משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
יריבויות ב-NBA

אחת התופעות הבולטות בליגה בשנים האחרונות נקראת גולדן סטייט ווריורס. לדעתי היא מחייה את היריבויות ב-NBA. זה גם האיכות שלה, העובדה שכולם רוצים לנצח מולה וגם כמובן ההתבטאויות התקשורתיות והיהירות שמאפיינת אותה.
בשנים האחרונות גולדן פיתחה כמה יריבויות:
- מול קליבלנד כמובן.
- מול הקליפרס. הקבוצות לא אוהבות אחת את השנייה, משחקות אגרסיבי מהרגיל אבל היריבות מעט דעכה כי רק גולדן מנצחת המון מפגשים רצופים.
- מול פורטלנד. לילארד במקור מאוקלנד והוא מגיע עם גישה של להוכיח משהו לקרי. גם קרי התפוצץ על פורטלנד מספר פעמים והמפגש של השתיים בפלייאוף האחרון העצים את היריבות.
- מול אוקלהומה, כפועל יוצא של העזיבה של דוראנט.
&nbsp
1. איזה עוד יריבויות קיימות בליגה?
2. האם אתם בעד יריבויות מהסוג הזה, או שאתם מעדיפים ליגה בה כל אחד מתרכז בעצמו ופחות ביריבה?

picki23

New member
יריבויות מבחינתי

כרגע לבוסטון ואטלנטה יש איזשהו סיפור. לברוקלין ולניקס כמובן יש יריבות של חנונים. לדנבר וללייקרס כבר לא מעט זמן יש יריבות לא מדוברת. לאוקלהומה ולממפיס הייתה עד השנה, השנה צריך לראות אם זה על אותו משקל. איכשהו זה מרגיש שבגלל שישנה יריבות בין ג'יימס הארדן לבין לברון ג'יימס (החל מ2012 דרך, "The new king james" של 2014 ועד למשחק צמוד מאד השבוע ועדיפות סטט' ברורה של הארדן) יש גם יריבות בין קליבלנד ליוסטון.

אני מאד אוהב יריבויות כאלה, החל מסופרסטארים שבו מובטח לנו לראות תצוגת איכות שזה בערך מדבר על דמיאן לילארד וסטף קרי ופחות על שתי הקבוצות אך גם עליהן וכלה ביריבויות מרובות שנים - שיקגו ובוסטון/ לייקרס בוסטון/ שיקגו דטרויט/ שיקגו ניקס/ אינדיאנה ניקס.
זה אחד מהנדבכים שמעלים את רמת התחרותיות במשחק ואנחנו נהנים יותר כצופים.
אך, אם אני מהמר ווינר כפייתי, אז אשמח שכל ק בוצה תתרכה בעצמה ולא ביריבה כך שכל משחק נתון מבחינה מנטלית אמורה להיות הופעה דומה לקודמתה ולהבאה אחריה. כמובן שבפועל זה לא עובד ככה.

יריבויות שהייתי רוצה שיתפתחו:
טורונטו - אינדי. אני רוצה לראות אותם השנה שוב בפלייאוף
קליבלנד - בוסטון. יריבות שכבר פחות או יותר קיימת אבל קיבלה *ו*בלוק כשבוסטון לא נפגשה עם קליבלנד שוב בפלייאוף.
ובקיצור נמאס לי מהיריבויות במערב .

EizoTop

New member
תמיד כיף לראות משחקים שיש פיקנטריה מסביב

יריבויות בNBA נוצרות ונשכחות אבל בוסטון - לייקרס זה תמיד משחק של MUST WIN לשתי הקבוצות, יריבות שנמשכות כבר עשרות שנים. נהנתי מאוד בשתי סדרות הגמר האחרונות שהיו בין הקבוצות.
גם בין סקרמנטו ללייקרס אין יחסי אהבה (שאק כינה אותם סקרמנטו QUEENS). בסופו של דבר, הרבה תלוי בהצלחה הספורטיבית של הקבוצות בכדי להוציא את היריבות החוצה ולתת לנו משחקים בלתי נשכחים.

