משחקי הלילה- 8.12

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה- 8.12

2:00
קליבלנד- פורטלנד: הקאבס עם 3 הפסדים רצופים. הפסד רביעי לא יתקבל בהבנה.

אינדיאנה- גולדן: המשחק המרכזי! רבים סימנו את המשחק הזה בתור מוקש לרצף של הווריורס, במשחק חוץ מול יריבה איכותית. אינדיאנה קצת התקררה בהשוואה לשבוע שעבר אבל היא תעשה לגולדן חיים קשים. המועמד מס' 1 ל-MVP פוגש את מי שבעיני כרגע שני במירוץ (פול ג'ורג').

2:30
ברוקלין- יוסטון: הרוקטס עדיין לא משכנעים אבל לפחות מצליחים להשיג ניצחונות. מול ברוקלין זה לא אמור להיראות אחרת.

3:00
ממפיס- אוקלהומה: מי זוכר את הפתיחה החלשה של הגריזליס? ניצחון הלילה יעלה אותם למקום השלישי במערב על חשבון הת'אנדרס.

4:00
דנבר- אורלנדו: המג'יק ממשיכים את מסע החוץ במערב.

5:00
סקראמנטו- יוטה: קאזינס ינסה להתאושש מהסלאמפ. יוטה מגיעה מעודדת לאחר הניצחון הגדול בהארכה מול אינדיאנה.

תהנו!

BeniTaz

New member
מעניין מי ישמור על פול ג'ורג' בתחילת המשחק

קליי תומפסון? לא נראה לי גרין ולא נראה לי ראש. גם לא נראה לי שאיגודאלה יפתח בשביל זה. למרות שזה מה שאני הייתי עושה במקום קר/וולטון. פעם ראשונה שההיעדרות של בארנס תהיה משמעותית ופעם ראשונה מאז הפציעה שלו שגולדן סטייט תצטרך לעשות שינוי.

Cade Foster

New member
מבאס ההפסד ליוטה

גם כי כל הפסד הוא מבאס, אבל בעיקר כי רציתי שזה יהיה משחק בין הראשונה במערב לראשונה במזרח.
&nbsp
בכל אופן במשחקים מהסוג הזה פול ג׳ורג׳ מתעלה אז יהיה מעניין היום. איזה כיף לאוהדי הווריירס שכל משחק מולם מתנהל באווירה של פלייאוף, או לפחות מתחיל ככה עד שהם מתחילים לרמוס.

rapgamer4ever

New member

באמת מדהים שהוא שיחק 200 דקות השנה ומסר 0 אסיסטים.

Anfield

New member
גדול

יש לו את הסוכן מספר 1 בעולם אני אומר לך, איך הוא השיג לו את הדיל הזה לא מבין ולא אבין בחיים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחקים מעניינים

לקליבלנד לא יהיו חיים קלים מול פורטלנד אבל המשחק בקליבלנד כך שהם צריכים לקחת את זה.
3 הפסדים רצופים זה בהחלט לא להיט אבל אל תשכח שאחד שמול מיאמי לברון לא שיחק אז אפשר להבין את ההפסד.
&nbsp
&nbsp

billc

New member
משחק מאוד מעניין , אינדי גולדן,

אומרים שההתקפה שלהם השתנה לגמרי, יותר מהירה, והרבה יותר שלשות.
וההגנה שלהם לא ממש נחלשה. הם עדיין קבוצה הגנה מצויינת. וכמובן פול ג׳ורג חזר

לדעתי כדי להפריע לגולדן צריך להתכונן טוב טוב כלפיה, ולא להסתפק בשיטה.

המעומדים לשמור על פול ג׳ורג, קליי תומפסון, איגודולה, גרין.

