משחקי הלילה- 8.12

Cade Foster

New member
קבוצות יותר טובות מאיתנו ניסו להוציא אותם מהcomfort zone

הפרק הזה בהיסטוריה של הכדורסל כנראה תם, כי הכדורסל שלהם פשוט מנצח את הכדורסל האיטי שהתרגלנו אליו. תראה מה הם עשו לממפיס לדוגמה, קבוצה שניסתה לכפות את קצב המשחק שלה. ותראה מה קרה לאותה ממפיס שעה אחר כך מול קבוצה אחרת ששחקנים שלה תופסים יום קליעה.
&nbsp
צריך לזכור שמדובר פה במשחק אחד בסך הכל ואינדיאנה עדיין נמצאת בתהליך שמטרתו להפוך מקבוצה כמו ממפיס לקבוצה כמו גולדן סטייט.
&nbsp
לא מבין איך אתה אומר על משחק שנגמר ב8 הפרש שבלי ההתפוצצות של תומפסון (39 נקודות) היה נגמר אותו דבר. הרי ההתפוצצות שלו היא זו שהביאה להפרש כזה במהלך המשחק. חוץ מזה רוב הזריקות שהוא קלע היו זריקות מאוד קשות שאתה מנסה למנוע מקרי, לא מתומפסון.

rapgamer4ever

New member
הן לא יותר טובות מכם

טורונטו עשתה חיים קשים לגולדן פעמיים העונה. הקליפרס הקשתה על גולדן פעמיים. גם משחק אחד מול יוטה ואחד מול ברוקלין היו קשים.
&nbsp
המשותף לכל הקבוצות הללו הוא הגנה אגרסיבית והמכנה השני שגרם לקבוצות נחותות כמו יוטה או ברוקלין להישאר צמוד הוא קצב המשחק.
&nbsp
המשחק נגמר ב-8 הפרש כי הבסתם בגארבג'. הוא היה חד צדדי.
המשחק היה כמעט גמור כבר ברבע הראשון כשגולדן עלתה לפלוס 15-20, אתה יודע בעצמך שהיא לא מפסידה משחקים כאלה.
כשההפרש עלה ל-30 ברבע השלישי המשחק היה גמור ב-100%. אז בוא נגיד שאם תומפסון היה קולע פחות ההפרש היה 20. עדיין זו תבוסה ויותר משזו תבוסה זו לא הדרך הנכונה לשחק מול גולדן כי פשוט לא מנצחים אותה ככה.
&nbsp
אין לי שום בעיה עם העונה החיובית של אינדיאנה, דיברתי על המשחק הספציפי מול הווריורס שבו נקטתם בשיטת משחק אבודה מראש.

Cade Foster

New member
מי אמר אבל שאינדיאנה מסוגלת לשחק כמו טורונטו וברוקלין?

הגבוהים של אינדיאנה הם יאן מהינמי, לאבוי אלן, ג'ורדן היל. הנוכחות של כל אחד מהם (למעט מהינמי וגם הוא במקרים ספציפים) היא מעיקה ביותר מכל הבחינות. הם לא טובים התקפית, לא טובים הגנתית, לא טובים בריבאונד. אבל זה מה שיש.
&nbsp
האפשרויות שלנו למשחק הזה היו:
1. לשחק עם חמישייה מסורתית לאורך כל המשחק, קצב איטי, למשוך את השעון עד הסוף בכל התקפה וללכת לפול ג'ורג' - בערך כמו שקליבלנד שיחקה מול גולדן בגמר האחרון
2. בהתקפה לשחק את המשחק הרגיל שלנו ובהגנה להתמקד על גרין וקרי, שני השחקנים הכי טובים של גולדן העונה
&nbsp
את אופציה 1 ניסו קבוצות, כולל קליבלנד, וגולדן מצאה בסוף את הפתרון: חמישייה אולטרא נמוכה שפשוט שורפת קבוצות כאלה. יכול להיות שבמקום שההפרש היה מגיע ל30 הוא היה נע סביב החד ספרתי לאורך כל המשחק, אבל סביר להניח שהיינו מפסידים.
אז בחרנו באופציה 2, שזה בעצם אומר תחרות קליעות של פול ג'ורג' וCJ מיילס מול קליי תומפסון ושאר שחקני המשנה של הווריירס. ג'ורג' ומיילס היו מעולים. ובכלל אינדיאנה היא קבוצת הקליעה השנייה בטיבה בליגה, כך שאם יש קבוצה שאמורה לנסות את זה בכל הכח זו היא.
&nbsp
המחשבה היא פשוטה: אם ניתן לקרי לשחק את המשחק שלו הם ינצחו אותנו ב10 מתוך 10 משחקים. אם ניתן לתומפסון לעשות את זה, הוא ייתן לנו בראש 7 מתוך 10 ובשאר ה3 ננצח. מה לדעתך עדיף?

