משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

2:00
שארלוט- גולדן: האם הווריורס יגיעו ל-20? למרות ששארלוט במאזן ביתי של 8-2 כמעט אף אחד לא סופר אותם.

וושינגטון- לייקרס: הוויזארדס הבינוניים השיגו ניצחון יוקרתי מול הקאבס ואולי זה יכניס להם רוח למפרשים. הלייקרס קטעו את רצף ההפסדים האגדי של פילי כך שאין הרבה לאן לרדת.

2:30
דטרויט- פיניקס: דראמונד נרגע לאחרונה אבל הוא יוכל לנצל את ההעדרות של טייסון צ'נדלר כדי לספק תצוגה מפלצתית.

ניקס- פילדלפיה: בזינגה מול אוקאפור.

3:00
אטלנטה- טורונטו: דמארה קארול מול האקסית. מעניין איזו קבלת פנים תהיה.

שיקאגו- דנבר: אני לא אופתע אם דנבר תכפה משחק צמוד.

יוסטון- פליקנס: שתי המאכזבות הגדולות העונה. טייריק אוואנס חזר מהפציעה אבל לא בטוח שזה יצליח לבלום את רצף ההפסדים הנוכחי.

3:30
סאן אנטוניו- מילווקי: אני חושב שהמשחק יגמר מהר. מילווקי פשוט לא טובה העונה.

5:30
קליפרס- אינדיאנה: המשחק המרכזי. הפייסרס בתקופה טובה נתקלים במשוכה רצינית כאשר ניצחון אולי ימשוך הייפ שלדעתי הם כבר היו צריכים להרוויח. האם הסמול בול שלהם יכול להחזיק מעמד מול קו קדמי איכותי?
הקליפרס לעומתם לא מבריקים בכלל אבל בהרכב מלא הם הם פייבוריטים בבית כמעט מול כל יריבה.

תהנו!

Cade Foster

New member
אני לא רואה אמנם משחקים של פיניקס העונה

אבל לפי הסטטיסטיקה שלו העונה נראה שהעובדה שטייסון צ'נדלר ייעדר היא לא ממש בשורות משמחות לפיסטונס... בתקופה האחרונה הוא משחק מתחת ל20 דקות למשחק. אם מישהו עוקב אחריהם אני אשמח אם יאיר את עיני.

BeniTaz

New member
אינדיאנה לא תשחק סמול בול עד כמה שהיא תוכל

עקב רוטציית הגבוהים הקצרה וכל עוד גריפין וג'ורדן יהיו על הפרקט.
&nbsp
אני דיי מאמין שלאבוי אלן יפתח בחמישיה. אגב, בסמול בול של אינדיאנה לאחרונה דוקא מיילס הוא זה שמשחק לרוב הגבוה הנוסף בהגנה ועושה עבודה לא רעה, ולא פול ג'ורג'.
&nbsp
לך תשחק מול קבוצה שאף אחד לא יודע מי משחק ובאיזה עמדה. אולי אחד היתרונות של אינדיאנה. קשה לצפות אותה.

rapgamer4ever

New member
רק לאחרונה מיילס שומר על ה-PF היריב?

ממה שראיתי את אינדיאנה העונה זה קטע די קבוע לא?

(עריכה): בדקות שאינדיאנה משחקת סמול כמובן.

BeniTaz

New member
לא..

הם עושים רוטציות והתאמות, בתחילת העונה זה היה דוקא ג'ורג' ומאז משתנה בהתאם ליריבה ולשחקנים. ג'ורג' לא אוהב את הרעיון לשחק איתו גבוה וכנראה מיילס התחיל כפתרון דיפלומטי ויצא בכלל לא רע העניין.
&nbsp
מיילס שחקן כל כך יעיל ומוכשר, מעניין שלא מיצה את עצמו עד שהגיע לאינדיאנה. אני חושב שיש לו עוד לאן להתקדם.. ממש אוהב אותו.

