משחקי הלילה 4/5/2015

OrEl74

Well-known member
מנהל
לצערי, גם אני לא מתרגש

ברור שאני מרוצה מאוד מהניצחון הזה אבל אני עדיין חושב שהקאבס עדיפים.
לברון לא ימשיך לשחק ככה לאורך כל הסדרה (מצחיק ששחקן רחוק אסיסט אחד מטריפל דאבל ועדיין אומרים שהוא לא שיחק טוב) ולא פחות חשוב, רוז לא ימשיך ככה לאורך כל הסדרה.
&nbsp
אני מאוד מרוצה מטיבס שמיהר להחזיר את הבולס לקרקע ואמר שהוא לא מרוצה מאיך שהקבוצה שיחקה ושהם לא יכולים לאבד יתרון כזה גדול.
בסה"כ ניצחון אחד...אין סיבה להתלהב כרגע

OrEl74

Well-known member
מנהל
טוב

אני לא מתרגש מהבולס.

55% אחוז משלוש לא יחזור על עצמו.
גם די בטוח שיום של 26% משלוש לא יחזור על עצמו אצל קליבלנד.
&nbsp
זה היה די מצחיק לראות את המשחק הזה, כל פעם שקליבלנד הצליחו לחזור זה די ממש הזוי שהם במשחק גם הם נפלו מול הבולס בכל מדד (אולי למעט העונשין) ועדיין הצליחו להישאר במשחק.
&nbsp
יש אשם אחד ויחידי במשחק הזה וזה לברון.
הוא פשוט לא היה טוב מספיק, הוא איבד כדור קריטי ברביעי עם מסירה מטופשת באוויר, הוא זרק יותר מדי מבחוץ והחטיא.
&nbsp
קיירי אירווינג מדהים היה די כיף לראות אותו ואת רוז אחד נגד השני.
פאו גסול איז אה משין.
&nbsp
אני יתרגש מהבולס אם גם את משחק 2 הם ינצחו, זה יראה על כך שהיכולת הזו לא חד פעמית, וזה כבר אופי.

וג'ימי באטלר לא פחות טוב מקוואי, מצחיק..

שאני צריך להסכים עם שימי ריגר, שהוא זרק בשידור שהוא משווה את באטלר לקוואי, אבל אמרתי את זה לפניו אז יש בזה הקלה מסויימת.
&nbsp
-באטלר לא פחות טוב מקוואי, אז איפה הוא ממוקם בכל הדירוג שחקנים :פ
&nbsp
הוא כזה Powerhouse, הוא לא וויתר ללברון לרגע, בסוף המשחק הוא היה מותש אבל ווינר.
הוא אפילו גרם לקיירי להחטיא ליי-אפ קל במתפרצת. ובנוסף לכל זה הצליח להיות חלק חשוב בהתקפה של הבולס.
&nbsp
וגם החטיפות שלו די שברו את הקאמבק האחרון של קליבלנד.

fatnoam

Active member
אני חושב שיש להם סקילסט די דומה

אבל פיזית קוואי הרבה יותר מפחיד ממנו, עם הגוף החזק, הכח, והמשוטים המזויינים האלה שהוא קורא להם ידיים.
&nbsp
בסה"כ שחקנים די דומים, אבל לקוואי יש אדג' בצד הפיזי.

אם לברון ימשיך לזרוק משם אז אולי...

הוא קולע 17% בפלייאוף עם 4.5 זריקות למשחק (ולא פוגע יותר מ-0.8 בממוצע) זה פשוט מביך.
&nbsp
אל תזרוק משם.
&nbsp
&nbsp
אבל קיירי,לשאמפ,מילר(שצריך לשחק עליו יותר) .. הם לא אמורים לסיים משחק עם פחות מ-30%.
&nbsp
ג'יי אר דווקא קולע פחות מ-30% בפלייאוף הזה.

