משחקי הלילה

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחקי הלילה

1:00 הבולס מתארחים במיאמי (שידור ישיר ספורט 5)
1:00 גולד מתארחים בניו אורלינס.
1:00 יוטה מתארחים בוושינגטון.
2:00 הלייקרס במינסוטה לחגיגת קובי כשהוא יעפיל למקום השלישי ברשימת קלעי כל הזמנים כשבדרך הוא יעבור את מייקל ג'ורדן.
2:00 פיניקס מתארחים באוקלהומה.
2:30 טורונטו מתארחים בניו יורק.
3:00 הספרס מתארחים בדנבר (אחלה משחק!)

אני חושב להישאר ער לגולדן-פליקנס, אבל רק אם דיוויס ישחק

מישהו יודע אם הוא בהרכב? (נפצע באמצע המשחק מול קליבלנד ולא חזר)

Lb222

New member
יש לי שאלה מעניינת ....

האם זה שקובי הולך לעבור את מייקל הערב , זה משהו היסטורי ?
מתייחסים אליו כמשהו היסטורי או היסטרי ?
(לדעתי האישית זה דבר שצריך לעצור עבורו את המשחק ....כי זו אכן היסטוריה)

קצת אבל לא מספיק בשביל לעצור את המשחק

אם הוא היה עובר את קארים אז זה היה ממש מגניב, אבל גם אז לא הייתי אומר לעצור את המשחק. כל הסטטיסטיקות האלה זה רק פאן פאקט בעיני, לא משהו מעבר.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
דווקא פה אני חולק עליך

ביום שמישהו יעבור את קארים (אם זה יקרה אי פעם) אז ברור שצריך לעצור את המשחק ולתת לשחקן הזה המון המון כבוד.

rapgamer4ever

New member
גם לא נראה לי

עם כמה ש-KD סקורר עצום ועושה את הנקודות שלו בקלות, כמעט בלתי אפשרי להשתוות לעקביות של קארים. בהנאדם שיחק 20 עונות בליגה ולא החמיץ משחקים כמעט אף פעם (78 משחקים בעונה בממוצע!). הוא קלע 23 נקודות למשחק בגיל 39... קשה לדמיין אפילו את דוראנט עושה את זה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סיכוי לא גבוה...

חשוב לזכור שקארים שיחק כמות משחקים עצומה (1560 אם אתם מתעקשים לדעת)
כדי שדואטנט יעבור אותו הוא צריך לשחק עוד קצת יותר מאלף משחקים בקצב הנוכחי וזה אומר שעד שהוא יהיה בן 38 הוא צריך:
1. לא להפצע ואל להפסיד שום משחק.
2. להמשיך לקלוע בקצב של 26 נק' למשחק וכפי שציינת, קצת קשה לראות אותו עושה את זה בגיל 38.
&nbsp
כרגע עושה רושם שהשיא של קארים בלתי שביר לחלוטין.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
בינתיים נדמה שללברון סיכוי יותר טוב מאשר לדוראנט

הוא הגיע לליגה שנה לפניו וגם כן עמיד בצורה מדהימה.
אם יקלע 25 נקודות למשחק ולא יחמיץ משחקים בכלל הוא ישבור את השיא בעונת 2021-2022, כלומר בגיל 38.
לא לגמרי מופרך.

דוראנט שם שנה שעברה 32 נקודות פר משחק

עם עוד מספר עונות כאלה או משהו יותר ריאלי כמו 29-30, אז פתאום הוא לא צריך לשחק עד גיל פסיכי.

Reutk

Active member
אם הסיכוי היה גבוה

אז לא היה צריך לעצור את המשחק שזה יקרה.
אני בונה על ממוצעים גבוהים בשנים הקרובות שיכפרו על הפער בשנים המאוחרות.

