משחקי יום ראשון 2/4

משחקי יום ראשון 2/4

ניו יורק ניקס – בוסטון סלטיקס
אוקלהומה – שארלוט
לוס אנג'לס לייקרס– ממפיס
מילווקי – דאלאס
פיניקס – יוסטון
סן אנטוניו ספרס – יוטה ג'אז
ניו אורלינס – שיקגו בולס
טורנטו – פילדלפיה 76'
ברוקלין) – אטלנטה
גולדן סטייט – וושינגטון
מיאמי – דנבר
קליבלנד - אינדאנה

Ring Bearer

New member
מה יהיה עם עמדת הפרשן בערוץ הספורט?

בזמן שעופר שלח מתפלש בבוץ הפוליטי, בעמדה שלו או שיש ליצן קשיש שחוץ משמות של קולג'ים לא אומר שום דבר מעניין, ועכשיו הביאו עו"ד חפרן שמבלבל את השכל על ג'ונתן סימונס ובקושי שם לב למשחק. אני אומר שהפורום צריך לפתוח קמפיין, ולהריץ את המנהל או אחד האדומים לעמדת הפרשן של הערוץ!

OrEl74

Well-known member
מנהל
ניצחון חשוב לבולס על ניו אורלינס

מיאמי מפסידים לדנבר
אינדיאנה מפסידים לקליבלנד
אטלנטה מפסידים לנטס
הבולס היחידים מהרביעיה הזאת שמנצחים הלילה ומגבירים את הסיכויים שלהם לתפוס מקום בפלייאוף והם אפילו מתקרבים למקום השישי.
&nbsp
יש לבולס לו"ז יחסית קל עד סוף העונה
ניקס בחוץ
פילדלפיה בחוץ
נטס בחוץ
אורלנדו בבית
נטס בבית
&nbsp
הבולס צריכים להיות בפלייאוף עם הלו"ז הזה ואם לא, זאת תהיה אכזבה עצומה.
&nbsp

rkoron

New member
בהחלט יהיה מאכזב לא להעפיל במצב כזה

ניצחון ענק נוסף הלילה, אם אוקלהומה הייתה מנצחת את שארלוט אז בכלל זה היה לילה מושלם.
משחק הבא שיקאגו בגארדן, הפעם האחרונה שניצחנו שם הייתה אי שם בתחילת עונת 2014/15..בעייתי קצת..ובכללי, הניקס עם רצף 4 ניצחונות על הבולס.
אינדיאנה במשחק קשה מול הראפטורס, מילווקי באוקלהומה, שארלוט בוושינגטון...
אחרי הרבה זמן, אני קצת אופטימי :)

י ו א ב

New member
דריק רוז שוב קרע את המיניסקוס??

מה קורה עם המסכן הזה? זאת כבר פשוט אומללות.
מישהו רואה אותו חוזר אחרי עוד ניתוח?

fatnoam

Active member
משחק מטורף בין קליבלנד לאינדיאנה

אמנם הצטרפתי רק בהארכה הראשונה, אבל מהנקודה הזו (שלשה של קיירי כמו בגמר), הכל היה שם מטורף.
&nbsp
פול ג׳ורג׳ עם 19 נקודות בשתי ההארכות, שכל הזמן הזה לברון שומר עליו והוא עושה לו בית ספר. לברון היה חשוך משהו בהארכות, אבל איכשהו הוא היה מעורב בשלושת ממהלכי ה-Dagger - אסיסט לג׳יי אר סמית׳ לשלשה משוגעת שנתנה יתרון 2.8 שניות לסיום ההארכה, שלשה שלו בעצמו אחרי אסיסט של קיירי, ועוד אסיסט לשלשה חשובה של קווין לאב שסגרה עניין בהארכה השניה.
&nbsp
פול ג׳ורג׳ יכל לגמור את המשחק מהקו, אבל עשה 1 מ-2 ורק השווה, מה שהוביל להארכה שניה שם אינדיאנה לא עצרו את הקאבס ולא קלעו יותר מדי בעצמם.
&nbsp
&nbsp
מה שמדהים זה שלג׳ורג׳ יש הילוך פלייאוף והוא יכול להביא את אינדיאנה למקומות יפים, וגם הגנה חזקה מלברון וטריסטן ביחד לא עוצרת אותו... חבל פשוט ששאר הסגל באינדיאנה ממש עומד על גבול התחרותי.
&nbsp
&nbsp
אגב ליאור, כל העונה אתה מכפיש את מונטה אליס ואני מגן עליו, אבל אתה ממש צודק, הוא כבר לא רלוונטי. הקאבס אשכרה שמו עליו את טריסטן תומפסון בשביל לסדר מאצ׳אפים נוחים בהגנה. אם אתה גארד נמוך שבנוי על זריזות ולא מצליח לעבור את הסנטר של היריבה, אז אין לך מקום בליגה הזו. אני חושב שתומפסון שומר מצויין על שחקני כנף, אבל הוא לא אמור לעמוד בקצב של גארד בסגנון של מונטה, והוא עושה את זה בקלות ועוד מצליח לעזור בהגנה לאחרים?