כמה קבוצות אתה זוכר שעלו ל0-2 חוץ בחצי גמר קונפרנס?

זה המדד שלך לאם שיקאגו קבוצה רצינית או לא?
סורי אבל זה פשוט בולשיט.
&nbsp
האחוזים לשלוש לא הכריעו את המשחק הזה, הם בהחלט עזרו, אבל שיקאגו פשוט הייתה טובה יותר כמעט לכל אורך המשחק.
וגם ברגעים שקליבלנד רצה וסגרה הפרשים, שיקאגו תמיד ידעה לעצור את המומנטום עם סלים חשובים ולא לתת לקליבלנד להוביל אפילו פעם אחת בכל המשחק!
&nbsp
מאוד לא פשוט להגביל שחקנים כמו לברון וקיירי, במיוחד כשאין לך את השומרים המתאימים לכך(ועם זאת, באטלר ורוז כן הצליחו להגביל אותם, וזה ממש לא מובן מאליו)
&nbsp
אז ברור לי שעם לאב וסמית' זה היה נראה אחרת, וממש לא בטוח ששיקאגו הייתה מצליחה לקחת את המשחק הזה.
&nbsp
אבל קצת קרדיט לבולס לא יזיק, אל תשכח שגם בשיקאגו מירוטיץ' לא לגמרי כשיר, וקיבל כמה דקות להרגיש את הפרקט ולא חזר(וכשהוא בריא הוא חתיכת בורג מרכזי מהספסל)
נואה היה מזעזע, אחד המשחקים הכי חלשים שלו בפלייאוף שאני זוכר, היה פשוט נזק.
וגם הספסל היה מאוד חלבי במשחק הזה, גיבסון-ברוקס-היינריך כולם עם משחק די סולידי, אף אחד מהם לא נתן אקסטרות.
ודאנליבי היה אדיר ב6 הדקות הראשונות, ואחר כך גם סולידי
כך שבתאכלס? שתי הקבוצות שיחקו עם 3.5 וחצי שחקנים
שיקאגו עם רוז-באטלר-גאסול וחצי דאנליבי
קליבלנד עם קיירי-שאמפרט-לברון וחצי מוזגוב
ה3.5 וחצי של שיקאגו היו יותר טובים ויותר חדים, ובזה זה מסתכם.
&nbsp
זה לא ששיקאגו הייתה בשיאה, קליבלנד הייתה על הפנים, ושיקאגו הצליחה לגנוב משחק צמוד
&nbsp
בוא נגיד ככה, אם שיקאגו הייתה משחקת כמו במשחק האחרון במילווקי, וקליבלנד הייתה ביום רע, זה היה נגמר בתבוסה צורמת של מעל 25 הפרש.
&nbsp
ובשורה התחתונה, אל תשכח ששיקאגו לא הגיעה לפלייאוף הזה בסיטואציה אידיאלית, אחרי פציעות לא פשוטות של באטלר ורוז...סדרה מאוד לא פשוטה מול מילווקי שסחטה אותם...הם בקלות היו יכולים להתפרק במשחק הזה אם היה להם קצת פחות אופי.
&nbsp
אי אפשר לזלזל בניצחון כזה, ולא משנה שקליבלנד שיחקה בלי שני שחקנים מרכזיים.
&nbsp
בסופו של דבר, אם שיקאגו לוקחת את הסדרה הזאת, לוקחת את הסדרה הבאה, ומגיעה לגמר הגדול, היא תעשה את זה בזכות ולא בחסד.
המזרח אולי יחסית חלש, אבל זה לא מפחית משיקאגו, שלפחות נכון לעכשיו, היא קונטנדרית לכל דבר ועניין, כל עוד היא בריאה.

אויש תרגע.. תנשום גוטה.