rapgamer4ever

New member
אני חושב שאתה משלה את עצמך לגבי מה שהצלחתם להשיג במשחק

אתם ספגתם 111 נקודות בשלושה רבעים. זה מביך אפילו נגד גולדן סטייט. גולדן הלכה עם תומפסון שהיה חם אז קרי סיים "רק" עם 30 נקודות ו-10 אסיסטים אבל ממש לא הגבלתם את קרי, באותה המידה הוא יכול לשים 40. אתם לא הפרעתם במאומה למשחק של גולדן. אני חושב שב3 הרבעים הראשונים היו לכם אולי 5 פוזשנים הגנתיים טובים במצטבר.
&nbsp
אני אפילו לא מדבר על ההרכב אלא על חוסר האגרסיביות. לא נלחמתם בחסימות, לא לחצתם את מובילי הכדור. ביכולת הזאת אתם לא הייתם מנצחים 3 משחקים מתוך 10 וגם לא אחד מתוך 10.
&nbsp
אני לא אומר את הדברים האלה כדי לרדת על אינדיאנה אלא בכדי שתראה את המצב כמו שהוא. אף אחת לא הצליחה לנצח את גולדן העונה ובטח שאין לי טענות לכך שאינדיאנה הפסידה... הטענה היא כלפי שיטת משחק לא מתאימה ורפיון הגנתי כללי. הקבוצות שהצליחו להלחיץ את גולדן העונה עשו את הדברים בדיוק הפוך מאינדיאנה.

Cade Foster

New member
די התעלמת ממה שרשמתי

קרי יכול לקלוע מבחינתי את כל 100 הנקודות של גולדן סטייט אם הוא לוקח את כל הזריקות שלהם. גם אותי וגם את ווגל מעולם לא עניין הווליום אלא רק היעילות. קרי סיים אתמול עם 3 מ11 מה3 ופחות מ50% מהשדה. זה גרוע במונחים שלו, אם היית מספר לווגל בתחילת הערב שזה יהיה הסטאט של קרי הוא היה מאושר.

rapgamer4ever

New member
כי הטענה שלך פשוט לא נכונה

אתם לא כפיתם על קרי לקלוע 3-11 משלוש. הוא פשוט קלע במקרה 2 שלשות פחות מהרגיל.
קרי שיחק טוב, אתה מצייר תמונה הפוכה מהמציאות. 29 נקודות באחוזים טובים+ 10 אסיסטים על 4 איבודים. הוא גם היה קולע 40 לולא היו מחפשים את קליי בכל הרבע השלישי. גולדן בחרה לשחק על קליי שהיה חם, אתם ממש לא מנעתם מהם מלשחק על קרי.

