דירק עם 2 החטאות מהקו ... די נו
O ohhh1 New member 29/4/14 #29 הספרס היו בפיגור 10 ומאנו החזיר אותם מילס בינתיים, כמו בכל הסדרה הזאת עושה לנו רע והוא עדיין על הפרקט.
הספרס היו בפיגור 10 ומאנו החזיר אותם מילס בינתיים, כמו בכל הסדרה הזאת עושה לנו רע והוא עדיין על הפרקט.
S Smooth CriminaI Member 29/4/14 #35 אתם קולטים תסריט אפשרי שמיאמי תעשה סוויפ בגמר הNBA על וושינגטון או משהו כזה? חח
ש שליח האל New member 29/4/14 #37 הרבע הזה נראה כמו שכולם ציפו שהסדרה תלך ... ההגנה של הספרס חונקת ודאלאס מחטיאה בעוד לספרס יש כל כך הרבה מצבים פנויים . לא נראה טוב
הרבע הזה נראה כמו שכולם ציפו שהסדרה תלך ... ההגנה של הספרס חונקת ודאלאס מחטיאה בעוד לספרס יש כל כך הרבה מצבים פנויים . לא נראה טוב
E Executioner New member 29/4/14 #38 פופ צורח על פארקר בTO הרבה זמן לא ראיתי את זה. רשמית קוואי ופופ הגיעו לסדרה
ש שליח האל New member 29/4/14 #40 מעניין מה דירק צריך לעשות כדי לקבל פאול בכל מקרה , סיפור המשחק : סאן אנטוניו 52 אחוזים מהשדה דאלאס 29 . מחצית בפיגור 14 שהספרס שולטים לחלוטין ומשיגים כל כך הרבה סלים קלים הרבה בזכות מאנו.
מעניין מה דירק צריך לעשות כדי לקבל פאול בכל מקרה , סיפור המשחק : סאן אנטוניו 52 אחוזים מהשדה דאלאס 29 . מחצית בפיגור 14 שהספרס שולטים לחלוטין ומשיגים כל כך הרבה סלים קלים הרבה בזכות מאנו.
E Enrique romero New member 29/4/14 #43 קרלייל דביל מחזיר את נוביצקי עם 4 עבירות ו-8 הפרש והספרס הולכים עליו כל מהלך ומעלים חזרה ל-13. למען האמת אני מתפלא שדאלאס עדיין במשחק, השומר היחיד הטוב שם זה מאריון ודאלמברט בקטנה, השאר עם הגנה שלא מתאימה לפלייאוף.
קרלייל דביל מחזיר את נוביצקי עם 4 עבירות ו-8 הפרש והספרס הולכים עליו כל מהלך ומעלים חזרה ל-13. למען האמת אני מתפלא שדאלאס עדיין במשחק, השומר היחיד הטוב שם זה מאריון ודאלמברט בקטנה, השאר עם הגנה שלא מתאימה לפלייאוף.
ש שליח האל New member 29/4/14 #44 כנראה שהוא יודע מה הוא עושה ... ההפרש חזר ל8 והוא הרוויח את דירק מחדש אחרי 2 סלים רצופים.
E Enrique romero New member 29/4/14 #46 כן, יצא לו טוב בסוף ההתקפה של דאלאס פשוט כ"כ טובה שלמרות שהוא היה חור בהגנה הם עדיין שמרו על ה-8 הפרש ועכשיו בתחילת הרביעי קיצצו ל-4.
כן, יצא לו טוב בסוף ההתקפה של דאלאס פשוט כ"כ טובה שלמרות שהוא היה חור בהגנה הם עדיין שמרו על ה-8 הפרש ועכשיו בתחילת הרביעי קיצצו ל-4.
E Enrique romero New member 29/4/14 #48 בעט לו בראש, מה על כלום אני שונא את הספרס אבל הגיעה פה הרחקה.
S Smooth CriminaI Member 29/4/14 #59 בבירור לא ראית תמשחק.. אני בשום פנים ואופן לא אומר שהוא כוכב על אבל בדקות האחרונות הוא היה מצוין ולדעתי ההרחקה שלו דפקה לדאלאס תמשחק כי זה היה לקראת סוף המשחק
בבירור לא ראית תמשחק.. אני בשום פנים ואופן לא אומר שהוא כוכב על אבל בדקות האחרונות הוא היה מצוין ולדעתי ההרחקה שלו דפקה לדאלאס תמשחק כי זה היה לקראת סוף המשחק