משחקי הלילה

אפילו אולסטאר גבולי במזרח. במערב לא היה מתקרב לשם בכלל

אבל זה מגולם בשכר שלו. כולה 9 לעונה. יחסית לכישרון זה חוזה מעולה. אבל כשמשקללים לזה את הסרטנות שלו מסתבר שזה כבר לא שווה את זה

Enrique romero

New member
מהתחלה היה ברור שהוא לא מתאים לשם

ליד קמבה, קיד גילכריסט וג'רלד הנדרסון צריך שחקן שידע לקלוע מבחוץ, לא עוד סוליסט עם קליעה לא יציבה. ממפיס היתה באותו מצב והשכילה להביא את קורטני לי ו-וינס קרטר (וגם פונדקסטר שחזר מהפציעה), מקווה בשביל ההורנטס שילכו בדרך דומה אחרת יהיה להם קשה להתקדם אפילו במזרח.

billc

New member
(קובי)נגד הספרס זה היה יותר מעניין, וגם האתגר היה גדול יותר

30 נקו' במשחק
בקשר לדיוייס מעניין מה איתו, נקווה שזה לא רציני, כל הכבוד לו ולקבוצה שלא משחקים בכל מחיר, מה שחסר לנו שיהיה פו איזה טרגדיה
פיניקס אוק, זה היה אמור להיות משחק חשוב, אבל פיניקס המאכזבים עם 4 הפסדים, חלק נגד נמושות מוריד את ערך המשחק הזה

billc

New member
ניו אורלינס נותנים מלחמה מול גולדן בלי דיוויס, 7 וקצת לסיום

הם מובילים

billc

New member
האם הרצף ישבר? נקודה יתרון לפליקנס 49 שניות לסיום

billc

New member
הארכה, אני פורש מכדורסל,יש פוטבול פילי נגד דאלאס,יותר מעניין

DRORIKO8

New member
היה צפוי שהווריורס ינצחו,המומנטום היה איתם

עד השבוע לא הכרתי טייריק אוונס,ראיתי אותו בבק2בק והוא פשוט גארד מעולה,יכולת חדירה,בעל קליעה,לוקח ריבאונד,יודע להפעיל את הגבוהים. גארד בגוף של פורוורד. רק חבל שעשה במכנסיים במאני טיים. מה הסיבה שמזכירים בפורום רק את דיויס ולא אותו? בעיה במאני טיים? חוסר יציבות?

billc

New member
הסיבה שלא מזכירים אותו באותה נשימה עם דיוויס, כי אנחנו ראינו

אותו יותר משני משחקים

DRORIKO8

New member
אז איך אתה מסביר את זה

ששחקן שהוא בדרך כלל בינוני ב-2 משחקים משחק כמו איזה סטאר,שפתאום יוצאת ממנו איזה אתלטיות אדירה

billc

New member
זה הבעיה שלו, שהוא לא יציב, בעונת הרוקי שלו אני חושב

שהוא זכה ברוקי העונה, וכולנו חשבנו שהנה מגיע הסטאר הבא, הוא נתן סטט מעולה, הציפיות היו גבוהות והוא לא עמד בהם
יכול להיות שאנחנו קשים עליו, בגלל שהוא שיחק בקינגס הם לא עשו כלום, יכול להיות שאנחנו מגזימים,
אם הם יגיעו לפלייאוף אני מוכן לשנות דיעה

למעלה