משחקי הלילה

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחקי הלילה

בוסטון תארח את לברון שינסה להתאושש מההגנה שהסלטיקס עשו עליו במשחק הראשון ואולי לגנוב איזה משחק קטן בחוץ. סן אנטוניו תנסה להתאושש מול ניו אורלינס (4:30 שידור ישיר בספורט 5)

שימו לב לנעליים של כריס פול

יהיה כתוב עליהם "Brian" הנה הסיפור... Brian, who had cancer, wore his Chris Paul jersey nonstop, said Michael McMyne, president of A Child's Wish of Greater New Orleans, an all-volunteer nonprofit that helps fulfill the wishes of about 100 critically ill Louisiana children each year. McMyne asked that Brian's last name not be used to respect the privacy of the grieving family. Brian's wish was simple: He wanted to go to a Hornets game. So McMyne got him tickets to Monday night's playoff game against the San Antonio Spurs. But at the last minute, a friend of Brian's family called to cancel. The boy had been rushed to the hospital with a high fever, she said. He died hours later. In his final weeks, Brian told his family that he knew he was going to heaven and that he wanted to meet Jesus wearing his Chris Paul jersey.

Oxycodone

New member
הצפיות שלי

אני מצפה למשחק טוב של הספרס , הכדור עובר לטקסס , הספרס יעופו בלי מאבק ? אני מצפה שהספרס ינצחו את שני המשחקי בית וישווו את הסדרה , איפה כל הנסיון פלייאוף שלהם ? אני יודע שכל זה לא מעניין את כריס פול והוא מסדר אסיסטים בלי חשבון , אבל בכל זאת לא ציפיתי שזה מה שיקרה. בסדרה השניה צפוי שוב משחק עם סקור נמוך והגנות , ובו אני מצפה מלברון לשבור את ההגנה של הסלטיקס , שעמד על 12 נקודות בלבד במשחק הקודם , אני די מקווה שהקאבס ינצחו , אחרת הסדרה הזו גמורה , למרות שלפי הסטיסטטיקה הקאבס הכי טובים במשחק החמישי..אם אני לא טועה , הם ניצחו כל משחק חמישי בסדרות פלייאוף. העניין הכי מדאיג במזרח , פציעתו של בילאפס כמובן. ראיתי הרבה פעמים את ההילוך החוזר וכבר די התחלתי לחשוב שנלסון הצמיד את הרגל השמאלית שלו לרגל של בילאפס כדי לנסות להכשיל אותו..? כנראה שלא אבל אני די פרנואיד. בכל מקרה פציעה כזו, מתיחה בירך יכולה לגמור את כל העונה של דטרויט אני מקווה שפשוט נתפס לו השריר ואין קרע , כי השתקמות מכזו מתיחה יכולה לקחת כמה ימים , לחלק מהשחקנים אפילו שבועיים , והוא כבר בן 30 +ככה שאני מניח שיהיה לו יותר קשה להשתקם , רודני סטאקי קלע 18 נקודות בתור מחליף , אבל זה לא מספיק. בילאפס יודע לחבר את כל הקבוצה ביחד , ולהכניס את הגבוהים למשחק , ומקדייס ומקסייל היו פשוט משותקים במשחק הקודם , אני מקווה שבילאפס יחזור לשחק כמה שיותר מהר. אני בכל זאת מאמין שדטרויט יכולים לעבור את אורלנו בלי בילאפס , אבל לא יהיה סיכוי בגמר מול בוסטון או קליבלנד. קראתי ב espn שיש סיכוי שבילאפס ישחק במשחק בשבת , לא יודע כמה אפשר להאמין לזה , בכל מקרה אולי עדיף שהוא ינוח לעוד משחק , עדיף להפסיד את המשחק ולהשוות את הסדרה , מאשר לסכן אותו , בכל מקרה אני מקווה שהוא יתאושש לקראת המשחק החמישי .

