משחקי הלילה

BeniTaz

New member
קיבלתי.

אבל הסיבה היחידה שאני ממורמר זאת רק אינדיאנה.

rapgamer4ever

New member

billc

New member
זה אכן הבעיה, אני חושב שהוא שחקן טוב, אבל

כן הוא אובר רייטד וזה חבל, במקום להנות ממנו, מנסים לנפח אותו
לדעתי הוא עדיין השחקן השלישי הכי חשוב בקבוצה, וזה די גבוה בקבוצה איכותית כזאת, אבל לאדם כמוך זה ישמע עלבון.

היכולת החזקה של גולדן זה הקבוצתיות, קארי לא חייב לגעת בכדור כל שניה, לא חייב לרכז בכל התקפה, לתומפסון אין בעיה שאחרים קולעים הרבה בקבוצה, כל אחד מפרגן לשני, אבל פה חייבים לומר שזה קשור רק באדם אחד ורק בגללו יש הצלחה.

אז תמשיך לנפח אותו, ולעשות אותו מה שהוא לא. אם זה מה שעושה לך הנאה.

rapgamer4ever

New member
לדעתך לגרין יש תחליף יותר מאשר לקליי תומפסון?

קח בחשבון שלדריימונד תמיד יש אימפקט הגנתי בעוד שקליי הוא בעיקר פינישר מבריק אבל לא תמיד מופיע. הווריורס ניצחו סדרות פלייאוף גם כשהוא לא פגע.

billc

New member
גם תומפסון שחקן הגנה טוב, המספרים של גרין מנופחים

רק בגלל שהוא משחק בגולדן, החשיבות של גרין שהוא עוזר מאוד לקארי בניהול המשחק, אבל כמה שינויים קטנים בחמישיה, למשל הכנסת איגי לחמישיה פלוס אזילי בריא, ואז החשיבות של גרין פוחתת

דרך אגב שמתם לב, גאלינארי שוב בעונת חוזה, שוב מספרים בשמיים, ברגע שיחתמו אותו בעונה הבראה על חוזה ארוך טווח, שוב הוא יפצע .

rapgamer4ever

New member
המספרים מנופחים אבל החשיבות שלו לא במספרים

אני לא אומר שגרין יותר חשוב מתומפסון בגלל מדד ה-PER (שלא מאוד מחמיא לגרין, אגב). הוא יותר חשוב כי הוא מרכזי כל-כך בגיבוש הזהות הקבוצתית. גרין מאפשר להם לשחק סמול בול, לעשות סוויצ'ים כמעט על הכל. התקפית אני חושב שיש לו חשיבות רבה בפאסט ברייק שהוא מריץ אחרי ריבאונדים, זה לא משהו שאיגודאלה ואזילי יכולים לעשות במקומו.
&nbsp
איך שאני רואה את זה- גולדן בלי קליי תהיה פחות טובה אבל עדיין תשמור על אותה שיטת משחק. גולדן בלי דריימונד תשחק שונה לגמרי.
&nbsp
סתם הערה- לדעתי קליי אוברייטד בהגנה. הוא סבבה, לא יותר מזה.

BeniTaz

New member
נכון, זה לעלבון להחשיב אותו מס' 3 בקבוצה

אני דוקא חושב שלגרין אין בעיה שאחרים קולעים, הוא תמיד מחפש את המסירה קודם. קליי תומפסון לא השחקן הכי קבוצתי שיצא לי לראות. הוא זורק כמעט כל כדור שהוא מקבל, הרבה פעמים גם במבטים קשים. זה משתלם שהוא תופס יום אבל לא תמיד זה קורה.

אני חושב שלאט לאט אנשים מבינים את החשיבות שלו ואני בטוח שגם אתה תבין בקרוב.

billc

New member
אני אוהב את גרין ואיך שהוא משחק, שחקן חשוב מאוד לקבוצה

חשוב מאוד לקארי, מאפשר לו חופש תנועה, לא חייב לנהל כל התקפה.

כרגע לפי מה שהוא נתן עד היום הוא מספר שלוש בקבוצה, אבל אני פתוח לשינוי
לא ראיתי הרבה nba השנה, אבל כן ראיתי הרבה גולדן הוא סה״כ שחקן צעיר, אז יש מקום להתפתחות, הסיום מתחת לסל יכול להיות יותר טוב לדעתי, ועוד כמה דברים קטנים , הכדרור שלו מעולה לפאוור פוורוורד, אבל אם הכדרור שלו יגיע לרמה של רכז, אז אני באמת צריך לפתוח את הדיון הזה שוב.

