משחקי הלילה

fatnoam

Active member
דוראנט lock בטוח

וגם אנטוני דייויס לטעמי אין סיכוי שהוא לא יהיה באולסטאר.

אחלה סיכום

באופן כללי אני אוהב את הגריזליז ולא נראה לי שהם יאבדו זהות כל כך מהר - גם אתה מתאר אותם בעיקר כחבר'ה קשוחים.
כתבת: "הסיבות למהפך הן בעיקר ההתקפה של יוסטון (או ההגנה של ממפיס, תלוי איך תרצו להסתכל על זה)" - איך אתה רואה את זה? ממפיס העלו הילוך או שהרוקטס איבדו את הכיוון?

כן, הם החליפו אותם בחבורה מעט דומה

אבל לי תמיד הרגיש שהלב של הגריט אנד גריינד זה יותר טוני אלן (שטבע את המונח) וזיבו. והם לא לגמריי החליפו אותם. אין להם אף יוצר בפוסט תחליפי לזאק ראנדולף (מארק גאסול הגביר את המינון, זה נכון) או ווינגמן שומר ALL NBA סטייל טוני אלן.
&nbsp
בקשר לשאלה, אני מניח שכמו ברוב המקרים מדובר בשילוב של השניים. מצד אחד הרוקטס נטו טיפה לאייסו בול של הארדן/גורדון אבל גם שיחקו את המשחק הרגיל שלהם ופשוט החטיאו זריקות שנכנסו בעבר. מהצד השני הגריזליז לחצו טיפה יותר בהגנה ופתאום אליהופ של הארדן לקאפלה נגמר בחטיפה במקום בדאנק וחדירה בצ'ארג' במקום בנקודות על הקו.

fatnoam

Active member
ג׳מאל > קונלי

וריצ׳ארד ג׳פרסון הוא ממש אוברייטד.

ותודה על הסיכום כמובן.

באמת? הייתי לוקח את קונלי לפניו בלי למצמץ

מעבר לפער ההגנתי הבלתי נתפס (הם אשכרה בשני קצוות שונים של הסקאלה) קונלי יוצר טוב יותר לאחרים, משחק הרבה יותר בשטף של המשחק ובתאכלס יעיל יותר למרות ווליום דומה יחסית (בעונות נבחרות, זה נכון) וזה לא שהוא שיחק לצד כישרון התקפי גדול יותר.
&nbsp
קרופורד מבריק בלקחת זריקות קשות ולקלוע אותן ובליצור לעצמו והוא כמובן הרבה יותר פלאשי אבל אם אני בונה קבוצה אני לוקח את קונלי לפניו בלי לחשוב פעמיים.

rapgamer4ever

New member
ג'מאל הוא בקבוצת הפייבוריטס של נועם

יחד עם ג'יימס ג'ונסון ואולי עוד כמה.
אה וכמובן ג'ף טיג

fatnoam

Active member
תגובה לכולם

בגדול דיברו על הכי טובים שלא היו באולסטאר - משמע לא מדובר על יכולת נוכחית. אלא על ג׳מאל בשיא מול קונלי בשיא.
&nbsp
אני לא אבנה קייס כי משום מה זכרתי שג׳מאל עשה בניקס שתי עונות של 25+, אבל זה לא קרה (אולי רק בדמיון שלי), ולכן אין לי באמת קייס, חוץ מהעובדה שג׳מאל זה אח ואנחנו חברים בטוויטר (כאילו עשיתי לו follow, אבל בתכל׳ס הוא חבר שלי).

ofer1732

New member
ממפיס חביבה אבל יש להם את אחת ההנהלות הגרועות בליגה

כל מה שקשור לבחירות דראפט הם פישלו בענק, אני לא מצליח לחשוב על קבוצה אחרת שבוחרת יותר גרוע מהם וזה כולל אפילו את סקרמנטו, מאז מייק קונלי ב-2007 השחקנים היחידים שהם בחרו ששווים איזכור הם דמארה קרול שנתן בממפיס עונה אחת גרועה ולא נראה כמו שחקן nba בכלל עד שאטלנטה החיו את הקריירה שלו 5 שנים לאחר מכן, הרצף הזה כולל בחירה 2 (האשים טאביט בדראפט של סטף קרי) ובחירה 5 (אוג'יי מאיו שבכלל לא בליגה כבר), מבין 3 השחקנים שהם בחרו בסיבוב הראשון ב-3 השנים האחרונות שאמורים להיות עדיין בשלב הזול המשתלם של הקריירה שלהם רק שחקן אחד עדיין בקבוצה (ג'ארל מרטין) וגם זה בקושי, במחנה האימונים האחרון הודיעו לו שהוא משוחרר ואז בסוף החליטו להשאיר אותו.

תוסיפו לזה גם את הטעות המזעזעת בהחתמת צ'נדלר פרסונס כשהוא כבר פצוע עם בעייה רצינית בברכיים על חוזה מקס ואת העובדה שהם לא ממש מצליחים להתחזק משמעותית גם בטריידים, אני מתקשה להבין איך הם מצליחים להעמיד קבוצה תחרותית כל כך הרבה שנים ברצף.

rapgamer4ever

New member
תיקון קל

אוג'יי מאיו נבחר 3 בדראפט ועבר לממפיס בתמורה לקווין לאב בבחירה החמישית. שזה סה"כ מחזק עוד יותר את הנקודה שלך.
&nbsp

ofer1732

New member
אוי ויי, לפני ראסל ווסטברוק, באמת מזעזע

תודה על התיקון

Cade Foster

New member
אתה מצפה ליותר מידי מהשוק אולי הכי קטן בליגה

העובדה שהם ממשיכים להיות רלוונטים מידי שנה זה נס ונקודת זכות להנהלה. יש אקזקיוטיבס שבוחרים יותר טוב בדראפט אבל זה לא חזות הכל. מועדונים כמו ממפיס חייבים להמר על אוברפייז כמו פארסונס, לפעמים זה עובד ולפעמים לא. אחרת פשוט אין להם דרך להיות יותר מאפיזודה חולפת אחת לכמה שנים.
&nbsp
אין מה להשוות בכלל את הניהול שם לקבוצות שמנוהלות גרוע באמת (סקרמנטו, שיקגו, ניו אורלינס, ניו יורק...)