פציעת הצונסי

בפלייאוף קבוצות שומרות על שתיקה סביב פציעות או מחלות שחקנים, למען לו"פ (לוחמה פסיכולוגית, הנה המצאתי ר"ת) ולמען מאמן היריבה לא יוכל מראש להתאים את הקבוצה. לכן הוא גם הובל ישר לחדר ההלבשה. דאנקן, יש שמועות שהיה חולה, ובס"א מיהרו להכחיש, הם לא רוצים תירוצים או להיראות עוד יותר פגיעים ממה שהם כבר. במקרה הזה, באמת אי אפשר לדעת מה המצב, אבל אם יש יתרון הוא בכך שזה קרה ב 2:0 בסדרת חצי הגמר ולא אח"כ, וגם לא נוכל להאשים את הקבוצה בעומס יתר על השחקן במהלך העונה - שמרו עליו. כמו גם, נתנו לסטאקי להיות רכז פותח כמה פעמים, כך שהמצב סביר ואפשר לנצח באורלנדו אפילו בלעדיו. את הסדרה הזו, גם. מעבר לכך, חייבים את צונסי בריא 90% לגמר המזרח הוא hyper extended לפי דיווח שראיתי, שזה לא משהו שחוויתי על בשרי אבל לפי מה שראיתי על אחרים, מתאוששים מזה תוך כמה ימים במקרה לא חמור. יאללה לברון, תן לנו סדרה מקבילה ארוכה !

בוסטון קליבלנד רבע שני

קאבס בנקודה, ביג Z עם 12 הקלע המוביל במשחק, גיימס 7, פירס 7, הספסל של בוסטון תורם עכשיו עם פייגיי בראון, קאסל, פוזי - מדהים כמה שחקנים עם נסיון ונפטלין מושלכים למערכה כאן ! קליבלנד כבר הובילה ב 9 ובוסטון חזרה מהר

מחצית - 44:36 סלטיקס

ריצת 19:3 של בוסטון, תוך תצוגת זריקות איומה של הקאבס, חוזרת על התסריט של המשחק הקודם שתי הקבוצות מחטיאות המון מהשדה ומהקו, ולא הכל הודות להגנות - פשוט נגרות לשמה לברון, אמרו שלא יחזור על תצוגת האימים - אז הוא כן... ראש בקיר על שנים ושלושה, אירבול, בריקס, החטאות עונשין, פשוט לא ייאמן. ונראה שאין לו עם מי לשחק, או שהוא לא מאמין שיש לו עם מי לשחק. שוב אותה קליבלנד מוכרת. מה יהיה איתם? בוסטון לא טובה ופשוט נלחמת בטירוף על כל פוזשן וכל ריבאונד, פואו במקום עם 9 ואנרגיות מהספסל, גארנט 9 ו 7, פירס 9, גארנט 9 ומנהיגות, קאסל 9 כולל בסוף המחצית 48% מהשדה אחרי רבע שני כהלכה, אבל גם 7 החטאות עונשין. שליטה בריבאונד עם יציאתו של Z בשלוש עבירות מוקדמות. בעצם יש לו רק ריב' אחד, ובכל זאת הנוכחות שלו עזרה. בוסטון מגיעה לכל כדור אבוד. לקליבלנד Z עם 12, לברון 11 ב 3 מ 13, וולי היחיד שפוגע עם 9, כל השאר ביחד - 4 נקודות !! קליבלנד עם משהו כמו 2 מ 20 ברבע השני?! ושוב, לא הכל הגנה של בוסטון, אם כי נדמה שיש כבר כוח הרתעה שנוצר וגורם לשחקני קליבלנד לאבד עצמם לדעת בהתקפה הערכה - שלא כמו במשחק הקודם שהיה צמוד, קליבלנד תחטוף בראש בחצי השני אלא אם לברון בעצמו יקלע באחוזים גבוהים. כי הסלטיקס בסהכ נתנו כמה דקות טובות. ואם יבואו ויבצעו כמו שצריך בהתקפה בחצי השני - זו תהיה תבוסה

56:38 כל כך מהר?

