משחקי יום ראשון, 24.2 - משחק 1 מוקדם!

משחקי יום ראשון, 24.2 - משחק 1 מוקדם!

8 משחקים וסה"כ משחקים מאוד קלים חוץ ממשחק או 2. 1. ממפיס בקליבלנד. ממפיס החלשה באה להתארח אצל לברון וחבריו החדשים. קליבלנד לא צריכה להתקשות, והיא תנצח - לברון. 2. דאלאס במינסוטה. המאבס החדשים באים למינסוטה החלשה. למרות זאת, דאלאס עם מאזן שלילי בחוץ ומינסוטה השיגה כמעט את כל ניצחונותיה המועטים בבית. דאלאס עדיין לוקחים את זה. 3. הניקס מגיעים לטורונטו אחרי הניצחון נגד הראפטורס לפני יומיים. טורונטו בטח מגיעים מעוצבנים והם בבית, כך שטורונטו לוקחים את המשחק הזה בקלילות. 4. שיקגו ביוסטון. יוסטון הרותחים עם 11 ניצחונות ברציפות מארחים את שיקגו המאכזבים, וזו הזדמנות מעולה להמשיך את הרצף - יוסטון. 5. הלייקרס מתארחים אצל סיאטל. הקבוצה החדשה של בראיינט לא מפסיקה לנצח ועלו אתמול למקום הראשון במערב, כך שלמרות שהם בבאק טו באק הם (לייקרס) יביסו את סיאטל החלשים. 6. הקינגס באורלנדו. המג'יק משחקים פחות טוב בבית מאשר בחוץ והם פוגשים את הקינגס הבינוניים (במערב...). נראה לי הסיכוי הכי טוב להפתעה היום, אבל אני עדיין אקח את המג'יק. 7. הסלטיקס מקווים לניצחון ראשון במסע הזה למערב בפורטלנד. הבלייזרס אומנם משחקים בודדים מעל 500. אבל הם קבוצה מעולה בבית - 21 ניצחנות מול 7 הפסדים, מאזן יותר טוב משל הסלטיקס בחוץ. לדעתי הסלטיקס הולכים להתפוצץ ולקחת את 2 המשחקים הנותרים בטיול הזה למערב - היום נגד פורטלנד ונגד הקליפרס מחר. ולמשחק המרכזי של היום, וגם המוקדם... 8. הפיסטונס פוגשים את הסאנס בפיניקס. הסאנס מגיעים אחרי הניצחון המשכנע על הסלטיקס, והם הקבוצה הביתית - לכן אני לוקח את הסאנס במפגש הזה. בהצלחה.

שלי

ממפיס - מת לצעוק הפתעה .... נראה את הקאבס הלא מחוברים היום(ממש לא מחזיק מהטרייד) משחק חלש של LBJ והדובים גונבים נצחון דאלאס -קיד ונוביצקי !!! מבקש מאנשים להצביע כבר עכשיו מי יזכה מביניהם בתואר הMVP של הפליאוף טורונטו - התקופה הרעה תסתיים בביקור חביב של הניקס יוסטון - בלי בן ואלאס אין מי שיתמודד עם יאו בצבע סיאטל - הסוניקס מסוגלים לנצל אתהB2B בלייקרס ולעצור את הדהירה -אני כרגיל מחפש הפתעות אורלנדו - האתלטיות של הווארד והשלשות של רשארד והטורקי יספיקו לנצחן ביתי בוסטון- פשוט לא רואה אותם מפסידים 4 ברציפות הבלייזרס מתחילים לשקוע פיניקס - איזה משחק !!! יהיה מעניין נלך עם הביתיות ושאק

NOWITZKI12

New member
שליי

דאלאס. בוסטון. פיניקס. אורלנדו. לייקרס. יוסטון. קליבלנד. ראפטורס.

ההימורים שלי:

1) קאבס. נגד ממפיס גם לברון אחד מספיק. 2) דאלאס. 3) טורונטו. הניקס על כל ניצחון חייבים 5 הפסדים. 4) יוסטון. 5) לייקרס. 6) אורלנדו. 7) בוסטון. 8) פיניקס. דטרויט לא יציבים לאחרונה. הזדמנות מעולה לפול-האוז...רק שלא אנחס את עצמי.

doriso

New member
--->

קליבלנד דאלאס טורונטו יוסטון לייקרס מג'יק בוסטון פיסטונס.