הוא צודק אבל בעניין הבחירות

הם לא בוחרים משהו.
ובאמת לאור זה שהם לא קבוצה שנבנית מהדראפט והם שוק פצפון העובדה שהם נותנים רצף של הופעות פלייאוף יפות היא מדהימה!

Cade Foster

New member
אין ספק שהיו להם כמה פאשלות רציניות

אבל דראפט זה הרבה פעמים עניין של מזל. מינסוטה בחרה 2 שחקנים לפני סטף קארי באותו הדראפט, אבל מי זוכר את זה אחרי שהם הביאו את טאונס בדראפט שדווקא לא מעט החשיבו את אוקאפור לשחקן הטוב מביניהם. ושלא נדבר על יאניס שהיה בחירה 15 בדראפט שהיה אולי הכי חלש של שנות ה2000, כיום זה הזוי להיזכר בזה.

אין מה לעשות, את העתיד אף אחד לא יכול לחזות. כשאני מסתכל על איכות הניהול אני קודם כל מסתכל על התרבות הארגונית. העובדה שקונלי וגאסול חתמו שם מחדש מבלי בכלל לפזול הצידה היא לא מובנת מאליה בכלל, כי אלה שחקנים שיש להם ביקוש. העובדה שהם הולכים להפריש את החולצה של זיבו היא גם דבר מדהים כשנזכרים באיזה סרטן היה מדובר 10 שנים אחורה. בלי ממפיס הוא כנראה היה משחק היום בליגה הסינית.

תסתכל על זה לעומת החבר'ה בשיקאגו ששורפים גשרים על ימין ועל שמאל או על הקרקס שמתנהל בסקרמנטו... זה שמיים וארץ. דראפט זה בקטנה.

rapgamer4ever

New member
זה נכון שקשה לחזות ברגע הדראפט

והמדגמים שלנו על סמך עשור ומטה הם הרבה פעמים קטנים מדי. ולמרות זאת יש סקאוטרים וג'נרל מנג'ר שזו העבודה שלהם. אני חושב שבאופן כללי יש קבוצות שבוחרות טוב בדראפט, למשל יוטה או אינדיאנה או הספרס (זה גם מתערבב בפיתוח השחקנים כמובן).
&nbsp
בכל אופן הנקודה היא שגם אם זה קשה, עדיין צריך לשפוט את התוצאות, אם הן הרבה פחות טובות מהמצופה יש גם מקום לביקורת.
&nbsp
מסכים איתך לגבי התרבות הארגונית הטובה במועדון. גם ההחתמה של פיזדייל נראית כמו שיחוק.

Cade Foster

New member
לא אומר שלא צריך לשפוט

הם לא מושלמים ויש להם לאן להשתפר. אם הם בנוסף היו מביאים גניבות מהדראפט על בסיס קבוע הם היו סן אנטוניו, שהוא ארגון הספורט מס' 1 בעולם.

פשוט צרם לי שעופר תיאר אותם כ"אחת ההנהלות הכי גרועות בליגה". הם שייכים הרבה יותר לליגה של בוסטון, יוטה ומיאמי מאשר לזו של סקרמנטו, שיקאגו והניקס. וזה ממחיש עד כמה הם אנדרייטד - מהשחקנים (קונלי וגאסול), דרך רמת הציפיות (רוב הפורום הימר עליהם ללוטרי העונה) ועד להנהלה.

rapgamer4ever

New member
מסכים איתך שהם לא גרועים

אם כי אני חושב שאתה מפריז בשבחים. הם רחוקים בהתנהלות שלהם מסאן אנטוניו כמעט בכל פרמטר. גם הקרדיט שנתת על החוזים (היקרים) של קונלי וגאסול יכול להראות אחרת אם הם מפספסים את הפלייאוף.
&nbsp
הזכרת את אוקלהומה אבל אני חושב שההנהלה שם טובה בבירור משל הגריזליס, אפילו שדוראנט עזב. הנה הם בנו קבוצה שהיא רמה מעל הגריזליס גם בעידן שאחרי KD.

ofer1732

New member
אולי טיפה הגזמתי

הם לא מתקרבים להנהלות הבאמת גרועות אבל אני עדיין מחשיב אותם bottom half מובהק, לא באיזור בכלל של הקבוצות שציינת, הצורה בה הם פתחו את העונה קצת מטעה, סוכניות ההימורים מנבאים להם 38 נצחונות, זאת קבוצה די בינונית שתלויה לחלוטין בשני שחקנים בני 30 ו-32, אין להם צעירים מבטיחים והם חייבים עדיין לסלטיקס בחירת סיבוב ראשון שיכולה להיות משמעותית, לדעתי זאת קבוצה תקועה שלא יכולה להתמודד על כלום ואין לה ממש path ללהיות קבוצה משמעותית בעתיד הקרוב.

למעלה