מישהו אמר שהם לא רציניים? אל תכניס לי מילים לפה ואת מה שאתה חושב שבולשיט תשמור לעצמך ואל תוריד את רמת הדיון.
&nbsp
זה היה קצת ירוד אבל נכתוב לך תגובה רצינית בכל מקרה.
&nbsp
אמרתי שאני לא מתרגש מהבולס, וזה נכון.כי ללברון יש היסטוריה מאוד מפוארת של להפסיד משחקים ראשונים בסדרה(אבל בד"כ זה לא מלווה גם ביכולת נפל אלה יותר על גבול הסביר, אבל הקבוצות שלו בד"כ בקביעות מפסידות משחק 1 בסדרה, בשלבים יותר מאחורים מרבע גבר איזורי).
&nbsp
לקליבלנד הייתה מנוחה יותר מדי ארוכה, הם חסרים שני שחקני חמישייה, וזה משחק ראשון שלהם בליינ-אפ כזה מזה הרבה זמן.
&nbsp
מי אמר ששיקגו היו בשיאם? שוב אתה והקריאה הסלקטיבית שלך.
אמרתי שהיה לו יום גדול משלוש שאני אישית בספק אם יחזור.
הם לא היו בשיאם סביר להניח, אבל הם היו לא רחוקים משם (אלה אם כן אתה רואה את השיא של הבולס כמו המפלצות של ספייס ג'אם).
&nbsp
דאליבי היה מצויין, פשוט טיבודו שיחק בהמשך המשחק בעיקר בין רוז לגאסול.
הספסל היה סולידי? ככה אתה קורא לספסל שקולע ביותר מ-50% מהשדה ועם 2/2 לשלוש?
ואתה אף פעם לא תקום ותיפול על היכולת של נואה בהתקפה, הוא כן היה מפוזר קצת, אבל משחק מזעזע? לא. משחק לא הכי טוב שלו. אל תהיה דרמטי.
אז בגלל שנואה לא היה הכי טוב הורדת אותו מהמשוואה כשחקן?
&nbsp
אם ללברון היה יום ממוצע ומעלה מבחינה התקפית, שיקגו הייתה מפסידה את המשחק הזה.
וקליבלנד היו גרועים, כי הם לא הניעו את הכדור, לא עשו הגנה כמו שצריך, ונפלו פעם אחר פעם לP&P, הכריחו ISO של לברון, לא הלכו עליו מספיק בפוסט, ג'יימס ג'ונס במשחק כשהוא לא קולע זה כמו שחקן יריב, מסירות מגוכחות שהובילו להרבה איבודים והרבה חוסר ריכוז.
&nbsp
אני לא חושב ששיקגו היו גרועים במשחק הזה, להפך. ועדיין ההבדל היה מינורי.
&nbsp
אז בסה"כ אמרתי שהבולס לא גרמו לי להתרגש עדיין כי זה ממש לא היה משכנע בהתחשב בכל הנסיבות המקלות שיש לקליבלנד, לא היה פה שום דבר על "רצינות" הקבוצה, או על כמה ניצחונות הם ינצחו בסדרה.
&nbsp
אלה שזה פשוט עניין שבשגרה עבור לברון והקבוצות שלו מציגות יכולת מעולה בד"כ אחרי הפסד בפתיחת הסדרה, אז אם שיקגו יצלחו להתעלות על היכולת שאני צופה ללברון וקליבלנד במשחק הבא בבית, הם בהחלט ירגשו אותי.
&nbsp
מה הקשר למדד לרצינות לעזעזל.

picki23

New member
למי שטען שפאו גאסול משחק בלואו פוסט והוא לא מהווה בעיה בהיי

פאו גאסול קלע 10 מ16 .

2 מ2 מתחת לסל.
0-1 בלואו פוסט
8-13 מהיי פוסט.

מציע לראות את פאו גאסול לשחק לפני שמדברים על מה הוא יודע ומה הוא לא יודע לעשות.

עריכה: תיקנתי את הסטטיסטיקה כי לא קראתי את העמודה הנכונה. התוצאה אותה תוצאה.

