משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

דטרויט- פילדלפיה: אמביד התעצבן שלא נתנו לו לשחק בבק טו בק הקודם. נראה מה הוא מכין לנו.

מיאמי- אטלנטה: ההיט לא פתחו בצורה משכנעת, אבל הם אמורים לנצח בכל מקרה.

יוסטון- ממפיס: אחלה משחק בין שתי הקבוצות שניצחו את גולדן, וטרם הפסידו העונה.

מילווקי- שארלוט: יאניס קולע בינתיים 38 נקודות למשחק ב-67%. אין פה טעות הקלדה. חבל שקיד גילכריסט חסר.

דאלאס- גולדן: המאבס מראים סימנים של עונה עצובה. הניצחון הראשון שלהם לא יגיע הלילה.

סאן אנטוניו- טורונטו: קוואי עדיין בחוץ כך שיכול להיות כאן משחק צמוד.

דנבר- וושינגטון: הנאגטס עוד לא ממש מגובשים. וושינגטון טובה אך נוטה להתקשות במשחקי חוץ, כך שיהיה מעניין.

פיניקס- סקראמנטו: הסאנס חייבים לנצח את זה, לפי המשך הלו"ז הם יכולים ליפול בקלות למאזן 0-10.

fatnoam

Active member
נהמר?

פילדפיה
מיאמי
ממפיס
מילווקי
גולדן
סאן אנטוניו
דנבר
סקרמנטו
&nbsp

דלג 2018

New member
אם כבר מהמרים אז תהמרו כמו בווינר

דטרויט- פילדלפיה +5
מיאמי- אטלנטה +11
יוסטון- ממפיס+8
מילווקי- שארלוט+7
סאן אנטוניו- טורונטו +3 (בטורנטו ולנצ'יונאס לא משחק)
דאלאס+13- גולדן ( משודר בערוץ הספורט )
דנבר- וושינגטון +3 ( גם משודר היום )
פיניקס+2- סקראמנטו ( בבוקר נתנו עוד פלוס לקינג שינו כנראה כי בלאדסו לא משחק)
אם למישהו משעמם אז תמהרו כולל הפולס
יעזור בווינר חחח

rapgamer4ever

New member
הבעיה שככה אני אעשה פדיחות

פילדלפיה
אטלנטה
ממפיס
מילווקי
סאן אנטוניו
גולדן
דנבר
פיניקס
&nbsp
לדעתי כמעט בלתי אפשרי להצליח בהימורים כאלה על הפרשים, לא תמיד יש קשר בין הדינמיקה של המשחק לבין ההפרש.

rapgamer4ever

New member
התפקסנתי פה על 6/7, כאשר ההימור של אטלנטה יצא תיקו

לא יודע מה זה אומר.
יצאה לי פה תוצאה יותר טובה מאשר בהימורים הרגילים...

fatnoam

Active member
לא מובן

כי הימרת כמוני מדטרויט >פילי ויוסטון>ממפיס.
&nbsp
ואני טעיתי בשני הימורים שהם לא אלה, ודווקא באלה צדקתי
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
שלחתי שני הימורים

אחד רגיל שיצא 4/8, ואחד עם הליינים של הווינר (שדוקא אמורים להקשות על העניין) אבל גרמו לי לעשות שינויים ולהביא 6/7.

fatnoam

Active member
צדקתי ב-6 מתוך 8 הימורים

ובאמת צריך לעבוד על העניין עם ההפרשים.
&nbsp
&nbsp
סקרמנטו ודנבר דפקו אותי. חשבתי שוושינגטון תעשה במכנסיים בחוץ. רק סקרמנטו יכולה להפסיד לפאקינג פניקס...

billc

New member
אני חושב שצריך להוציא את אטלנטה מטופס הטוטו

OrEl74

Well-known member
מנהל
ניצחון ראשון לפילי

אמביד עם 30 נק' ו-9 ריב' אבל גם 7 איבודים
סימונס במשחקו הרביעי בליגה משיג טריפל דאבל 21 נק 12 ריב' ו-10 אס'
&nbsp
לעומת זאת, יוסטון חוטפת הפסד ראשון (יש עדיין בלתי מנוצחות בליגה?) מול ממפיס שכזכור, ניצחו גם את גולדן לפני יומיים.
&nbsp

דלג 2018

New member
יש ממפיס בלתי מנוצח הספרס וושניגטון

*פילי נשארת בריאה והיא עושה בפלייאוף השנה וגם פולץ בטוח יציג יכולת יותר טובה בהמשך .

*דאלאס כרגע נראת הקבוצה החלשה במערב אולי בליגה ( למרות דקות טובות נגד גולדן סטייט)

*היו משחקים טובים וצמודיםם הלילה ראיתי שניים והשאר תתקציר פתחית עונה טוב! לוושינגטון יש סיכוי לגמר מזרחח ! יאניס מספר אחד בליגה !!

מצטרף חדש לפורום? ברוך הבא

תרצה אולי לספר קצת על עצמך?
קבוצה אהודה, כמה זמן עוקב אחרי הליגה, וכדומה?
ואם יצא לך לראות משחקים נשמח אם תשתף ברשמים שלך (יש כאן לפחות אחד שלא רואה כמעט, ומתבסס על הסיקור של קוראים אחרים)

FrecCo

Active member

ofer1732

New member
אמביד וסימונס נראים מדהים

אם הם יצליחו להישאר בריאים לפילי יש עתיד מאוד ורוד.

