משחקי הלילה

BeniTaz

New member
לגמרי! יש לו אופי, אין ספק לגביי זה

במיוחד אחרי טראומת גריינג'ר (פציעה שבעצם לא התאושש ממנה, ולא משווה ביניהם.. ג'ורג' כמה רמות מעל), יש הקלה מטורפת שהוא חזר ככה. ואם הזכרתי את הפציעה של גריינג'ר, תמיד תישאר השאלה אם הוא היה פורץ כמו שפרץ אם גריינג'ר לא היה נפצע. כנראה לאט יותר אבל לא נדע אף פעם.

rapgamer4ever

New member
פול ג'ורג' היה פורץ גם לולא הפציעה של גריינג'ר

ההתקדמות שלו כנראה הייתה איטית יותר אבל אתה לא יכול להחביא שחקן כזה 6-7 ברוטציה מבלי לשים לב שהוא overqualified. סך הכל הוא היה בחירת לוטרי, כן? לא מדובר על איזה נובאדי מהמקום ה-50 בדראפט. שחקנים מסוגו מקבלים לאורך הקריירה מספר הזדמנויות להוכיח את עצמם.

BeniTaz

New member
השאלה לא היתה אם היה פורץ או לא

נראה לי שזה דיי ברור. אלא אם באותה צורה. כבר לא רלוונטי וחשוב.. סתם נזכרתי בזה. למי ששכח הוא זכה בתואר השחקן המשתפר ובעצם קיבל את המפתחות להנהיג את אינדיאנה. מאז לא מפסיק להשתפר בקצב מעולה.
&nbsp
אגב, עוד משהו משהו מעניין לחובבי הספקולציות (אני).
בדראפט 2011 אינדיאנה עשתה בחירה מדהימה ולקחה את קוואי לאונרד במקום ה-15. ישר אח"כ שלחה אותו בטרייד עבור ג'ורג' היל. יכול להיות שלאונרד וג'ורג' היו מקצצים בכנפיים אחד של השני, מצד שני.. אולי זה מה שהיה הופך את אינדיאנה למועמדת לגיטימית לאליפות.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
העלייה שלו לשלשה מכדרור מזכירה לי את דוראנט

גם האחוזים, אלא אם הוא מתכוון ליישר אותם למטה מתישהו.

fatnoam

Active member
אותי זה קצת מצחיק

גם הוא וגם דוראנט די נטולי יסודות קליעה.
&nbsp
אבל!
&nbsp
בעוד שלדוראנט יש טאץ׳ טבעי פשוט יוצא מהכלל (הייתי אומר ברמה הכי גבוהה, אבל אז הגיע סטף), והוא פשוט למד להרים לזריקה מכל מצב, פול ג׳ורג׳ פשוט למד יסודות נכונים, כנראה עבד עליהם המון, ועכשיו הקליעה שלו מאוד מתודית. תראה היילייטס שלו מלפני שלוש שנים ותראה את ההבדל בין ה-follow-through ואיך פעם הוא היה עולה בג׳אמפ, והיום יש לו סט שוט מאוד רגוע ונכון, והעובדה שהוא לא מתפתה להרים שלשות קשות.
&nbsp
אני חושב שאחרי כדרור הוא מרים שלשות טוב, אבל הוא לא יכול לעשות את זה תוך כדי תנועה כמו דוראנט. כאילו אני חושב שדוראנט עדיין קולע זריקות הרבה יותר קשות ממנו. מצד שני, הכדרור של ג׳ורג׳ טוב יותר, וההטעיות גוף שלו טובות יותר, ולכן הוא יוצר יותר ספייס לפני שהוא מרים וכך יש לו יותר מרווח זמן לסדר את הרגליים טוב יותר.
&nbsp
מה שמפחיד זה מה יקרה כשג׳ורג׳ ילמד ככה בצורה מתודית דברים נוספים. הוא יכול להיות שחקן האול אראונד הטוב בליגה (וזה מחמיא בליגה של ראסל לברון ודייויס).

rapgamer4ever

New member
נקודה טובה, מסכים

אין דמיון רב במכניקת הזריקה. הדמיון צץ כי כשאני רואה את השלשות של פול ג'ורג' אני חושב לעצמי שהשחקן היחיד בסייז שלו (או יותר) שעולה לזריקות סטפ-באק כאלה וקולע אותן הוא KD.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
הוא לא עובד בטווחים האלה בדרך כלל

אם הוא זורק שלשה זה בד"כ בעקבות פיק אנד פופ או ריבאונד התקפה שנמסר אליו כשהוא פנוי. הנקודות במגרש מהן הוא מייצר לעצמו הן 12-17 פיט מהסל.
אגב אם נסתכל על עונות השיא של דירק בקריירה הוא קלע בהן משהו כמו שלשה אחת למשחק. הוא קלעי טהור ומדהים אבל לא שחקן שמקבל כדור על קשת השלוש ועולה בפרצוף של מישהו.

fatnoam

Active member
אתה צודק, אבל דירק !!!!

בגדול הפריים שלו פשוט היה בתקופה שזה לא נחשב יעיל לעלות ולדפוק למישהו שלשה בפנים. זה היה last resort, לא כלי לגיטימי.

מסכים איתך אבל כמובן.

אני לא מבין איך הוא עוד עומד על הרגליים בכלל...