BeniTaz

New member
בינתיים הוא מקבל את אהדת הקהל

לשמחתי בזמן האחרון גם הפרשנים נותנים לו יותר קרדיט, בכל זאת הוא נתן חודש מטורף היה קשה להתעלם מזה. סמית' כבר מדרג אותו מקום 7 בליגה אחרי שלא היה מדורג אצלו בכלל שבועיים לפני. מה שהיה הזוי בעיני. גרין כרגע פותח גם במשחק האולסטאר. כך שהדיון הציבורי סביבו לא רק פתוח לגמרי הוא גם נוטה מאוד לכיוונו ואני שמח על כך. גם כאן בפורום מעריכים אותו מאוד.
&nbsp
לגביי הסיום מתחת לסל, אם אתה מתכוון המשחק עם הגב לסל, משחק הפוסט שלו, אז בהחלט גם לדעתי הוא צריך לשפר.. למרות שהוא מאוד פיזי ויש לו מהלכים שהכדור נכנס אלוהים יודע איך.. מצד שני הוא השתפר השנה כל כך הרבה שזה יהיה מאוד קטנוני לבקש ממנו להיות מושלם.
&nbsp
אני חושב שהכדרור שלו טוב, אבל זה לא מה שחשוב.. הוא לא יהיה רכז, הוא לא צריך לשפר את הכדרור שלו מעבר למה שהוא. הוא צריך לשפר את אחוזי העונשין שלו ואולי לפתח קליעה מחצי מרחק. יש לו קליעה מחוץ לקשת שהוא פנוי אבל הוא כמעט ולא זורק מחצי מרחק. שוב.. לא משהו דחוף. בכל זאת הוא כבר ורסטילי, הכי חשוב שימשיך ככה.

billc

New member
הדבר הכי טוב אצל גרין היא קבלת החלטות שלו שהיא סופר מהירה

אם יהיה לו כדרור של רכז, אז באמת יהיה חבל״ז

rapgamer4ever

New member
לדעתי הכי חשוב בשביל גרין ללמוד לתת טיר דרופ

בדיוק מהסוג שבוגט נתן במשחק האחרון מספר פעמים.
&nbsp
גרין מסוגל לסיים חזק בטבעת או למסור ללוב אבל אם אתה מצליח לתקוע אותו איפשהו באמצע הוא לא יודע לסיים מ5-6 פיט. קליבלנד עשו את זה יפה בסדרת הגמר וגרין לא הפסיק להחטיא, עד שגולדן ביצעו את השינוי בחמישייה והקיפו את גרין בשלושה קלעים בהתקפות ה-4 מול 3.
&nbsp
אני דוקא אוהב שגרין לוקח את השלשה או שהוא נכנס עד הצבע. לא רואה סיבה בשבילו לזרוק מהמיד ריינג'. לגבי העונשין מסכים איתך.

Anfield

New member
היה בלו אאוט באמת כמו שרשמת אבל אז...

ווסטברוק ובראה החליפו מהלומות ווילאנבה בא וחנק את ווסטברוק.
וילאנבה הורחק, ווסטברוק ובראה קיבלו טכנית וכולם שיבחו את ווסטברוק שלא השתגע על כל מה שקרה שם אבל כמובן שאח"כ הוא ניסה שוב להתחיל משהו עם בראה וקיבל על זה טכנית שנייה. באותו רגע המשחק היה חד צדדי לחלוטין, 25-30 הפרש, אבל אז ווסטברוק עזב את הפרקט ודאלאס חזרה עד כדי 7 הפרש בערך. היה צריך עוד פוש בסיום כדי לסגור את הניצחון.
אמרו בפתיחה שדאלאס עשו 5 שינויים בהרכב הפותח, מישהו ראה פעם דבר כזה? שחמישייה משתנה לגמרי בNBA?
הבנתי שזה משחק 5 ב7 לילות עבור דאלאס וחלק מהם היו גם בהארכה והארכה כפולה.
אוקלהומה שיחקה טוב מאוד, הרבה אנרגיות ומאוד נהנתי מההתחלה אבל כשווסטברוק הלך ומשום מה סינגלר היה ברוטציה, זה כבר נראה רע ומסוכן וכמעט נזרק המשחק אפילו.
משהו על ווסטברוק, הוא ממשיך להיות מאוד דומיננטי ולהשתלט על משחקים. הוא בעונה נהדרת. אבל בחודש האחרון משהו נדפק לו מאוד בסטופ אנד פופ, בחצאי מרחק ג'מפרים. הוא היה קובר אותם ועכשיו הם בד"כ בחוץ לפעמים אפילו בהחטאות שלא קרובות בכלל להיכנס. היום נגד דאלאס הוא גם החטיא מהעונשין 0 מ4. מאוד לא אופייני, לדעתי הוא היה על מעל 90 אחוז מהעונשין לפני עונה שתיים. משהו רע עובר עליו בקליעות והוא חייב לצאת מזה.
בגדול כמו שאני כותב כבר הרבה פעמים, אחרי פתיחה לא יציבה וגם פציעות של דוראנט, יש יציבות באוקלהומה, לא תמיד האנרגיות שם ויש גם הפסדים כמובן אבל עכשיו מגיעים למשחקים שהסיכוי לניצחון הוא גבוה. בתחילת העונה זה ממש לא היה שם. מעניין אותי מאוד איך העסק הזה ייראה במשחקים קרובים נגד גולדן סטייט ספרס קליפרס קליבלנד.
משחק הבא מול מיניסוטה מחר בלילה.
&nbsp
&nbsp

Cade Foster

New member
זה לא כל כך נדיר שכל החמישייה מקבלת מנוחה

זה בדר"כ קורה לקראת הפלייאוף אבל יש מאמנים שמרשים לעצמם גם באמצע העונה.

למעלה