משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

2:00
שארלוט- דטרויט: משחק חשוב. ההורנטס במקום החמישי אבל מצפה להם לו"ז קשה בהמשך. הפיסטונס במקום השמיני וכל משחק יקבע את עתיד הפלייאוף שלהם.

פילדלפיה- ברוקלין: מבלי ששמנו לב הסיקסרס הפסידו 13 רצוף. תהיה להם הזדמנות לקטוע את הרצף.

2:30
בוסטון- יוסטון: הארדן יתקל במגוון שומרים שינסו ללחוץ עליו ולהוציא לו את הכדור מהיד. מאז האולסטאר הוא קולע 34 נקודות למשחק.

3:00
שיקאגו- מיאמי: באטלר בספק למשחק.

ממפיס- ניו אורלינס: הגריזליס למרבה ההפתעה מצליחים להשיג ניצחונות בהרכב טלאים. הפליקנס צריכים לחשוב ברצינות על טנקינג כי נדמה שהם בדרך מבחירה 6-7 לבחירה 10-11.

אוקלהומה- מינסוטה: משחק קל לת'אנדרס.

4:00
יוטה- וושינגטון: משחק חשוב מאוד לשתי הקבוצות. שתיהן במרחק 3 משחקים מהמקום השמיני ומרווח הטעות שלהן מינימלי, כלומר הן חייבות לנצח משחקים מהסוג הזה.

5:00
סקראמנטו- אורלנדו: בוגי הורחק מהמשחק בעקבות התפרצות על ג'ורג' קארל. עוד עונה מפלצתית של קאזינס לא מתורגמת לכדורסל מנצח... יש בזה משהו מדאיג.

5:30
גולדן סטייט- פורטלנד: הווריורס חטפו בראש במפגש האחרון. לילארד מגיע בכושר שיא, אני מסמן את המשחק הזה בתור מוקש שעלול לסכן את רצף הניצחונות הביתיים של הווריורס. וגאס סימנו את גולדן כפייבוריטית ב-13 נקודות, לדעתי שווה להמר על פורטלנד בתנאים האלה.

קליפרס- ניקס: לא חושב שיש פה סיכוי להפתעה.

תהנו

billc

New member
באטלר כבר החמיץ 2 משחקים רצוף מאז משחק החזרה שלו

מאכזב מאוד, כלכך רציתי שיתנו בראש לספרס

OrEl74

Well-known member
מנהל
קראתי שהוא אמור לקבל חוות דעת נוספת בנוגע למצב הברך שלו

נראה לי שהבולס פשוט נלחצו מכך שהם התדרדרו למקום התשיעי ולחצו עליו לחזור מוקדם מידי.
&nbsp
כרגע זה לא נראה טוב במיוחד עבורו ועבור הקבוצה ואני מקווה שיהיה להם מספיק שכל כדי לתת לו להחלים כמו שצריך, אפילו במחיר העליה לפלייאוף.
&nbsp

liron1311

New member
טירוף במכללות

עוד לא הטורניר אבל סינסינטי/יוקון כבר בדרמה מטורפת, 3 הארכות, בהארכה השלישית סינסינטי קולעים שלשה מנצחת 0.8 שניות לסוף...או שככה הם חשבו.

liron1311

New member
יוקון לוקחת בהארכה רביעית

אם הם היו מפסידים הסיכויים להיכנס לטורניר לא היו נראים טוב, עכשיו הסיכוי שלהם לא רע בכלל. הקבוצה שלקחה את הטורניר פעמיים בחמש השנים האחרונות. ענק.

liron1311

New member
עוד באזר ביטר יותר מאוחר

באדי הילד מאוקלהומה, אחד השחקנים הטובים בשנה בקולג', קלעי נהדר שהולך להיבחר די גבוה בדראפט הקרוב, כמעט ומפצה על משחק רע שלו עם שלשה מטורפת מהחצי בפיגור 2 אבל הריפליי מאשר שהוא לא שחרר את הכדור בזמן בעשירית השנייה...

אפשר לומר שMARCH MADNESS IS HERE

Anfield

New member
משחק קל אה?

