

Puskas

New member
אווווווווווף 3/5!!

ידעתי שתיהיה הפתעה ושמתי אותה על מילווקי והייתי ממש קרוב!!! הם ניצחו 3 רבעים והפסידו ת'משחק!! תסכוללללל ובסוף פילי מנצחים גם.. כצפוי..שאק גמר את הסאנס..הם פשוט אפסים מאז שהוא בא! רק מפסידים!

לא אשבור לכם את המילה

אבל סימון מוקשים הוא הכרחי 1) אורלנדו 2) יוטה 3) סן אנטוניו 4) פיניקס 5) דטרויט נראה קל מדי, אם מישהו רוצה הפתעה - ניקס או מילווקי

o f r o n

New member
ניקס?

ההפתעה היחידה תהייה אם הם יפסידו בהפרש חד ספרתי. בקשר לבאקס אני מסכים איתך

אחד מהשניים, השאר פשוט סגורים הרמטית...

ניקס, זה הדבר היחיד שנשאר להם, להפתיע ואורלנדו, אוהבת להיות מופתעת

No Free Name

New member
נלך כמו כולם

1) אורלנדו 2) יוטה 3) סן אנטוניו 4) פיניקס 5) דטרויט למרות שיש לי הרגשה שפילי יכולה להפתיע.

עם ידעתי לא הולכים למכולת

בעצם אפשר ללכת, אבל זה לא מטבע עובר לסוחר אבל אני מעוניין לדעת מה יהיו ההפתעות הלילה לדעתך...

No Free Name

New member
אמנם לא הולכים עם זה למכולת,

אבל זה לקח - ללכת עם הרגש (ככה לפחות לא תהיה תחושת החמצה). והלילה לא יהיו הפתעות - לפחות לא כאלה שאני יודע עליהן
.

ThEgReEnKiNg

New member
זריז

אורלנדו-ניקס- מוקש רציני , מג'יק (אני חושש שהניקס ינצחו פה) ממפיס-ג'אז-להוציא את ממפיס מהטוטו , ג'אז. מילווקי-ספרס-לא מוקש ולא כלום , הספרס בכושר מצויין והם צריכים את ניצחון , סאן אנטוניו. פיניקיס-פילי-פיניקס קליפרס-דטרויט-דטרויט תנצח , אבל זה לא יהיה קל , לדטרויט גם יש מנהג לשחק הרבה פעמים ממשחק ממש עלובים נגד קבוצות גרועות , בכל מקרה פיסטונס.

למעלה