אבל קארים גם נכנס לליגה בגיל 21.5

והעונה האחרונה שלו עם מעל 27 נקודות למשחק הייתה בגיל 28 בעוד קובי לדוגמא המשיך לשים כאלה עד גיל 34.
&nbsp
לשם השוואה, בגיל 34 קובי היה עם 31.5 אלף נקודות וקארים "רק" עם 28 אלף. אם קובי לא היה מפספס את כל שנה שעברה, הוא היה יכול להתקרב מאוד מאוד לשם.
&nbsp
אם נשווה לדוראנט אז הוא בן 25 עם 15 אלף נקודות. קארים בגיל 25 היה עם 10K.
לברון בן 30 עם 24 אלף (ויש עוד שלושת רבעי עונה). קארים בגיל הזה היה עם 20K.
&nbsp
אני לא חושב שמישהו מהם יעקוף אותו, אבל זה אפשרי. דוראנט ולברון לא יצטרכו לשחזר את העקביות של קארים אלא רק להתקרב אליה ולשמור על ווליום גבוה יותר כמו שהם עושים כרגע. זה יהיה מאוד מאוד קשה אבל תמיד אפשר לקוות :)

שכחת אבל שלקארים הייתה את הזריקה הכי יעילה בהיסטוריה

נקודות בטוחות

קארים מאז שהיה שור צעיר התחיל לזרוק סקיי הוק, זה חסך לו המון אנרגיה במצטבר. לברון עדיין בונה על אתלטיות אבל פחות.. הוא וKD יצטרכו לפתח משחק פוסט ברמה הגבוהה ביותר כדי להגיע לאיזור הנק' האלו עוד כמה שנים כשהם יהיו כבר זקנים

rapgamer4ever

New member
אבל לא משנה מה קארים עשה בגיל 30 כי כאמור הוא נכנס מאוחר

לליגה וסיים מאוחר מאוד בליגה.
20 עונות, זה מה שהוא נתן. כיום מאוד מאוד קשה למצוא שחקנים שנתנו 20 עונות ועוד יותר קשה למצוא כאלה שנשארו בריאים 20 עונות.
תסתכל על הדינוזאורים של הליגה- דאנקן נמצא בעונתו ה-18. למרות ששומרים עליו בצמר גפן וכבר כמה שנים הוא משחק 30 דקות למשחק, קשה לדמיין אותו עושה יותר מ-20 עונות.
גארנט בעונתו ה-20 בליגה אבל בתכל'ס הוא היה גמור כבר בשנה שעברה, כלומר אחרי 18 עונות.
קובי כביכול בעונה ה-19 שלו אבל בפועל זו העונה ה-18 שלו כי בשנה שעברה הוא שיחק רק 6 משחקים.
&nbsp
אם לברון או דוראנט ישחקו בגיל 37-38 בקבוצות חלשות וימשיכו לקלוע בשביל לשבור את השיא אז אולי יש סיכוי... בקבוצות תחרותיות כבר אין שחקנים מעל גיל 35 שקולעים 25~ נקודות.

כן אבל אם בגיל צעיר יותר הם ישימו יותר מ-25 אז הם יוכלו

בעונות המאוחרות לשים פחות מזה. שוב, אני מודע לזה שזה לא סביר אבל יש כמה גורמים מקלים.

rapgamer4ever

New member
ההשוואה היא עונה לעונה

תשווה בין העונות הראשונות של דוראנט/לברון לעונות הראשונות של קארים- קארים קלע יותר. צריך לא לחשוב במונחים של גיל אלא במונחים של ותק- כמה הם קלעו בעונתם השמינית לעומת קארים בעונתו השמינית וכו'.

billc

New member
שרלוט הביעה נכונות לעשות טרייד על סטיבנסון, מה שמעניין

שהעונה השלישית לא מובטחת , אז מקסימום הקבוצה תפסיד את העונה הזאת והעונה הבאה,
יהיה מעניין אם אינידי תביעה עניין, שהציעה לו בזמנו יותר וליותר עונות אבל הוא לא רצה. מעניין אם הוא מעוניין לחזור לאינדי שדווקא היתה לו שם הצלחה.

מעניין איזה קבוצות יסכימו לקחת אותו, פיל ג'קסון לא היתה בעיה להביא לקבוצה שלו רודמן וולרד פיס וכדו", אז אולי לניקס?
אולי הוא יתאים ללייקרס?
בכל מקרה אם אני קבוצה מתמודדת אני לא לוקח סיכון עם השמועות שהוא רעל בקבוצה

למעלה