כנראה שהראש של אוקלהומה היה כבר במשחק שלמחרת נגד הספרס כי היו כל כך הרבה איבודים שלא קשורים לכלום שהפסקתי באיזשהוא שלב כבר לספור אותם.
מתעקשים לשמור על פער צמוד מקליפרס אין מה לעשות.
רוברסון נפצע ולא שיחק מחצית 2, ווייטרס עדיין נעדר בגלל מות אחיו. קאנטר היחיד שתיפקד אבל מה לעשות שהוא תמיד מוגבל ל20 דקות בגלל קיבעון של המאמן? איפה עוד תמצאו קבוצה שכולם נותנים משחק מתחת לממוצע והשחקן היחיד שמחזיק אותך במשחק מקבל רק 20 דקות?
אני מסתכל על הסטטיסטיקה וזה אפילו יותר בולט ממה שחשבתי, הוא נתן 17 נקודות ב7 מ9 מהשדה ו14 ריבאונדים ב20 דקות, מה עוד הוא אמור לעשות כדי לשחק יותר?
שימשיכו לדבר על ההגנה שלו, אני רואה ממש הגנת ברזל כשהוא לא על הפרקט מה אני אגיד לכם.
למרות כל הטמטום במשחק שלו ווייטרס מאוד חסר, אין גארד סקורר שעולה מהספסל וכל פעם אחד מפוי,סינגלר,מורו אמור לתת תפוקה שהיא חריגה עבורו וזה לא יחזיק.

rapgamer4ever

New member
סיכום המשחקים

1. שארלוט מנצחת ופותחת פער של 4 משחקים מהמקום התשיעי. רובנו הערכנו שהם עד לפני שבועיים שהם יסיימו מחוץ לפלייאוף, כנראה שאפשר לזרוק את ההערכות האלה לפח.

2. ממפיס מנצחת משחק כדורסל כשהיא פותחת בחמישייה:
וובר (אין לי מושג מי זה)
טוני אלן
מאט בארנס
ג'מייקל גרין
ראיין הולינס

מאט בארנס עם טריפל דאבל ולאנס סטיבנסון עם המשחק הכי טוב שלו העונה. איזו תעודת עניות לפליקנס שהפסידו לקבוצה כזאת. בחיי שזו הקבוצה שמאומנת הכי גרוע בליגה.

3. מינסוטה במשחק ממש טוב גונבת ניצחון באוקלהומה. החמישייה שלנו הייתה מצוינת בהגנה- לחצה על הכדור, הגנה על הצבע והצליחה לתרגם את זה להרבה נקודות בפאסט ברייק. כששמים על המגרש את 5 השחקנים הכי טובים בקבוצה קורים דברים טובים.
מנגד אוקלהומה במשחק מנומנם ביותר. אנס קנטר היה פשוט סנסציוני, לא הבנתי למה הוא לא סגר את המשחק והוגבל לכל-כך מעט דקות, במיוחד בהתחשב בכך שאיבאקה יצא ב-6 עבירות.

4. ארון גורדון קולע 20 נקודות בפעם השלישית מאז האולסטאר. הטרייד על האריס כנראה עושה לו טוב.

5. מה אני יודע על גולדן- פורטלנד? הווריורס לא שכחו את התבוסה, הגיעו במוטיבציית שיא ושיחקו מאוד מרשים: 81 נקודות במחצית והגנת ברזל על לילארד שלמעשה גמרו את המשחק בשני רבעים. תומפסון היה חם וסיים עם 37 נקודות, קרי קלע ברבע הראשון 18 נקודות באיזה 6 דקות.
במשחק נשבר שיא NBA- שתי הקבוצות קלעו ביחד 37 שלשות. פורטלנד קלעו 19 שלשות ב-52% ועדיין הובסו, זה מהווה אינדיקציה לרמת המשחק הגבוהה של גולדן הלילה.

לא מבין איך OKC נתנו גם את המשחק הזה

הם הובילו בארבע נקודות פחות מדקה לסיום.
כל מה שהיו צריכים זה או סל באחת מההתקפות הבאות או עצירה בהגנה.
לא זה ולא זה.
ועוד להפסיד לשלשה של רוביו, שעומד על 26% מהשלוש במשחקי חוץ (הלילה 3-6).

rkoron

New member
סתם תהייה לגבי אוקלהומה

רק אני חושב שהקבוצה הזאת בחיים לא תגיע לאנשהו?
אני לא אדבר על דוראנט וראסל כי הם סופרסטארים והם מדהימים.
אבל כל השאר?
אני לא חושב שיש לתאנדר 2 שמתאים לרמה של הNBA. רוברסון לטעמי נגר סביר. אפשר להבין שהוא עושה הגנה טובה, אבל בהתקפה הוא פשוט חור. אפשר להשאיר אותו פנוי על קשת השלוש כי זה ידוע שזה לא יכנס.
ווייטרס מביך לפעמים..בעבר דווקא חיבבתי אותו בקליבלנד, היום אני חושב שהוא לא מתאים לקבוצה עם שאיפות כמו אוקלהומה.
דווקא את מורו אני יחסית אוהב וחבל שהוא לא מקבל הרבה הזדמנויות.
&nbsp
אני חושב שהספסל שלהם לא מספיק. ובכללי, קשה לשחקנים לבוא לידי ביטוי כשהם משחקים לצד 2 סופרסטארים כאלה.
ג'קסון ברח משם ונהיה כוכב בפיסטונס, הארדן עזב ליוסטון ונהיה סופרסטאר.
&nbsp
אני חושב שאוקלהומה צריכה לבצע פירוק והרכבה מחדש, כי אני לא רואה עתיד לקבוצה הזאת.

