משחקי הלילה

picki23

New member
הסדרה מראה לנו

שגם באטלר לא יכול להסתדר עם הפיזיות של לברון.
&nbsp
כל פעם שלברון חדר, גאסול בא לעזור - לא יכול לעבוד.
&nbsp
&nbsp

זה נכון

באטלר לא מסוגל לשמור על לברון. היו כמה התקפות של קליבלנד שגיבסון שמר על לברון, אני לא זוכר אם זה היה כתוצאה מסוויצ' שם בין השחקנים אבל כשגיבסון שמר עליו לברון עוד קצת החטיא..
כאב ראש לא קטן לתיבודו, אין לי מושג איך שיקגו תנסה לעצור אותו אפילו

billc

New member
לפני שהסדרה התחילה, הייתי בטוח שהוא יצליח כמו שהוא עשה

בעבר , זה האכזבה הכי גדולה משיקגו

הסיבה לירידה של באטלר בהגנה היא פשוטה

הוא פשוט התפתח התקפי וזה בא על חשבון ההגנה, אין לו מספיק אנרגיות להשקיע בשני הצדדים

picki23

New member
גם במשחק מס' 1 זה היה ככה

הסיבה היא שהם פשוט לא בגבהים המתאימים.
הוא עדיין יכול להפריע לו בפרימטר אבל כשחודרים על באטלר הוא חייב עזרה אבל לא מפאו גאסול.

היחידים שמסוגלים לנעול את לברון זה לנארד,ג'ורג'.

המילה לנעול לא רלוונטית פה.

לברון שם בגמר שנה שעברה על קוואי 28 נקודות למשחק ב-57% מהשדה ו-52% משלוש. זה לנעול זה?

Reutk

Active member
נכון, המילה לנעול לא רלוונטית כי אי אפשר באמת לנעול את לברון

אבל אתה עושה טעות שאתה לוקח את המספרים של לברון מהסדרה וטוען שהוא שם אותם בזמן שקוואי שמר עליו, כי הוא ממש לא עשה את זה. כדי להעריך באמת את ההגנה של קוואי על לברון אתה צריך להפריד בין הפוזישנים שקוואי שמר עליו לפוזישנים שהשחקנים האחרים שמרו עליו, וכאן אתה תמצא הבדל גדול; לברון אומנם קלע באחוזים גבוהים מול קוואי אבל היו לו פחות נגיעות בכדור, פחות ניסיונות לזרוק, ופחות חדירות לסל בזמן שקוואי שמר לעומת כל שומר אחר.

Reutk

Active member
בוריס שמר עליו טוב ב2013 אבל פחות ב2014.

וזה שקוואי שמר עליו הכי טוב זה לא עניין של דעה כי יש הוכחות סטטיטיות לזה: זמן החזקה של לברון בכדור ירד ב10% בזמן שקוואי שמר עליו לעומת הזמן שהשחקנים האחרים עשו זאת, מתוך הפעמים שהוא קיבל את הכדור אחוז הניסיונות שלו לזרוק לסל היה 17% שקוואי שמר עליו לעומת 34% שהאחרים, ניסיונות החדירה של לברון היו 13% שקוואי שמר עליו לעומת 22% שהשחקנים האחרים.

לברון בפלייאוף לא מצליח למצוא את היד שלו במחוץ.

הוא גם לא מוותר ומנסה להיכנס ל"ריד'מ"
&nbsp
אבל הוא פשוט לא פוגע מהמיד ריינג' או מהשלוש, לפי דעתי באיזור הסל והצבע הוא מעל 60%, ומה שהוריד לו את האחוזים זה הזריקות האלה שהוא כבר לפוגע מהמיד ריינג'.
&nbsp
הוא היה חיה, מדי פעם הוא מתעייף וזורק מהטווח הזה, זה גם בסה"כ זריקות שלברון קולע בד"כ אז אני לא יודע מה יש לו, אבל הוא לא פוגע.

לגמריי

לברון נותן בפלייאוף 17% בשלשות, 40% בערך בתוך הקשת רחוק מהסל ו-61% קרוב לסל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הקליפרס מדהימים, אין מילים

ובלייק גריפין, וואו!!
&nbsp

billc

New member
גריפין שיפר מאוד את התנועה שלו עם הכדור

זה התחיל בעונה הקודמת, אבל הפלייאוף הזה הוא מרגיש כלכך נוח עם הכדור והכדרור

BeniTaz

New member
לא הבנתי איך אפשר לקבוע דבר כזה עכשיו

FMVP נקבע לפי סדרת הגמר וזה תלוש לחשוב שהוא מועמד מוביל בשלב כזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ג'ימי באטלר יוכרז היום כשחקן המשתפר

כנראה התואר האישי הכי ברור העונה.
&nbsp

Executioner

New member
איך קבוצה הולכת לקו 64 פעמים ומנצחת רק ב6 הפרש? יוסטון...

אחרי שיפור ניכר בהתקפה של יוסטון היום הם נראו קצת כמו יוסטון של פעם, משחק אינדבידואלי ולא חכם, זה לא יחזיק מעמד כשפול יחזור. במזל 1-1 בסדרה הזו.

למעלה