משחקי הלילה

Puskas

New member
הצטרף למועדון היוקרתי של MJ ולברון נדמה לי

של עונת רוקי עם 20-5-5.. הציפיות ממנו היו בעננים אחרי השנה הזו אבל אחרי עונת סופמור סולידית, הוא התחיל להתרסק עד לרמה שהוא ירד לספסל בעונה האחרונה בקינגס.. בסוף עד כמה שזכור לי, הנהלת הקינגס הייתה צריכה להחליט למי לתת מקס' (טייריק או בוגי) כי לא רצו להמר על שני שחקנים בעיתיים ובחרו בבוגי וטייריק למעשה עזב תמורת כלום..

botend

New member
ואוסקר רוברטסון

אין ספק שהוא נתן עונת רוקי מעולה. בעונת הרוקי שלו ראיתי אותו לא מעט - כי זו הייתה גם עונת הרוקי של כספי ונתן גם עונה טובה.
הוא אכן היה נראה כמו סטאר בהתהוות, אבל נפצע קצת בעונה השניה והלך והתדרדר משם, ולא כל כך התאים ל-SG. בשנה שעברה קיבל חוזה שהיה נראה לי מוגזם, אבל הם הסיטו אותו לשחק יותר SF והוא היה לא רע (מדד ה-PER הכי גבוה שהיה לו מאז עונת הרוקי).
&nbsp
בשורה התחתונה, הוא שחקן מוכשר ואתלטי מאוד - אבל כמו כל הילדים בבית ספר - לא מממש את הפוטנציאל <אייקון של מורה פולנייה>

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מודה, בהחלט רגע יפה וראוי להערכה

https://www.youtube.com/watch?v=Z41cOrwrkeI
&nbsp
התרגש כמו ילד, העיקר שלפני שבוע הוא אמר שזה לא מעניין אותו

&nbsp

TheReturn23

New member
השיג את המטרה שלו עכשיו יכול לפרוש

חבל שלא חגג ככה שזכה בתואר מלך ההחטאות בכל הזמנים, בכל זאת שם אין לו מתחרים.

somone1411

New member
תגובתו של מג'יק

Earvin Magic Johnson ✔ @MagicJohnson
Follow
&nbsp
Laker fans we've been so blessed to watch Kobe Bryant, one of the top 5 best players ever, play in a Lakers uniform!
&nbsp
אנשים מדרגים את קובי מחוץ לעשירייה. בעוד אגדת הכדורסל הזו טוען שקובי בטופ 5. אז מי אני שאתווכח..

למשל לפני שבועיים בערך

קראתי שהוא אמר שבוש,וויד וקובי ועוד חצי מהליגה מועמדים לגיטימיים לMVP העונה..

OrEl74

Well-known member
מנהל
בחיי שאני לא מבין את זה

קובי ילד קקה וקשה לי להגיד שאני אוהב אותו יותר מידי אבל אני מוצא את עצמי מגן עליו פעם אחר פעם וזה די מעצבן אותי

&nbsp
אבל איך לעזאזל אפשר להשמיץ כל כך הרבה שחקן שבאמת קרע את התחת במשך 19 עונות והגיע בזכות לגמרי למקום שבו הוא נמצא.
איך יכול להיות ששחקן כמו רוברט הורי שלקח 7 אליפויות כשחקן משני מקבל יותר כבוד משחקן שלקח 5 אליפויות כשבכולם היה לו חלק מאוד מרכזי וכן כן, אני יודע ששאק היה דומיננטי בצורה בלתי רגילה וסביר להניח שהוא היה לוקח את האליפויות גם עם שחקן שלא קוראים לו קובי בראיינט אבל זה לא משנה כי הוא כן לקח אותן עם קובי בראיינט.
&nbsp
19 שנה הבן אדם הזה משחק כדורסל ורוב השנים הוא גם היה מאוד עקבי ביכולת שלו ובכל זאת כל הזמן מחפשים רק איך לכסח אותו.
&nbsp
אז לא, הוא לא יותר טוב מייקל והוא גם לא קארים ולא מג'יק ולא בירד אבל לגמד אותו בצורה הזאת נראה לי מוגזם.
&nbsp
נ.ב
זה לא מופנה אליך אישית אלה לכל הקוטלים למיניהם וזה כולל גם אותי

somone1411

New member
ללא ספק

שני השחקנים הכי תחרותיים שהליגה הזו ראתה.
ולא סתם ג'ורדן אמר שקובי היחיד אי פעם שאפשר להשוות אליו.
&nbsp
אגב הלייקרס עם ניצחון 4 רצוף, אמרתי אם יעשו רצף של 6-7 הם חזרה בעניינים. שוב אני אומר - מה שקובי עשה באימון זה השינוי. שחקנים נותנים יותר, מחוייבים, בעיקר בהגנה. כמו שקובי בזמנו עשה רעש כשדרש טרייד ובסוף הנחיתו את גאסול והשאר היסטוריה, הוא חכם מאוד ויודע מתי להפעיל את כפתור המצוקה. אני אפילו רואה אותו דורש ממיץ' להתחזק בפגרת האולסטאר. אין מצב שקובי לא נאבק על פלייאוף.

rapgamer4ever

New member
גם אם הלייקרס ישחקו 100 משחקים בעונה הסדירה

הם לא יגיעו לכמות הנצחונות הדרושה בכדי להגיע לפלייאוף. יש סיבה לכך שהלייקרס מדורגת 13 במערב. הסיבה היא שהקבוצה חלשה ובמערב יש 8 קבוצות אימתניות. גם לקבוצות טובות יותר מהלייקרס הסיכוי להגיע לפלייאוף קלוש.

billc

New member
הלייקרס עם ניצחון 3 רצוף לא 4

כמו שנאמר למעלה, אתה צריך לומר לנו על חשבון מי? סאן אנטוניו? דאלאס ? יוסטון? פורטלנד? אוקלהומה? קליפרס? גולדן? ממפיס?
אנחנו מניחים ש8 האלה יעלו, זכותך לחשוב אחרת, כל מה שאנחנו מבקשים שתאמר לנו איזה קבוצה מה8 שציינתי למעלה ללייקרס יכול להיות מאזן יותר טוב בסוף העונה.
זה בקשה קטנה, שם אחד.

י ו א ב

New member
וואלה?

מסכן כספי... דווקא החזיק ממנו, מלון.
אבל באמת למה בעצם? לא עשו עונה רעה בכלל.

למעלה