משחקי חמישי ושישי

ארינס עם טריפל דאבל

אינדי בוושינגטון במשחק הפכפך...הרבע הראשון היה לגמרי בלי הגנות - נגמר צמוד ב38-36 לביתיים. הרבע השני בשליטה מוחלטת של אינדי, שרצה 14-30 והובילה ב14 במחצית. הוויזארדס יצאו מההפסקה בטירוף ושמו שוב 38 נק' (מול 21) ברבע השלישי כדי לקחת את היתרון...עכשיו הם במשחק צמוד בדקות הסיום. ארינס עם 22 נק', 11 אס' ו10 ריב'. ג'יימסון בקושי מחמיץ, 31 נק' סה"כ. באטלר מוסיף 23 אחריהם. אצל אינדי, מרפי עם 28 נק', 12 ריב' ו4 חט'. דניליבי עם 20 מהספסל ועוד 4 שחקנים בדאבל פיגרס. במשחקים אחרים... גולדן מובילה בדטרויט בפער סביר 4-6 בתחילת ה3. הסלטיקס מובילים ב8 במחצית בשיקגו. הבובקאטס פתחו בטירוף את הרבע השני בדאלאס והפכו פיגור 6 ליתרון 9 עם ריצת 19-4 לפתוח את הרבע. כל השאר רק בהתחלה.

סיום מטורף! שאין לי מושג מה קרה בו

אי אפשר להבין כלום מהפליי ביי פליי כרגע...ביאהו הם בפיינאל - שוויון 113...בNBA בכותרת כתוב שנגמר 113-112 לוושינגטון אבל בתוך הפליי ביי פליי כתוב 114-113 לאינדי מ2 זריקות עונשין עם 0.1 על השעון! היה גם שימוש בריפליי לברר מה קרה... אז בויקנס עם 2 סלים גדולים בדקה האחרונה, הוא העלה ל113-109 לווש' עם 13 שניות...עשו פאול עם הנסברו שקלע אחת מהקו, החמיץ את השנייה אבל הריבאונד של אינדי. הייתה עבירה על דניליבי, הוא קבר את 2 הזריקות עם 13 שניות על השעון. 6 שניות לסוף, עבירה על ארינס...שמחמיץ את שניהם מהקו אבל פורד החמיץ ג'אמפר מנצח...אבל אז כתוב אינדיאנה - טים ריבאונד עם 0.5 שניות לסוף...היה שימוש בריפליי לקבוע כנראה כמה זמן נשאר... ו...ברנדון הייווד הצליח איכשהו לעשות על דנילבי עבירה בזריקה שהוא שחרר עם חצי שנייה לסוף...דניליבי קולע את שניהם מהקו ואינדי מנצחת...וואו.

3 הארכות תוך 4 דקות!!!

דבר כזה עוד לא ראיתי. הארכה במילווקי 2 דקות אחר כך הארכה בדאלאס 2 דקות אחר כך הארכה בדנוור. מישהו זוכר דבר כזה בהיסטוריה? 3 הארכות ב3 מגרשים שונים בהפרש של 4-5 דקות?

סליחה סליחה סליחה טעות שלי

השיוויון בדנוור הוא בסוף הרבע השלישי. התוצאה היא יחסית סבירה לסוף משחק 77-77 אבל כאמור זה משחק שפיניקס מעורבת בו,כך שאין סיכוי. הייתי כל כך באטרף הארכות שלא שמתי לב שזה רבע שלישי חחח בכל זאת כבר 2 הארכות בלילה אחד(כאשר בוושינגטון המשחק הוכרע בנקודה) לילה של משחקים צמודים לצד תבוסות משפילות(בוסטון בשיקאגו,יוטה על הלייקרס)

אבל מסתבר שלא הייתי רחוק הארכה שנייה במילווקי

שיוויון 8 בהארכה הראשונה. ושתי הקבוצות מתעקשות עדיין לא לעבור את ה100 בשיוויון 95. מה שפיניקס נ"א והניקס עושות בדרך כלל אחרי 3 רבעים,מילווקי ופורטלנד לא בטוח יעשו אחרי 2 הארכות...