Molchansky

New member
מהמר:

קליבלנד דאלאס טורנטו שיקאגו לייקרס אורלנדו בוסטון דטרויט

Puskas

New member
מהמר:

חייב שבוע טוב אחרי השבוע הנוראי שעבר עליי עם איזה 55 אחוז הצלחה.. 1. קליבלנד 2. דאלאס 3. טורונטו 4. שיקגו 5. לייקרס 6. אורלנדו 7. בוסטון 8. פיסטונס

שבוע חדש, מזל חדש

1. לברון. 2. דאלאס 3. טורונטו 4. יוסטון 5. לייקרס 6. קינגס 7. בוסטון 8. פיניקס

Oxycodone

New member
שלי , ושאלה בקשר לשידור ??

לא אמור להיות היום שידור של המשחק בין דטרויט לפיניקס בערוץ הספורט ? אני זוכר שירון טלפז אמר שהיהיה שידור ביום ראשון של המשחק , אבל אני לא רואה שום אזכור לזה בלוח שידורים ??? באיזה שעה המשחק ?? הימוריי : 1. קליבלנד 2.דאלאס. 3. טורנטו 4. יוסטון 5. לייקרס. 6. אורלנדו 7. בגלל שאני שונא את בוסטון , אני אנסה לנחס אותם , קדימה פורטלנד. 8. הפיסטונס מקווה , ומקווה גם לצפות בשידור , יאללה נצחון לפיסטונס , סוף סוף ערב התקפי טוב של טיישון , במשחק הקודם הספסל של הפיסטונס תרם 48 נקודות !! אני לא מתלהב משאקיל בכלל , קדימה פיסטונס.

המשחק יועבר בערוץ הספורט

בשעה 12:00. המשחק אמנם לא יהיה בשידור חי, אבל תחילת השידור תהיה בערך כמה דקות לאחר סיומו, כך שזה לא אמור להשפיע על חווית הצפייה. אני לא יודע אם יש אזכור בלוח השידורים, אבל זה מה שטלפז אמר בשידור ביום חמישי, ואני מניח שהשידור יתקיים כמובטח.

No Free Name

New member
חייב להשתפר

1. הלברונס, פשוט כי אין לממפיס מה לעשות נגדו. 2. דאלאס, אבל זה הולך להיות קשה. 3. טורונטו, יאללה AP, תראה מה אתה שווה. 4. יוסטון, למרות שאני מעדיף את שיקאגו. 5. לייקרס, קובי ביום קליעה מעולה, אפילו לא צריך לשחק ברבע האחרון. 6. מג'יק, *מנגינה מתאימה* סופר מן! 7. סלטיקס, ואם הם מפסידים אז הם באמת במשבר. 8. סאנס, יאללה שאק! מבטיח לתפוס לפחות 1/8.

שלי

1) קליבלנד - ממפיס. קליבלנד 2) מינסוטה - דאלאס. דאלאס 3) טורונטו - ניקס. טורונטו 4) יוסטון - שיקאגו. -כל פעם שאני מהמר נגד שיקאגו הם מפתיעים. הרצף חייב להיגמר מתישהו. אין יתרון ביתיות משמעותי, ולכן אני מאמין ששיקאגו יכולים להפתיע ולקחת את זה.- שיקאגו 5) לייקרס - סיאטל. -זה נראה שזה הולך ללייקרס, אבל אני מאמין בסיאטל כשוברת רצפים.- סיאטל 6) אורלנדו - סקרמנטו. -סקרמנטו יותר טובים נגד קבוצות המזרח, אבל הם גרועים בחוץ. אורלנדו לא מרשימים נגד קבוצות המערב, והם לא בכושר טוב לאחרונה, אבל זה לא הגיוני שסקרמנטו ימשיכו את רצף הניצחונות.- אורלנדו 7) פורטלנד - בוסטון. -האם גארנט יכול להגיע לדקות המכריעות ברבע הרביעי ? האם פירס ימשיך את היכולת מהמחצית הראשונה הגרועה בפיניקס ? האם ריי אלן יכנס למומנטום ? האם ברנדון רוי יבקש את הכדור ? הרבה שאלות, מוקש. - פורטלנד (כי אני מאמין בהם) 8) פיניקס - פיסטונס. -הסאנס רוצים לנצח בבית. ראינו שהם יכולים לנצח כל קבוצה בבית, טובה ככל שתהיה. פיניקס שוחטת את קבוצות המזרח, דטרויט בינונית נגד המערב. פיניקס טובה מאוד בבית, דטרויט בינונית בחוץ. שתי הקבוצות רוצות ליצור רצף ניצחונות. המומנטום והאווירה הטובה בשתי הקבוצות. לכאן או לכאן, כל תוצאה אפשרית, כולל בלו אאוט - פיניקס (ולדעתי דטרויט לוקחת, אבל אני הולך עם שאק).

למעלה