משחקי הלילה 27/4

OrEl74

Well-known member
מנהל
לגמרי

MCW עדיין לא השתלב שם לגמרי ואני מאמין שבעונה הבאה הוא יהיה טוב בהרבה ויצדיק את הטרייד שהביא אותו אלייהם.
ביחד ג'בארי פארקר יש שם חבורה צעירה שתהיה מאוד מהנה לצפיה.
&nbsp
בהחלט קבוצה ששווה לעקוב אחריה

הוא לא יכול לתת 38 דקות למשחק

יש לו בחירת זריקות מזעזעת. לא להאמין שהבנאדם לקח העונה 6.5 זריקות לשלוש פר 36 וקלע ב-28%. ובפלייאוף זה לא משתנה. היו לו כמה משחקים שהוא היה חם ובגלל זה האחוזים שלו נראים טוב אבל הוא פשוט לא קלעי טוב והאפס משבע במשחק האחרון מוכיח את זה.
&nbsp
הוא צריך לשחק 25 דקות למשחק, להיות סופר אגרסיבי, לחדור ולסיים או להוציא לקלעים ולזוז בלי הכדור. במקום זה, ת'יבס מריץ אותו 38 דקות, נותן לו לזרוק כל שלשה שבאה לו והוא פשוט לא יכול לשחק כל כך הרבה זמן ביעילות וזה מה שאנחנו רואים. הוא עדיין יכול להיות שחקן מועיל אבל לא בתפקיד הנוכחי. ת'יבודו תמיד היה מאמן התקפה בינוני וחוסר היכולת שלו לבנות התקפה יותר מתוחכמת עם שני הביגמנים המוסרים הטובים בליגה, הרבה קלעים, רוז, באטלר וכל שאר הכלים שיש לו מוכיחה את זה שוב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבולס לא ינצחו את המשחק הזה

גם הם וגם ההוקס פשוט יצאו פראיירים

billc

New member
קיד הזה גדול, צועק על השופט טיים אאוט טיים אאוט

OrEl74

Well-known member
מנהל
מבין אותך לגמרי

מילווקי היתה אמורה להיות משוכה קלה והבולס פשוט נראים רע.
לא שאני ממעיט במילווקי ובאמת שיש שם יופי של קבוצה אבל בהרכב הנוכחי הם לא אמורים להוות מכשול לבולס ומבחינתי יותר ממה שמלווקי מנצחים, הבולס מפסידים.
&nbsp
עם לאב או בלי, היכולת הזאת אפילו לא תדגדג את הקאבס (אם הבולס בכלל יעברו סיבוב)
&nbsp

somone1411

New member
הקבוצה שלך ב-1-3, מה הקטע להתלהם ככה?

משחק הבא חוזרים לשיקגו ושם תסגרו עניין.
לא הגזמת?

somone1411

New member
3:2

ועדיין לדעתי צריך לקרות נס שהבולס לא עוברים משחק הבא.
מילווקי זו יריבה ראוי שהגיעה לפלייאוף בזכות, אף אחד לא ציפה שזה יגמר בסוויפ.

בטח בזכות

בזכות זה שהם במזרח ושאת הטרייד על השחקן הכי טוב שלהם הם עשו רק באמצע העונה ככה שהם הספיקו לפתוח פער קטן משאר החלשות במזרח.

כן, מילווקי קבוצה נחמדה עם גימיק מגניב שנראה שהולך בכיוון הנכון, אני מאוד נהנה לראות אותם והם משקיעים ומאומנים טוב ועוד כל מיני מחמאות.

אבל בסופו של דבר הם לא קבוצה טובה כרגע והקשיים של שיקאגו איתה הם לא מעודדים בשביל סיכויי היציאה מהמזרח שלהם. אבל כן, זה רק סיבוב אחד וגם ס"א התקשו מול דאלאס בשנה שעברה ואין מה לקפוץ למסקנות מרחיקות לכת כרגע.