rapgamer4ever

New member
פול ג'ורג' היה מדהים בהארכה ותענוג לצפייה

קליבלנד בכל זאת ניצחה כי היא עלתה על הפייסרס בכל שאר העמדות.
אני מקווה שאינדיאנה תעשה פלייאוף ולו רק כדי לראות את פול ג'ורג' מביא את ה-A game שלו פעם נוספת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא ראיתי את אינדי העונה אבל כן שמתי לב להתרסקות של מונטה

אתה חושב שהוא פשוט איבד את זה (בן כמה הוא כבר?) או שזה תוצר של מאמן חדש ושיטה חדשה?
&nbsp

fatnoam

Active member
אתה לא מבין עד כמה

בהארכות המאצ'אפים היו כאלה:
לברון שומר על ג'ורג'
לאב על מיילס טרנר
איירוינג על טיג
סמית' על סי ג'יי מיילס
תומפסון על מונטה
&nbsp
כן כן, טריסטן תומפסון (הסנטר של הקאבס) שמר על מונטה, השוטינג גארד. מונטה ניסה לעבור אותו כמו פעמים, לא הצליח, לא קלע סל, החטיא ג'אמפרים ועוד טריסטן כל פעם בא לעזור ללברון על ג'ורג' ולאחרים.
&nbsp
מונטה סוס מת

OrEl74

Well-known member
מנהל
תודה

די מבאס
בסה"כ הוא לא כזה מבוגר (34 אם אני לא טועה) והוא לא אמור להיעלם ככה פתאום

BeniTaz

New member
נראה לי שהתכוונת אליי

ואני באמת לא מבין למה הוא משחק כל כך הרבה.

אגב, עונה שעברה הוא היה חלש תחת ווגל והשנה בשיטה אחרת הוא חלש תחת מקמילן ככה שאין קשר למאמן לדעתי.

אני חושב שמקמילן ופול ג'ורג' בונים את סטיבנסון לקראת חזרה לחמישיה בעונה הבאה אז קשה לי להאמין שאליס ימשיך עוד עונה שם.

fatnoam

Active member

Cade Foster

New member
זה לא אני שהכפשתי אותו

אבל אני חושב שכבר הגענו לשלב שאנחנו מבינים שזה לא זה.

יום ב'- סיכום מינסוטה - פורטלנד: לילארד הפיל את הקהל, ליטרלי

משחק השלמה שהיה אמור להתקיים ב-6 במארס, אך בוטל בשל תנאי מגרש, יושלם הלילה ויהיה המשחק היחיד שישוחק בליגה; פורטלנד מגיעה עם רצף של 6 ניצחונות; במפגש הקודם בין הקבוצות לפני קצת יותר משבוע, אל-פארוק אמינו אכל את כספי בלי מלח באחד המשחקים הלא-טובים של כספי העונה.

רבע א' - 'הביג טרי' הגיע:
פתיחה טובה של טאונס עם 8 נק' מהירות בחצי רבע. רוביו עם אסיסט נהדר בפיק אנד רול לוויגינס, ואז חסימה על לילארד שמובילה במתפרצת לשלשה של וויגינס. קצב מהיר. סלים בשני הצדדים. אין יותר מדי הגנות במשחק הזה. דקות אחרונות של הרבע טובות של מינסוטה, כולל תפוקה מתחת לסל גם של ג'נג.

14 שניות לסיום הרבע, עמרי כספי נכנס! יתרון 6 למינסוטה. כספי חיכה דקות ארוכות להיכנס, אבל לא היתה עצירה.
23-29 למינסוטה אחרי הרבע הראשון.

רבע ב' - השתלטות של פורטלנד, גם אם לא בכדורסל גדול:
פוזשן הגנה - הרבע נפתח בפוסט אפ נמוך של אל-פארוק אמינו על כספי, אבל הכדור מתגלגל על הטבעת ולא נכנס.

