משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

עוד יום במשרד. וושינגטון תארח את הקבוצה מעיר המכוניות שנראית דומה מדי לג'נרל מוטורס. אולי הסיוע באמת יגיע מהבית הלבן? קליבלנד, אחת החמות בליגה, תארח את טורונטו שבכושר רע. טורונטו את השינויים שלהם כבר עשו, כך שהפסד נוסף יהיה פשוט מסתכל. לברון מצידו מחפש לשבור שיאי נצחונות של הפרנצ'ייז. מינסוטה-יוטה: עם כל הכבוד למקהייל על הקווים, המשחק הזה תלוי ביוטה ובמצבת הפצועים שלה. אם בוזר יחזור הם לא אמורים לשמוט את המשחק הזה. יוסטון-אטלנטה: הרוקטס מקבלים מצ'אפ לא נוח לבאק טו באק, אם טימאק וארטסט ישמיכו לנוח המשחק הזה יהיה תלוי ביד של ג'וג'ו, ולא בטוח להמר נגדה. דאלאס-סאן אנטוניו: הקרב על הפלייאוף בעיצומו בדרבי הטקסני, דאלאס בכושר טוב והם פייבוריטים לנצח משחק "של 6 נקודות". שיקאגו-ניו יורק: נראה מה הבולס שווים בלי רוז ועם הפציעה הביזארית שלו ואם זה באמת ישפיע על הדרך העצלה שלהם לפלייאוף. פיניקס-מילווקי: הסאנס משחקים לא טוב, עד כדי כך לא טוב שהם מוצאים את עצמם לראשונה מחוץ לפלייאוף מאז עידן נאש. אם הם ישמטו גם את המשחק הזה צפויים פיצוצים ולכלוכים. סקראמנטו-לייקרס: המשך ישיר של המשבר הנוראי של ל.א., נצחון רק ב-12 נקודות. פורטלנד-אורלנדו: המשחק הכי טוב הלילה. הבלייזרס משחקים מצוין, נמצאים שניים במערב אחרי לוח משחקים קשה, המג'יק משחקים מצוין, נמצאים שלישיים במזרח אחרי לוח משחקים קל. פורטלנד תנסה לשמור על מאזן ביתי מושלם ואורלנדו תנסה להמשיך את המסורת המוזרה שקיימת עוד משנה שעברה של לנצח בחוץ יותר מבבית. שני הסנטרים של העתיד בקרב חזיתי, אני מנחש שהבאק טו באק של אורלנדו יכריע אותה והיא תפסיד אחרי משחק צמוד וקשה.

Answer3

New member
בואו נקווה W לדטוריט ...

תחזיות שלי שלפי דעתי זה ככה יהיה (אבל לא יודע ניראה ...) דטוריט > וושינגטון (אבל אני לא יופתע אם לא יהיה ככה ...) קליבלד > טורנטו יוטה > מינסוטה יוסטון > אטלנטה ס.א. > דאלאס שיקאגו > ניו יורק פיניקס > מלוויקי לייקרס > סקרמנטו וואורלנדו > פרטלנד שוב, זאת דעתי ... אין לי מושג בתוצאות אבל שיהיה ...

tristan79

New member
משהו לא ברור עם דטרויט

קבוצה עם 55% הצלחה (מאזן 11-9) ותוכניות לצמרת הגבוהה במזרח, אבל אתמול הם רשמו הפסד לוושינגטון, אחת הקבוצות החלשות בליגה (ולפני זה לניו יורק שגם היא לא אמורה להיות משוכה כל כך גבוהה) וגם רשום להם הפסד למיניסוטה בחודש שעבר. מה יקרה כשהם יאלצו להתמודד עם המעצמות של הקליפרס והת'אנדרס...?