המשחק הזה גמור, ראשה של קליבלנד מסוחרר והיא לא במשחק בערך כמו בן ואלאס שקרה לו משהו בדקות הראשונות (לא ראיתי) ולא חזר לשחק בינתיים ירד ההפרש ל 14 (בסקור כזה הוא שווה ערך ל 25) אבל אני כבר בדרך לשעת שינה נוספת... לברון, איבדת אותי כ witness

סיום 89:73 לירוקים

הבצורת בקאבס נמשכת לברון 21 ב 6 מ 24, ביג Z היציב עם 19 באחוזים טובים וולי 13, כל השאר פשוט לא קיימים ריברס עושה בית ספר לבראון שלא התאים בכלל מהמשחק הראשון. כולם אמרו שלברון לא יתן עוד משחק גרוע, אבל ההגנה של בוסטון הורגת אותו. היו לו יותר איבודים מאסיסטים! בוסטון קיבלה בחזרה את פירס עם 19 ואלן עם 16, ותצא לאוהיו אופטימית למרות שכבר ראינו מה קרה באטלנטה, כרגע נראה שבוסטון תצא משם עם נצחון אחד. אבל אי אפשר באמת לדעת. קליבלנד בבית היא קבוצה שונה

Carmelo Anthony

New member
מה קורה ללברון?!?

לא יכול שבוסטון ממש מצליחה לעצור כל כך טוב את לברון, חשבתי עד היום שזה בלתי אפשרי.... :-S

הלילה לא יעצרו אותו

אבל גם שני משחקים הם יותר מדי בשבילו. אתה לא יכול לעצור לגמרי שחקנים כמו קובי וכמוהו 48 דקות, זה שילוב של הגנה חכמה שדוחקת אותו מחוץ לאיזור הנוחות שלו, + יכולת רעה שלו

יובי בראון העיר עכשיו

גארנט לא ממש צריך לשמור על בן ואלאס או ורזאו, וכשאחד המגנים הכי טובים שיש מצטרף ללחץ על לברון יש תוצאות

OrEl74

Well-known member
מנהל
יופי של משחק בין אנטוניו לאורלינס

CP לוקח את המשחק עליו עם 14 נק' ברבע הראשון מהצד השני פארקר נותן 10 כתגובה. ניו אורלינס פתחו את המשחק ב-8:0 אבל סן אנטוניו התאוששו - 23:21 לניו אורלינס בסוף הרבע הראשון.

אומרים שדאנקן היה חולה

האמת הוא עדיין נראה חולה ותשוש. ווסט ענק, נותנים לו את הרווח לזרוק והוא קולע, שומרים צמוד והוא תוקף את הסל אוברטו פשוט לא עושה כלום, וגם קורט פינלי מהספסל 8 נק', מאנו בחמישיה עושה סדר. פג'ה משותק לגמרי פארקר טוב, פתח בנסיון לשמור את פול, לא הלך כמובן... כמה כניסות יפות לסל חם, חם באלאמו

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא יודע אם הוא חולה או לא

אבל צ'אנלדר פשוט עושה עליו עבודת הגנה מרשימה. נכון שהוא כבר לא ילד ובאופן טבעי היעילות שלו פוחתת אבל עדיין צריך לתת קרדיט להגנה המצויינת של טייסון עליו.

צנדלר מצוין

בכל זאת אני צופה שדאנקן ייקח פיקוד בחצי השני וישים יותר נקודות, יהיה יותר אגרסיבי כי אם לא, יש לנו אלופה חדשה... כלומר, סביר שתהיה לנו אלופה חדשה בכל מקרה במצבם של ס"א במבט לעתיד מול הלייקרס, אבל אפשר יהיה להכריז "המלך מת" עוד הבוקר אה, ושכחתי - ברכות לגליל וקטשפר על הסנסציה אמש בנוקיה מול סגנית אלופת אירופה והוא עוד התנצל על שאמר - ששרף לא מבין כדורסל?
שלושה הפסדים רצופים למכבי בליגה, לא קרה מזה 30 שנה ! שלושה הפסדים רצופים לספארס, לא קרה מזה? מאז הסדרה מול הלייקרס ב 2004, והסל של פישר...

למעלה