איזה ווינר נוביצקי

הפציץ ג'אמפר קשה אחרי ג'אמפר קשה כדי להשוות את המשחק בדקות האחרונות ואז בהארכה עוד כמה עד הג'אמפר האחרון עם שנייה לסוף שנתן לדאלאס יתרון נקודה. התקציר: http://www.youtube.com/watch?v=0H4hF6K4FaE

go lakers go

New member
בושה שקובי שיחק ועוד יותר בושה איך שהוא שיחק

גם שבר באצבע ביד הקולעת גם שפעת וחום גבוה ופיל וקובי מתייחסים למשחק כאילו אנחנו בפלייאוף שכחו שזה רק תחילת דצמבר ומשחקי Must Win הם באפריל-מאי-יוני מי שראה את המשחק יבין על מה אני מדבר שוטטות בהגנה ובהתקפה כל המשחק התנשפות החל מהדקה החמישית כאילו הרגע סיים מרתון בהגנה כל שחקן ביוטה חגג על קובי שפשוט שוטט/הלך על המגרש בהתקפה אפס אנרגיה ומעורבות במשחק שהתבטא ב 1 מ 9 לשלוש פשוט מזעזע לצפייה ואין לי שמץ של מושג איך קובי סיים עם + 6 את המשחק קובי ליצן רציני ופיל דחליל פתטי לפחות היה תענוג לראות את דרון ויליאמס . מבחינתי לפחות , הרכז הטוב בליגה כיום BY FAR

OrEl74

Well-known member
מנהל
גנב הודעות

אני מקווה שבמשחק הבא הם יתנו לו לנוח למרות שאם הוא שיחק במשחק הזה אין סיבה שהוא ינוח במשחק הבא.

somone14

New member
תירגע, תנשום אוויר

אני בטוח שאתה מצטער על מה שאמרת... קובי ליצן? סליחה, אני ראיתי את המשחק בדיוק כמוך, ולא שמתי לב שמישהו, מלבד קובי, עשה משהו מועיל במשחק... כשקובי רק מסר בחצי הראשון ראית שחקנים אחרים מתעלים? כשהוא היה בספסל ראית שיפור? איפה פאו, ביינום, ארטסט והאחרים? זה צוות מסייע של אלופה? למה אף אחד אחר לא טרח להתעלות, או לגלות סימני איכפתיות, אני לא ראיתי אף לייקר משקיע ונלחם יותר מקובי, וירוס ו-9 אצבעות תקינות, להזכירך, ורק על זה צריך להעריך אותו. הוא ראה שהחברים שלו באו לגרד ת'ביצים ולא לשחק כדורסל, אז לא נותר לו ברירה לקחת על עצמו, כמו ברבע הרביעי, את המשחק. ברואר בסך הכל קלע 6-8 נק' מול קובי, לא זה מה שהפסיד את המשחק ללייקרס, תהיה בטוח. אתה סתם מגזים איתו, כנראה חיפשת שעיר לעזאזל וחבל, כי לא ראיתי שבאת בחצי טענה לכוכב שלך פאו גאסול למשל שברח מהכדור, או לפישר, עליו דרון שוב עשה נק' מתי שרצה. למה כשוויליאמס קולע על פישר/בראון/פארמר, זה בסדר, אבל כשברואר עושה זאת אז זה סוף העולם? פיל לא רצה להתבזות, כי זה מה שהיה קורה אם קובי לא היה משחק. אתה חוזר ומדגיש כמה המשחק הזה לא חשוב, אבל מביע תיסכול גדול מדי להפסד. אחרי משחק כזה, אני עוד יותר מעריך ואוהב את קובי. איזה לב לייקרי ענק. פשוט מדהים.