the mnm factor

New member
מעניין אותי מה לאייברסון יש להגיד על כל הסיפו

ר... הרי זה מאוד פשוט מה שקרה פה. הוא עבר במקום צ'אנסי, שום דבר אחר לא קרה- והקבוצה נראית פשוט זוועה, האיזון בין העמדות התפרק לחלוטין ובאופן כמעט לא ברור גם נעלמה הרוטציה ומאז הטרייד פורטר פותח כל יום עם שחקנים שונים- פעם קוואמי כסנטר, פעם מקסיל נותן את מירב הדקות, פעם ג'ונסון והיום משהו חדש- סמול בול. הקבוצה פשוט התפרקה בעקבות הצירוף של הפאראזיט, ששבוע אחרי שהוא נשבע אמונים לפיסטונס החליט לא להגיע לאימון. בצד השני צ'אנסי הופך את הנאגטס חסרי קמבי לקבוצה שאייברסון לא הצליח לעשות איתה כלום. הוא מרסן את כולם וכעת היא כמעט בטוח תתברג יפה בפלייאוף- והוא עושה את כל זה אחרי שהשנה כבר אמרו עליו (כולל אני אמרתי) שהוא שחקן גמור. וכל זה כשהוא "נחשב" שחקן פחות טוב ממנו. מעניין אותי לדעת מה יש לאייברסון להגיד על זה. על זה שכל קבוצה שהוא מגיע אליה, גם אם היא המסודרת ביותר, הופכת לבינונית באופן מידי. תמיד אף מאמן ואף סגל שחקנים לא מסתדר איתו ואף פעם הוא לא מגיע לשום דבר. באמת, איך זה שאף אחד לא מראיין אותו בנושא... האיש די דפק את העונה של הפיסטונס, דווקא די התאים לי עוד איזה גמר מזרח או משהו... עכשיו אני חושש לאובדן הכניסה לפלייאוף, אני מתחיל לגלגל על הלשון שלי את המילים "דראפט חזק" ו"טנקינג". כי זה לא רק המאזן, זה איך ומול מי הקבוצה שאני אוהד נראית כמו חבורת תמהונים עם כדור.

rapgamer4ever

New member
*לא פורטר, קארי

אבל כן בהחלט- בדיוק כמו שחשבתי, אייברסון הוא פשוט לא מסוג השחקנים שיכולים להנהיג קבוצה לאליפות. הוא שחקן שלוקח קבוצה קטנה לפלייאוף- זה מה שהוא יודע לעשות וזה מה שהוא עשה בקריירה שלו בליגה.

יש עוד אלמנט והוא המאמן

דומארס בצעדים השנה בעצם מכריז שזוהי שנת מעבר (מעבר למה בדיוק? את מי יביאו בשנה הבאה?) המאמן הזה אין לו סמכות מול אייברסון והחבורה הותיקה, שרק לארי בראון ידע להתניע אותה כמו שצריך מסתבר. וגם את אייברסון כזכור רק לארי ידע לגייס נכון למשחק. *מתחלחל בהזכרי בסונדרס* אז אולי האלמנט הוא בעצם דומארס, האיש שהביא לנו אליפות אחת וגמר אחד, אבל גם דפק לנו מאז כבר 4 שנים ! וככה משדרים לכל הקבוצה שהשנה הזו לא חשובה כל כך, ויש השלכה גם אם לא מודעת לצד המקצועי פרופר שים לב, ההפסדים המבזים באים דווקא מול קבוצות חלשות, בלי אתגר לכאורה צריך לזכור שדטרויט פתחה את העונה בצורה מושלמת עד הטרייד, כך שהמאזן עם אייברסון במדים עלוב ביותר נקודת האור היחידה היא הנצחונות הנאים בל.א. וס.א. ואני עוקב אחרי בילאפס ומקווה להצלחתו בדנוור המתחדשת בזכותו. נאה ביותר בילאפס אנדרייטד כרוני עדיין, שזה מדהים

תום116

New member
"תמיד אני", אם אתה כבר פה

אשמח אם תיתן(או מישהו שיכול) לינק לקומונה ש"גו לייקרס גו" נתן פה לפני כמה זמן. לצערי הלינק נמחק, ואין לי מושג עכשיו איך אני יכול להגיע לקומונה.

