משחקי הלילה

לא ראיתי

צריך גם ללמוד מתישהו לא...

שלא יבעט לשחקנים בראש ויהיה שמוק ואז לא ירחיקו אותו.

Enrique romero

New member
חוסר מזל של דאלאס

שלשה של דייאו, ואח"כ מונטה עם אחלה הזדמנות להשוות אבל פספס. תכל'ס אולי היה עדיף ללכת על שלשת ניצחון כמו במשחק הקודם...

GIOVANINI

New member
כאוהד שיקגו אכזבה כפולה שאני רואה את אינדיאנה

רבאק יכלנו להיות עם יתרון ביתיות גם בחצי גמר! ולהגיע לגמר מזרח(שלא רלוונטי כי נעוף שם אבל אולי גם היה יותר קל לשכנע את מלו לבוא)

מיאמי גם אם תיקח 3 PIT , זה כל כך לא ירגש בעיקר שהיא רוב 3 שנים יצאה מהמזרח החלש ללא שום תחרות בניגוד לשיקגו בזמנו

המזרח לא היה חלש באף שנה

חוץ ממה שמסתמן השנה.
לפני שנתיים, סדרה לא פשוטה נגד אינדי, ואז סדרה מאד קשה נגד בוסטון קשוחה שהייתה המאמץ המרשים והאחרון של עידן 3 הגדולים שלה.
שנה שעברה, חצי גמר נגד שיקגו לוחמנית ומרביצה, וגמר נגד אינדיאנה ברמה של קונטנדרית.
חכה נראה מה יהיה השנה.

הוא היה חלש בשנה שהפסדתם לדאלאס...

אם איני טועה - אתה אוהד מיאמי

בשנה ההיא, כשהמזרח לא היה חלש על הנייר, רצתם לגמר כמעט בלי להזיע - 4-1 ברבע גמר, לא זוכר כבר נגד מי, 4-1 בחצי על בוסטון זקנה ומפורקת, 4-1 בגמר המזרח מול שיקגו, שאולי לא היה קל, אבל בתכלס לא ממש עמדו מולכם, ואז באה דאלאס וטרפה את הקלפים.

אני חושב שאם הדרך לגמר קלה מדי, זה מסוכן לפיינליסטית. נראה מה יהיה השנה.

באופן מוזר דווקא אז הוא היה הכי חזק

דיברנו על שנות האליפות, אבל באמת בשנה הזו בוסטון הייתה הרבה יותר קרובה לשיאה, ושיקגו נתנה עונה מלאה עם דרק רוז בריא ונראתה מצויין.
לאור מה שהתרחש בשנים לאחר מכן, קצת קשה לי להסביר את התוצאות. אולי קבוצות פחות ידעו איך לשחק נגד מיאמי כי זו הייתה השנה הראשונה שלהם ביחד? הסדרה נגד שיקגו באמת לא הייתה קלה, והייתה יכולה ללכת ל-6-7 משחקים גם כן (המשחק האחרון היה ממש הירואי, עם בליץ של הדקות האחרונות של שלשות). הנפילה מול דאלאס בגמר הייתה בעיקר מנטאלית ופחות של יכולת.

לזה התכוונתי

לגבי בוסטון - הם היו פחות חזקים בשנה ההיא - רונדו נפצע פציעה רצינית בתחילת הסדרה ולא ממש יכל לשחק ברובה, והזקנים הגיעו מוכים וחבולים ולא ממש פגעו. שנה אחרי הם הגיעו לפלייאוף הרבה יותר טובים (גם רונדו השתפר עוד).
הסדרה מול שיקגו רק נראתה כקשה, עובדתית 4 פעמים מתוך חמש מיאמי הגיע בפיגור מינימלי לדקות האחרונות, ואז היא שמה את לברון על רוז וקברה אותם.
אני מנסה לטעון שהשנה אתם עלולים לחזור על אותו סרט - להגיע לגמר בקלות ושם לחטוף. מיאמי טובה בהרבה מכל שאר הליגה. בהרבה. אבל חולשה מנטאלית זה עסק אחר.

GIOVANINI

New member
אתה משווה תמזרח הזה למזרח של שנות ה90?

שיקגו של 2 הקנדציות ירקו דם במזרח, ומיאמי מה לעשות דיי ניצלו מזרח רך , עם קבוצה בירידה (בוסטון) קבוצה חזקה שהכוכב שלה כנראה גמר את הקריירה (שיקגו) קבוצה בעלייה אבל לא מספיק חזקה עוד (אינדיאנה) ועוד נמושות אחרות

בוסטון היא לא דטרויט של תחילת שנות ה-90

את זה אני מקבל, ולכן ב-3 השנים הראשונות של ג'ורדן המזרח באמת היה חזק יותר (ניו יורק למשל). אבל ב-3 השנים האחרונות, המזרח היה די חלש. אורלנדו, מיאמי ואינדיאנה היו הגמרים של המזרח בשנים האלה, כשאף קבוצה שם לא הייתה ברמה באמת גבוהה. כולן היו קבוצות בתחילת הדרך, בדיוק כמו אינדיאנה ושיקגו של היום, ובשונה מאד מבוסטון של הביג-3 שאפילו לקחה אליפות.

rkoron

New member
הסיבה ליכולת של הפייסרס -

לא רואה סיבה אחרת ליכולת המזוויעה הזאת חוץ מהסיבה הזאת... ;)

הסיבה האמיתית לכשלון הפייסרס לדעתי

בלאגן בחדר ההלבשה, היברט צריך פסיכולוג/פסיכאטר דחוף שיוציא אותו מהדיכאון ווגל שלא מצליח להביא לשחקנים שלו 2 סטירות שיתאפסו על עצמם

Ori L88

New member
לא יאמן כמה כימיה חשובה.

זה למה ההיט והספרס תמיד פייבורטיות. אתה לא שומע על שום פיפס על בעיות בחדרי הלבשה שם.
יציבות כסלע.
באוקלקהומה יש לך את המתח בין ווסטברוק לדוראנט , ביוסטון בין הארדן להווארד.
בקליפרס בעלים אידיוט.
באינדיאנה מכות בין טרנר לסטיבנסון.
אבל בהיט ובספרס שקט..

Ori L88

New member
כן זה גם המאמנים

פופוביץ' בספרס ולברון בהיט(מישהו באמת חושב שספולסטרה מאמן שם מישהו?
)

DARKSEID

New member
לא אוהב את התגובה ספולסטרה הוכיח את עצמו

כאחד המאמנים הטובים בליגה

rapgamer4ever

New member
בשנתיים האחרונות

מיאמי נראתה כמו קבוצה מאומנת בשתי האליפויות שלה (בעיקר בראשונה), אני חושב שכולנו יכולים להסכים על כך. אתה יכול לזקוף את הקרדיט על כך לכל מיני גורמים, אני חושב שגם לספולסטרה מגיע. אף אחד לא טוען שמדובר בפיל ג'קסון 2.0 אבל הוא הוכיח את עצמו כמאמן טוב וראוי.

למעלה