משחקי חמישי ושישי

somone14

New member
על יתרון ביתיות שמעת?

היה ההבדל בין שני הגמרים של 2008 ו-2009 מבחינת הלייקרס.

go lakers go

New member
את היתרון ביתיות הם הפסידו מול יוסטון ודנבר

וניצחו והחזירו אותו שוב ישר משחק אחד אחרי זה . ויתרון ביתיות שנה שעברה היה לקליבלנד עד הסוף . זה עזר לה מול אורלנדו ? יתרון ביתיות עזר לבוסטון מול אורלנדו ? לפורטלנד מול יוסטון ? לספרס מול דאלאס ? לדאלאס מקום 1 במערב מול גולדן מקום 8 במערב שנת 2007 ? יתרון ביתיות מאוד חשוב . הוא לא העיקר . באפריל-מאי-יוני חשוב המומנטום ולהגיע בריא . במשחק מספר 7 בפלייאוף פוזישן אחרון 5 שניות לסוף, במצב של שיוויון , לביתיות אין חשיבות

go lakers go

New member
אורלנדו אחת הקבוצות הכי טיפשות בליגה

ראיתי רק את הרבע האחרון , אבל .... במשחק מול פיניקס שאין לה שום שחקן שיכול להתמודד מול הווארד המפלצת היא לוקחת 38 !זריקות לשלוש . גם 38 זריקות ל 2 וגם 38 זריקות מהקו . הכי הדהים אותי ששתי דקות לסוף במצב של שיוויון במתפרצת של שלוש מול אחד הם גם זרקו לשלוש ... ומה עם הווארד ? זרק זריקה אחת כל המשחק ! . מה זה זה ? מהקו הוא כבר זרק 17 וכיורש של שאקיל החוטב עצים הוא קלע רק 8 . בפיניקס אומנם נאש שיחק חלש מאוד את הרבע היחיד שראיתי אבל ממבט בסטטיסטיקה הוא גירד (כמו פאו מהלייקרס) טריפל דאבל מרשים שעשה 20 18 7

אז בוא אני אגיד לך מה היה ב3 רבעים לפני זה..

פיניקס פתחה מצויין את המשחק, ובעזרת הניהול המצויין של נאש (18 אס') הגיע ברבע שני ל-19 הפרש. אבל איכשהו אורלנדו חזרו, ובעיקר משלשות, פיטרוס היה מטורף וקלע 15 ברבע השלישי והחזיק את אורלנדו במשחק כמעט לבד. ברבע הרביעי כמו שראית פיטרוס יחד עם אנטוני ג'ונסון (שבכלל לא רע במאני טיים) הביאו את אורלנדו לייתרון (היתרון הכי גבוה היה 4), אבל בסוף פיניקס ניצחה בעזרת 2 שלשות חשובות של דאדלי (שהיה מצויין, איזה שיפור השחקן הזה נותן) וריצ'רדסון. אורלנדו בקושי הלכו על האוורד, הלכו עליו רק בהתחלה כשהוא ביקש כדור, אבל פיניקס עשו האק א האוורד כל פעם ולא נתנו לשחק את המשחק פוסט שלו וככה בעצם הוציאו אותו מהמשחק של אורלנדו, וזה ידוע שבלי האוורד, אורלנדו בעיקר קבוצת שלשות. אני חושב שלפיניקס הגיע לנצח.

לא ממש

קארטר היה במשחק מאוד חלש ודי הרס להם את המשחק וגם ראיין אנדרסון עם המון שלשות רחוקות גרמו לפיניקס לברוח במחצית הראושנה להפרש עצום. הווארד קיבל המון כדורים מתחת לסל אבל לא הצליח לקלוע בלי שיעשו עליו עבירה. וכשעשו עליו עבירות זה היה עבירות חזקות שלא נתנו לו סיכוי לקבל את האנד וואן, ובצירוף ערב מזעזע שלו מהקו (אפילו בסטנדרטים שלו) הוא פשוט לא היה אפקטיבי. ובקשר לנאש, הוא פשוט היה מדהים כל המחצית הראשונה. אסיסטים מבריקים, כמו שהוא יודע וכמובן בתוספת הגנה דלה שכמעט הפסידה להם את המשחק עם השמירה המזעזעת שלו על אנתוני ג'ונסון

