משחקי הלילה

OrEl74

Well-known member
מנהל
הלייקרס בדרך להפסד בסקרמנטו

אמצע הרבע הרביעי וסקרמנטו מובילים 103:88. קובי במשחק גרוע עם 18 נק' ב-7 מ-21, במחצית הוא היה עם 8 בלבד ב-3 מ-14.

תום116

New member
ממש השפלה

היחיד שהגיע למשחק זה גאסול, חד וחלק. כל השאר, על הפנים. אני לא מבין את אריזה עם הזריקות הטיפשיות שלו לפעמים. אבל שוב, זה המשך ישיר של היכולת ואי אפשר היה להמשיך את השקרים לאורך זמן.

תום116

New member
הדבר היחיד שאני מקווה שיוציא אותנו

מהמשבר, 4 משחקי בית רצופים עכשיו, אני מאוד מקווה לראות חזרה את אל איי הקילרית של תחילת העונה, ולא הכ"כ פאתטית ועלובה של המשחקים האחרונים, פשוט מחריד. 4 משחקי בית מול קבוצות שאפשר מולם להחזיר את הביטחון באופן משמעותי. נקווה לטוב.

ילד, תתבגר

עונת הNBA ארוכה מאוד. קבוצות שנכנסות לכושר מוקדם מדי משלמות על זה מחיר בפלייאוף. אתה לא יכול לצפות מקבוצה שתשמור על אותה רמה 100 משחקים בשנה. ויש ערבים שהקבוצה בOFF. LA הפסידה היום בחוץ(!), לקבוצה שרצתה יותר. קורה. ועדיין כול מי שראה את LA השנה יודע מה הם שווים. באמת שנמאס מההתבכיינות שלך על LA, מההתבכיינות שלך על זה שלא נותנים לך להתבכיין, מהפסימיות שלך. כרגע הם משחקים פחות טוב. זה לא אומר כלום! הם עדיין הקבוצה הכי טובה במערב, עם הסגל הכי טוב בNBA לדעתי. תזעזע עכשיו את הספינה, תשלם על זה אחר כך. אל תיגע, והשחקנים יחזרו לעצמם.

דרמה בפורטלנד

עם 53 שניות ויתרון 5 היה כדור של פורטלנד אבל חטיפה ושלשה של לואיס מקרבת את אורלנדו לפיגור 2 עם 30 שניות (אחרי פספוס וריבאונד התקפה). רוי לוקח זריקה אבל מפספס, הריבאונד של הבלייזרס אבל אין זמן על השעון ופורטלנד מבזבזים את ההתקפה. עכשיו עוד 6 שניות, כדור של אורלנדו. שעדיין מחפשת ניצחון ראשון על קבוצה עם מאזן חיובי העונה... וזה שלה!!!! שלשה של אורלנדו מנצחת בבאזר!

הרבה משחקים צמודים הלילה

גם יוטה מנצחת את מיניסוטה בנקודה. מיני הובילה ב2 אחרי זריקות עונשין של פוי עם 17 שניות לסיום. וויליאמס חדר מהאמצע, ממו הגיע מאחוריו, קיבל את הכדור, ושם 2 עם הקרש, כדי לנצח את המשחק. בדאלאס היה משחק מטורף, כשדאנקן ונוביצקי בלתי עצירים. פארקר ומאנו פתחו רע מאוד כשפארקר פותח ב1 מ8 , ומאנו ב1 מ7. פארקר עוד הצליח להגיע ל50% מאנו סתם חירב את הטבעת. בצד השני, קיד ובראה פשוט היו מעולים, והחזיקו את דאלאס במשחק. טרי איבד יותר מדי כדורים.

למעלה