Cade Foster

New member
הליגה לא שווה שקל בלי היריבויות האלה לדעתי

לאינדי יש יריבות עם הניקס כמובן, הפיסטונס (זכר למאורעות 2004) ועם לברון, לניקס יש בנוסף לאינדי את ברוקלין ובוסטון ויש מצב גם מיאמי. במערב באמת אין כלום חוץ מלייקרס - קליפרס שאיכשהו המשחקים ביניהן תמיד חד צדדיים, אחת מהן תמיד נמושה.

billc

New member
אני אישית חושב שהיריבות בין אוקלהומה וגולדן יכולה להתפתח

למשהו רציני, להבדיל מלברון שעזב את קלבלנד בזמנו והגיע למיאמי, לא היתה יריבות אמיתית, כי קלבלנד לא היתה שווה כלום
באוקלהומה יש הרגשה שאיזה עוד חלק קטן והם ישר בחזרה בין הגדולות,

בזמנו בקלבלנד רצו שקיירי יהיה המושיע והוא ילחם בלברון ״הרע״, אבל הוא היה רוקי ולא משהו, לעומתו ווסטברון מנוסה ואוק חזקה יחסית,

בתור אוהד גולדן, חיכיתי למשחק עם אוק, וזה לא איכזב, אני לא מדבר רק על התוצאה, אני מדבר על המתח על הדרמה מסביב,
כאשר גולדן יגיעו לאוק, זה יהיה משחק נגד
1. קבוצה שהדיחה אותם בגמר המערב, אחרי שהם הובילו 3-1
2. זה יהיה נגד הבן שעזב
3. זה יהיה ווסטברוק נגד דוראנט טייק 2

אני לא יכול לחכות לראות את רוקי 2, סליחה התכוונתי אוק-גולדן משחק 2

Cade Foster

New member
בהמשך לדיון הקודם, שימו לב ל"אבולוציה" של הגנת הפייסרס

2013-2014 ראשונה כמובן, מההגנות הטובות שנראו בשנות ה2000 לפחות.
2014-2015 שמינית, בלי פול ג'ורג' שהוא כמובן מרכיב חשוב
2015-2016 שלישית בליגה
2016-2017 אמנם רק חמישה משחקים, אבל נכון לעכשיו אנחנו מדורגים במקום האחרון בליגה ביעילות הגנתית. יותר גרועים מיוסטון, יותר גרועים מסקרמנטו, יותר גרועים מפילדלפיה וברוקלין ומי שלא תבחרו. ומה שהכי מעניין זה שלאינדי היה לו"ז קל מאוד על הנייר: דאלאס (0-5), ברוקלין (2-4), שיקאגו (3-2), לייקרס (3-3) ומילווקי (3-2). אצל לא מעט תחזיות אף אחת מהקבוצות האלה לא אמורה לעשות פלייאוף (אם כי לדעתי שיקאגו תהיה שם די בודאות).
&nbsp
וההתקפה? עם כל ההתלהבות, מקום 12 בליגה, די בינוני ביחס לכישרון ההתקפי שיש בסגל. ומי מדורגת שלישית ביעילות התקפית? שיקאגו המושמצת, שמגיעה הלילה לאינדי.
&nbsp
נכון שהרבה מזה עוד יתיישר אבל זה ניצני חזרה לפרופורציות. כדאי שלארי ייצא מהאובססיה שלו לחקות את גולדן סטייט כמה שיותר מהר.

rapgamer4ever

New member
זו הייתה טעות לשחרר את ווגל

אינדיאנה תהיה קבוצה די טובה בהמשך אבל בלי ווגל (בנוסף לשחקני הגנה חשובים) הם איבדו את האופי שלהם.

picki23

New member
אינדיאנה היא קוביה הונגרית

יש לה קצה חוט ורק צריך לסובב אותה קצת, אולי לפטר את נייט מקמילן, אולי להעביר את טיג בעבור רכז אחר, אולי לוותר על השנה הזאת. בסופו של דבר אינדי באה לעשות דברים וגם להכשל זה בסדר.
&nbsp
בסופו של דבר אינדי, בוסטון וטורונטו צפויות לעשות רעש במזרח בשנים הקרובות.
&nbsp
אני מקווה שהמשבר שלהם ייגמר במהרה, רואים שהגנתית אין להם מושג מה לעשות. אני חושב שהקושי ההגנתי שלהם מגיע מכיוונו של תאדיאס יאנג וכמובן שג'ף טיג הוא לא אידיאלי אבל התקפית עדיף על ג'ורג' היל. (חוץ מהבצורת משלוש, בצורת לא מובנת)

אם מישהו תהה מה קאנטר אמר לKD

שאל אותו למה הוא לא שיחק ככה בפלייאוף...
&nbsp

למעלה