משחקי השף אהבתם?

יאק - כמו החמגשיות בבית החייל

בבית החייל הינו מקבלים בסופ"ש מגש פלסטיק ארוז עם טבעול, אורז וירקות מבושלים. זה היה שוכב שישי-שבת במקרר ושנאתי את זה.
כל פעם שאני רואה את זה בסופר אני רק תוהה "למה??"
המנות המוכנות האלו - רק מלהסתכל עליהן יורד לי התיאבון
את אומרת פיצות, וזה כ"כ לא משקף את התמונה של "אוכל מוכן" כי בשביל ישראלי פיצה זה אכן אוכל מוכן
את עדינה ממש
איך אפשר להשוות פיצה קפואה לרביולי בקופסאת שימורים ששוכב חצי שנה בתוך הקופסא עם הרוטב וכל קשר בינו לבין רביולי הוא מקרי בהחלט. או שימורים של כדורי בשר ברוטב אדום... חמגשיות עם פסטה בולונז

אני הכי הופתעתי מכמויות המרק המוכן שקונים פה. כמו קרטון חלב אבל עם מרק, יש ממש מסדרון שלם בסופר של מרקים מוכנים
(יצא לי לקנות כשהיתי חולה ועדיף להיות חולה ורעב...)

mumfor4

New member
כן , גם אותי זה דוחה

אבל דורות של בריטים גדלים על זה .... ועוד לא דיברנו על קציץ הבשר שמגיע בקופסאות שימורים .....
אבל ככה זה כשיותר משתלם לקנות אוכל מוכן למשפחות הקטנות שלהם .

אוטלונגי הם 2, שני בחורים ירושלמיים

אני מאוד אוהבת אותם! צמד ירושלמים - האחד ערבי והשני יהודי שביחד עשו מטבח מדהים

mumfor4

New member
אוטולונגי הוא אחד , יותם אוטולונגי

חברו הערבי סמי תמימי הוא שותפו למסעדה בלונדון , עכשיו יותר מאחת , שנקראות אוטולונגי.

אבל את תוכנית הבישול שאני רואה מגיש רק יותם. ואני מאוד אוהבת כי זה מדבר אליי , מטבח ים תיכוני משובח , ממליצה לצפות

תכנית בישול?? לי יש רק ספרים!

לא יצא לי לראות תכניות בישול אבל כן מעריצה שלהם בפייסבוק ואני עכשיו הולכת לחפש את התכנית
רוב החברים במעגל העבודה אצלי הם מלונדון (ההורים של הפליי-דייט ;)
המון פעמים שאלו אותי איך עושים כל מיני דברים שאכלו אצלם במסעדה בלונדון. אתמול שאלה אותי אחותו של הבוס איך עושים את ה"רוטב ביצים המיוחד הזה" (שקשוקה!!) זה כל כך מצחיק

התפלאתי בהתחלה לשמוע כמה הם פופולרים

perhay

New member
מאד לא אוהבת את משחקי השף

לעומת זה אוהבת את מאסטר שף, כי היא תכנית יותר רגועה, והקצב של משחקי השף מלחיץ אותי.

משחקי השף זה לאנשים עם בעית קשב וריכוז

תפור עלי בול. הכל הולך זריז, באותו פרק יש גם משימה וגם הדחה, לא מושכים כלום יתר על המידה
במאסט שף אני קמה 10 פעמים תוך כדי למטבח \ לסיגריה \ לפורום \ לקחת תפוח \ לשלוח הודעה וכו'
במשחקי השף יש סיפוק מיידי

למעלה