משחקי הלילה 4/5/2015

מוזגוב לא משחק 4

התכוונתי שבדקות שמוזגוב בפנים, הפאוור פורוורד שלך יכול להתמודד עם גאסול רחוק מהסל ורק אם הוא ייכנס פנימה שווה לעשות סוויץ'. ואם כתוצאה מהסוויץ' נואה וגיבסון יקבלו כמה ג'אמפרים פנויים אז קליבלנד תחיה עם זה. זה בטוח עדיף מגאסול.
 
איזה ניצחון מרשים של שיקאגו.

שיקאגו יצאו למשחק באטרף. השיגו מלא שלשות פנויות, קלעו אותן ופתחו פער מרשים. קליבלנד ברבע שני טוב כמעט סגרו אותו אבל לא הצליחו לסגור אותו לגמריי. המחצית השנייה הייתה ריפיט. ההרכב הפותח של שיקאגו אוכל את קליבלנד, ואז יורד לנוח, קליבלנד חוזרת אבל ההרכב הראשון חוזר והיא לא מצליחה לסגור את הפינה. בארבע הדקות האחרונות זה כבר היה סתם הירו בול של לברון מהסוג הרע.

הדיון העיקרי לפני המשחק היה אם קליבלנד תרבה לשחק עם שני גבוהים, כלומר תיתן עוד דקות לפרקינס/היווד ותיתן לתומפסון לשחק כ-4, או תילך על סמול בול עם לברון/ג'ונס/מאריון בתור 4. פרק והיווד לא שיחקו דקות ותומפסון ומוזגוב חלקו את הפרקט במשך 15 דקות בלבד ככה שהתשובה היא די ברורה, כרגע קליבלנד בלי לאב היא קבוצת סמול בול. עם ג'ייאר סמית' זה יהיה אפילו יותר דראסטי. בחמישייה עצמה לאב הוחלף במילר כשבלאט בוחר ללכת על ריווח על חשבון הגנה. מילר לא פגע מה שגרר פגיעה בשני התחומים ושש דקות ראשונות עלובות.

מבחינת ההגנה בהרכבי הסמול בול, בלאט בחר לשים תמיד את הסנטר שלו על גאסול אם הוא במגרש. על נואה את לברון אבל גם את ג'ונס (ואז את לברון כ-4 על דאנליבי) ונואה לא הצליח להעניש, בדומה לסדרה מול מילווקי. החלטה טובה של בלאט.

היה רגע ברבע הראשון שלברון יצא ובלאט הכניס במקומו את מאריון בתור 3 כשהוא משחק לצד תומפסון ומוזגוב. כבר באותו רגע היה לי ברור שזה הרכב הזוי שלא יצליח לשחרר זריקה פנויה ואחרי דקה לברון חזר ואחרי עוד 2 תומפסון הוחלף במילר כדי לספק איזשהו ריווח. צריך לציין שבשלוש דקות האלה ההפרש נשמר על 12
, אבל בדקות שתומפסון ומוזגוב ביחד על המגרש, חייבים לצידם 3 קלעים שירווחו.

קצת על שיקאגו.
ת'יבס בחר לשחק עם היינריך ב-2 בדקות שבאטלר בחוץ או משחק סמול פורוורד. היינריך הגיב עם 6 נקודות ב2/3 אבל לדעתי סנל יהיה בחירה הרבה יותר טובה. הוא פשוט שחקן טוב יותר בשלב הזה של הקריירות אבל ידוע שת'יבס אוההב את היינריך שהוא שחקן קלאסי למערכת שלו.
מבחינת הגנה, באטלר על לברון היה מאסט. לא משנה איזה הרכבים קליבלנד שמו על המגרש, באטלר ורק באטלר יהיה זה שמכסה אותו. אפילו כשלברון שיחק 4 ובאטלר שיחק 2, נואה שמר על שאמפרט בפרימטר.
לשתי התקפות בסוף הרבע הראשון, ת'יבס ניסה לתת מענה לסמול בול של קליבלנד עם דאנליבי ב-4. לא החלטה טובה בעיני, שלא ייגרר למשחק שלהם, שיקאגו צריכה להמשיך להעניש אותם עם שני ביגמנים לגיטימיים. דאנליבי לא חזר לעמדה הזאת בשאר המשחק ומירוטיץ' קיבל רק 2 דקות להערכתי מאותה סיבה, כדי לנצל את יתרון הגודל של גיבסון-פאו-נואה.

זהו, יהיה מאוד מעניין לראות איזה התאמות יעשה בלאט במשחק הבא ולאן הסדרה הזאת הולכת. החיסרון של ג'ייאר סמית' קשה אבל אפשרי, ייתכן אבל שהחיסרון של לאב יהיה קילר.
 
בינתיים הקליפרס לא ממש מאמינים שהם יוכלו לנצח את המשחק הזה

פתחו עם אוסטין ריברס והרכב המחליפים עוד יותר חלש מבדרך כלל.
כנראה דוק מנסה לתת לשחקנים שלו מנוחה, וזה משחק שהם יכולים לוותר עליו.
יוסטון בינתיים לא מרשימה במיוחד, פשוט משחקת את המשחק שלה, וזה מספיק מול קליפרס פצועים ועייפים.
 
