משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

וושינגטון- אטלנטה: הוויזארדס עדיין מחפשים ניצחון ראשון העונה.

טורונטו- מיאמי: ולנ'ציונס מול וויטסייד, טייק 2.

ברוקלין- שארלוט: ג'רמי לין מול האקסית.

שיקאגו- ניקס: רוז ונואה ישחקו מול שיקאגו, בשיקאגו. מעניין איזו קבלת פנים מחכה להם.

ממפיס- קליפרס: נדמה שהקבוצות האלה נפגשות 7 פעמים בשנה.

פליקנס- פיניקס: לבי לבי עם אנת'וני דיוויס. הזדמנות להשיג ניצחון ראשון העונה.

דאלאס- פורטלנד: שתי הקבוצות מגיעות במומנטום שלילי. דאלאס חייבת לנצח משחקים מהסוג הזה כדי להגיע לפלייאוף אבל אני מאמין שפורטלנד פשוט טובה ממנה.

יוטה- ספרס: המשחק המרכזי של הלילה. יוטה עקצה את הספרס בבית, נראה הםא יצליחו להשלים ניצחון כפול מרשים במיוחד.

לייקרס- גולדן: מפגש שני שלהן העונה. צפו למשחק אטרקטיבי בקצב מהיר.

פשוט כואב לראות איך נותנים לנו מטר מקו השלוש

בגלל שיודעים שאין מי שיקלע,זה דפוק

billc

New member
חחח, ראיתי תקציר והיה מהנה לראות את רוז ונואה

rapgamer4ever

New member
אתה אומר את זה בגלל איך ששיקאגו נראית העונה?

או בגלל שאתה לא אוהב אותו עוד משנה שעברה?

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא אוהב אותו? אין לי שום דבר נגדו

אני פשוט חושב שהוא חלש אופי ולא יודע להתמודד עם מערכת שיש בה ציפיות כמו בבולס.
והעובדה שתחת שרביטו הם החמיצו פלייאוף אחרי כמה עונות בצמרת (בעונה הסדירה) אומרת לא מעט.
ועל בניית הסגל אני מנוע מלהרחיב כי כולנו יודעים מה הבעיות בקבוצה הזאת.
&nbsp
הבולס צריכים מאמן עם "ביצים" והוייברג זה לא הבן אדם הנכון.
&nbsp
אבל עוד חזון למועד, בסוף עוד כולנו נופתע.

איליה13

New member
דיברו פה לפני יומיים על מה שחסר לקליפרס

פתיחת העונה של רדיק ממש זוועתית, אני לא מדבר על הזריקות הקשות שבדרך כלל נכנסו וכעת לא נכנסות, הוא לא מכניס גם את המבטים הפנויים, אני מאמין שברגע שהוא יחזור לעצמו, גם כל הצורה של הקליפרס תשתנה, אישית נראה לי יותר נכון לפתוח את העונה כמו הקליפרס, כאשר אתה צובר טורים תוך כדי התנועה, ומגיעה לקראת סוף העונה בכושר שיא, מאשר קליבלד שנראים בכושר שיא על הילוך שני מהמשחק הראשון, למרות שהמשחק של קיירי הפך פשוט לגאוני, ולא נראה שזה הולך להתמוסס (אנחנו כמעט ולא מדברים עליו)

נ.ב. - הלייקרס ביתרון 16 על גולדן במחצית, הנטס משחקים טוב כנגד כל הציפיות, ניו יורק עם יום אסל יום באסל, יש לנו אחלה ליגה
שבת שלום

billc

New member
העוזר עושה בית ספר לקר, קארי 0-9 לשלוש עד עכשיו

OrEl74

Well-known member
מנהל
וואו לייקרס

לא ראיתי את המשחק אז אין לי מושג אם הלייקרס שיחקו אותה או גולדן פישלו ושיחקו חרא (למרות שבכל מקרה זה קשור אחד לשני)רצם המשחקים של קרי שבהם הוא קלע לפחות שלשה אחת נעצר אחרי 157 משחקים כאלה והוא סיים עלילה עם 0 מ-10!
ובכלל גולדן סיימה עם 5 מ-32 כשחוץ מה-0 מ-10 של קרי, גם קליי לא הבריק עם 2 מ-10.
הלייקרס גם לקחו 7 ריב' התקפה יותר מגולדן שזה לא מעט ואם ניקח בחשבון שרוב הריבאונדים האלה גם מתורגמים לסלים אז זה 10 נק' לפחות שהלייקרס קלעו ככה.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
מישהו זוכר מתי איגודאלה שם לייאפ לאחרונה?