פוזשן התקפה - כספי מתחיל את ההתקפה במסירה לטאיוס ג'ונס, שבפיק אנד רול עם אדריאן פיין עולה לסל מחצי-מרחק. לא נרשם כאסיסט, כי ג'ונס כידרר כמה שניות עד שעלה לזריקה, אבל זה יכול להיחשב אסיסט שלנו.

פוזשן התקפה - נהדר! כספי מתחלף, מתמקם בצבע. שאבאז מוחמד מסרב למסור לו, אבל כשנתקע על רגל ציר מכניס לו כדור. כספי מסתובב על השומר שלו ועולה לזריקה מהירה, וזה נגמר בעבירת שוטינג ברורה במהלך. כספי משלים 1 מ-2 מהקו. החטאה ראשונה שלו מהקו במדי מינסוטה [סה"כ - 5 מ-6].

פוזשן הגנה - אחרי כמה התקפות שפורטלנד לא מצאה את הסל וכספי עשה איזה שני בוקסאאוטים טובים, מגיעה התקפה שסיג'יי מקולום חודר עד לטבעת, עולה לזריקה על כספי וקולע. בסך-הכל מהלך הגנתי טוב של כספי - התמודד עם הזריקה.

פוזשן הגנה - מקולום מתחלף ומגיע לכספי. משום מה קריס דאן במקום להישאר עם השחקן שלו מנסה לחזור למקולום. מקולום מזהה את השחקן הפנוי ומוסר. כספי ממהר לסגור את הזורק, לא מגיע אליו בזמן, אבל הזריקה לא נכנסת. יוצאים בלי נזק, אבל טעות של דאן שכמעט גרמה לנו להיראות רע.

פוזשן התקפה - כספי כופה שלשה שלא נכנסת. מתוסכל, ואני יכול להבין. רץ עם חמישייה שלא יודעים מה זה מסירה. תיבודו מגיב מהר עם חילוף שמכניס את טאונס ומוריד את כספי. 6:04 לסיום המחצית, יתרון 4 למינסוטה. אני מניח שזה לא בגלל הזריקה, כי גם רוביו חוזר, אבל תיבודו יכל להוציא את אדריאן פיין ובחר שלא. כבר בהתקפה הבאה אנו רואים מה קורה כשאתה משחק ב-4 עם שחקן כמו פיין ולא עם כספי: ההגנה מתקבצת על ניסיון של שבאז מוחמד לקבל את הכדור בצבע, פיין מקבל בחוץ, אבל אין לו את היד לזרוק את זה. מנסה לחדור, ונתקע. ההתקפה מגיע לסוף שעון ללא זריקה נוחה. ואפשר לציין שגם בכמה התקפות הבאות אל-פארוק אמינו, שעם כספי על המגרש לא תרם כלום, התעורר עם 3 שלשות מהירות, 2 ריב' התקפה שהובילו לסלים קלים וחסימה על טאונס שהצילה סל בטוח.

49-57 לפורטלנד במחצית. פורטלנד ב-54% מהשדה. באמת בהילוך שני ולא יותר. בלי יכולת גדולה של לילארד ומקולום. ממש בקלות. החמישייה של מינסוטה חזרה לא טוב ברבע השני מהמנוחה. כל אחד מה'ביג טרי' איבד מהמומנטום. וויגינס עם 17 נק' במחצית. טאונס עם 10 נק'. רוביו עם 11 אס'.

רבע ג' - פורטלנד עולה ליתרון דו-ספרתי, אבל לא בורחת:
מינסוטה פותחת טוב את הרבע ומשחקת יותר טוב, אבל פורטלנד עולה ליתרון דו-ספרתי, עד לחזרה של מינסוטה.

2:55 לסיום הרבע, כספי חוזר בפיגור 4.
פוזשן התקפה - כספי מקבל בפינה. לא חודר על הבייסלייין, נעצר ברגל ציר, מוצא במסירה קצרה את שבאז מוחמד שמסתבסב וקולע את ההוק שאט. לא מתוכנן, אבל אסיסט שלנו.

83-86 למינסוטה אחרי שלושה רבעים. מינסוטה חוזרת מפיגור 12 ברבע.

רבע ד' - לילארד יקלע סל ניצחון? :
פוזשן הגנה - כספי מתחלף ומקבל את אלן קראב, שחודר עד הטבעת וקולע יפה. היתה עבירה ברורה של כספי בזריקה שלא זכתה לשריקה.

