משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

2:00
שארלוט- אטלנטה: ההורנטס בנפילה חופשית ירדו מהמקום השני למקום ה-12 במזרח תוך שבועות ספורים. החדשות הטובות הן שהפלייאוף עדיין בהישג יד.

וושינגטון- מילווקי: ג'ון וול מצליח להחזיק את הקבוצה עם הראש מעל המים בזכות כמה ניצחונות מפתיעים. הבעיה שוושינגטון נופלת ביותר מדי משחקים מהסוג הזה.

2:30
ברוקלין- ניקס: הניקס מגיעים לדרבי במומנטום מצוין. הנטס פיטרו את ליונל הולינס, למי שפספס.

3:00
בוסטון- אינדיאנה: קרב מזרחי קלאסי בין שתי קבוצות קשוחות. יהיה צמוד.

יוסטון- מינסוטה: הוולבס נראים בחודש האחרון כמו נמושה לכל דבר. וויגינס וטאונס היחידים שמופיעים כל ערב. ליוסטון תהיה הזדמנות להמשיך לטפס במערב, הפעם למקום השישי.

אוקלהומה- דאלאס: שתי הקבוצות בבק טו בק אבל המאבס אחרי הפסד בהארכה. יש סיכוי לבלואאוט.

4:00
דנבר- גולדן: דריימונד גרין צפוי לנוח בשני המשחקים הקרובים. יהיה מעניין לראות איך הווריורס משחקים בלעדיו.

5:00
פורטלנד- יוטה: לילארד חוזר לזירת הפשע היכן שקבר את אוקלהומה בקלאץ'. יוטה השתפרה מאז החזרה של גובר, המשחק הערב חשוב לה מול יריבה ישירה על הפלייאוף.

סקראמנטו- ניו אורלינס: דיוויס בספק למשחק. כספי אמור לחזור לשחק.

5:30
קליפרס- מיאמי: הקליפרס ברצף של 9 ניצחונות רצופים יתקלו במשוכה לא פשוטה. כריס בוש בכושר טוב לאחרונה.

תהנו

rapgamer4ever

New member
פודקאסטים בנושא NBA

למי מכם ששומעים פודקאסטים- על מה אתם ממליצים במיוחד?
&nbsp

קודם כל זאק לואו

מעבר לזה אני שומע את ביל סימונס כשהוא בוחר לדבר על NBA מה שלא קורה הרבה עד שהפוטבול ייגמר..
&nbsp
יש גם את dunc'd on של נייט דאנקן מ-realgm שהוא גם נחמד. זה פודקאסט יומי והם נכנסים ממש לתוך נושאי שכר וכאלה אז זה יכול להיות מעיק לפעמים אבל במוד המתאים זה בא בטוב.
&nbsp
אני רואה גם סטארטרס כמעט כל יום ביוטיוב אבל זה בעיקר להתעדכן אחרי מה שקרה כי הם לא מנתחים יותר מידי לעומק.

גארט טמפל עם 5 חטיפות ברבע הראשון

האם מדובר בשיא NBA?
&nbsp
די מדהים לשחקן שהממוצע קריירה שלו זה חטיפה ל20 דקות...

Cade Foster

New member
מדהים איך כל משחק בין הסלטיקס לפייסרס הוא מפגע תברואתי

אינדיאנה עם 20% מחוץ לקשת (רובם לא פגעו בטבעת בכלל אם אתם שואלים אותי) והסלטיקס רצים יותר מהר ממה שהם מסוגלים לכדרר.
&nbsp
לא יודע מה עובר לי בראש בכל פעם שאני נשאר ער בשביל לראות משחק בין השתיים האלה.

Cade Foster

New member
הקבוצה הכי מטומטמת בעולם, עכשיו זה רשמי

מובילים 3 דקה וחצי לסוף. מה עושים? מאבדים 3 כדורים רצופים ל6 נקודות קלות של בוסטון. טיים אאוט. 58 שניות לסוף, ים של זמן. המהלך שחוזרים איתו זה שלשה בלתי אפשרית של פול ג'ורג' שכמובן הולכת החוצה, בצד השני עוד 2 קלות של תומאס.
&nbsp
לא פלא שאנחנו כל כך חלשים במאני טיים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יש שמועות שהנטס פנו לטיבודו

מעניין אם הוא יחתום בקבוצה המתה וחסרת העתיד הזאת

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה זה הקרי הזה????

לא אמיתי מה שהוא עושה

OrEl74

Well-known member
מנהל
דנבר מנצחים את גולדן

ניצחון מוצדק למרות שהם כמעט ירו לעצמם ברגל על כמה החלטות ממש מפגרות בסיום

rapgamer4ever

New member
גולדן קיבלו בראש בריבאונד ובזריקות עונשין

אבל היכולת שלהם בהגנה הייתה לא טובה בכל התחומים. הם לא נתנו מספיק האסל 3 וחצי רבעים.

BeniTaz

New member
זה היה ממש חכם להניח לפי משחק אחד שגרין אוברייטד כשהווריורס

הפסידו בלי קרי. בטח אי אפשר להגיד את זה הפוך.. אופס...
&nbsp
לא קובעים דברים לפי משחק אחד.

rapgamer4ever

New member
אני לא חושב שזה מפתיע מישהו

שגולדן הרבה פחות טובה בלי דריימונד.
כולם מדברים על העונה הענקית שלו אבל איכשהו אתה מתעלם מזה ומתמרמר שהוא לא מקבל קרדיט.

BeniTaz

New member
אתה לא חייב לקרוא

מי שנתן כאן תגובה ממורמרת זה אתה. אני כן חושב שזה מפתיע מישהו, היו כאן אנשים שמיהרו להכריז דברים אחרי משחק אחד, ככה שגם אחרי המשחק הזה אין טעם להכריז שום דבר על גולדן סטייט ללא גרין. ולא אכפת לי מה כולם עושים, אני צריך לעשות כמו "כולם". לא הבנתי את ההודעה הירודה הזאת.

Cade Foster

New member
ואני לא הבנתי למה אתה בטוח שכולם נגדך

חלאס כבר עם הנטייה לעקוץ בכל פעם שלא מתיישרים עם מה שאתה כותב. מותר לאנשים גם לא להסכים איתך, זה לא אומר שאתה צריך להתחיל לתקוף.
&nbsp
ואני אומר את זה בלי קשר לגרין. לדעתי הוא טופ 3 העונה לפחות. מקווה שזה מספיק כדי שלא תכוון אליי חצים.

rapgamer4ever

New member
נכון

זו כבר פעם שלישית לאחרונה שאתה תוקף אנשים ללא התגרות מהצד השני. הפעם לא תקפת אישית אבל לגלגת על מה שבעיניך היה הלך רוח מסוים בפורום. בחרתי להעיר לך, למען האמת הייתי יכול לעשות את זה יותר יפה.
&nbsp
אתה יכול לטעון שזה אני ממורמר אבל אני חושב שרואים בסאבטקסט שלך שאתה בא בגישה של אנטי. ללא קשר להסכמה או אי הסכמה, זה לוקח את הדיון למקום לא נעים.

למעלה