Cade Foster

New member
טוב אז נסכים שלא להסכים

אני לאורך כל המשחק ראיתי את קארי זורק פעם אחת בלבד מחוץ לקשת כשהוא פנוי. את עיקר הנזק הוא עשה בניהול המשחק המושלם שלו כשידע לחלק את הכדורים בדיוק לשחקן החם בכל שלב נתון. העניין הוא שבדרך כלל הוא עצמו השחקן החם הזה.
&nbsp
אני רק אגיד עוד משהו: אם התוצאה הסופית הייתה זהה לחלוטין, אבל הייתם מחליפים רק בין הסטטיסטיקות של קרי ותומפסון (כלומר קרי מפציץ 10 שלשות וקליי 3 מ11) אז הייתי מתאכזב. כי מה קרי יכול לעשות - כולם יודעים. תומפסון לא מספיק עקבי בקטע הזה, לכן זה לגיטימי לתת לו להיות האיש שינצח (ולאורך רוב הערב זה ממש לא היה ככה, פשוט כשהוא נכנס לזון אי אפשר לעצור אותו)
&nbsp
ועוד משהו קטן: דיברת על 111 נקודות של גולדן ב3 רבעים. זה בהחלט לא נעים, אבל אינדיאנה קלעה 83 נקודות באותם 3 רבעים וזה די הרבה (מעל 110 למשחק) מול ההגנה הכי טובה בליגה. איך שאני לא מסובב את זה אם לא תצוגת קליעה שאפילו באימונים שחקני הווריירס לא נותנים, זה היה משחק צמוד.

rapgamer4ever

New member
אחי תסתכל שנייה ממבט רחוק יותר

אפילו אם אנחנו לא מסכימים על הפרטים תקשיב שנייה למה שאתה אומר:
"אמנם הפסדנו ב-28 הפרש בשלושה רבעים אבל לולא תצוגת קליעה של קליי זה היה משחק צמוד".
כדורסל לא עובד ככה. אתה מפסיד ב-28 הפרש מסיבה אחת ויחידה: כי אתה הרבה הרבה פחות טוב. אל תשלה את עצמך שאם קליי היה קולע פחות טוב אז היה לכם איזשהו סיכוי.

Cade Foster

New member
לעולם לא נדע את זה

אתה טוען שאם קליי לא היה כל כך חם קרי היה לוקח על עצמו יותר ומנצח אותנו בעצמו. זה מאוד ייתכן והגיוני, אבל קרי לקח בסופו של דבר פחות או יותר את כמות הזריקות הרגילה שלו. אין לי דרך לדעת כמה עוד הוא היה קולע אם היה לוקח עוד 10 זריקות. אולי עוד 3, אולי עוד 8. מה שבטוח זה שאם הוא היה נצמד לאחוז שלו לאורך הערב, וגם דריימונד גרין היה נצמד לאחוז שלו לאורך הערב עם יותר זריקות - המשחק היה צמוד יותר.

אם מתעלמים מיאן קלארק ששיחק 12 דקות כי היה גרבג' טיים ארוך, קרי וגרין סיימו אתמול עם האחוזים הכי גרועים בגולדן סטייט גם מהשדה וגם מהשלוש. אז אני חושב שלאינדיאנה יש חלק בזה כי זה לא שהם לקחו מעט זריקות מהרגיל (גרין אולי כן, אבל הוא מחוויר לעומת קרי בכל מקרה). הם סיימו עם 15 מ36 משותף, זה אחוז חלש עבורם איך שלא תסובב את זה. אם הם היו קולעים באחוזים הרגילים שלהם ותומפסון בנוסף היה קולע את מה שקלע אז הייתי מסכים איתך. אבל זה פשוט לא נכון לומר ששום דבר מתוכנית המשחק של ווגל לא עבד. הרבה מאוד מזה עבד, פשוט לא נלקחו בחשבון דברים אחרים שעבדו לגולדן סטייט בצורה מושלמת לאורך 3 רבעים.

rapgamer4ever

New member
הם סיימו עם 15 מ-36, לא 15 מ-46

והאחוזים של קרי בכלל לא נמוכים. ה-48% שלו מהשדה נמוכים בהשוואה ל-55% הקבוצתי פשוט כי אפשרתם לאזילי ובוגט כל-כך הרבה דאנקים ולייאפים.
&nbsp
אם קליי היה פחות טוב אז ההפרש היה 18 במקום 28, זה באמת לא כזה משנה. גולדן עשתה מה שהיא רצתה. לא ראיתי בחיים שלי משחק כדורסל שההפרש הגיע ל-28 ואפשר לתלות אותו איכשהו באלמנט בודד שהלך לטובתה של קבוצה מסוימת בערב נתון. אתה מפסיד ב-28 כי היריבה קורעת אותך. אתה סופג 111 נקודות בשלושה רבעים כי ההגנה שלך רעה. אין הסבר אחר לדברים האלה.

