משחקי הלילה

Executioner

New member
שוב אלדריג' הגיע למשחק אבל החברים שלו לא ממש

ממפיס מובילים ב11. להבדיל מהמשחק הקודם ההגנה קצת יותר טובה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לילארד זוועה

לאן נעלם הווינר מהעונה שעברה?

Executioner

New member
בין אלן, קונלי, לי, קלאטיס ואודריך

יש חלון הזדמנויות נורא קטן לקלוע נק'. להוציא את אודריך כולם שומרים נהדרים.
&nbsp
באטום צריך להיות הכינור השני בסדרה הזו וגם הוא לא מלהיב יתר על המידה.

הולכת ומסתמנת כסדרה המשעממת של הפלייאוף...

ממפיס בהילוך שלישי מביסה ב10-15 את פורטלנד מדי משחק, סליחה, את למרכוס אלדרידג', כי בלעדיו אין שם כלום בעצם.
&nbsp
די עצוב שלפני חודש היו לפורטלנד צמד קלעים בעמדה 2 שכל קבוצה אחרת במערב הייתה חותמת עליהם.
ובפלייאוף מה שנשאר זה קראב ומק'לום...צמד קלעים שאני לא בטוח שפנרבחצ'ה הייתה חותמת עליהם.
&nbsp
מסכן למרקוס, זרק את הקריירה שלו על הקבוצה הכי חלבית וחסרת מזל בליגה, בעיר קרה ומשעממת....
אם יש לו שכל הוא עף משם לקבוצה אחרת...
אם לא הוא ייכנס לרשימה מאוד עצובה של שחקנים נחמדים שעשו את כל הקריירה בקבוצה אחת, ולא הגיעו לכלום...

OrEl74

Well-known member
מנהל
ככה זה ברוב המשחקים

הקהל בליגה הזאת בא באמצע הרבע הראשון והולך באמצע הרבע האחרון.

billc

New member
אולם מלא, בקשר להכנס באמצע הרבע הראשון

בזמנו שהלכתי למשחקים, אם אתה מגיע באמצע הרבע הראשון אתה יכול למצא ספסרים שמוכרים ברבע מחיר במקום טוב באולם

OrEl74

Well-known member
מנהל
ההוקס לא מחטיאים

הגיעו חדים מאוד למשחק הזה

OrEl74

Well-known member
מנהל
קורבר זה המעניש האוטימטיבי

עוזבים אותו לחצי שניה ומשלמים מחיר משולש

OrEl74

Well-known member
מנהל
דרון וויליאמס לא פוגע כל המשחק

אין דווקא הוא מקבל את הזריקה האחרונה?
&nbsp
2:0 להוקס

אטלנטה יוצאת בשלום

היו רגעים שהיא נראתה מעולה והרבה רגעים שלא. הזריקה של הורפורד נראית קצת OFF מאז הפציעה שלו בסוף המשחק הקודם אבל מילסאפ נראה הרבה יותר טוב.
&nbsp
הנטס עשו כמה התאמות ממשחק קודם:
&nbsp
1. שמו את בוגדאנוביץ' בחמישייה במקום מרקל בראון. ההתקפה עם בראון לא תפקדה ובוגדאנוביץ' אחד הרוקים היותר מפתיעים של העונה, מספר יותר קליעה וזאת הייתה התאמה טובה. בראון אגב לא שיחק בכלל.
&nbsp
2. הלכו יותר על ברוק לופז. הם עדיין מאוד מתקשים להכניס לו את הכדור כי אטלנטה עושים עבודה נהדרת במניעה אבל הלכו אליו הרבה יותר ממשחק קודם. הייתי רוצה לראות את זה מתעצם עוד יותר במשחקים הבאים אבל הכיוון נכון. ללופז יש מאסה שאין לשני הגבוהים הבכירים של אטלנטה (מילסאפ והורפורד) ואת אנטיץ' שעשה עבודה יותר טובה הוא מילא בעבירות.
&nbsp
היה כמה דקות לאורך המשחק שהולינס ניסה להריץ הרכבים שכוללים את פלאמלי ולופז ביחד. הם קצת בעייתיים בשמירה על הגבוהים של אטלנטה אבל נותנים מלחמה ברבאונד וזה הרכב מעניין שלדעתי לא נוסה מספיק.
&nbsp
נקודה אחת בקשר לאטלנטה, החיסרון של ספולושה ייפגע בהם בהמשך. כשקארול לא במגרש אין להוקס אף שומר פרימטר שמסוגל להתמודד עם ווינגמן חזקים סטייל ג'ו ג'ונסון. ראינו את בייזמור, שאמור להיות גרסאת מיני של ספולושה, מנסה לשמור עליו אבל ג'וג'ו ניצל את הגובה והמאסה שלו ויצר מצבים לעצמו ולכל האחרים. מילא ג'וג'ו שאוהב לפעמים להיעלם לסטרצ'ים ארוכים אבל מול לברון בעיקר זאת עלולה להתגלות כבעיה גדולה.

Executioner

New member
ג'ואי קראופורד הזה...שופט דמיקולו

הספרס לא מצליחים לעצור את הקליפרס אבל להבדיל מהמשחק הקודם הם נראים הרבה יותר טוב בהתקפה. למרות שהם מובילים ב2 נק' זה נראה כאילו הקליפרס צריכים להוביל ב10, ההתקפות שלהם זורמות בקלות יותר.

Cade Foster

New member
אין לי שמץ של מושג מה הספרס עושים

בעצם יש לי - הם עושים הכל כדי להפסיד את המשחק.

כל הרבע הרביעי כשהם ביתרון הם עושים האק א-דיאנדרה כדי שיגיעו ל-2 הדקות האחרונות, כשהם בפיגור, ויתנו להתקפה של הקליפרס לזרום? מה הסיבה שהם לא היכו אותו?

לא מתאים לפופוביץ'.

למעלה