הקאבס לא שמרו עליו בהרבה זריקות

לברון כנ"ל עמד לידו ולא עשה כלום בהגנה בחלק מהמצבים לנסות לעצור אותו.
מצד שני חייב לומר שהיה מצב אחד שלברון שמר ונטרל אותו בהצלחה רבה בלי פאול נקי, כאשר גאסול גרם לשיקגו לברוח לקאבס.
&nbsp
אם הוא יוכל לעשות את זה תחת שמירה של 2 שחקנים באופן קבוע, יהיה אפשר להסכים עם הטיעון שלך אך זה לא המצב.

picki23

New member
התווכחות מיותרת

1. ההידברות הייתה על מאיפה הוא לקח יותר זריקות כמאפיין לסגנון המשחק שלו -

ופה אי אפשר שלא להסכים עם הטיעון שלי.

2. לא מקבל את אי ההסכמה מפאת חוסר שמירה. לא שמרו עליו כשהוא קלע כי זה תוצאה של סכמות על המגרש שמעמידות את פאו גאסול ב sweet spot שלו. זה המשחק שלו ומשם הוא מכאיב כשמי שמסר לו את האסיסט מושך את ההגנה. בדיוק לפי הסכמה, כדי לקבל את הזריקה הפנויה.

3. אני לא יודע איזה אחוזים יש לשחקנים ששומרים עליהם 2 באופן קבוע. אתה לא יכול לשפוט שחקן לפי האם הוא קולע כששומרים עליו או לא. רוב השחקנים ירדו באחוזים כששומרים עליהם. ככה זה. גם ההגדרה של contested shot היא הגדרה לא אובייקטיבית.

4. הטיעון שלי מתבסס על סטטיסטיקות ולכן אין לך מה לא להסכים.

אתה מקשקש

לא אמרתי שהוא לא מהווה בעיה בהיי פוסט. אמרתי ששמה אפשר לכסות אותו עם שחקן נמוך יותר. קליבלנד בחרה לא לכסות אותו שם בכלל. זה רע.

הניסוחים המדוייקים שלי:

"•אם גאסול רוצה להישאר בפרימטר, הוא מוזמן להיות שם. לאב ישמור עליו. עם כל הכבוד ליכולות הכדרור שלו, הוא לא גארד שיקבל כדור בפרימטר ויחדור על קווין לאב לבפנים בדרך לדאנק. אם יחליט שהוא נכנס לפוסט תמיד אפשר לעשות סוויץ', זה לא שנואה ישרוף אותך במיד ריינג' הפנוי שהוא יקבל. "

"אסול עושה את הנקודות שלו בלואו פוסט ושמה חייבים לשמור עליו עם ביגמן אמיתי וגם לברון לא יצליח להפריע לו שם באופן עקבי. כשהוא יותר רחוק מהסל הוא עדיין מסוכן עם הג'אמפר והוא מוסר מעולה אבל זה לא יהיה אסון אם לאב ישמור עליו שמה. "

picki23

New member
לא מכוון רק אליך

זה לא מכוון בכדי להיות אישי.
&nbsp
&nbsp
אגב הציטוט השני מדבר על נק' בלואו פוסט ( 6 בהנחה שכוללים את הריסטריקטד)
&nbsp
&nbsp
לא קשקוש. עובדות

תשמע, גאסול טחן את קליבלנד מהטופ או דה קי.

