משחקי חברה

r u t h y a

New member
משחקי חברה

שלום, בעוד שבועיים אנחנו חוגגים ללירון יום הולדת בגן (חודש אחרי הזמן) הגננת ביקשה שאכין 2 משחקי חברה, משהו הפעלתי (יש הרבה בנים בגן). יש למישהו רעיון? תודה מראש.

ר ע נ נ ה

New member
כמה רעיונות בסיסיים

כיסאות מוזיקליים (אפשר עם דיסק או עם תוף או סתם מחיאות כפיים) חבילה עוברת (לעטוף משהו עם הרבה ניירות להעביר וכל אחד מוריד שכבה אחת כשהמנגינה מפסיקה - אפשר גם עם שינוי כיוון) "סיימון סייז" תהרגי אותי לא זוכרת איך אומרים בעברית אבל אסור לעשות פעולה לפני שאת אומרת ש"... אמר" למשל לנער את היד יש גם פרה עיוורת לוח עם חיה וצריך להדביק את הזנב במקום הנכון כשהעיניים קשורות.

לירון?! לא לא לא גברת את הורסת תמשחק..

זה,עודד אמר! מה מה מה הוא אמר????? עודד אמר להרים ידיים! (וקהל הפייגים הקטנים מאחוריו,להרים ידיים) עודד אמר לשים ידיים על הראש! (כנ"ל-ידיים על הראש..) קיצר הבנת תרעיון... ובנימה אופטימית זאת... אלך לי להתארגן לקראת לקיחת הגדול'שלי מהגן בצעדי אה -גה-דו-דו-דו איש קטן עשה קפה...

polegra

New member
../images/Emo69.gifנייטי נראה לי שוב ערבבת את הכדורים....

והמשחה הזו עם הריח מנטה שאת מורחת...זו בכלל משחת שיניים! טלי שעוד מעט הולכת הבייתה לצלילי השיר...אה מה צלילי השיר?? אני במחזמר אני???

יה-יה

New member
ומה לעשות שעם כל הכבוד למלך

לילד של השואלת קוראים לירון...
אה גה דו דו דו

polegra

New member
../images/Emo2.gif נייטי שוב התבלבלת בכדורים!

והמשחה הזו עם הריח מנטה שאת מורחת...זו בכלל משחת שיניים! טלי שעוד מעט הולכת הבייתה לצלילי השיר...אה מה צלילי השיר?? אני במחזמר אני???

חהההההההה טלי,החיים שלנו מחזמר אחד גדול

הלא ככה? אמרה נייט בפרץ של חוכמה וקשקשה בזנבה...

b o t t e n

New member
אצלנו עבד נהדר משחקים של פעם.

חבילה עובדת השחל נר לבקבוק חיבוק בלונים והדבק זנב.

r u t h y a

New member
תודה

יש עוד רעיונות? (כסאות מוזיקליים הבנתי שהגננת עושה)

b o t t e n

New member
את בהחלט יכולה לעשות משחקים שעושים בגן

זה רק יבוא את הילדים ליותר שיתוף פעולה, כי זה מה שהם מכירים ואוהבים.

בוליפלג

New member
עוד רעיונות..

אני בדעה שמשחקים שכולם משתתפים בהן הם עדיפים, נוסף על כך - לא צריכים את עניין ה'תחרות', כך שאין מנתח אחד, כולם נהנים ועניין המתח מוצא מה'משחק'. המשחקים שלי:
ים יבשה - את יכולה להחליף את המילים למה ש'בא' לך, לפי מה שהילדים אוהבים, אם יש בידך חישוקים - תוכלי לתת לכל ילד חישוק (פנימה והחוצה), אם לא - מתחי חבל כלשהו לאורך החלל, ושוב - קפיצה מעבר לחבל וחזרה..
שיר+ריקוד:
ריקוד הציפורים (כל הילדים כמעט יודעים את התנועות, ואם לא לומדים בצ'יק.
הוקי פוקי אגב, שירי ריקו מחייכים את הנוכחים ומכניסים הרבה שמחה

יה-יה

New member
ריקו? זמר?

לא ידעתי! לחברה שלי יש כלב שקוראים לו ריקו! הייתי מוכנה להישבע שהוא יודע לרקוד, אבל לשיר??? הפתעה נעימה.
יה-יה (משעשעת את עצמה בערב נוסף לבד כשהאיש שלה בעבודעעעעעעעע
)

למעלה