פוזשן הגנה - קראב חותך את כל ההגנה ומגיע עד הסל, כספי שם לשנות לו את הלייאפ לזריקה אקרובטית שלא נכנסת, אבל אמינו נשאר לבד ומתקן עם הפוטבק.

פוזשן התקפה - יפה! כספי מקבל באלבו ומוציא מסירה קשתית שנוחתת בידיים של טאונס מתחת לסל, שעולה לסל קל. אסיסט שלנו. מהלך יפה בין גבוהים שהייתי רוצה לראות יותר.

9:33 לסיום המשחק, כספי יורד בשיוויון 93. סביר להניח שלא יחזור.
2 דקות לסיום, לילארד נאבק עם רוביו על הכדור ועף לתוך הקהל! בדרך מפיל את הבעלים של מינסוטה גלן טיילור וגם את האישה החתיכה שלו בקי. אני אוהב איך הבחורה השניה דוחפת את לילארד לחזור למשחק. מכל זה יוצא כדור מינסוטה ביתרון 1. וויגינס וטאונס מגיבים מיד בסלים מהירים. זה יתרון 5, דקה לסיום.

לילארד בשלשה גדולה עושה את זה רק 2 הפרש. בצד השני, הנעת כדור טובה מוצאת את טאונס לא מכוסה מתחת לסל, והוא קובר את הדאנק העוצמתי. 4 הפרש למינסוטה, 35 שניות לסיום.

פסק-זמן. חוזרים. כולם חושבים שהכדור ילך ללילארד או מקולום, אז אלן קראב מקבל, חודר עד הטבעת ונעצר בעבירה. קולע את הראשונה. 3 הפרש. מחטיא את השניה...אבל אל-פארוק אמינו שם לתקן! סגירה לקויה של וויגינס וג'נג. רק נקודה הפרש! 31 שניות לסיום. לפורטלנד יהיה כדור אחרון.

פסק-זמן. חוזרים. רוביו מחפש את הפיק אנד רול עם טאונס, הולך עד הטבעת, אבל נחסם! טאונס משתלט על הכדור החוזר, מוציא החוצה לג'ונס, שמוסר לוויגינס, שלא מבין שאין זמן על השעון, מתמזמז עם הכדור ועד שמבין לוקח זריקה שאין לה סיכוי להיכנס! הכדור קופץ על הלוח ויוצא החוצה! השעון נעצר על 5 שניות. כדור של פורטלנד בפיגור נקודה.

פסק-זמן. חוזרים. לילארד מקבל, חודר, עולה לזריקה מחצי-מרחק...קצר מדי! נגמר המשחק! מינסוטה מנצחת! 109-110 למינסוטה בסיום. משחק חלש, אבל שתי דקות אחרונות מעניינות. מינסוטה מנצחת משחקים שלא בטוח שהיתה רוצה. פורטלנד מסתבכת במאבק על הפלייאוף. מה שעשה את ההבדל בחצי השני הוא ההגנה - פורטלנד לא במשחק גדול, אבל חצי שני קלעה רק ב-38% מהשדה וזה היה נמוך מספיק כדי למנוע בריחה ולהישמר במשחק.

** מינסוטה במאזן של 0-10 בעשרת המשחקים האחרונים שלה שמוכרעים בנקודה אחת בלבד. מדובר ברצף הכי ארוך בליגה מזה 20 שנה.

מצטיין המשחק: קארל-אנתוני טאונס.
34 נק' [25-15 מהשדה, 4-4 מהקו] ו-12 ריב' [4 בהתקפה] ב-39 דקות משחק. פתח טוב ואז נרגע. ואז קלע 14 מה-34 נק' שלו ברבע האחרון, כמו הגדולים באמת. דאבל-דאבל 57 העונה שלו. משחק 19 שלו העונה עם 30 נק' או יותר. לא משחק אדיר שלו, נראה שיכול יותר, וזה מפחיד לדעת;

אנדרו וויגינס עם 29 נק' [24-11 מהשדה ,5-3 משלוש, 4-4 מהקו] ב-38 דקות. משחק 52 שלו העונה עם 20 נק' או יותר;

ריקי רוביו מסיים עם 11 נק' [7-2 מהשדה, 9-7 מהקו], 7 ריב' ו-16 אס' [5 איבודי כדור] ב-39 דקות משחק. משחק 31 העונה של רוביו עם דאבל-פיגרס באסיסטים [שיא קריירה בעונה בודדת];

