משחקי הלילה- 19/11

Cade Foster

New member
שימו לב לחמישייה שתופרת את הניקס

מו וויליאמס, קווין מרטין, אנדרו וויגינס, שאבז מוחמד וג'ורג'י דיאנג. בלי פקוביץ' בלי רוביו ובלי תד יאנג. 24 הפרש.

billc

New member
ברגע שרוביו נפצע, הם חייבים להכניס את מו לחמישיה הראשונה

הוא רכז מוכח , לא מובן למה חיכו כלכך הרבה זמן

Cade Foster

New member
אמאל'ה רק עכשיו ראיתי את הפספוס של ברנדון נייט

למזלו נראה שזה בכיוון של הבאקס כרגע בהארכה השלישית...

billc

New member
קיד מנצח את הנטס פעמיים, מה שמעניין שכבר כמה משחקים, פארקר

לא משחק בסיום, ומה שיפה שהוא מעודד את החברים שלו בכל הכוח, ואומר להם לא לקחת פסק זמן כי אין להם
אני אוהב את הרוקי הזה, יכול להיות שאבחר בו ברוקי העונה

billc

New member
למרות שקובי רק 2 מ12 האחרונים,שאר השחקנים מתפקדים בעיקר יאנג

ושוב היל, ההיל הזה משחק טוב בחצי השני

Executioner

New member
יאנג וקובי בתחרות הזריקה הגרועה ביותר

קובי מנצח...אבל יאנג נותן פייט.
לא מבין את כל הבלבולי מוח השחקנים האחרים לא רוצים. אין מסירות במשחק של הלייקרס.

billc

New member
יש שם לוחמים, למרות אחוז מאוד גרוע של קובי במחצית השניה

בגלל שליוסטון אין ריבונד בהגנה (דוויט חסר) הלייקרס לוקחים ריבונד בהתקפה, יש להם 14 ריבונד בהתקפה, אז הם מתקנים את החטאות קובי ואחרים

Executioner

New member
כמה דברים

ראיתי יוסטון נגד לוס אנג'לס, הכדורסל לא היה מהמשובחים אבל היה משחק לא רע. אני אשים סוף לדיבורים על קובי בראיינט בכך שאני יתאר התקפה מסיום המשחק של הלייקרס. ג'רמי לין מוביל כדור, עובר את החצי ומוסר לקובי בראיינט. קובי בראיינט זורק או לחילופין מקבל חסימה וזורק...הסוף.
&nbsp
דטרויט נורא מאכזבת, חשבתי שואן גאנדי יושיע אבל הוא כרגע נכשל כמעט כמו דייויד בלאט שמפסיד לספרס הערב.
&nbsp
מילה טובה לג'ייסון קיד, מילוואקי במאזן חיובי. פארקר מראה ניצוצות, הגיע הזמן שאיזשהו רוקי ירים את הרף, בסוף נקבל רוקי השנה מאירופה...זה יהיה ענק.
&nbsp
פילי שומרת על מאזן מושלם ומפסידה את המשחק ה11 ברציפות. אני מאחל להם מכל הלב לשמור על הרצף ולשבור את השיא שהם קבעו בשנות ה70.
&nbsp
לסיום, הראפטורס ניצחו את הגריזליס אבל מעל הכל הם עשו את זה:
http://bleacherreport.com/articles/...um=referral&utm_campaign=programming-national

somone1411

New member
גם דרק פישר עשה אותו דבר

וקודם לכן רון הארפר. ועדיין זה הצליח יפה שליד קובי לא היה רכז דומיננטי מדי.
&nbsp
ולא צריך. צריך הגנה כמו הלילה וכמו ברוב המשחק באטלנטה. תעשה הגנה תנצח, כי התקפית אתה יותר מטוב מאוד.

rapgamer4ever

New member
מבחינה עובדתית

הלייקרס לא יותר מטובים מאוד בהתקפה אלא ממוצעים לחלוטין- מקום 15 בליגה. לדעתי הדירוג הריאלי שלהם אפילו כמה מקומות נמוך יותר כי הרבה מהמשחקים שלהם נגמרו בתבוסה וגארבג' טיים שיותר קל לעשות בו נקודות.
בהגנה קשה לצפות מהם להרבה כשהיכולת ההגנתית של כל שחקן בחמישייה נעה בין גרוע לממוצע מינוס.

somone1411

New member
כשהם רוצים הם שומרים

כמו באטלנטה וכמו אתמול. אמנם דווייט לא שיחק אבל עדיין יוסטון בחוץ משחק קשה. 92 נק' ב-40 אחוז מהשדה בהתקפה לרוקטס זה נתון מעודד להגנה של הלייקרס.
&nbsp
אני לא מאמין ב'יכולות' הגנתיות, אין דבר כזה. מי שעושה הגנה טובה פשוט רוצה יותר ממי שלא. לכן קובי ירד בשמירה (אגב הוא דווקא שומר טוב השנה) כי הוא לא מתאמץ מספיק.
&nbsp
הארדן לא שם זין בהגנה, אם הוא ישקיע יותר הוא גם ישמור יותר טוב.

rapgamer4ever

New member
אתה לא מאמין ב"יכולת הגנתית"

השארת אותי פעור פה. באמת שאני לא יודע מה לומר על זה.
בגובה אתה כן מאמין?

fatnoam

Active member
רצון זה משהו מאוד חשוב בהגנה

אבל מצד שני, יש גם עניין של יכולת. שחקן איטי לא יכול לשמור על שחקנים זריזים, לא משנה כמה הוא "ירצה" לשמור עליהם.
&nbsp
יכולת לצפות את המהלך, יכולת להגיב מהר, יכולת לנוע עם הרגליים, יכולת לעבור בחסימה, יכולת לנתר מספיק גבוה כדי להפריע וכו'.
&nbsp
רצון זה מאוד חשוב, אבל לא רק.

rapgamer4ever

New member
שלא לדבר על הגנה קבוצתית

נשמע שעבור somone מילים כמו "אימון" ו"תיאום" הן רק ססמאות.
&nbsp

somone1411

New member
איזה כיף לחזור מעבודה

ולגלות שהלייקרס שוב ניצחו.
כוס אומו עם העבודה הזו, אבל חייבים לממן את השכר דירה. עם כל הכבוד לקובי ויש כבוד..
&nbsp
למרות אחוזים לא טובים, עדיין 28 נק', אס', ריב', ושורה תחתונה הלייקרס מנצחים. יש לנו רצף ניצחונות! מי היה מאמין..

למעלה