go lakers go

New member
ליצן שחושב שהכל בסדר גם שלא בסדר

הבנאדם עם שבר באצבע ביד הקולעת ושפעת/קילקול קיבה ( מה שלא היה לו ) - היה צריך לראות את המשחק הזה מהבית מלון ביוטה זה לא פלייאוף או משחק MUST WIN אלא בסך הכל משחק בתחילת דצמבר ולא הייתה שום סיבה בעולם שהוא ישחק את המשחק הזה אין קשר מה אחרים עשו במשחק . הוא הלך על המגרש ( תרתי ) , ולמה בעצם שלא ילך ? הוא הרי חולה . אני ממש לא מתוסכל מהפסד בתחילת צדמבר אני יותר מתוסכל שהכוכב של הקבוצה והשחקן הטוב בליגה כבר כמעט עשור , והמאמן הכי מעוטר בהיסטוריה של המשחק עם 10 טבעות מזלזלים באינטליגנציה שלי כאוהד פיל יצא יותר אפס מקובי בסיטואציה הזו - הוא המאמן ( ולא מאמן שנה שנייה אלא אחד עם 10 טבעות ) והוא זה שקובע בסופו של דבר .פיל יצא דחליל פתטי תתתפלא אני מעריך את קובי הרבה יותר ממך . את המשחק הזה הוא לא היה צריך לשחק

somone14

New member
אז כנראה שקובי כן יכל לשחק

וחשיבותו לקבוצה גדולה ממה שאתה חושב. עצם הנוכחות שלו (כמה פעמים הוא קיבל דאבל טים, ראית? גם כשהוא חולה ופצוע..) הופכת את החיים לקלים יותר ליתר חבריו. אם הוא קיבל החלטה כן לשחק ופיל אישר לו, כנראה שזה היה הדבר הנכון לעשות וצריך לכבד אותם על זה. אם הלייקרס הייתה מנצחת, עדיין היית בא בטענות? לא חושב. הרי מול מיני לא ראיתי אוהד אחד, לא רק פה, אלא בפורומים השונים של הלייקרס (ואני גולש בהם) שבא בטענות לקובי שהמשיך לשחק למרות הפציעה... אני בוחר להעריך אותו על ההקרבה הגדולה שעשה למען הקבוצה, הרי יכל לעשות ראש קטן כמו שהרבה שחקנים עושים ולהישאר בבית, אבל בחר להיות שם עם החברים, משחק חשוב או לא, ורק על זה אני אומר לו תודה. הלייקרס הפסידו כי הצוות המסייע שלו לא הגיע למשחק. קובי היה מאוד אדיש בהתקפה ונתן לאחרים רוב המשחק, ומה שהם עשו זה התוצאה של המשחק, איך שלא מסתכלים על זה.. מקווה שעד שיקאגו קובי יחלים מהוירוס לפחות, למרות שהפציעה באבצע הרבה יותר מדאיגה אותי..... אגב, תמיד כיף לראות את קובי באולם של הבולס... עד לפני כמה שנים כל היונייטד סנטר שאג 'קובי, קובי', כשזה היה אמור להגיע לבולס.. אחד הדברים היותר מרגשים שיצא לי לשמוע. http://www.youtube.com/watch?v=5LeLL035LbE שמעו את זה.

go lakers go

New member
אצלך גםאם לקובי יהיה שבר בקרסול הוא צריך לשחק

אתה גם תהיה שמח לראות אותו עם קביים במגרש , העיקר במגרש . לא קובי לא יכל לשחק , וראו את זה יופי במשחק עם כל הכבוד מינסוטה זו לא יוטה ולשחק בסטייפלס ולשחק ביוטה בחוץ זה שני דברים שונים בתכלית . בנוסף ביוטה הוא שיחק עם וירוס וקיבלת את ההבדל . ב 20 משחקים הוא זרק 60 שלשות ובמשחק אחד מול יוטה הוא זרק 9 , זה נראה לך מקרי ? ממש לא . ככה זה שאתה פצוע וחולה - מה שנשאר זה לזרוק שלשות שני מטר מאחורי קו ה 3 . בהגנה הוא היה שכונה וברואר ומתיוס חגגו עליו . ושוב , למה שלא יחגגו עליו ? מהדקה החמישית ברבע הראשון הוא התנשף כמו אחרי ריצת מרתון . תאהב את קובי כמה שבא לך . לפעמים זה כבר מגוחך . ששחקן פצוע , בטח ובטח פצוע + חולה - הוא לא צריך לשחק . בשביל זה יש ספסל לפני שבועיים הייתי בקאמפ נואו וראיתי את כריסטיאנו רונאלדו יורד לספסל בדקה 60 בגלל פציעה ועומס שריאל בפיגור מול ברצלונה . ותסלח לי הסופר קלאסיקו קצת יותר חשוב מיוטה מול הלייקרס בעונה הסדירה . יש כאלה רק שני משחקים בעונה ועל החשיבות והיוקרה של המשחק הזה לא צריך להרחיב . חצי שבוע קודם ראיתי את ברצלונה מול אינטר שלך במשחק סופר סופר חשוב בצמפיונס ליג . אם ברצלונה היתה מפסידה , אלופת אירופה עפה כבר בסיבוב הראשון . גם מסי וגם זלאטן ישבו על הספסל 90 דקות כי לא היו כשירים ב 100 % . זה לא הפריע לברצלונה לנצח ותהיה בטוח ששניהם רצו לשחק פיל ג'קסון דחליל . האמאמא של הדחליל .

