וול, לברון וזהו
חחח..

היה משחק טוב, אני חושב שלומר ששיקגו לא הופיעו עושה עוול לקליבלנד, כי קליבלנד פשוט עצרה את שיקגו ההגתית, ביטלה לגמריי את הבין שניים של גאסול ורוז, מה שהיה ידוע שחייב להיות ההתאמה הכי גדולה של בלאט.

רוז לא משחק טוב אחרי יום מנוחה אחד, יש הבדל של 9נק' ו-18% סטטיסטית בין רוז של יותר מיומיים מנוחה לבין רוז של אחרי יום מנוחה אחד.

קליבלנד שיחקה מצויין, ג'יימס ג'ונס חזר לפגוע וזה מה שהוא אמור ובעצם כל מה שהוא יודע.
קיירי היה בערב שקט מתחת לראדר אבל עם כמה פעולות יפות בהגנה.. כמו חטיפה והצלה של כדור ומסירה ביד אחת ללברון שבצד השני של המגרש.

אבל הבחור הזה נוו עם התספורת ההזויה הזו, שהגיע מניו יורק... אה נכון שאמפרט, הוא היה פשוט פנטסטי.
הגנה, התקפה, הוא היה בכל מקום במגרש, קלע בצורה נהדרת.

היה איזה רגע במשחק שהייתה בטוח שיש שניים משאמפרט ולברון מרוב שהם היו בכל מקום פשוט.

שיקגו לא הצליחה להעיר את עצמה מאז הרבע הראשון, הם הצליחו טיפה אחרי ששאמפרט נפצע עם ריצה יפה אבל כאמור גם זה נבלם ע"י הקינג.

אני לא חושב שזה הבדלי הרמות בין שני הקבוצות, ואני גם ממש לא חושב ששיקגו של המשחק הראשון היא הנורמה, שיקגו איפשהוא באמצע.

ג'יי אר חוזר למשחק השלישי, אם אני בלאט אני מעלה אותו מהספסל, כי שאמפרט כל כך טוב. אבל זה עוד ווינגמן שיכול לתת לך הגנה ושלשות, נראה יותר את לברון בארבע אני מניח.
ואז עם ג'יי אר זה בסה"כ סגל מלא לפלייאוף, no more excuses for the cavs.