יש לינק למעלה כאן בדף

נשמח לראותך
ובנימה אישית אין צורך לקחת כל משחק של הלייקרס כמאסט-ווין כרגע לא לקחת קשה הפסדים אולי יהיה להם יתרון ביתיות השנה מול בוסטון/קליבלנד, ואולי לא. ממש לא קריטי, בדיוק כפי שיתרון במערב לא מבטיח להם דבר מול הספארס במאי הכי חשוב זה לשמור על כולם בריאים וטריים, לשדרג את ההגנה ואת מערכי ההתקפה, ולהגיע לשיא הכושר במאי-יוני משהו שלהערכתי בוסטון לא תצליח לשחזר השנה המשחק הלילה לא חשוב בכלל בתמונה היותר גדולה, למרות זאת הצפי הוא לנצחון קליל ללייקרס
אבל מדי פעם הם יפספסו משחקים לכאורה באנקרים. זה קורה לכולם, טבעי ואפילו בריא לקבוצת ספורט בשליש ראשון של עונה המאמנים הגדולים (גרשון למשל) יודעים להכין קבוצה למאני טיים. מתי ללחוץ על הדוושה ומתי להרפות בדרישות מהשחקנים. סמוך על פיל גקסון מאמנים היסטרים, לחוצים על התפקיד שלהם, במכבי או באמריקה, מגיעים עם הלשון בחוץ לפלייאוף עם קבוצה מותשת

קליבלנד שוחטת כל מה שמשחק מולה

טורנטו קבוצה מפורקת וגם לבוש כבר אין כוח. נראה לי שבקרוב תבוא הפציעה. שנה מבוזבזת. קליבלנד, בוסטון והלייקרס 2 רמות מעל הליגה. לא כיף.

לא כיף? רק תדמיין את הגמר!

שחזור של השנה שעברה או מפגש בין קובי ללברון, לדעתי הרגע בו אחד מתחיל לרדת והשני ממשיך לעלות. כרגע הם בערך באותו גובה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחק מטורף בין סן אנטוניו לדאלאס

2 הארכות וזה עדיין לא נגמר. כרגע אנטוניו מובילים 127:125...55 שניות לסיום.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סן אנטוניו מנצחים 133:126

דאנקן עם עוד משחק גדול של 32 נק' ו-14 ריב'. פארקר עם 29 נק' 10 אס' ו-3 חטיפות. מאנו עם 18 נק' 8 אס' ו-6 ריב'. מייסון עם 12 נק' אבל עם 4 מכריעות מהקו בשניות ההכרעה. נוביצקי מסיים משחק גדול משלו עם 35 נק' ו-10 ריב' קיד במשחקו הטוב ביותר העונה מסיים עם 25 נק' ב10 מ-15 ומוסיף 10 אס' ו8 ריב'. בראה ממשיך בתצוגות שלו בדרך לשחקן המשתפר של העונה עם 21 נק' ו-5 אס'.

תום116

New member
כ"כ צפוי

אי אפשר היה להמשיך עם השקרים האלה לאורך זמן. LA במשבר. אולי גם עכשיו אני "מתבכיין"? הרי זה היה צפוי, זה היה באוויר. אלה שלא ראו את המשחקים הרי רק הסתכלו על המאזן וקראו לי "בכיין". ואל תגידו לי שהפסדים יגיעו בכל מקרה, כי לקינגס הם לא אמורים להגיע בשום פנים ואופן ! אנחנו משחקים גרוע, היינו צריכים להפסיד משהו כמו 4 מ-5 המשחקים האחרונים.

י ו א ב

New member
כן, גם עכשיו אתה מתבכיין

כולה הפסד בחוץ (שלישי מתוך 20 משחקים)... באסה לך, אבל לא יותר מזה - קצת פרופורציות. ותלמד לשרשר נכון - זה די מפריע.

להגיב למקום הנכון

אתה הולך להודעה האחרונה בשרשור ומגיב שם, כדי שהתגובה שלך תהיה למטה...אבל אז זה נראה כאילו אתה מגיב להודעה ההיא, גם אם היא לא קשורה...לדוגמא, פה ההודעה שלך משושרת כאילו הגבת להודעה על הניצחון של הספרס, למרות שאין שום קשר בהודעה שלך לספרס... הכוונה היא פשוט שתגיב להודעה שאתה רוצה להגיב אליה...אם אתה מגיב לבן אדם מסויים, תלחץ על הוספת תגובה בהודעה שלו...אם אתה מגיב בכללי אז תעשה את זה להודעה הראשונה כדי שזה לא יראה כאילו אתה מגיב על משהו מסויים שנכתב... מקווה שזה ברור יותר...

תום116

New member
אז איפה הייתי אמור לרשום את ההודעה?

כתגובה ראשונה בשרשור?

כן...

כי ככה זה נראה כאילו הגבת לספרס...פשוט תגיב להודעה הראשונה כדי שזה יופיע למטה ויתחיל מין דיון חדש כתגובה להודעה שלך...

למעלה