לא יצא לי לראות אותו יותר מידי בשנים האחרונות

אבל בשנים שלו ביוטה אחד הדברים הכי בולטים בצורת המשחק שלו הייתה בסקטבול IQ נמוך. הוא היה עושה הרבה מהלכים טיפשיים ולמרות יכולת קליעה ואתלטיות, זה לא תורגם לכדורסל איכותי. סיכוי טוב שעם השנים הוא השתפר בתחום הזה וזה הקפיץ אותו ללבל אחר, אבל כמו שאמרתי, לא עקבתי אחריו כל כך לאחרונה אז אני לא יודע אם זה המצב..

BeniTaz

New member
באמת? מפתיע.. מראה דוקא אינטליגנציה באינדי

כנראה עם הנסיון. יצא לי לראות אותו קצת בקליבלנד והייתי בטוח שכל מה שיש לו זה שלשות. האמת שזה בעיקר החוזק שלו אבל הוא שחקן שלם יותר היום.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז השיא ישבר או לא?

אני חייב לציין שאחרי פתיחה בלתי נתפסת של 20:0 אני מאוד אופתע אם הם יפסידו יותר מ-10 משחקים עד סוף העונה.

אם גולדן סטייט ישחקו מעכשיו ועד סוף העונה בקצב של 67 נצחונות

על פני עונה שלמה- כלומר אותו קצב נצחונות של שנה שעברה - אז הם ינצחו 71 משחקים.
&nbsp
השיא הזה של 72 נצחונות הוא פסיכי וזה רחוק מלהיות הפתעה אם הם לא ישברו אותו. למרות מה שאמרתי עכשיו, אני לא מתכוון להמר נגדם :)

fatnoam

Active member

Cade Foster

New member
מנצחים גם בLA

פול ג'ורג' עם 31 או יותר 4 ברצף אבל את המשחק הזה ניצחנו דרך ההגנה. הרוטציות בשמירה על גריפין היו מעולות והוא היה חלש מאוד ומתוסכל לאורך כל הערב עם 19 באחוזים רעים גם מהשדה וגם מהקו ורק 3 ריבאונדים (בכלל השיפור הכי גדול של אינדיאנה מתחילת העונה הוא בריבאונד והיום היא ניצחה 47-40 בקרשים מול הקו הקדמי הכי אתלטי בליגה. מרשים ביותר לקבוצה שמתחילה להתרגל לסמול בול). דיאנדרה ג'ורדן קלע רק 2, שתיהן מהקו מתוך 8 ניסיונות.
&nbsp
דוק ריברס האהבל כרגיל קובר לקבוצה שלו את המשחק. במינוס 6 ואחרי ריצת 12-2 הוא מתחיל עם האק-א-יאן, מישהו כנראה שכח לספר לו שמהינמי מגיע למשחק הזה עם 12 מ15 האחרונים מהקו והוא מסיים את הסיפור עם 4 מ6 ומחזיר את המומנטום לאינדיאנה. דיאנדרה ג'ורדן הוא כנראה לא.
&nbsp
מחר בק2בק בפורטלנד ואם מנצחים נצמדים לקליבלנד בפסגת המזרח. שאף אחד לא יעיר אותי מהחלום הזה בבקשה

איך היית מתאר את ההגנה שלכם עד עכשיו?

בעונה שעברה אני הייתי בטוח שאינדי יגיעו לפלייאוף. אמרתי לעצמי שב NBA, בוודאי במזרח, מי שיודע לשמור כמו שצריך יגיע למום 7-8 גם בלי סגל נוצץ. בסופו של דבר הם לא הצליחו ודי התאכזבתי מזה.
היית אומר שהעונה ההגנה חוזרת להיות מה שהצגתם בתקופה היפה לפני שנתיים ושלוש?

BeniTaz

New member
איך אפשר להשוות לשנה שעברה? בלי פול ג'ורג'..

היתה סוג של שנת בניה. כבר היינו בתמונת הפליאוף וברגע האחרון יצאנו, אבל זה לא ממש אכזב כי היינו עפים בסיבוב הראשון.
&nbsp
ההגנה של שלפני שנתיים שלוש לא תחזור, מצד שני הרבה יותר טובים התקפית ומאוזנים. הכי חשוב יש ספסל.