Cade Foster

New member
תיקנתי את זה אחר כך, קיוויתי שלא תשים לב

בכל אופן גם 42% בשביל השניים האלה זה מתחת לסטנדרט שלהם.
&nbsp
אני חושב שאנחנו מסכימים על יותר דברים ממה שנדמה לך. מי הייתה יותר טובה ובהרבה - ברור לכולם. זה שתוכנית המשחק של אינדי לא השיגה את התוצאה הרצויה - גם זה ברור. וזה גם לא נכון שאני תולה את הכל באלמנט בודד. לא רק תומפסון היה אדיר. ליווינגסטון, ראש (3 מ6 מחוץ לקשת), איגי, בוגוט ואזילי - כולם תפרו אותנו. כל אלה ביחד הם הסיבה ל30 הפרש. השאלה של הדיון הזה היא האם אתה מעדיף שהחבר׳ה האלה ינסו לנצח אותך או שקרי יעשה את זה. עם הדילמה הזאת ווגל היה צריך להתמודד.

rapgamer4ever

New member
לסיכום

אנחנו רואים אחרת את הסיבה והתוצאה.
אתה טוען שאינדיאנה בחרו להגביל את קרי וגרין, לכן שאר המשלימים לקחו יותר על עצמם ועשו את זה היטב.
אני טוען שהכל הלך לגולדן כל-כך בקלות שקרי התמקד בלשתף את החברים ולא ניסה אפילו להשתלט על המשחק דרך הסקורינג שלו.

fatnoam

Active member
לא תנצח את הקלעים הכי טובים בליגה בתחרות קליעה

כנראה שמה שניסו הקבוצות האחרות לא עבד. זה לא אומר שהתכנית של אינדיאנה לנסות לנצח בתחרות קליעה יותר טובה. למעשה, היא הרבה פחות טובה.
&nbsp
אין שום דרך לנצח את הקבוצה הזו מבלי להוציא אותה מהקומפורט זון שלה. ככה הקאבס לקחו שני משחקים בגמר, ובתכל׳ס זה הסיכוי היחידי.
&nbsp
אני חושב שדווקא לאינדיאנה היה סיכוי טוב אם הם היו הולכים וניגשים בעצם לצורה אחרת להגן. הייתי שם את ג׳ורג׳ על דריי, ואחד מהפורוורדים על קרי, ומחליף עליהם מבלי לחשוב יותר מדי, כי דריי לא אמור לטחון את הפורוורדים של אינדיאנה כשהוא בא עם הפנים לסל (לא את מיילס ואת באדינגר לדעתי), ושג׳ורג׳ יוצא עליך בחילוף זה אמור למנוע מסטף breathing space.
&nbsp
מצד שני קליי היה אחראי לרוב הנזק וג׳ורג׳ שמר עליו רוב הזמן, אז לא יודע. בגדול אני חושב שבשביל לשמור על קליי צריך מישהו יותר חתולי וזריז שעובר את החסימות יותר בקלות, מאשר מישהו בגובה שלו, כי אני לא חושב שהפוסט אפ שלו קטלני כמו היציאה לקליעה מהשלוש. מצד שני קליי היה די קר רוב העונה ולכן אני לא מופתע שהפייסרס לא התמקדו בו יותר מדי בהכנה למשחק הזה.
&nbsp
בכל אופן אני לא חושב שלאינדיאנה יש את העומק או הכשרון להתמודד עם הלוחמים בכלל, ללא קשר לטקטיקה של ווגל. אני כן נוטה להסכים עם ראמפה אבל כשהוא אמר שהגיים פלאן של אינדי לא היה מספיק טוב.

Cade Foster

New member
קליבלנד ניצחה את גולדן פעמיים

ואז סטיב קר הוציא מהשרוול את החמישייה עם גרין בסנטר. מאז ועד היום הם לא הפסידו אף משחק. אז לא, אני לא חושב שהטקטיקה הזאת עדיין תקפה.
&nbsp
לגבי השאר, קרא מה כתבתי ליובל. שוב, אינדי היא קבוצת הקליעה השנייה הטיבה בליגה. אם יש איזושהי קבוצה שיכולה לנסות לנצח את גולדן סטייט בתחרות קליעות, ועוד אצלה בבית - זו אינדיאנה.
&nbsp
אני חייב שאלה: בכמה משחקים לדעתכם קליי תומפסון יקלע 10 מ14 מה3? זה משהו שיחזור מידי ערב אם לא יתמקדו בו, כמו סטף קרי?

rapgamer4ever

New member
אבל לא התמקדתם בקרי...