myway23

Active member
שטויות

יש להם סגל מדהים, פשוט אין מאמן מתאים, לדעתי לפחות
כמובן שאפשר היה לשדרג מעט את הסגל, אבל בהחלט חומר לקונטנדרית, לא מספיק לאליפות במיוחד שהם צריכים לעבור את גולדן והספרס בדרך.
לקחת אליפות בליגה הזאת זה ממש קשה, צריך כל כך הרבה מרכיבים ... לא חושב שהבעיה היא בסגל.

billc

New member
משהו בחלוקת הדקות של דוראנט, ואני לא מדבר על הטוטל

אני מדבר על מתי הוא מקבל מנוחה, הלילה נגד הספרס הרגשתי שהוא נקרע
בסוף המשחק, הוא סיים כמעט לבד את הרבע השלישי כאשר ווסטברוק נח, והוא המשיך להקרע ברבע האחרון,

משהו שם נראה לי לא בריא, בזמן שקוואי נח בסוף השלישי ובתחילת הרביעי וחוזר רענן למגרש, מצפים שדוראנט ישחק מולו התקפה והגנה כאשר הוא בלי מנוחה. לפני החזרה אוקלהומה הובילה

Anfield

New member
אולי העייפות ברבע ה-4 זה קשור לבק טו בק?

אותו הדבר קרה נגד גולדן סטייט. ברבע ה-4 הקבוצה נגמרה.
אנשים יגידו שאוקלהומה פשוט פחות טובה אז במאני טיים זה מקבל ביטוי, אולי, נראה עוד חודשיים.

הבעיה היא שאוקלהומה קבוצה לא חכמה

שלא לומר טיפשה.
זה לא ייאמן כמות המשחקים שהם זורקים.

DARKSEID

New member
אין להם סגל מדהים, יש להם שני שחקנים אדירים ועוד שני שחקנים

דיי טובים עם חסרונות גדולים, שאר הסגל בינוני ומטה. היה להם מספיק הזדמנויות לשפר את הסגל, רק שבכל פעם הם עשו טריידים גרועים והחתימו שחקנים גרועים לאקסטנשיין. הGM שם הוא אחד הגרועים בליגה.

rkoron

New member
חומר תמיד יהיה להם

כי ככה זה כשמשחקים אצלך 2 מהשחקנים הטובים בעולם, הציפיות תמיד יהיו בשמיים.
אבל כשאתה נכנס לפרטי פרטים, קשה לראות את הקבוצה הזו מצליחה, ואני אומר את זה בשיא הכנות. איבקה זה כבר לא אותו איבקה של לפני שנתיים משום מה..חלה ירידה משמעותית אצלו לדעתי, והוא כבר פחות דומיננטי.
חייב לציין את סטיבן אדאמס שעשה התקדמות טובה מאוד לדעתי, אבל גם זה עדיין פשוט לא זה. אנס קנטר עושה טובה שהוא שומר, את דעותיי על ווייטרס ורוברסון כבר רשמתי, קוליסון וסינגלר אלה שחקנים עם לב..אבל שוב, מבחינה התקפית הם לא כל כך פאקטור.
&nbsp
הלוואי שאתבדה, כי אני פשוט מת שדוראנט יקח טבעת. מגיע לו, הוא משחק פשוט ברמה אחרת של המשחק הזה..קשה לי לראות את זה קורה דווקא באוקלהומה.

אודי188

New member
אוקלהומה ויתרה על האופציה להיות מעומדת

וזה קרה ביום שהם ויתרו על הארדן.
זה בערך כמו שסאן אנטוניו היו מוותרים על ג'ינובילי מתוך הטריו של פארקר ודאנקן. או שגולדן סטייט היו מוותרים על דריימונד גרין מתוך הטריו שלו עם הספלאש ברדרס בגולדן סטייט.
זה אמנם לא היה תלוי רק בהם והוא רצה להיות פרנצ'ייס פלייר.
אבל אם היו נותנים לו משכורת מקסימום ובונים את ההיררכיה ככה שיהיה לו מספיק דקות משחק בהם הוא יהיה הגו טו גאי אז הוא היה נשאר.
בעיקר אם היה אופק לאליפות.
העניין הוא שהוא כבר הבין שהקבוצה הזו לא הולכת לשום מקום אז כבר עדיף לא ללכת לשום מקום עם משכורת ותואר פרנצ'ייס פלייר.

אני מניח שגם דוראנט וווסטברוק לא ישארו שם.

בקיצור לדעתי האשם בהנהלה ובבעלים.
לא במאמן/ים ולא השחקנים עצמם אשמים.

למעלה