ברנדון רוש, שיש לו ימים לא רעים גם, השלים אותם עם 12 נק' ו-7 ריב' [3 בהתקפה]; שבאז מוחמד תרם 11 נק' ב-13 דקות מהספסל, אבל קבלת ההחלטות שלו והעובדה שהוא פשוט לא יודע מה זה למסור מעלה שאלות אם אני רוצה להחזיר אותו [יהיה רסטריקטד פרי אייג'נט בסיום העונה];

בפורטלנד, מחמאות גדולות לאל-פארוק אמינו, שבמשך דקות ארוכות סחב את הקבוצה שלו. הוא מסיים עם 20 נק' [14-7 מהשדה, 7-4 משלוש!, 2-2 מהקו], 7 ריב' [6 בהתקפה!], 5 אס' ו-3 חס' ב-35 דקות מהספסל. הליין משקף;

דמיאן לילארד מסיים עם 25 נק', אבל באחוזים לא טובים. לא היה קיים בחצי הראשון. קלע 12 מה-25 נק' שלו ברבע האחרון; סיג'יי מקולום נחבא אל הכלים כל המשחק והוא מ

- המשך -

דמיאן לילארד מסיים עם 25 נק', אבל באחוזים לא טובים. לא היה קיים בחצי הראשון. קלע 12 מה-25 נק' שלו ברבע האחרון; סיג'יי מקולום נחבא אל הכלים כל המשחק והוא מסיים ערב חלש עם 17 נק' באחוזים לא טובים, וללא שלשה;

ליין כספי: עמרי מסיים עם 1 נק' [1-0 מהשדה, 1-0 משלוש, 2-1 מהקו], 1 ריב' ו-2 אס' ב-12 דקות משחק. היה מעורב יותר מאשר במשחקים קודמים, אבל זה לא בא לידי ביטוי בדף הסטטיסטיקה. כל עוד תיבודו לא ישבית את השחקנים הבכירים אני לא רואה סיכוי אמיתי של כספי לעשות משחק גדול. מינסוטה היא גם קבוצה שלא יוצרת מחוץ לצבע ולא זורקת משלוש, וזו גם בעיה לשחקן כמו כספי שלא מוצא את עצמו חופשי גם בדקות המעטות שהוא משחק. חוץ מרוביו, אני באמת לא יכול להצביע על אף שחקן בסגל שמחפש מסירה - וזה שינוי גדול ממה שהתרגלנו בקבוצות שכספי שיחק בהן בשנים האחרונות.

** Chris Smoove מתקצר את המשחק.

המשחק הבא - בערב השני של בק טו בק, מינסוטה תשחק כבר הלילה באוקלנד, קליפורניה נגד גולדן סטייט. המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5 החל משעה 5:30 בבוקר.

להתראות בשמחות מינסוטה טימברוולבס ואחרות!
שבוע טוב!

rapgamer4ever

New member
סיכום יפה. אני חושב שמינסוטה רוצה לנצח משחקים ובצדק

זו קבוצה צעירה בתחילת דרכה, כל ניצחון מול יריבה עדיפה ובפרט במשחק צמוד שכזה יוסיף לשחקנים ניסיון וביטחון. אני אקח את זה בשמחה אפילו במחיר של לרדת מבחירה 7 בדראפט לבחירה 8.

ראיתם שאקטין ? מה יש לכם לומר על תרבות הריקודים ?

כשהייתי ילד אהבתי לרקוד. ריקודים סלונים ויותר מזה. ואז קצת גדלתי והיה דיבור בסביבה שבה גדלתי, שרק 'אגזוזנים' רוקדים וזה לא לעניין שגבר ירקוד וכ'ו, ואם אני לא רוצה ש"ידברו" עליי אז כדאי להפסיק עם המנהג המגונה. אז זנחתי את זה והתחלתי להרים משקולות.

פוינט איז, ריקוד זה דבר שלא צריך לספר לי כמה כיף הוא. אני לא רקדן טוב, למרות צבע עורי הכהה, אבל נהנה להניף ידיים באוויר, לעשות תנועות חדות ומוזרות ובאופן-כללי לשתף עם הזולת את החיבה שלי לכוראוגרפיות שטותיות שאני מאלתר על המקום. אבל השאלה אם באמת זה נורמלי ומקובל שספסל של קבוצה כמו שיקאגו, קבוצה שלא תעשה פלייאוף ובגדול מסיימת עונה אחת המאכזבות שלה שאני זוכר, יערוך תחרות ריקודים בזמן משחק? אני מודה שזה היה נראה לי די חמוד בהתחלה, אבל כבר לא.

למעלה