מרקל פולטס לעומת זאת פתח מזעזע את העונה, הוא שינה את הזריקה שלו במחנה האימונים ומאז לא קולע כלום, לא ברור מה עובר עליו, הבנתי שהוא עדיין קצת פצוע בכתף ואולי זה משפיע, אני מקווה לפחות בשביל פילי שזאת הסיבה ושזה יעבור.

rapgamer4ever

New member
סימונס באמת מרשים מאוד לטובה

הוא בשל ברמה מפתיעה יחסית לרוקי הן מבחינת כוח פיזי והן מבחינת קבלת החלטות כמוסר.
&nbsp

משחק טוב ביוסטון

הרוקטס הובילו לאורך רוב המשחק בהפרש שנע בין 5-10 לרוב. 6 דקות לסיום הם מובילים 88-78. בשלב הזה, הגריזליז עם חמישייה של קונלי-צ'אלמרס-טייריק-ג'יימס אניס-גאסול רצה 20-2 ונשארת בלתי מנוצחת. הסיבות למהפך הן בעיקר ההתקפה של יוסטון (או ההגנה של ממפיס, תלוי איך תרצו להסתכל על זה) בדקות הסיום, שלא הצליחה לשים את הכדור בסל.

למרות ההפסד, יוסטון נראתה לא רע בכלל, בעיקר במחצית הראשונה. אריק גורדון בגרסא הכי אתלטית שלו מאז ימי הקליפרס העליזים לפני הכריס פול טרייד ולפני הפציעות. נכנס המון לצבע, דומיננטי אפילו בהגנה (הרבה שריקות גבוליות כנגדו בצד הזה של המגרש) ועם טווח מרשים מאוד. תפר את השלשות שלו ביעילות מרשימה בחצי הראשון של המשחק אבל פגע פחות בהמשך. סיים את המשחק בפלוס 9 למרות שהיה על המגרש ברוב שלבי הקאמבק של ממפיס מה שממחיש כמה טוב הוא היה בשאר הזמן.

אבל אחד הסיפורים הכיפיים של העונה עד עכשיו זה דווקא הממפיס גריזליז. הרבה ציפו מהם לרדת רמה בעקבות העזיבה של זיבו/אלן/קארטר, עוד שנה בגיל לגאסול/קונלי ובעיקר איבוד זהות הגריט אנד גריינד. את הגריז זה לא כל כך מעניין. אין שחקנים בולטים במיוחד באיכותם מעבר לצמד הקטלני של גאסול וקונלי אבל יש חבורה ארוכה ואתלטית של רול פליירס, שיודעים את המקום שלהם, נותנים הגנה טובה, ולמען האמת פשוט קלעים טובים יותר ממה שהקיף את הצמד בעבר שגם נעים יפה בלי הכדור.

ג'ארל מארטין שחקן חביב. יכול לשמור טוב מאוד בחילופים על מגוון רחב של שחקנים. יש לו טווח טוב לביגמן.
את ג'יימס אניס אני גם אוהב. אתלט בחסד, קשוח, עושה את העבודה.
למאריו צ'אלמרס יש אגו גדול אבל גם מלא ביטחון עצמי, ביצים מברזל והמון ניסיון. קל לשכוח אבל הבנאדם היה הרכז הפותח בקבוצה שהגיעה לארבעה גמרים רצופים. למד מהגדולים ביותר.
טייריק אוואנס הוא טייריק אוואנס כמו תמיד אבל יש לו קטע.
דילון ברוקס הרוקי נראה די טוב. הוא לא הולך להיות כוכב אבל בשביל בחירת סיבוב שני שלהערכתי יהפוך לרול פלייר לגיטימי בקרוב מאוד שמשחק בשני צידי המגרש ממפיס יכולים להיות מרוצים.
פארסונס נראה יותר טוב משהיה שנה שעברה אבל עדיין חלוד מאוד. כמעט בטוח שהשחקן של יוסטון מלפני חמש שנים כבר לא מסתתר שם והוא די גמור. חוזה הזוי כבר ברגע ההחתמה. הקבוצה הייתה נראית אחרת לגמריי אם היו מנצלים את הכסף הזה לצרכים אחרים.
צריך לזכור שגם ג'מייקל גרין שמתאים לסגנון המשחק הזה פצוע כרגע ויחזור בהמשך העונה.

נקודה אחרונה ששאלתי את עצמי תוך כדי המשחק - האם מייקל קונלי הוא השחקן הכי טוב אי פעם שמעולם לא נבחר לאולסטאר? שמות אחרים שעולים לי מהתקופה האחרונה מבלי לחקור יותר מידי הם ריצ'ארד ג'פרסון, מייק ביבי, ג'ייסון טרי, ג'מאל קרופורד ולאמאר אודום.

rapgamer4ever

New member
תודה על הסיכום

האמת שזה אחלה דיון לגבי השחקנים שלא נבחרו לאולסטאר. ג'ייסון טרי כנראה עשה את הקריירה הכי טובה מכולם כי הוא היה שחקן מפתח בדאלאס ב-2006 כשהפסידה בגמר וב-2011 כשלקחה אליפות. מבחינת יכולות כדורסל טהורות אני חושב שקונלי טוב ממנו.
&nbsp
אם אני צריך להמר אז קונלי יבחר לאולסטאר מתישהו בקריירה שלו. עושה רושם שלקבוצה כמו הגריזליס יש תקן אחד ומארק אייש אותו בשנים האחרונות אבל זה גם יכול להתהפך.
העונה קרי, ווסטברוק והארדן נראים כמו ה-locks היחידים. כריס פול יוצא מהתמונה ושאר החבר'ה תלויים במאזנים ובאיך המעמד שלהם נתפש בקבוצה (למשל האם קונלי שני לגאסול, האם באטלר שני לטאונס וכו').

למעלה