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא מבין את הלייקרס

רצף הניצחונות של הלייקרס נקטע כשיוטה מנצחים 102:94. קובי עם אצבע שבורה אבל בכל זאת הוא שיחק הלילה ויותר הזיק מהועיל. משום מה קובי החליט שלמרות השבר באצבע הוא לא יפסיק לזרוק לסל ולקח לא פחות מ-24 זריקות וכמובן שעם שבר באצבע קצת קשה לדייק ולכן הוא קלע רק 7 מתוך הזריקות האלה (1 מ-9 לשלוש) בדרך ל-16 נק'. לא ברור לי למה נתנו לו לשחק אבל אם הוא כבר שיחק לפחות שיהיה קצת יותר אחראי. זרקת 5 זריקות, ראית שאתה לא פוגע...תפסיק לזרוק בכח ותתחיל למסור לחברים! חבל שהוא והלייקרס מתעקשים לאפשר לו לשחק, שינוח איזה כמה משחקים ויחזור כמו שצריך.

עידו17

New member
בחייאת דינק, תנו לאיש קצת קרדיט

מצד אחד אתם משתפכים ומהללים כמה קובי בוגר ומנהיג והכל, שזה נכון כמובן, ומצד שני באים בטענות למה שיחק, והאם היה צריך לעשות ככה או ככה. האיש ילד גדול, ויש לו מאמן עוד יותר גדול ממנו. לשניהם יש מספיק נסיון והם מכירים מצויין את הקבוצה שלהם. אם שניהם החליטו שקובי ישחק (אף אחד מהם לא כפה שומדבר על השני כמובן - לא הקבוצה על קובי ולא קובי על הקבוצה), אז לא רק שקובי האמין שהוא יכול לשחק, אלא שכנראה היתה מטרה נוספת שחשובה יותר אפילו מנצחון על יוטה, לדוגמא מסר שהיה מספיק חשוב להם להעביר. חוצמזה, ימים גרועים יש לכל שחקן מדי פעם, מה הביג דיל?

somone14

New member
לכולנו לא בדיוק ההגדרה הנכונה

אתה מתכוון לך.... כי תתפלא, קיבלתי תמיכה לא צפויה כשנעדרתי.

KOBEMANIA

New member
הוא שיחק בסדר

קובי זרק את רוב הזריקות שלו ברבע האחרון, ניסה לעשות נס עם מטווח שלשות כשיוטה ביתרון רציני. הוא לא רק עלה לשחק פצוע הוא קיבל אינפוזיה בתחילת המשחק ובמחצית. במשך שלושת הרבעים הראשונים כל מה שהוא עשה זה למסור לביינום, גאסול וארטסט, את הזריקות שהוא זרק באותם רבעים הוא זרק בעיקר ממסירות ובגלל שהוא לא קאץ' אנד שוט הוא גם פגע פחות. קובי קלע 2 זריקות רצוף בשלב מסוים ברבע האחרון והרגיש שהוא מתאפס ואז המשיך לזרוק בניסיון לצמצם את הפער ולא פגע. הוא לא היה אגרסיבי ולא כפה את עצמו על המשחק, הוא דווקא היה מאד אחראי עד דקות הסיום. לא חושב שמעניין אותו באיזה אחוזים הוא סיים, הוא היה בתכנית המשחק לכל אורך המשחק. חוץ מזה, ווייד בריא הביא אתמול אותם אחוזים בבית נגד דאלאס, אז קצת פרופורציות, מדובר בגארד.

למעלה