משחקי הלילה

fatnoam

Active member
הקאבס שברו את הבולס

רבע ראשון אדיר של 38 נקודות גמר את שיקגו. כל מטאטא ירה, שיקגו פספסו מלא, ובהמשך כל פעם שניסו לחזור לברון פשוט עשה סל. גם קיירי היה טוב, אבל לברון פשוט התחרע עליהם.
&nbsp
הבולס חייבים להביא יותר דאבל אפים על ג׳יימס, אי אפשר לתת לו לשבור אותם. בחצי השני הם עשו את זה וזה עבד טוב, אבל זה היה מאוחר מדי.
&nbsp
דייויד עלה עם תומפסון ב-4, מה שמנע מגאסול להיות דומיננטי. הקאבס גם סגרו לו טוב את החצי מרחק. גאסול ממש התאמץ עם תומפסון בהגנה בסגירה לריבאונד, והוא גם נכשל בזה (כמו כל הליגה) וגם היה נראה מאוד עייף בהתקפה.
&nbsp
אה ואחרי שראיתי את קיירי וקונלי אתמול, ואת פול במשחק 7, ואת מה שקיירי עושה בשני משחקים ראשונים, אני בהחלט יכול להצהיר שרוז כבר לא רכז דרג א׳ בליגה. הוא לא בלבל של החבר׳ה האלה.
&nbsp
יש לבולס חומר למחשבה קצת לגיים 3. התוצאה הסופית לא מספרת את הסיפור, המשחק כבר היה גמור 4 דקות לסוף. חייבים להתרומם כקבוצה, אחרת הם במצב רע, כי קליבלנד עוד מקבלים את סמית׳ ואם היה משהו שניכר בשני המשחקים האלה, זה שהקאבס זקוקים לשחקני רוטציה דחוף.

TheReturn23

New member
קיירי למעשה זה השחקן הטוב ביותר ששחק לצד

לברון
עם כל הכבוד לוויד, הוא לא השלים את לברון וזה פשוט היה מעייף לראות שחקן שני ללברון ללא יכולת קליע מבחוץ, עונה לאחר מכן זה כבר היה שליש מוויד האורגינל.
חבל על לאב שנפצע, המשחק שלהם היה יפה יותר עם גבוה שמרווח תמגרש, נראה עד לאן קליבלנד תצליח לרוץ בלעדיו.

תפסיק לדבר שטויות.. במטוטא

התחום היחידי במגרש שקיירי עולה על וייד זה הזריקות מבחוץ והדריבלינג.
&nbsp
קיירי בחיים לא יהיה מגן טוב כמו וייד..
&nbsp
ולגבי לא השלים את לברון? זה רק מגמד את היכולת שלך להבין משחק כדורסל.
&nbsp
הכימיה בין וייד ללברון הייתה על גבול המושלמת, הצורה שהם שיחקו במגרש השוטף הייתה מדהימה לצפייה, אני לא מבין על מה אתה מדבר.
&nbsp

באיזה שנים?

קיירי של עכשיו יותר טוב מוויד של 2014.
2011-12 וויד ממש גדול על קיירי ו-2013 גם אבל קצת פחות. אבל צריך לזכור שב-2011 לברון ו-וויד עדיין לא התרגלו להשלים אחד את השני בצורה אופטימלית. סה"כ הייתי אומר שהשילוב לברון-וויד היה יותר איכותי מהשילוב אירווינג-לברון רק לשנתיים מתוך הארבע (12, 13).

אתה צודק, אני גם מאמין שבעתיד השילוב ההתקפי יהיה יותר טוב.

