משחקי הלילה

Anfield

New member
שוב הפסד אחרי יתרון בסוף רבע 3

זה קורה בפעם המי יודע כמה מאז פגרת האול סטאר.
האמת אני לא הכי מבין איך היינו ביתרון בשלב כל כך מאוחר נגד קבוצה שלא הפסידה העונה בבית כי זה ממש לא הרגיש כמו משחק טוב של אוקלהומה. ווסטברוק היה מאוד רשלן עם הכדור. דוראנט בעיקר לא פגע. איכשהוא זה הספיק ליתרון בסוף רבע 3.
אני לא מרגיש מספרס משהו שקרובה לעוצמה של גולדן סטייט, זה אולי שחצני מצידי לומר את זה אבל אני מחכה מאוד לסדרה איתם בחצי גמר פוטנציאלי, אני חושב שלאוקלהומה יש סיכויים טובים בסדרה שכזאת. גולדן סטייט זאת רמה אחרת מספרס מההתרשמות שלי מ4 המשחקים שלנו נגד שתיהן העונה.

Reutk

Active member
אני חושבת שאוק' יכולים להיות מרוצים.

לא הייתה לי בעיה מיוחדת עם איך שהספרס שיחקו, חוץ מזה שהם לא פגעו ובעיקר מהשלוש זה כן היה משחק טוב שלהם. וגם אוק' לא בדיוק הבריקו מעבר לקשת אז אי אפשר להגיד שבגלל זה הם היתקשו.
כן אהבתי את השמירה על ווסטברוק אבל אולי גם עייפות מהבק טו בק הקלה עליהם לשמור עליו, אבל אצל דוראנט זה יותר נראה כמו משחק פשוט לא טוב שלו ולא משהו שהשמירה עשתה.

rapgamer4ever

New member
אני הרגשתי במהלך המשחק שאוקלהומה יכולים לנצח

אבל לקראת הסוף הם הפסידו בדקות של החמישייה ובמקרה כזה אין על מה לדבר.
שתי הקבוצות עשו עבודה טובה בהגנה, בעיקר הספארס. ראינו הרבה זריקות מידריינג' של שתי הקבוצות. למעשה החיסרון ההגנתי היחיד של הספארס היה בריבאונד, הם יכולים לסמן וי על כל השאר.
אוקלהומה קבוצה פחות בוגרת. רואים את זה בהימורים לא לעניין של ווסטברוק בהגנה ובשלשות מפגרות של דוראנט בהתקפה.
הופתעתי לראות שקוואי שמר דוקא על ווסטברוק חלק ניכר מהמשחק. לא בטוח שאני מבין את הרציונל מאחורי זה.
רציתי לציין לגבי איבאקה שהוא רק בן 26, על פניו בשיא הקריירה אבל אני מסכים עם אלו שטענו לאחרונה שהוא פחות טוב מהרגיל. הוא עדיין שחקן הגנה טוב אבל לא אימתני כמו שהיה בשיא.
&nbsp
אני מקווה שאוקלהומה תסיים 3 ונראה סדרה בין השתיים. מסכים עם ההערכה שלך שיש לכם סיכויים טובים.

למעלה