הוא גם נראה רזה יותר.. כנראה בגלל זה חחח
&nbsp
נוביצקי לצערו רוב הקריירה נפל בצל של דאנקן וגארנט, אבל מישהו פה אמר שהוא מסוג השחקנים שלא מביישים את עצמם גם בשלהיי הקריירה, ואני מסכים עם זה מאוד, דירק נותן עבודה מרשימה כל פעם מחדש.
17נק' 50% ב-30דק' על המגרש.. בגיל 37 להמשיך להיות כינור התקפי של קבוצה במערב הקשוח הזה..
והוא מוריד יותר ריבאונדים ממה שהוריד בחמש שנים האחרונות.

fatnoam

Active member
למה היה בצל?

יש לו אליפות ועונת MVP, כמו KG.
&nbsp
לאורך השנים דאלאס היו קבוצה מעולה במערב, לא זכור לי שהם הפסידו פלייאופים בכלל.
&nbsp
ודאנקן זה דאנקן יו נואו.
&nbsp
&nbsp
פשוט אולי כי דירק אירופאי אז הוא לא הוערך בארה"ב כמו האמריקאים ששיחקו בעמדה שלו. תאמין לי שבדאלאס מעריצים אותו לא פחות ממה שמעריצים את גארנט בטימברוולבס.

BeniTaz

New member
אני גם חושב שעל ציר הזמן גארנט היה וייתפס שחקן טוב יותר

בשיא שלו גארנט היה שחקן האול אראונד הכי טוב בליגה, אולי מספר שנים. הוא היה משהו מיוחד.
&nbsp
נוביצקי אדיר אבל לא התקרב ליכולת של גארנט לדעתי.

rapgamer4ever

New member
מסכים איתך שגארנט>נוביצקי

אבל לדעתי בדירוג היסטורי שניהם באותו tier.
בדרג הראשון יש לך חבר'ה מהסוג של בירד, קארים, דאנקן.
בדרג השני נמצאים שחקנים כמו אייזיאה, בארקלי, סטוקטון- גם גארנט ונוביצקי שייכים לחבורה.
&nbsp
רק כדי להמחיש את התמונה המלאה- בדרג השלישי יהיו לך אגדות מהסוג של דומיניק ווילקינס ופול פירס. שחקני עלית במשך עשור אבל מעולם לא שיחקו בקליבר של MVP.

BeniTaz

New member
מבחינת דרג אני מסכים שהם באותה שורה

אבל אם אומרים לך תדרג: דאנקן, גארנט, נוביצקי נראה לי מעט מאוד ישימו את נוביצקי לא במקום השלישי.

rapgamer4ever

New member
ברור, זה לא שדירק השחקן הגדול בהיסטוריה

אבל הוא אחד השחקנים הגדולים ביותר במילניום הנוכחי. משנת 2000 ועד היום הוא ללא ספק בטופ 10.

לא אתפלא אם בדאלאס מעריצים אותו יותר מאשר את KG במיני

למרות העונות האדירות של KG במיני הוא לא לקח שם אליפות להבדיל מהגרמני

אני אישית ממש שמח, פציעות של עונה שלמה יכול להיות Crossroad

לקריירה..
&nbsp
פול ג'ורג' היה בדרך הנכונה, הראה שיפור כל שנה, וככל שהוא השתפר, אינדיאנה השתפרה.
את השיפור שלו יכולת לראות כל שנה, ובכל מיני תחומים במגרש.
&nbsp
אז אני שמח לראות שמגמת השיפור של ג'ורג' לא נעצרת אלה להפך, מתפוצצת.
הוא קולע כרגע 10% יותר משלוש (מ-13/14), עזבו ויז'ן ודברים שאתה לומד מהצד, לקלוע 1000 שלשות באימון זה יפה, לעשות שיפור של 10% in game אחרי שהחמצת עונה שלמה זה פסיכי, זה מראה על עבודה סזיפית והכנה עצומה.
&nbsp
לטעמי הוא השחקן הכי טוב במזרח כרגע, כי מה שהוא עושה באינדיאנה הרבה יותר קשה מהסגל הרחב של קליבלנד, חוץ מזה לברון נראה שהוא על ניוטרל.
&nbsp
אני נהנה מהיריבות עם אינדיאנה כשג'ורג' משחק, כשלברון שיחק אצלנו זה היה חשמל.
&nbsp
אגב ללברון לצערו או שלא יש את האפקט הזה על שחקנים, שחקנים נוטים לדפוק הופעות כשהם רואים את לברון, זה לא רק תופעה של ג'ורג'.

fatnoam

Active member
Lebron's the guy to beat

וכך גם היה שהוא שיחק במיאמי כולם תפסו יום מולם. אין מה לעשות עם כל ההארדן קרי דייויס דוראנט וראסל הוא עדיין נתפס בעיני השחקנים כזה שצריך לנצח, אז הם באים עם אקסטרא מוטיבציה.
&nbsp
אגב, תחשוב על עוד משהו, אתה חוזר לאימוני קליעה הרבה לפני שאתה חוזר לאימוני מגע, ולכן העלייה באיכות, בווליום ובאחוזי הקליעה של ג׳ורג׳ די מובנים. השאלה עד כמה זה ירקום עור וגידים in-game בדר״כ קשורה לרמת השחקן (ולביטחון שלו) וג׳ורג׳ פשוט טוב, ויודע שהוא טוב.

למעלה