אבל השנתיים האלה היו החשובות ביותר אחרי הכל :)
&nbsp
אני חושב שההגנה שוייד יודע לתת בסה"כ הורידה מלברון הרבה לחץ בחלק הזה של המגרש, בסדרה הזו שאמפרט נותן לו באק אפ הגנתי מעולה, לא אירווינג, למרות שהוא משתדל, אבל ראינו מה רוז עשה לו במשחק הראשון.
&nbsp
אגב ההגנה של וייד מבאס קצת שהוא יסיים את הקריירה רק עם 3 פעמים בחירה לחמישיית ההגנה השנייה.
קובי עד כדי כך יותר טוב מוייד בהגנה שההבדל בינהם הוא 9 פעמים חמישיית הגנה ראשונה?
&nbsp
סתם פאן פאקט, לקובי יש עונה אחת עם מעל לחסימה וחטיפה למשחק (1.0חס' ו-1.4חט') אי שם עוד לפני תחילת המילניום.
לוייד בתור גארד כן, יש 7 עונות כאלה כולל אחת עם 2.2חט' ו-1.3חס'
&nbsp
עצוב שלשחקן הכי נמוך אי פעם (6-4 או נמוך יותר) לשבור את מחסום ה-700 חסימות בקריירה בהפרש ניכר, אין אפילו הופעה אחת בחמישיית ההגנה הראשונה, זה ביזיון מבחינתי. (גם יותר מקובי.. אבל קובי יותר גבוה 6-6)
&nbsp
סתם לשם פרספקטיבה השחקן הפעיל הבא בתור (6-4 או נמוך יותר) הוא טוני אלן עם 287חס' בקריירה ואחריו היינריך ואנדרה מילר.
&nbsp
סתם פריקת עול חח, בכ"מ אני חושב שבעתיד, לפחות התקפית קיירי יהיה יותר טוב מוייד, אין לי ספק, בהגנה סביר להניח שהוא לא יגיע לאיזורים שוייד ביקר בהם, אני גם מאחל לו שיצליח להיות "רובין" יותר טוב מוייד לג'יימס, כי זו משימה לא קלה והפלאש עשה אותה בלי אגו בכלל עם מקסימום יכולת, הבירכיים המזדיינות האלה :(

אני גם מקווה שלברון יצליח לשחזר את לברון של מיאמי

עונה בפלייאוף הוא 45% מהשדה עם 16% לשלוש לעומת שיאי קריירה בכל תחומי האחוזים עונה שעברה:
56% מהשדה 40% לשלוש (!!) ו-80% מהקו..
&nbsp
שחר מדריך צלילה לשעבר שמשלים מתמטיקה, לא צריך קופי שוט.
לברון סופרסטאר שצריך לאסוף את עצמו מחדש, כן צריך קופי שוט.

מתקשה להאמין שמשחק כזה יחזור על עצמו בשיקגו

שכל מטאטא ירה ככה, ששאמפרט יקלע כאילו הוא מינימום סטפן קארי. שג'ונס ישחיל שלשות עם פאקינג יד על הפנים פעם אחרי פעם!!
מי שהכי מפחיד אותי הוא כמובן לברון שאם הוא מפוקס ועם קצת מוטיבציה אי אפשר לעצור אותו בעליל.
דריק רוז זורק יותר מדיי לסל, זה דופק את הבולס פעם אחרי פעם.
המשחק נגמר ברבע הראשון אבל בהמשך שיקגו יכלה לצמצם את הפער אם רוז לא היה זורק כל מיני זריקות הזויות.
הקאבס גם שיחקו מאוד מאוד אגרסיבי ושיקגו חייבים להעלות את הרמה בתחום הזה.
בשנים האחרונות נואה היה אחראי לתחום הזה, היה מדליק את כולם עם ההאסל אבל השנה פשוט רוח רפאים, לא קיים בשום אספקט של המשחק.
&nbsp

המשחק היה גמור עוד מהרבע הראשון.

הבולס הצליחו טיפה לחזור כי קליבלנד נכנסו לשוק אחרי הפציעה של אימן שאמפרט.
&nbsp
שאמפרט, פנטסטי, כל המחמאות אליו.

תשמע, הדקות של פרקינס, תומפסון ומוזגוב ביחד

מצטברות ל-65. כלומר ב-17 דקות קליבלנד שיחקו עם הרכב מסורתי ובשאר ה-31 דקות הם שיחקו סמול בול. ברבע הראשון ההרכב הגדול עבד טוב, גאסול לא הצלי להיכנס למשחק וקליבלנד פתחו פער.
ברבע השלישי קליבלנד כבר הגיעו ליתרון של 25 נקודות ואחרי ששאמפרט נפצע הליינאפ הגדול היה קטסטרופה, קליבלנד לא הצליחו לשים את הכדור הסל ורק אחרי שבלאט הוריד את מוזגוב והחליף אותו בג'ונס הם הצליחו לפתוח אותו מחדש.
&nbsp
הפואנטה שלי היא שאני לא משוכנע שדווקא המשחק עם שני הביגמנים היה מה שמנע מגאסול עוד משחק ענק כי משך הזמן שהיו על הפרקט שני ביגמנים של קליבלנד זהה לזה של המשחק הקודם, ולגאסול היו עוד לפחות 11 דקות (שיחק 28) על סמול בול. אני חושב שזה היה שילוב בין המשחק החלש של רוז, העייפות של פאו עצמו אחרי המשחק שלשום וכל המודעות ושיטת המשחק ההגנתית של קליבלנד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא מבין משהו

