משחקי הלילה

dark happy shadow

Member
מנהל
מה היחס של הניצחונות והפסדים של קליבלנד מול המערב העונה?
בלי להתייחס לפצועים אצל קליבלנד ומהקבוצות של המערב אלא נתונים של ניצחונות והפסדים בלבד באחוזים.

ברצף 8 הנצחונות הם בכלל לא שיחקו נגד המערב

עד עכשיו שיחקו 9 משחקים נגד מהמערב מתוכם ניצחו ב-3 כלומר 33%

dark happy shadow

Member
מנהל
על פי הנתונים האלה אין להם סיכוי לזכות בתואר מעשית
אם נלך על פי הנתונים זה אומר שבמזרח אולי יש להם סיכוי להגיע ה nba, אבל כל מפגש מול קבוצה חזקה מהמערב וקליבלנד מובסת למעשה בדומה למה שס"א עשתה לה לפני כמה שנים ודי בצדק.
&nbsp
אגב מאיפה אתה מחפש את הנתונים הללו?
ניסיתי לחפש באתר של ה nba ולא מצאתי את זה באתר שלהם. הממשק החדש שלהם בכלל לא נוח.

אני גם לא אוהב את האתר של ה-NBA

הוא טוב בעיקר לתקצירים ובוקס סקורס של המשחקים האחרונים וכל מיני נתונים שנגישים רק ממנו.
&nbsp
את רוב הנתונים אני מחפש בבסקטבול רפרנס http://www.basketball-reference.com/. ספציפית פה נכנסתי לעונה הנוכחית של קליבלנד ולגיים לוגס ומשם פשוט ספרתי את המשחקים, לא היו יותר מידי אז זה פשוט.

אתה מתכתב עם עצמך?

billc

New member
הוא דווקא עוזר ללייקרס

לקבל בחירת דראפט גבוהה

Puskas

New member
26% מהשדה השבוע!!

פשוט מזעזע ברמות מפגרות..
ואגב.. חודשיים בערך לתוך העונה וקובי הוא השחקן היחידי בליגה שזורק מעל 20 זריקות ממוצע למשחק.
הוא זורק כמות בלתי נתפסת של 22.1 זריקות בממוצע (קולע ב-37% מביכים) כשהשני אחריו זה אלדרידג' עם 19.7 זריקות (קולע 45% סביר פלוס).

somone1411

New member
הוא לא שם לב שהוא פוגע בקבוצה

ניק יאנג ב-15 זריקות עשה 24 נק', תן לו את הכדור הוא חם. בוזר ולין לא מספיק מעורבים, השחקן שלנו שבא מהספסל, שכחתי את שמו, SG מחליף, בכושר קליעה אדיר, ובקושי משחק.
&nbsp
קובי 30 זריקות בכושר שלו זה מטומטם, אני מקווה שהוא מודע לזה וייקח פחות על עצמו במשחק הבא. גם בשבילו, הוא לא צריך לעשות הכל לבד, במצבו הפיזי הלא מושלם גם כך, ובגילו כמובן.

fatnoam

Active member
בכדורסל של קליבלנד שום טביעת אצבע של מאמן

בהתקפה כלום, הכל בנוי סביב פיק אנד רול של לברון או קיירי. ורז'או נוגע בכדור יותר מדי.
&nbsp
בהגנה ראיתי פעם אחת אישית שהופכת לאיזורית ואמרתי "וואו, דייויד הביא את זה ל-NBA?", ואז לא ראיתי את זה יותר, אז כנראה זה סתם היתה טעות בהגנה של מישהו שחלם שגרם להגנה להיראות כמו איזורית 23 ולא אישית מעפנה כמו שהם שומרים.
&nbsp
בחילופים, דייויד משחק לפי רוטציה די קבועה, לא הוציא שחקנים שהיו רעים או שזרקו רע. הוא פתח עם מילר ואז נתן לו פחות קרדיט, ופחות או יותר זהו.
&nbsp
מעציב משהו.

באמת מאכזב מאד

דייויד מנסה ללכת על בטוח כרגע - הוא שוחק את הכוכבים, משחק רוטציות יחסית קצרות, ורואים ממנו כדורסל מאד אלמנטרי.
&nbsp
ההגנה לא השתפרה כמו שציפינו - למעשה היא לא טובה, ההתקפה חסרת מעוף, הרוטציות קבועות.
&nbsp
בשורה התחתונה, עד עכשיו, זה מאכזב. אני חושב שההגעה של לברון ולאב פגעה בו מאד. אם היה לו זמן לתת לקבוצה להשתפר - אולי היינו רואים דברים אחרת.

למעלה