לא, זה לא היה בעזרת גאונות בהיי פוסט אלא פשוט ג'אמפרים פנויים. תיראה את הקטע הבא:
https://vine.co/v/eZiBKBjEvmD
גאסול בא לתת חסימה לרוז. תומפסון יורד מתחת לחסימה וקיירי לוקח את האובר. מה שזה אומר שלדריק רוז יש קו ישיר לצבע איפה שלקליבלנד אין אף רים פרוטקטור. כדי לעשות את זה חמור עוד יותר, גם קיירי וגם תומפסון חושבים שהם צריכים ללכת על רוז ומשאירים את פאו פנוי באזור החביב עליו. כמובן שהוא קולע.
&nbsp
ההתאמות פשוטות. קיירי צריך לעשות סוויץ' ולהישאר על גאסול, או שמגן נוסף (לברון בסרטון הזה) ייתקדם ממתחת לסל ויימנע מרוז את הקו הישר לטבעת וככה יאפשר לתומפסון לצאת על גאסול ולא להיתקע בין לבין.
&nbsp
אז שוב, אתה יכול לציין מספרים בהיי ובלואו ומה שתרצה. אבל הטענות שעלו באותו שרשור היו פשוטות. גאסול לא יעניש שומר קטן יותר (אנחנו מדברים על קווין לאב, לא על דלבדובה) בהיי פוסט כמו שאולדרידג' עשה לטרנס ג'ונס בפלייאוף. אם ייתנו לו ג'אמפרים פנויים הוא ייקלע אותם, לא טענתי אחרת.

קליבלנד פשוט לא הצליחה להתמודד עם המשחק בין שניים של הבולס

הP&P או הדאבל P&P (שני חסימות) של רוז וגאסול פשוט גמר מנטלית את קליבלנד.
&nbsp
שפעם אחרי פעם נכשלו ושני השחקנים הלכו למנוע חדירה של רוז בלי חיפוי מאחורה של אף אחד דבר שהשאיר את גאסול לבד בהיי פוסט פעם אחרי פעם.
&nbsp
זו אחת הסיבות שדאנליבי נעלם, כי הבולס פשוט שיחקו רק את זה, במיוחד ברבע השלישי, וכאמור זה עבד.
&nbsp
אני מאמין שזו תהיה ההתאמה הכי גדולה של בלאט בההגנה, לעצור את הבין שניים של גאסול ורוז.
&nbsp
כשלברון נשאר עם פאו בהיי פוסט הוא מאוד התקשה.

FrecCo

Active member
ממש בא לי שהקליפרס יקחו עכשיו

כמה חבל שהם הולכים לתת בראש ליוסטון רק כדי לחטוף תבוסה מהווריורס. הווריורס לא יפסידו יותר מ2-3 משחקים עד סוף הפלייאוף.

הכל כאן תלוי לברון. שפשוט נראה לא טוב כרגע.

אתם יכולים להמשיך לדון בפאו,רוז, החיסרון של לאב או ג'יי אר או שאר הירקות.
&nbsp
לברון ג'יימס חייב לעלות את הרמה שלו.
שיקגו הייתה ביום מצויין, שאני בספק אם יחזור על עצמו מבחינת אחוזי קליעה, לפחות מהשלוש, וקליבלנד הייתה גרועה למעט הברקות של קיירי ושאמפ, ובמיוחד לברון שהכריח יותר מדי דברים וזריקות מבחוץ.
וקליבלנד נפלו לאורך המשחק בערך בכל ממד אפשרי, בנץ',פאסט-ברייק,ריבאונדים, אסיסטים הם הולי רק הלכו יותר לקו.
&nbsp
ועדיין למרות הכל קליבלנד היו ממש קרובים מלנצח את המשחק הזה בכל זאת.
&nbsp
קיירי זה שהשאיר אותם במשחק לכל אורכו, רק לא הכי פגע משלוש, כמו כל הקבוצה.
&nbsp
בתור אוהד הפלאש, לאט לאט מתחיל להתגבש השחקן שיקח את תואר המועדף שלי כשהוא וייד יפרוש וזה יהיה קיירי, הוא כנראה בחיים לא יעשה את אותה הגנה כמו וייד, אבל הוא פשוט יהלום בהתקפה כל כך כיף לראות אותו משחק.
&nbsp
קיירי בוא למיאמי יש פה שמש.

למעלה