משחקי יום ראשון, 24.2 - משחק 1 מוקדם!

4/8

מאזן קריירה: 25/49 השבוע: 20/41 זה כולל את ההימור האחרון וראיתי שבטבלה ההימור הזה לא היה כלול. אם ההימור נחשב לשבוע חדש אז לפחות היה צריך להתווסף למאזן הקריירה אם לא למאזן השבועי. סיימתי את שבוע ה-Rookie שלי, השבוע הראשון שלי כמקצוען. בסה"כ לא קרה שום דבר. נשארתי בגבול ה-500., שזאת היתה המטרה הראשונה שלי כשהצטרפתי לתחרות. אני לא מחפש להוביל את הטבלה, אבל אני דורש מעצמי שיפור. אני נושא באחריות למצבי בטבלה, ואם לא אתחיל לספק תוצאות אני אשקול לקיחת אחריות. שבוע חדש, שבוע שני שלי כמקצוען בליגה. נקווה לראות תוצאות מכובדות.

cache

New member
ואוו שישה באנקרים!!! הימוריי ההנהלה

תחילת שבוע נפלא, ההנהלה מרגישה בשיאה, ניטענתי כמו שצריך בערבה, אני מרגש מוכן ובשל לשבוע נפלא. בוא ניגש להימורים, שמונה משחקים, שישה באנקרים כולל המשחק המרכזי! ההימורים של ההנהלה: 1) טורונטו (לצערי באנקר). 2) קליבלנד (משחקים מול 'שום כלום'). 3) בוסטון (כי לא יכול להיות 4 רצוף). 4) יוסטון (כי הם טובים יותר וחמים עוד יותר). 5) לייקרס (הקבוצה הטובה בליגה נכון להיום). 6) פינקס (כי דיטרויט גרועים). זה משאיר שני משחקים כמוקשים, ואני אלך על הפתעה אחת 7) אורלנדו (אני חושש מהמשחק הזה אבל בכל זאת הם אמורים להיות יותר נחושים מהקינגס). 8) מינסוטה (כן הימרתי מול דאלאס, הם קבוצת חוץ גרועה והוולוס כמעט ניצחו את הספרס בבית, יש להם סיכוי מצויין לנצח את המאבריקס שלאחר הטרייד אין להם ממש זהות ואין להם את הקהל התומך של הבית). יום טוב ההנהלה

o f r o n

New member
הימוריי

1. קליבלנד 2. דאלאס 3. טורונטו 4. יוסטון 5. לייקרס 6. אורלנדו 7. בוסטון 8. פיניקס

OrEl74

Well-known member
מנהל
ננסה למרות שאני מיואש מעצמי

1) קליבלנד - ממפיס: נלך עם הזרם ונהמר על קליבלנד למרות שאני לא פוסל הפתעה במשחק הזה. 2) מינסוטה - דאלאס: דאלאס כאילו דה. 3) טורונטו - ניקס: איזה משחק פח זבל!!! יאללה שיהיה ניקס. 4) יוסטון - שיקאגו: יוסטון עם 11 רצוף ואי אפשר לזלזל בזה, מצד שני הבולס מעמידים חבורה של צעירים נמרצים ולא בטוח שביוסטון יוכלו לעמוד בקצב שלהם אני הולך עם הבולס. 5) לייקרס - סיאטל:
6) אורלנדו - סקרמנטו: משחק קשה, נלך עם הקבוצה הביתית. 7) פורטלנד - בוסטון: עם כל הכבוד לפורטלנד בוסטון פשוט טובים יותר ועם רצף של שלושה הפסדים נראה לי שהם קצת עצבניים, לא רואה מצב שפורטלנד מנצחת. 8) פיניקס - פיסטונס: נאשאק

עומר ו

New member
שלי

1. קליבלנד 2. דאלאס. 3. טורונטו 4. יוסטון 5. לייקרס 6. אורלנדו 7. בוסטון 8. םיניקס

10/10

no brainer הפעם 1) קליבלנד 2) דאלאס 3) טורונטו הכי באנקר 4) יוסטון 5) לייקרס 6) יותר קשה אבל אורלנדו 7) סלטיקס כנראה אחרת הם בצרות 8) משולש, ניחוש פיניקס ביתית נו אז איפה יהיו ההפתעות הפעם?

cache

New member
לא קראת את הטיפ של ההנהלה?

ההפתעה על אף שהיא לא כל כך מפתיעה תהיה שדאלאס יפסידו בחוץ, שוב!

אלף

לא אמרת כלום על הנסיון שלי לגנוב שני משחקים ל 10/10 ובית אם אלך על מינסוטה יחד אתך, סמוך עליי, תפסיד אז נתתי לך להנות מתפיסת הפתעה או חצי הפתעה, בלי להרוס עם הצטרפות שלי כנאחס נכון שאני נחמד?

שלי

1) קליבלנד - ממפיס. קליבלנד 2) מינסוטה - דאלאס. דאלאס 3) טורונטו - ניקס. טורונטו 4) יוסטון - שיקאגו. אין לי בעיה שהסטטוס ימשך,אני אמשיך להמר נגד הבולס והם ימשיכו להרוס לי את המאזן ולנצח יוסטון 5) לייקרס - סיאטל. - לייקרס 6) אורלנדו - סקרמנטו. אורלנדו 7) פורטלנד - בוסטון. בוסטון 8) פיניקס - פיסטונס. פיניקס

תום איי

New member
מסיים שבוע מוצלח מבחינתי עם קצת יותר מ40%

1. קליבלנד 2.דאלאס 3.טורונטו 4.יוסטון 5.לייקרס 6.סקרמנטו 7.סלטיקס .8פיניקס

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

ממפיס-קליבלנד-נו באמת , קליבלנד. דאלאס-מינסוטה-דווקא יהיה צמוד ומעניין , דאלאס. ניקס-טורונטו-טורונטו , ואם לא , אוי ואבוי. שיקגו-יוסטון-איכס , איזה משחק פח זבל!! , אה רגע זה רק שיקאגו. יוסטון ביג טיים. לייקרס-סיאטל-אה לייקרס. קינגס-אורלנדו-משחק מעניין! , נלך על סופרמן שוב , אורלנדו. סלטיקס-פפורטלנד-בא לי להמר על פורטלנד! אבל הם בכושר ירוד לאחרונה , ובוסטון שיחקה את המשחק הכי גרוע שלה השנה בפיניקיס , אז נראה לי שתיהיה התפוצצות חיובית , סלטיקס. דטרויט-פיניקיס-יש שמועות ערוץ הספורט משדר את זה (נראה לי אבל באיחור ולא לייב) , בכל מקרה לאחר התלבטות קשה. פיניקיס.

למעלה