מדאיג מה שקורה לבחור.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ניצחון ראשון לוושינגטון העונה 95:92 על ההוקס

נראה לי שבאטלנטה הולכים להבין מהר מאוד ששרודר הוא לא טיג והם עוד יבכו על ההחלטה לשחרר את טיג.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
זה גם שרודר במקום טיג

יש שחקנים נוספים באטלנטה עם slow start: פול מילסאפ קולע באחוזים נמוכים, קנט בייזמור באחוזי רצפה.
לפחות דוויט טוב בינתיים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני שמח בשביל דוויט

עם כל חוסר האהבה שיש לי לבחור הזה, אני חושב שביוסטון נעשה לו אבל נוראי ואני שמח שהוא שוב מראה מה הוא מסוגל לתת ובעיקר מוכיח שהיה מוקדם מידי להספיד אותו.
&nbsp

משחק גרוע ל-Warriors והפסד ללייקרס

בכל שנה, החל מעונת 2014-2015, מגיעה קבוצה איכותית בשם גולדן-סטייט לסטייפלס סנטר ומציגה כדורסל מביש מול חבורת ילדים העונה לשם לוס-אנג’לס לייקרס. לפני שנתיים הפסידו ה-Warriors חמישה עשר משחקים בלבד בעונה הרגילה. באותה עונה הלייקרס ניצחו בסך הכל 21 משחקים. איכשהו אחד מהם היה נגד ה-Warriors. גם בעונה שעברה הקפידו ה-Warriors, שהפסידו תשעה משחקים בלבד, להטיל ביצה מול הלייקרס, שניצחו לא יותר משבעה עשר משחקים והיו הגרועים במערב. אני לא יודע כמה משחקים יפסידו ה-Warriors השנה, בוודאי פחות מהלייקרס, אבל מסורת צריך לשמור. משחק איום ונורא מכל הבחינות נגמר בתבוסה צורבת בסטייפלס סנטר. פוגרום זה פוגרום.
מה הסיבה הפעם? תירוצים לא חסר: ה-Warriors היו עייפים אחרי המאמץ אתמול… המשחק נגד אוקלוהומה היה טעון ומלא ברגשות וה-Warriors לא הגיעו מוכנים מנטאלית… לוק וולטון מכיר את ה-Warriors מקרוב וידע ללחוץ על הכפתורים הנכונים… בלה בלה בלה… בלה בלה בלה…

צריך להודות באמת: ה-Warriors נתנו רבע אחד גדול נגד פורטלנד, ורבע וחצי נפלא נגד אוקלוהומה. חוץ מזה, מתחילת העונה ראינו קבוצה מוכשרת אך לא מתואמת שמרבה לאבד כדורים, עם הגנה חדירה להחריד ונטולת כל ריבאונד (למעט גרין ודוראנט). זאת ועוד: מתוך שלושת הסקוררים הגדולים רק דוראנט נראה טוב בהתקפה. תומפסון לא פוגע מתחילת העונה, וקארי, למעט התעלות נקודתית פה ושם, לא מצליח לשחזר את יכולת הקליעה מהעונות הקודמות. כמה מהבעיות, כמו קליעה מבחוץ ותיאום בהתקפה, יפתרו עם הזמן. בכל זאת, מדובר בקבוצה חדשה. ההגנה והריבאונד, לעומת זאת, עלולים להיות נקודות תורפה כל העונה.

המשך

http://www.israeliwarriorsfan.com

למעלה