משחקי הלילה

משחקי הלילה

22:30 ראפטורס-ניקס
23:30 קליבלנד-דובים(!!)
1:00 סקרמנטו-לייקרס
1:00 ברוקלין - דטרויט
1:00 מיאמי- בוסטון
1:00 מג'יק- פילי
1:00 וויזארדס-סאנס
2:00 מיני-אינדי
2:00 תאנדר- ניו אורלינס

FrecCo

Active member
אני היחיד שמרגיש שלברון הוא הצל של עצמו?

ואני מתכוון כבר מתחילת העונה
איטי יותר גם פיזית במיוחד בחדירה לסל, וגם בקבלת ההחלטות, קולע פחות ושומר פחות טוב ובאופן כללי פחות דומיננטי
זה בגלל שהוא לא מרגיש את "זה" בקליבלנד? בגלל שבלאט שוחק אותו בדקות? או בגלל שההפסד עם מיאמי הוציא לו את החשק?
או שזה רק אני?

אני שואל את עצמי לגבי קווין לאב האם הוא הרזה?

כי הוא חתיכת רוח רפאים עכשיו עם המשקל נוצה הזה

לברון איבד מהאתלטיות לדעתי

תשים לב שבהטבעות שלו גם הvertical ירד בכמה אינצ'ים.. או שסתם הוא משקיע פחות אנרגיה משיקוליו

billc

New member
לדעתי המטרה שלו להגיע ל6000 אסיסטים כמה שיותר מוקדם

הוא ירד המון במשקל כדי לשמור על הגוף שלו וגם

כי הוא חוזר לשחק בעיקר 3 ולא 3-4 כמו במיאמי.
המהירות והורטיקל כבר ירדו במיאמי אבל זה פחות הורגש כי הוא עבר לשחק יותר בפוסט ובצבע ועכשיו שהוא חזר לשחק יותר בפרימטר למרות הירידה במשקל הוא לא באותה רמת אתלטיות שהיה בעבר וזה מורגש כשרואים אותו. יכול להיות שזה זמני ועוד מעט נראה אותו חוזר למה שהיה אבל היגיוני שבגיל 30 הוא יאבד צעד.
אני לא מנסה להגיד שהוא כבר לא אתלט ענק, הוא עדיין, פשוט כבר לא המפלצת של פעם. ראיתי איפשהו שהוא בעצמו הודה שהוא טיפה דעך אתלטית.

Puskas

New member
הוא לא

לברון רשום כבר שנים 250 פאונד למרות שלכולם היה ברור שהוא הרבה יותר מזה..
בשיאו הוא היה מעל 260 פאונד (כולל שנה שעברה במיאמי).
הנה כתבה על הדיאטה שהוא עשה ושאחריה הוא ירד באמת ל-250 פאונד אמתיים (כפי שאמרתי תמיד, הוא ממש לא 113 ק"ג כפי שנכתב בכל אתר אלא יותר באזור של 120 שזה משהו שבכלל גורם לאנשים להבין כמה שהוא היה אתלט ומהיר בצורה לא הגיונית ביחס למימדים).
http://www.businessinsider.com/lebron-james-sugar-carbs-diet-2014-9

והנה כתבת המשך על הנושא:
http://www.businessinsider.com/experts-lebron-james-diet-2014-9

והנה כתבה טובה יותר של פוקס ספורט שם אומרים שהוא שקל בשיאו 123 ק"ג בערך (270 פאונד!!) ושהוא ירד הקיץ 10-12 פאונד (מניח שמרגע הכתבה הוא ירד עוד איזה 1-2 פאונד). לדיאטה קוראים "דיאטת איש המערות" והיא בנויה על בשר בלי חלב ובלי סוכרים.
http://www.foxsports.com.au/more-sp...029926538?nk=bf47817ee953b497cd51bb0ef0a20d34

גם כרמלו אנת'וני עשה אותה דיאטה בקיץ האחרון וירד משמעותית:
http://nypost.com/2014/08/14/how-carmelo-anthony-lost-all-that-weight/

אומרים שגם הווארד, רוז ועוד כמה כוכבים עשו אתה דיאטה הזו ושכולם עשו אותה בעקבות קובי בראיינט שהצליח בעזרת הורדת משקל רצינית להאריך את הקריירה שלו משמעותית כאשר הגיע לאזור גיל 33-34.. אז כולם רוצים קריירה ארוכה ובריאה כמו שלו.