בקשר לשמירה על קארי, זה נראה שגם אם יהיו הרבה חילופים, הרבה אנשים מסוגלים להפריע לו. בכל מקרה יהיה מעניין הלילה

billc

New member
קארי וגולדן כלכך טובים, דווקא אינדי פתחה טוב

Enrique romero

New member
לראות את גולדן זאת פשוט חוייה

79 נק' במחצית, קליי עם 8 שלשות, קרי Being קרי. אני באמת מתפלל שלא תהיה שם איזו פציעה רצינית ונוכל לראות אותם עוד הרבה שנים רצים ביחד, בפרט בפלייאוף בקרוב שנקווה שגם שאר המועמדות לא יגיעו אליו חבולות כמו שנה שעברה.

liron1311

New member
klay is on fire!!!

קליי תומפסון עם 8 שלשות במחצית! 29 נקודות סך הכל
&nbsp
קארי עם 16-6-5-3 ורק 3 מ9 לשלוש
&nbsp
הפייסרס עם 60 נק' על גולדן במחצית ועדיין בפיגור 19, גולדן עם 79 במחצית(!).

Cade Foster

New member
מה שמפחיד שזה לא רק קרי ותומפסון

אף אחד שם לא מחטיא. בוגוט ואזילי לדעתי ביחד החטיאו זריקה אחת
ליווינגסטון לא מחטיא, איגי מושלם, אפילו ברנדון ראש קלע את המבטים הפנויים. דווקא גרין וקרי החטיאו הכי הרבה בגולדן אבל אלה לא השחקנים שאתה עוזב חופשיים, לא העונה.
&nbsp
כשכולם תופסים ערב קליעה כזה אין כל כך דרך לעצור את הקבוצה הזו, אפשר רק לנסות לחקות אותם בצד השני. ג'ורג' ומיילס עושים עבודה לא רעה עם 29 נקודות ביחד, אבל הם מחווירים לעומת הספלאש ברנדרס.

Cade Foster

New member
28 הפרש and I ain't even mad

אני באמת לא חושב שאינדיאנה משחקת הגנה רעה, לפחות לא ברוב הפוזשנים.

אחד מאותם ערבים שלא משנה מה תומפסון יזרוק זה ייכנס. אם הוא ישחק ברבע הרביעי הוא ישבור את שיא השלשות למשחק.

Cade Foster

New member
רק כדי לתת לזה משנה תוקף

אם הייתם אומרים לי בתחילת הערב שקרי וגרין ביחד יהיו 3 מ12 מה3 ו11 מ28 מהשדה ואינדיאנה תקלע 43.5% מה3... הייתי מתחיל לחגוג ניצחון. במקום זה אני בפיגור 30. אינדיאנה הימרה על מה שהיא הייתה צריכה להמר. כשיש כל כך הרבה כוח אש בצד השני וכולם תופסים יום כזה אז פשוט אין מה לעשות. אני עדיין מעדיף שתומפסון ינצח אותי מה3 מאשר סטף.

היית אומר שאינדי ניסתה לעצור את קרי וגרין

וקיבלה בראש מכל האחרים? קליי וראש וכל שאר השחקנים הגיעו לזריקות קלות, או שזה פשוט יום כזה?

rapgamer4ever

New member
אני לא חושב שזה המצב

האמת שהתאכזבתי מאינדי במשחק. במקום לשחק באגרסיביות ולהוציא את גולדן מה-comfort zone שלה הם שיתפו פעולה עם הקצב המהיר ומטווח הזריקות מבחוץ. הסיכוי לנצח את גולדן בסגנון כזה הוא אפסי.
עם או בלי ההתפוצצות של תומפסון זה היה משחק חד צדדי שהגיע ל-30 הפרש בשלב מסוים. אני חושב שאינדיאנה לא יכולה לסמן וי על שום קטגוריה.

אלה חדשות טובות אם כך...

אני לא מספיק לראות משחקים. מה לעשות.
אבל לפי מה שאתה כותב, אינדי לא שיחקו חכם. אז יש סיכוי לעצור את גולדן (לא שאני נגדם, פשוט זה נהיה מאד חד צדדי כל העסק הזה)

&nbsp

למעלה