משחקי הלילה 27/4

Histoy is coming???

האם מילווקי באקס יכולים להיות הקבוצה הראשונה בהיסטוריה של הליגה לחזור מפיגור 3-0 בסדרה לניצחון.
&nbsp
כנראה שלא אבל אני מאמין שהם יימשכו את שיקגו לשבעה משחקים.

somone1411

New member
דרון נתן הופעה לפנטאון וואו, ישבתי ונהנתי

סוף סוף מימש את הפוטנציאל העצום שטמון בו, גם אם זה רק למשחק אחד.
ברוקלין מפתיעים לטובה, גם ג'ו ג'ונסון נותן סידרה יפה. מי שקצת חסר לי הוא ברוק לופז שלא מעורב ולא דומיננטי מספיק. ואגב לא שפערי הרמות כאלה גדולים, ההוקס עם כל הסימפטיה שלי אליהם עדיין לא ברמה של קליבלנד. במערב אני לא בטוח שהיא לוקחת משחק אחד מול כל יריבה שלא תהיה.
&nbsp
&nbsp

billc

New member
היא ניצחה כמעט את כולם במערב העונה

2-0 על ממפיס
2-0 על פורטלנד
2-0 על הקליפרס
2-0 על דאלאס
2-0 על יוסטון
1-1 עם גולדן

בסוף העונה טיג ומילסאפס נפצעו, הם משחקים עכשיו ונראים בריאים חיצונית, אבל הקליעה של טיג לא נכנסת , יכול להיות שזה קשור לפציעה יכול להיות שזה קשור לתקופה רעה, זלזלו באטלנטה כל העונה ועכשיו מזלזלים בא שוב, הזלזול הזה הוא הויטמין B שחסר להם

fatnoam

Active member
אני חושב שקבוצה שמבוססת רוטציות רחבות זה פחות יעיל בפלייאוף

וזה למה ההוקס פחות טובים. גם ג"ס בינתיים בפלייאוף מפגינים יכולת פחות טובה, וגם הם מבוססי רוטציה רחבה. גם לסלטיקס זה לא פעל (אבל מצד שני הם לא היו כל כך טובים במשך כל העונה).
&nbsp
כרגיל היוצאת מהכלל היא הספרס שמצליחה להביא רוטציה רחבה ולהצליח גם בפלייאוף, אבל זה בדיוק ההבדל בין פופ לשאר העולם בערך.

billc

New member
כמה מילים על דירק רוז, ככל הנראה בגללו הם הפסידו אתמול

ואפשר להתווכח שבגללו הם הפסידו גם את משחק 4, למרות שהיה לו רבע רביעי מעולה במשחק 4 (חוץ מהמהלך האחרון) ב3 הרבעים הוא היה גרוע
גם אתמול הוא שיחק רע, ואפשר לנחש שאם הוא לא היה משחק אתמול ככל הנראה הבולס היו עוברים לשלב הבא
הדבר הכי רע אצל רוז זה האיבודים, לדעתי הבולס צריכים את רוז כידי להצליח רק שלפעמים זה נראה שהוא מנסה יותר מידי

מילה נוספת על גאסול, אומנם לקח רק 10 רב', אבל בהתקפה אתמול הוא היה כלכך אגרסיבי, לדעתי זה היה משחק ההתקפה הכי טוב שלו אי פעם בפלייאוף
אם גאסול ישחק כמו שהוא שיחק אתמול בשאר הפלייאוף הבולס יכולים לקחת אליפות, כל שהם צריכים שרוז ירגע קצת ולא ינסה לנצח לבד משחקים

למעלה