הגנה משחקים כל השחקנים

טוב, חוץ מכמה... ברור שעם ג'ורג' הם הרבה יותר טובים. בשני הצדדים. הכוונה שלי היתה שאני האמנתי שגם בלעדיו אבל עם הגנה חזקה וממושמעת הם עושים פלייאוף. מטרת השאלה שלי היתה להבין מכם אם הקבוצה חזרה לצבור נצחונות דרך ההגנה או שיש כאן תפיסה חדשה של המשחק, אז בעצם ענית לי :)

Cade Foster

New member
אי אפשר לשחק הגנה כמו ששיחקנו ב2013

כי אין את השחקנים המתאימים לזה. אבל אותם היסודות. מה שכן, ווגל הוסיף עוד מימד חדש להגנה שראינו אמש בפעם הראשונה וזה רוטציות. הבעיה הכי גדולה של אינדיאנה היא מול PF דומיננטים, בדיוק כמו גריפין. השומר שלהם תמיד יהיה קטן מהם או נחות הגנתית כמו ג'ורדן היל. והנה גריפין נתקל אתמול בהגנה שסימנה אותו והתישה אותו לאורך כל המשחק וזה עבד בצורה מושלמת, הוא נתן את המשחק הכי חלש שלו העונה.
&nbsp
מאמין שאינדי תהיה קבוצת עונה רגילה טובה מהצפוי, נראה איך נתמודד בפלייאוף.

BeniTaz

New member
אינדי עד לפני שנתיים היתה קבוצה מלאה בכשרון

ולחימה אבל דיי נאיבית וחוכמת משחק לא משהו. עכשיו קבוצה הרבה פחות מוכשרת (בכל זאת בלי ווסט וסטיבנסון) אבל חכמה הרבה יותר.

Cade Foster

New member
לא יודע אם חכמה זו המילה הנכונה

הייתי מגדיר את זה קבוצה יותר מודרנית. יותר מבוססת הנעת כדור וקליעה (רק גולדן סטייט קולעת באחוזים טובים יותר ל3 העונה). אינדיאנה של ווסט וסטיבנסון והיברט חיקתה את ההגנה המודרנית של ת'יבודו (הגנה על הטבעת + על הקשת ולהכריח את היריב לקחת זריקות לא יעילות) אבל בהתקפה היא בעצמה הייתה לא יעילה ולקחה בעיקר את הזריקות שבהגנה היא מאפשרת ליריבות. עכשיו יש באינדי סגל מוכשר שמסוגל לקלוע ולרווח אז היא מחקה את הכדורסל ההתקפי של גולדן סטייט, כשאת יסודות ההגנה של 2013 היא עדיין מיישמת. התוצאה היא מקום שלישי בליגה בNet Rating (אחרי הווריורס והספרס).
&nbsp
מה שעושה אותי אופטימי הוא שיש עדיין הרבה לאן להשתפר. אליס בינוני מינוס בינתיים העונה, היל התקרר אחרי פתיחה מצוינת וחוץ ממהינמי אין לנו אף גבוה לגיטימי (וזה בהנחה שמהינמי נקרא גבוה לגיטימי).

BeniTaz

New member
קינג ג'ורג', זה מה שיש לי לומר

אם סטף קארי לא היה משתגע העונה, היו מדברים עליו יותר. תותח.
&nbsp
שני דברים שעושים אותו גדול:
1. הוא עדיין שומר על אינטנסיביות בהגנה, למרות שהוא העוגן ההתקפי. לא קל לתת 100% בשני הצדדים.
2. הוא מצליח לשפר שחקנים אחרים, וזה משהו שהוא לא ידע לעשות עד העונה. אינדי עדיין קבוצת התקפה בינונית ואיתו אפשר להאמין שהיא קבוצת התקפה טובה.

fatnoam

Active member
הזמן בחוץ תרם לו לזה

שאתה יושב בצד ורק בוהה במשחקי כדורסל, אתה ממש משתפר בויז׳ן שלך על מה שקורה ומתי.
&nbsp
לשחקן עם יכולות כמו של ג׳ורג׳ זה invalueable.
&nbsp
&nbsp

למעלה