billc

New member
מצד שני זה עושה את הסיבוב הזה מעניין, אני נהנה ממילווקי

וכמה שאני שונא לראות את ההוקס מפסידים, ברוקלין משחקת טוב

Executioner

New member
הסיבוב הראשון הנוראי הזה לא רוצה להגמר

דווקא הסדרות עם הנגרים ממשיכות. פורטלנד בדרך ל3-1. מילוואקי חוזרים ל3-2 וחוץ מג'ייסון קיד ואיזו התפוצצות של באטלר שום דבר מהנה לא היה בסדרה הזו. וברוקלין בשיוויון 2 עם אטלנטה, שזה מאכזב באופן אישי כי אני בעד אטלנטה וגם כי כדי שיהיה מעניין עדיף שברוקלין ישארו מאחור (למרות היכולת הטובה). לפחות ראינו וינטאג' דרון וויליאמס, משחק ענק, הקליעה, המסירה, הדריבל, ההגנה, הכל התחבר לו היום. לאוהדי דרון ווילאמס משחק מס' 4 יזכיר לכם ימים טובים יותר.
&nbsp
לפחות סוף סוף! ראיתי שלשה של אנטיץ'.

billc

New member
אחלה פלייאוף, נהיה סופר מעניין,

תהנה מהתהליך, אם אתה לא מעוניין , תחכה ליוני ותקרא בעיתון מי לקח את האליפות

fatnoam

Active member
תמיד אפשר לסמוך על קבוצות מהמזרח שיעשו פדיחות

אחרי שהראפטורס קיבלו סוויפ מביך, אטלנטה מסתבכת בברוקלין. מסכנים, דווקא עכשיו דירון וויליאמס מימי יוטה התעורר... על הצד החיובי, ניתן לומר שהוא כנראה יחזור לישון. ההוקס שוב התקררו בדקות הסיום, אני כבר ממש מטיל ספק אם הם יכולים לעבור את ברוקלין או את וושינגטון שכבר עלתה.
&nbsp
גם שיקגו עושה פדיחות ומפסידה בבית לבאקס, והיא ממש לא נראית כמו הקבוצה שתגרום לקליבלנד לשלם על החסרון של לאב וסמית'.

rapgamer4ever

New member
הניצחון של פורטלנד מאוד, מאוד חשוב

במאמצים להשאיר את למרכוס אלדריג' בקבוצה. משפיל לעוף בסיבוב הראשון בסוויפ ועוד במגרש הביתי, לפחות זה נמנע.
מילווקי הזכירה לנו שאף סדרה לא נגמרת עד שקבוצה מנצחת 4 פעמים. לא הייתי מהמר על ניצחון של הבלייזרס בחוץ אבל לכו תדעו.
&nbsp
אטלנטה חווה על בשרה שני חסרונות- האחד הוא הגודל של הקו הקדמי, בעיה שהכרנו וצפינו שתעשה לה בעיות מול ברוק לופז. הולינס בחר לאפשר להורפורד ומילסאפ לזרוק אבל שם בעדיפות עליונה שלא לאכול את הפאמפ פייק ולא לתת להם להגיע לצבע בכדרור. כמו כן ברוקלין שומרת היטב את קורבר אוף דה בול, מה שמאלץ את ההוקס לפנות לאופציות השלישית והרביעית. זה מה שמביא אותי לחיסרון השני של ההוקס- מחסור ביוצרים איכותיים באחד על אחד. ג'ף טיג בינוני, אל הורפורד מתקשה ופול מילסאפ לא מצדיק את התקוות שתלו בו כסקורר (כולל אני אגב). הוא לא מצליח להעניש באופן עקבי ולהכריח את ברוקלין לעשות עליו דאבל טים כך שההוקס נשארים עם יותר מדי אחד על אחד.
&nbsp
אני מניח שאטלנטה תצא מהסדרה הזאת בסופו של דבר אבל היא מזכירה לי משפט מאוד נכון- בדרך כלל הקבוצה עם השחקן הטוב ביותר תנצח את הסדרה. ברוק לופז הוא השחקן הטוב ביותר עד כה, לברוקלין מספיקה התעלות חד פעמית של שחקנים נוספים (ג'ק, בוגדנוביץ', דרון) כדי להפוך את הסדרה למאוד צמודה.
&nbsp
קואץ' באד- הגיע הזמן להגיב.

billc

New member
ג'ף טיג לא כזה רע, הוא לא פוגע מבחוץ וזה מאוד מכאיב לאטלנטה

אבל דווקא אטלנטה חדרה כל הלילה ועשתה את זה טוב, אם יש לי ביקורת על אטלנטה חוץ מהקליעה של טיג והבנוניות של שרודר
זה המאמן, הוא נראה קצת בפאניקה, ולא עומד בציפיות

למעלה