ריברס גרוע

אוסטין כמובן. המעמד גדול עליו, הרבה החלטות רעות מאד.
בינתיים דיאנדרה שולט לחלוטין במצ'אפ מול הווארד
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברור שעדיף להם

אבל אז לא יהיה להם אף אחד מהספסל
 
בדקות שגריפין בחוץ, קרופורד חייב להיות על המגרש,

השחקן היחידי שיוצר מלבד בלייק. יש לקליפרס בלי פול 3 שחקנים לגיטימיים בעמדות 1-3, אי אפשר שכולם ייפתחו
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
בלי כריס פול המשחק הזה מיותר

מבאס שעל זה תוכרע הסדרה הזאת
דפק לי את ההימורים

&nbsp
 

botend

New member
קליפרס בלי פול קבוצה כבויה

מנסים לשרוד את המשחק, אבל זה נראה כאילו הם לא יודעים מה לעשות עם עצמם. מקווה שגריפין יתעורר ויזכיר לנו מה הוא עשה בפעם הקודמת שפול היה פצוע.
&nbsp
וזה בשני צדי המגרש. אני חושב שבינתיים יוסטון לא קלעו פעם אחת מהמיד ריינג'. כל הנקודות שלהם באות משלשות או מהצבע. הקליפרס לא מצליחים להכריח אותם לעלות לזריקות קשות
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
ובכל זאת יוסטון לא מצליחים לפתוח פער משמעותי

הקליפרס מראים המון אופי בפלייאוף הזה
בלייק גריפין כבר מזמן לא שחקן של היילייטס בלבד והפך להיות חתיכת כוכב
 

botend

New member
אין ספק

שהוא עבר דרך ארוכה מכוכב יוטיוב לכוכב כדורסל.
&nbsp
יוסטון התחילו לברוח כשהחמישייה השניה של הקליפרס הייתה על המגרש, ולא ידעו מה לעשות עם עצמם. החמישייה הראשונה של הקליפרס מתפקדת לא רע, אבל אין להם מוביל כדור חוץ מקרופורד וזו בעיה.
&nbsp
שתי הקבוצות מאבדות המון
 

Executioner

New member
יוסטון מביכים

משחקים בבית מול הקליפרס בלי פול והם בפיגור כי הם לא רוצים לעשות הגנה.
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
וואו!!! יוסטון פשוט קבוצה צ'יקמוק

אין הרבה מה להוסיף על זה
 
ניצחון פסיכי

היה רגע ברבע השני שהחמישייה של הקליפרס הייתה ריברס-קרופורד-רדיק-טורקוגלו-דיוויס. הייתי צריך לספור אותם כדי להאמין שזה הרכב של קבוצת פלייאוף. והם עוד ניצחו את זה! פשוט משחק הזוי. התזמון של דוק עם ההכנסות - החלפות של ג'ורדן ואז האק על הקבוצה השנייה כשהוא בחוץ היה מושלם. למעט רגע אחד במחצית הראשונה שהוא פתח את ההאק עם אחד על סמית' כשג'ורדן עוד במגרש הוא השתמש בזה מעט אבל בצורה ממש חכמה.
 

rapgamer4ever

New member
יוסטון שיחקו בצורה מחפירה

בחיי שתפסתי את הראש ולא הבנתי אם אנחנו בחצי גמר המערב או במשחק חסר משמעות בעונה הרגילה.
הרוקטס שיחקו בצורה רשלנית לחלוטין, לא נתנו האסל, כאילו חשבו שינצחו את המשחק אוטומטית. דוויט ואריזה היחידים ששיחקו טוב, כל השאר שכחו איפה הם נמצאים.
הבוז הכי גדול מגיע להארדן שלא הורגש חצי משחק והריצה היחידה של יוסטון התרחשה כשישב על הספסל.
לעומתם כל הקליפרס נתנו את כל מה שאפשר, גריפין ובארנס במשחק ממש אדיר. היה מביך לראות איך קבוצה שאין לה רכז אפילו חצי לגיטימי נותנת בראש ככה במשחק חוץ.
הקליפרס חייבים אנושות את כריס פול, למזלם הניצחון הזה מאפשר להם מרווח נשימה מסוים.
 

Executioner

New member
אני מהצולבים הגדולים של דוק ריברס אבל טעיתי

ואני לא אומר את זה בעקבות המשחק הזה, זה היה צריך להאמר עוד בסדרה מול הספרס (ואולי לפני, לא ראיתי את הקליפרס במהלך העונה). הוא לא רק מוטיבטור הוא מאמן טוב. הקליפרס נראים כמו קבוצה, הנעת הכדור שלהם טובה, יש פרגון בהתקפה, יש הגנה קבוצתית וקשוחה. יש שם יד מכוונת.
&nbsp
כואב לי, קשה לי, וזה עושה לי קצת בחילה אבל דוק ריברס מאמן טוב. אני לא מתכוון לפרגן לו יותר, אבל דעו שהוא בסדר.
 
ההגנה של החמישייה שלהם פנטסטית

הם עושים הרבה סוויצ'ים אבל בכל זאת רצים כל אחד בדיוק למקום הנכון ברוטציה ולא מסגירים יותר מידי שלשות פנויות. ברגע שנכנס שחקן ספסל כלשהו מיד רואים נפילה ברמה כי הכל בנוי על התיאום אבל את הקרדיט על ההגנה של החמישייה אני לגמריי נותן לריברס.
&nbsp
ההתקפה שלהם לרוב פשוט עוברת דרך פול. כשיש לך שחקן כזה אז לא צריך להיות מאמן גדול בשביל התקפה מעולה.
&nbsp
אני סה"כ די מעריך את ריברס. GM גרוע. מאמן טוב, טופ 10 בליגה בטוח.
 
למעלה