קודם כל, גילוי נאות
לא ראיתי את המשחק
&nbsp
אני רואה שלברון קלע 33 נק' ואני מבין מכם שהוא כנראה היה מאוד דומיננטי
אבל אני מסתכל על הסטטיסטיקה ואני רואה שהוא קלע ב-13 מ-29 מהשדה שזה בערך 44%
אולי זה לא כזה נורא אבל זה בטח לא מה שהיינו מצפים מלברון (וזה גם לא ה-6 מ-20 של רוז)
אני מכיר כמה חבר'ה פה שאם זה היה קובי היו צולבים אותו עכשיו.
&nbsp

billc

New member
בגלל זה, סטט זה לפעמים בולשיט

חוץ מזה דומיננטי זה לא תמיד אומר שהוא לא יחמיץ זריקות מבחוץ , במקרה שלנו זה אומר שהוא חדר לסל בקלי קלוטו, גם אם החטיא לקח את הריבונד ובקלות שם סל

OrEl74

Well-known member
מנהל
סבבה

OrEl74

Well-known member
מנהל
אמרו משהו במהלך השידור לגבי מירוטיץ'?

הוא עדיין גורר פציעה או שסתם לא ברור למה טיבודו לא נותן לו לשחק?
&nbsp

לדעתי הכל בולשיט עם הפציעה

ת'יבודו כרגיל סומך רק על מס' שחקנים. לא אבכה אם ת'יבודו ילך, אנחנו זקוקים למאמן יצירתי שמסוגל לחשוב מחוץ לקופסא ולא אחד מקובע, במיוחד בנוגע להתקפה

Executioner

New member
אני חושב שהדומיננטיות שלו הייתה יותר בתחילת המשחק

שם קליבלנד הרגו את המשחק בעצם. הייתי בחצי עין על המשחק וחצי בחדשות בגלל שהיינו תחת הזהרת טורנדו אבל ראיתי אותו הולך הרבה לסל והמשחק בעצם היה גמור כבר במחצית. הוא גם פתח את המשחק לקלעים כמו ג'ונס ושאמפרט שהיום היו נהדרים.
&nbsp
אני עדיין חושב שזה פחות לברון ויותר שיקאגו, הם משחקים מאוד לא טוב ונואה הוא שחקן שאני נורא מעריך אבל עוברת עליו עונה נוראית וישכיל טיבודו לשחק יותר עם גיבסון.

אני ראיתי את המשחק ועזוב את הסטטסטיקה

לברון פשוט על ההתחלה יצא כמו מלוע של תותח, דבר כזה לא ראיתי ממנו העונה.
הוא פשוט היה בלתי ניתן לעצירה, אף אחד בבולס לא הצליח לדגדג אותו בשמירה בכלל.
היה אפילו מהלך שלברון לקח את באטלר לסל ב1 על 1 והטביע עליו בסוף דיי בקלות.. זה היה כואב לראות

picki23

New member
לקובי לא איכפת מיעילות

הוא יכול לזרוק 30 עד שיילך לו. אם הוא היה 1/7 והוא קולע את השלוש הבאות הוא חושב על להוסיף נק' ולא האם היעילות תפגע (בהנחה שהוא יתחיל לזרוק ב50% בערך מהשדה) .
&nbsp
אני חושב שזה עבד טוב לקובי. יש לו איזה אליפות שתיים לא?

BeniTaz

New member
האחוז הנמוך לא הורגש, הוא באמת היה דומיננטי

אבל באופן כללי אני חושב שהאחוזים של לברון מרחוק ירדו משמעותית והוא צריך לחדור הרבה יותר, במיוחד שבקליבלנד יש הרבה קלעי חוץ שהוא יכול למצוא.

למעלה