go lakers go

New member
ידוע שאורלנדו קבוצת שלוש טיפוסית

ובהערכה גסה ( לא בדקתי ) היא זורקת בערך 25 שלשות כל משחק - אבל עדיין לזרוק 38 זריקות לשלוש ב76 פוזישנים זה מעל ומעבר ! אתמול כל פוזישן שני הם זרקו ל 3 . מהרבע היחידי שאני ראיתי הווארד בכלל לא קיבל את הכדור או ראה אותו בכלל . ניחא היו מכניסים לו את הכדור בפנים ופיניקס הייתה עושה עליו דאבל טים ( כמו שהלייקרס עשו בגמר ) שהיה משאיר את אחד הקלעים של אורלנדו פנוי חופשי , אבל לא . אורלנדו התחילו התקפה מסירה אחת וזריקת שלוש עם יד בפנים . השיא היה כפי שציינתי ששתי דקות לסוף ( במצב של שיוויון ) ובמתפרצת של שלוש מול אחד אורלנדו בחרה לזרוק שלשה ולהחטיא אותה כמובן ברבע ה 4 פיניקס קלטו את זה ובכלל שיחקו עם 4 גארדים + אמארה . פריי בכלל לא שיחק והחמישיה הייתה נאש-ריצרדסון-דאדלי-היל-אמארה . גם פיניקס קבוצת שלוש טיפוסית אבל היא לפחות לקחה 28 זריקות לשלוש ו 60 זריקות ל 2 . אורלנדו עם 38 זריקות לשלוש ו 38 זריקות ל 2 - זה פשוט הזוי . בפיניקס דאדלי ממשיך להרשים אותי . הוא משחק בקור רוח שמזכיר וטרן עם מאות משחקים ברזומה , יש לו הגנה די טובה והבחור תופר שלשות במאני טיים משחק אחר משחק . עבורי לפחות , הוא כבר לא הפתעה .

../images/Emo45.gif הוא יכול להסתיים באיבוד, אבל זה לא כך כך

עקרוני, אורלנדו איבדה הרבה, אני מניח איזה 20 אפילו קצת יותר למשחק, וזה עדיין קצת מטורף מבחינת זריקה פר פוזישן...

עידו17

New member
מה הפליאה, פעם ראשונה שאתה רואה את אורלנדו?

המג'יק הוא קבוצה של שחקני פרימטר, זה מה שהביא אותה בשנה שעברה לסידרת הגמר. האוורד הוא מפלצת בהגנה, אבל בהתקפה הוא עדיין שחקן מוגבל, והמשחק של ון-גנדי מבוסס על תנועה ורוטציות שניזונות מהאוורד, יותר מאשר ההיפך.

הסיבה העיקרית שהיא יכולה הייתה להגיע לגמר היא

הפציעה של גארנט. היא אמנם לא צריכה להתנצל על כך, אך ללא הפציה של גארנט אורלנדו לא היית מגיע גם לא לגמר המזרח...

אתה דיברת על מה שהביא אותם לגמר

בס"ד לא היה עוזר שהם שחקני פרימטר, מה שזה לא יהיה, או כל יכולת אחרת, במצב שהסלטיקס היו מופיעים בפלייאוף עם גארנט. זה הקשר למה שאמרת!

עידו17

New member
לא, דיברתי על סגנון המשחק של המג'יק!

גם אם נגיד היו מפסידים ומגיעים רק לגמר המזרח, או עפים בסיבוב הראשון, מה זה כבר משנה לעניין ההודעה שלי? אם מגיב לשרשור, תגיב לעניין. רוצה לכתוב על הפציעה של גארנט, תמצא שרשור משלך. תמצא לבד את הקשר עם ההרחקות של הילדים מאתמול, ותבין כמה זה מפריע.

carmelo

New member
נראית לי כמו תגובה לעניין

אתה אמרת, "המג'יק הוא קבוצה של שחקני פרימטר, זה מה שהביא אותה בשנה שעברה לסידרת הגמר." - אז אם כבר אתה מנפנף בסגנון הנ"ל של המג'יק ככזה שהביא אותם לגמר, ראוי לציין שעם גארנט בריא סביר מאוד שהם לא היו מגיעים לשם. אתה מדבר על להגיב לעניין, אבל בינתיים אני רואה שאתה זה שלא מגיב לעניין כלפי אחרים - קרמר כאן, תום16 בשרשור אחר. חבל, אני מחזיק ממך המומחה מס' 1 פה, אבל בלי יחסי אנוש מינימלים זה לא שווה כלום - בכל זאת זה פורום כאן, לא טור אישי שלך כשאנחנו על תקן טוקבקיסטים בזויים.

עידו17

New member
מקבל חלקית את מה שאתה אומר

יכול להיות שהתגובה שלי נבעה מעודף רגישות לעניין, לאור כמה מקרים של שרשורים שהתחילו במקום אחד וסיימו במקום אחר ובטונים קצת אחרים. לגופו של עניין, לא מדובר פה על סמנטיקה. הנושא היה סגנון משחק מסויים ולא נסיבות שהתקיימו או שלא התקיימו בפלייאוף של העונה שעברה. כמו שציינתי, גם אם המג'יק היו מפסידים בסיבוב הראשון, הדבר לא היה משנה מבחינת הכיוון שהיה לשרשור. אז ודאי שכל אחד יכול לכתוב, אבל כשדברים יוצאים מקונטקסט זה לפעמים מעביר אותו מפסים של נושא טכני כלשהו לנושא היפוטתי של what if, ולא זו היתה כוונת המשורר, אפילו אם המשורר הוא לא אני. בכל מקרה, שרשורים כאלה מגיעים במקרים רבים למבוי סתום. כל או כך, מקבל ומתנצל בהזדמנות זו בפני קרמר.

מקבל את ההתנצלות!

בס"ד דברי יתייחסו לנקודה שלא משנה מה שמג'יק היו עושים, ולא משנה עד כמה שהיא קבוצה של שחקני פרימטר, הם לא היו מגיעים לגמר כשהסלטיקס בריאים עם גארנט, מה גם שגם מחליף חשוב כליאון פו היה פצוע וגם רונדו, אלן ופירס לא היו בריאים לגמרי.

למעלה