במקרה תפסתם אותו בערב קליעה חלש משלוש. כמעט כל השלשות שלו היו נוחות. ההגנה שלכם במשך שלושה רבעים הייתה רעה. אם הייתם מצליחים להגביל את קרי כמו שאתה מתאר הוא לא היה שורף אותכם עם לייאפים קלים שוב ושוב.
&nbsp

billc

New member
8 הפרש זה שקר, תום רבע שלישי קרוב ל30 הפרש

קארי , גרין ,קליי יורדים לספסל ברבע האחרון במטרה כנראה לא לראות מגרש יותר,
5 דקות לסיום הם חוזרים למשחק, קשה להם להכנס למשחק ואינדי מנצלת

ההפרש האמיתי במשחק הזה היה יותר קרוב ל50 מאשר ל8 שהסתיים, וזה בלי בארנס שחקן חמישיה, ובלי ברבוסה שנותן דקות מעולות מהספסל.

היה לכם משחק גרוע, ועדיף להודות בזה ולנסות לשפר, התרוץ שלא ניתן לשמור על קבוצה כזאת, לדעתי זה רק תירוץ, יש קבוצה שתראה איך עושים את זה, יכול להיות אוק, יכול להיות קלבלנד, יכול להיות הספרס,

גולדן זורקת הרבה מסירות מסוכנות, לדעתי הקבוצה שתבין את זה, ותנסה לנצל את זה , תמצא את הנוסחה לפחות להוריד את גולדן למספרים נורמלים

Cade Foster

New member
גם 30 הפרש זה שקר

שוב, תבדילו בין מאורע חד פעמי למשהו שיחזור שוב ושוב אם תאפשר אותו. סטף קרי הוכיח כבר לאורך מספיק משחקים שאם לא תיתן לו מקסימום תשומת לב הוא יסיים ערבים עם 10 שלשות בכיף. תומפסון הראה דברים דומים במשחקים בודדים עד כה בקריירה שלו, לא משהו עקבי (כספי וסקרמנטו יכולים לספר לנו על זה, וגם אז זה היה לאורך רבע אחד). תן לו במשחק הבא לזרוק 14 שלשות (רובן שלשות קשות!!) ואין מצב שהוא תופר 10.
&nbsp
חישוב סיכונים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יוסטון מצליחים להפסיד אפילו לנטס

הקבוצה הזאת צריכה זעזוע רציני

Anfield

New member
היה משחק מצויין

קודם כל נתחיל מאיש המשחק ווסטברוק, 16 אסיסטים ב25 דקות ואפילו המספר הזה לא באמת מספר לכם כמה הוא שלט במשחק הזה. הוא היה פנומנלי.
דוראנט איבקה וייטרס קלעו את כל מה שנתנו להם וגם את מה שלא נתנו להם ומהצד השני לממפיס לא היה מושג איך להגיב להרכב נמוך עם דוראנט ב4 ואיבקה ב5. זה פשוט גמר אותם. כשהתחילה הריצה ביאס אותי שהגיעה המחצית כי זה אומר שצריך לפתוח עם אותה חמישייה של אדאמס ואיבקה במקום להמשיך עם סמול בול (היגיון אמריקאי) אבל הריצה בכל זאת המשיכה ברבע ה3 והמשחק הפך לגמור למעשה.
ממפיס יותר טובה ממה שהראתה, אחרי הכל היה כבר מפגש איתם העונה והם ניצחו אותו אבל היא נכנעה ממש בקלות, כשזה הגיע ל15-17 הגיעו כבר סלים קלים מאוד שהפכו את זה ל30. משחק הבא מול אטלנטה מחר בתקווה לראות עוד הופעות כאלה.

למעלה