Reutk

Active member
הוא דווקא כן נראה

אבל לפחות אתה וTheReturn23 מסכימים על משהו.

Reutk

Active member
אופס... שכח מזה

אבל גם כרמלו ירד במשקל, לפחות מי מה שאני זוכרת מהתמונות של תחילת העונה. (את החוויה של לראות את הניקס ממש משחקים עוד לא יצא לי לחוות)

DRORIKO8

New member
אני דווקא מרוצה מלברון

אם אני לוקח את כל השחקנים של קליבלנד הוא היחיד שמופיע כל לילה, בעוד קיירי מופיע מתי שבא לו ולאב הוא בכלל אכזבה קשה. שלא לדבר על הספסל או על הצבע. אם סביב לברון יהיו שחקנים יותר יציבים שיספקו את הסחורה קליבלנד זה קבוצה לרוץ לאליפות. לברון הוא ממש לא הבעיה שלה.

billc

New member
המזל של קלבלנד ממשיך, רנדלוף לא משחק

כמה פעמים הם שיחקו העונה כאשר כוכב הקבוצה היריבה לא שיחק

נראה שקליבלנד שוב בדרך לאבד יתרון

הובילו כבר ב-14 נקודות מוקדם יותר במשחק אבל אמצע הרבע השלישי ורק 5 הפרש. אנדרסון ורג'או כבר עם 16 נקודות ב-8/10 מהשדה, שכוללים מיד ריינג', מהלכי פוסט והרבה תזוזה בלי כדור אבל קשה לבנות על זה להמשך. אם ממפיס יתעוררו מבחוץ (עד עכשיו עשו את רוב הנקודות בצבע) זה יהיה גמור

ממפיס לא מעוניינים.

פונדקסטר מחטיא את השלשה הפנויה מהפינה בפעם האלף והקאבס בורחים חזרה לדו ספרתי - 11 הפרש. פונדקסטר אגב עם קליעה אחת מתוך 17 הניסיונות האחרונים שלו לשלוש (1-4 היום).
&nbsp
קליבלנד נראים לא רע. ההגנה בצבע היא אסון אבל כנראה שאין יותר מידי למה לצפות שם, הגנת הפרימטר יחסית סבבה למרות הרבה דקות למייק מילר שפתח בחמישייה בשני האחרונים. התקפית יש המון מהלכי אחד על אחד אבל אירווינג ווייטרס ולברון פוגעים היום ככה שזה נראה טוב ומידי פעם רואים גם משחק מסירות יפה אבל זה לא משהו שמחזיק לאורך הרבה התקפות רצופות, מתישהו מישו הולך ראש בקיר.

טוב, זה גמור.

15 הפרש 3 דקות לסוף ולברון על הקו. הנתון של המשחק - ממפיס 1/16 מהשדה וקליבלנד 7/13. לא, זה לא היה בזכות עבודת הגנה נהדרת של קליבלנד אלא המון החטאות של ממפיס אבל זה מן הסתם חלק מהמשחק ובסופו של דבר ניצחון מאוד חשוב לקבוצה של בלאט על אחת הקבוצות הטובות בליגה (אבל בלי ראנדולף).
ובצד השני ממפיס עם הפסד שני רצוף מסתבכת עם מאבקי מיקום אחרי שהייתה עם גולדן בדבוקה משלהן לאורך רוב העונה. ממפיס יורדת למקום שלישי מאחורי פורטלנד ותצטרך לחזור לנצחונות כדי לא להידרדר מעבר.

למעלה